Subscribe: Anettes verden
http://anettesverden.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Norwegian
Tags:
alle  dag  denne    god  igjen  kort  koselig  litt  med  meg  også  papir hjertet    sammen  skal    tusen takk  var 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Anettes verden

Anettes verden

Updated: 2017-11-12T11:29:47.086+01:00

 Give away hos Sofies verden.

2010-04-13T21:48:54.296+02:00

(image)

Disse lekre zinkhusene kan bli dine. Ta en titt inn til Sofies verden

(image)Det rykket litt i scrappefoten i dag.

2010-03-31T22:51:16.923+02:00

Om det ikke ble scrappet LO`er ble det i alle fall tre kort. Jeg kom over konkurransen til Papir i hjertet, og fikk lyst til å scrappe et kort av skissen til HegeAL. I tillegg til å følge skissen skulle man bruke et mønsterark som var minst 1 år gammelt. (Siden jeg sannsynligvis ikke har kjøpt et eneste mønsterark på 1 år, så var det bare å velge å vrake) En skulle også bruke noe gjenbruk og jeg brukte da hjertet som henger ned. Det hang en gang på en bukse jeg kjøpte. Jeg har brukt et gammelt SEI ark, kraftkartong. Pynten på kortet er festet på en Cleary Heavy Overlays fra Hambly. Det kommer ikke så godt fram på bildet, men irl ser en det bedre. (Beklager fingermerkene på kortet)(image)


Jeg lagde et par kort til i dag. Det ene er et kort laget av en skisse jeg fant på scrapping.no. Der foregår det en påskekonkurranse, og en av oppgavene var å lage et kort eller en LO av skissen.

(image) Det neste kortet er inspirert av skissen til HegeAL, men jeg fant ikke noe "scraps" å ta på, så da fikk det bli som dette. (image)

Helt til sist, et kort jeg lagde for en stund siden til ei venninne som har det litt stritt om dagen.
(image)


Det er alltid koselig å få noe i posten når dagene ikke er så greie.God påske til dere som måtte stikke innom.(image)
Noen kort.

2010-02-28T22:40:57.921+01:00

Jeg ser på forrige innlegg at det er en stund siden jeg blogget sist. Jeg konstanterer bare at slik er det, og så får vi se hva som skjer med bloggen fremover. Har lovet Kjersti lenge at jeg skulle oppdatere bloggen min og nå er det endelig gjort. ;)

Det har blitt lite scrapping på meg i det siste. Finner ikke inspirasjon, men har laget noen få kort. Ikke alle er tatt bilde av, men jeg legger ut noen. Kanskje det kan få opp scrappelysten igjen, eller så fortsetter jeg med et kort i ny og ne.

Et navndagskort laget til nevøen vår. (Beklager dårlig bilde. Tatt i full fart med mobilen)


(image)
Et kort til mammaen til en venninde.

(image)
Dette kortet lagde jeg til mormor på hennes 80 års dag. Hun elsker rosa og bling.

(image)
(image)

En "takk for lånet" tag.

(image)

Ha en fin dag! Kanskje er jeg plutselig tilbake. :O)


(image)
Påskeferie!

2009-06-08T12:58:45.316+02:00

Endelig påskeferie. :o)
Den har startet toppers med sol, sol, sol. Hva mer kan en vel ønske seg.
Vi har vært ute og koset oss og grillen er tatt i bruk.
Har begynt litt i hagen også, men det er fremdeles en del snø der, så vi får ta litt etter litt.

Jeg har faktisk scrappet litt igjen. På fredag var jeg på scrappetreff hos Papir i hjertet. Fikk heldigvis god hjelp av Kjersti (tusen takk!) for det var skikkelig vanskelig å få til noe. Sperren har vart lenge, men håpet er jo at den snart forsvinner helt.
Ønsker alle som titter innom en riktig god påske!
(image)1 Kommentarer

2009-02-19T22:34:37.217+01:00

Denne videoen satt meg helt ut.
De har tidligere løpt maraton, og her gjennomfører de Ironman (4 km svømming så sykler de 180 km før de avslutter med 42 km löpning)


(object) (embed)


(image)En utfordring og et par koselige awarder.

2009-06-08T12:59:31.081+02:00

Denne morsomme fotoutfordringen fikk jeg fra Sylvi! Kjempekoselig. :o)

Utfordringa går ut på...
*Open the folder "my pictures".
*In the 6th folder, take the 6th picture and post it on your blog.
*Write something about the picture.
*Challenge 6 new people to join this challenge.
*Put a link in their blog to let them know they are challenged.


Jeg sender denne videre til:

* Kjersti

* Inger

Og alle de andre jeg skulle gi den til hadde fått denne. Har du allikevel ikke fått den, så kan du anse deg selv som utfordret. ;o)

Nina har gitt meg to koselige awarder i januar. Det er utrolig koselig. Tusen, tusen takk. Håper vi får mulighet til å treffes i 2009.


(image)(image)
Den siste har følgende tekst:

The point is to pass it on to 7 other people. I have gained a lot of loving blogfriends, but here are some (of the so many) that continuosly support me with their kind and encouraging words, although they all have a very busy life too.

Ser at mange allerede har fått denne, men ta den veldig gjerne til deg når du først er innom her. Er alltid koselig med bloggbesøk.

Neste fredag skal jeg på scrappetreff. *sjokket* Har knapt nok rørt scrappesakene i det siste, men kanskje jeg klarer å få til noe når jeg sitter sammen med mange andre. Eller blir det skravling som vanlig? Uansett blir det moro å teste ut det nye trefflokalet til Papir i hjertet.
(image)
Sang på hjernen.

2009-01-07T21:36:54.022+01:00

Jeg er ikke en stor fan av Jocke&Valentinerne, men jeg hørte denne sangen i dag, og siden har jeg hatt den på hjernen.

(object) (embed)

(image)Slutt på ferien

2009-01-04T21:11:47.820+01:00

Så var ferien over, og vi er inne i et nytt år. I morgen er det tilbake til hverdagen etter to lange, deilige friuker.

2009 er 4 dager gammel, og jeg tror ikke det er så mange nyttårsforsetter å spore her i gården. De holder sjelden veldig lenge allikevel.

I natt kom det litt snø her, så ungene har vært ute og koset seg. Jeg ser mer frem mot sommeren nå. Det gjør jeg alltid så fort julen er over. Når jeg ser tilbake på den flotte sommeren vi hadde i fjor, så håper jeg virkelig denne sommeren blir like flott. Det er jo i alle fall lov å håpe. I mellomtiden får jeg heller drømme meg tilbake med disse bildene som er to av favorittene fra 2008.

(image)
(image)

(image)


Et forsøk på å scrappe og en deilig dag på isen.

2009-06-08T13:00:32.669+02:00

Det har "rykket" i scrappefingeren i romjulen, men etter en alt for lang pause fra scrappingen var det jammen ikke lett å komme i gang igjen. Ble vel ikke fornøyd med alle sammen, men de går i album som de er. Så får jeg heller håpe det føles lettere etterhvert.

Vi er så heldige at det er mange småvann i nærheten, og nå som det har vært kaldt lenge, så har isen lagt seg, og vi kan gå på skøyter. I dag pakket vi sekken med grillmat, skøyter og pilkeutstyr og dro på tur. Ungene synes det var kjempemoro å gå på skøyter, men litt vanskelig. Det ble noen knall og fall, men det var rett opp igjen og fortsette. Ungene pilket litt også, men det var dårlig med fisk. Det ble en liten tryte,men jeg tror kanskje fisken var skremt av skøytelydene over dem.
Det var litt kaldt, men hva er vel bedre enn unger med røde kinn etter en dag ute?


(image)God jul!!

2009-06-08T13:01:36.888+02:00

Nå har vi vasket gulvet, og vi har børi ved, klærne henger klare til i morgen, bordet er ferdig pyntet så nå kan bare julekvelden komme.

Vi har hatt litt juleverksted for å lage julegaver, og vi har bakt kaker og knask.

I morgen skal vi kose oss hjemme med koselig besøk. Det gleder vi oss til :O) Det er to små som håper nissen stikker innom en liten tur også. Dagene blir litt lange mens de venter på selve julekvelden, og det skjønner jeg godt. Kjenner igjen den følelsen av spenning og forventning til julekvelden.

Ønsker dere alle sammen
en riktig god og fredfull jul og et godt nyttår.


(image)En utrolig koselig award.

2008-12-08T21:04:25.116+01:00

Jeg har fått en utrolig koselig award i dag. Inger Synnøve har gitt meg denne, og det varmet veldig og var akkurat hva jeg trang i dag.
(image) "Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."
Jeg sender denne videre til:Julesang

2008-12-07T16:33:49.757+01:00

Dette er en av de fineste julesangene jeg vet om.


(object)
(embed)

Jeg fikk en koselig award av Nina for en stund siden. Kjempekoselig. Tusen takk. Oppfordrngen hennes var å bli flinkere til å dele, så selv om dette innlegget kommer en stund etter, så skal jeg prøve å bli flinkere.

(image)
Det er snart jul, og jeg gleder meg. Det er en koselig tid hvor vi har god tid til å være sammen med familie og venner.

Vi skal ha juleverksted snart, og jeg har en idè til hva vi skal lage. Håper det blir så bra som jeg håper.


(image)En vanskelig beslutning er tatt.

2008-11-03T17:24:15.778+01:00

Etter mye tankevirksomhet kom jeg fram til at jeg stiller plassen min hos Hjertelaget til disposisjon for andre. Tiden strekker ikke til, og jeg syntes ikke det var riktig hverken ovenfor Mona eller de andre jentene i Hjertelaget at jeg ikke kunne gjøre en så god jobb som jeg ville. Det var med tungt hjerte jeg sa fra meg plassen for jeg har hatt en super tid sammen med de andre. Tusen takk for inspirasjon :o)
Det har kommet inn to supre scrappere på Hjertelaget, Hege AL og Carrin. Gratulerer begge to, og lykke til. Jeg kommer til å følge med dere alle sammen.
Ellers så er det stille på hjemmefronten. Det går i jobb og unger som skal følges opp på div. fritidsaktiviteter. Håpet er at jeg skal få laget julekort, men det går vel fint å kjøpe også selv om en er en scrapper, gjør det ikke?

Her er noen LO`er fra oktobergalleriet hos Papir i hjertet.

(image)

(image)

(image)Tur til Mølen

2009-06-08T13:03:31.878+02:00

På mandag var det strålende sol, så vi pakket sekken og dro på tur til Mølen. Et av mine favorittsteder å reise på tur til.

(image)
Bølgene slo innover steinene og ungene var veldig fasinerte, og fant seg en stein å sitte på i håp om at kanskje bølgene traff dem.
(image) (image)
Det er steiner i alle former og utforminger der, og vi fant også en stein som så ut som en stol til Hedvigs store glede. Hun elsker å bli tatt bilder av, og leker gjerne fotomodell for mamma. :o)

<Endelig...

2008-10-05T23:58:14.438+02:00

(image)
Ser ut til at tilgangen til blogspot er tilbake. Tusen takk for hjelp sendes til Linda som kom med gode tips på hva som kunne være galt. *klem*


Nå er det høstferie her i Telemark, og vi har jammen meg ferie alle sammen her i Anettehuset. :o) Kjempekoselig. Har lovet ungene ulike aktiviteter, så dagene går nok raskere enn en skulle ønske. En uke høres jo så lenge ut, men plutselig er det vel søndag igjen.


Trives fremdeles kjempegodt på jobb. Det er mye å sette seg inn i, men gode og tålmodige kollegaer hjelper til. (Hvorfor i alle dager hører man ikke om alle planer som skal lages på høyskolen?? Det hadde vært mer nyttig enn noe av det andre vi lærte)


Hjertelaget har hatt og har fokus på jul nå. Det er nesten så jeg har lyst til å høre julemusikk, men det får vel drøye til desember!! Ta en titt inn i galleriet.

De nye norske julepapirene til 3ndy papir og Scrappers choise er bare så herlige. Kjempemoro med norske produsenter :o)
Award, og jeg trenger deres hjelp!

2008-09-09T13:10:50.168+02:00

Jeg har fått en koselig award av Ane og Trine for en god stund siden, men takket være et meget ustabilt nett, så er jeg jo ikke så ofte innom bloggen min lenger.
(image) Reglene er:

1. Vinneren kan bruke logoen i sin blog

2. Link til den personen du har fått awarden av.

3. Nominèr minst 7 andre blogger

4. Legg inn linkene til disse i bloggen din.

5. Legg igjen beskjed i bloggen til dine kandidater.

Jeg kommer tilbake til hvem jeg sender den videre til, må finne noen som ikke har fått den før.

Jeg trenger altså litt hjelp. Begynner å bli lei av ustabilt nettverk, sider jeg ikke kommer inn på ol. Jeg lurer på hvilken leverandør anbefaler dere?

Skal se om det ikke plutselig kommer en liten hilsen til en av dere som tipser meg.

Takk, takk :o) Ha en super dag alle sammen.
Endelig kontakt.

2008-08-31T00:02:59.773+02:00

Jeg har slitt med å komme inn i bloggen i det siste, men jammen fant jeg ikke inn i dag.... *hurra*

Dagene flyr av gårde. Jeg har begynt å jobbe igjen, så nå er studenttilværelsen over (for denne gang)
Jeg jobber som lærer i en 1.klasse, og det er utrolig givende og moro. Har fått flotte kollegaer som har tatt godt i mot meg, så jeg stortrives.

Hedvig mistet endelig en tann igjen. Det hadde hun ventet lenge på, og den hang til slutt igjen p viljen tror jeg, men hun var mektig stolt da den var ute.


(image)

I morgen håper jeg på strålende sol, så vi kan ta en tur ut med båten. Vi må besøke oldefar, for sist vi skulle det, snublet Hedvig og slo hodet i tilhengerfestet på bilen, så da ble det besøk på leevakten i stedet med hull i panna. Ho var ei flink lita jente, og insisterte på at mamma måtte ta bilde av hullet. (Og jeg er ikke spesielt god på blod og skader, så jeg hadde nok med å trøste henne uten å måtte se på hullet)

Jentene i Hjertelaget har vært så heldige å få jobbe med papirene til 3ndy papir, og her et et par av mine bidrag. LO`en er en jeg lagde til augustgalleriet.


(image) (image)

(image)
Blogcandy hos Xtina.

2008-08-14T22:42:33.136+02:00

Sjekk denne lekre blogcandyen til Xtina!

(image)

Xtina er en dykitg scrapper, så det er mye lekkert å se i bloggen hennes.Balsam for sjelen.

2008-12-08T23:41:12.295+01:00

(image) (image)
(image) Jeg var på konsert på Wrightegaarden i går kveld. Secret Garden med gjester spilte. (Tracy Campbell og Espen Grjotheim) Det var helt fantastisk. Jeg kunne sittet der hele natten og hørt på dem....

I dag har jeg endelig fått ryddet i scrappetingene mine. Det har vært et salig rot der i det siste, og det har omtrent ikke vært mulig å se pulten, men må er det ryddet der, og jeg har igjen litt mer oversikt over tingene mine. Jeg har bestilt meg en Crop In Style: Sticker binder i dag i håp om å få enda mer oversikt over alfabetene og andre ting som står litt her og der.

I morgen er mannen tilbake på jobb, og jeg og ungene har en uke ferie igjen. Vi må jo snu døgnet tilbake også nå, etter mange sene kvelder og morgener i ferien, og i løpet av uken må jeg handle klær og det ungene trenger til skolestart. Det er nok ikke lite.... De har vokst litt i ferien, og klesskapene er ganske tomme for bukser og gensre.....Tærne i vannet.

2008-12-08T23:41:12.535+01:00

(image)
Det er deilig å kunne sitte på bryggekanten med tærne i vannet. Spesielt når det er så deilig i luften og i vannet som nå.

Vi koser oss stort hver eneste dag. I går var temperaturen 23 grader i sjøen. Det er deilig!!!!! Vi bader og soler oss, og er litt røde når vi kommer inn etter en lang dag på sjøen.

(Jeg er nok en het kandidat til hovedrollen i KungFu Panda 2 etter å ha gått med solbriller i mange dager ;o) )

Jeg var på kino med to venninner i dag og så Mamma Mia. En herlig film synes jeg. Skikkelig feel good med masse latter. Tok meg i å ville synge høyt flere ganger *lol*
Nydelig solnedgang ved Jomfruland.

2008-12-08T23:41:13.161+01:00

Vi hadde barnefri i går, og var ute med båten. Deilig å kunne "tøffe" rundt og se på alle de nydelige stedene som er rundt om i skjærgården.
Denne solnedgangen kjørte vi hjem i. Bildet er ikke det beste, det er tatt med mobilen, men dere får vel ett inntrykk?
(image) (image)

Vi er stort sett på vannet om dagen, tidlig ute og sent hjemme. Vi bader, griller og koser oss. :o) Det er deilig med sommer.

Det er ikke mange dagene igjen før arbeidslivet tar til igjen. Bare to uker... Skal bli deilig, men også litt rart. Er jo noen år siden jeg jobbet sist, men jeg kommer nok fort inn i det igjen. Er så heldig at jeg skal begynne med 1.klasse :o) :o) Det blir spennende! Tror dette blir bra jeg.

Legger inn en LO fra juli galleriet til Papir i hjertet også.
(image)4 Kommentarer

2008-12-08T23:41:13.552+01:00


(object)

(embed)

Dette er sommersangen som virkelig får meg til å forstå at det er sommer. Postgirobygget har laget denne om Wrightegaarden/Langesund, og der er jeg en del om sommeren. Sommeren for meg er bla. konserter på Wrightegaarden.

Kristin i Hjertelaget har laget et lekkert album. Se bare her Lurer på om jeg må prøve dette selv.

Har scrappet litt i det siste, og du kan se i galleriet til Hjertelaget.
Her er et par fra forrige måned.(image)

(image)


Ha en fortsatt god sommer alle sammen. :o)

Sommerferie!!!!

2008-12-08T23:41:13.921+01:00

Det er sommerferie :0) Deilig! Ser ut til at det skal bli litt sommer framover også, så da blir jeg nok å finne i skjærgården. Jeg stortrives ved vannet og er der så mye som mulig.

Jeg har blitt tagget av Carina og Sylvi.

Av Carina var oppgaven: :"Plukk opp nærmeste bok, og åpne på side 123. Finn den femte setningen og publiser de følgende tre setningene. Tagg fem personer og skriv hvem som tagget deg"
Nå har ikke den nærmeste boken min 123 sider så jeg tok den siste siden og skrev derfra. Boken er "Profeten" av Kahlil Gibran. "Om en kort stund, etter et øyeblikks hvile på vinden, skal en annen kvinne bære meg i seng"

Sylvis oppgave lød: Her er reglene:"Hver spiller svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du det videre til andre personer og fører opp navnene deres. Så legg du beskjed hos dem om at de er tagget og ber dem lese din blogg. La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar."

1: Hva gjorde du for 10 år siden? Da forlovet jeg meg med Anettemannen, var gravid og kjøpte vårt første hus.

2: Nevn 5 ting du har/hadde på "gjøre-lista" di idag? Dra på vannet, kose meg, sole meg, rydde ut av oppvaskmaskinen, vaske klær.

3: Snack jeg liker?? Sjokolade, Pepsi Max.
4: Ting jeg vil gjøre som milliardær?? Sikre ungenes fremtid, reise, bygge ut gangen, slette lån til familiemedlemmer, jobbe mindre.
5: Steder jeg har bodd? Nøtterøy, 6 ulike steder innen Bamble.

Jeg vet ikke om noen som ikke er taget, så ser du disse og ikke er tagget, regne deg selv som tagget.

I juni ble medlemmene av Hjertelaget utfordret til å bruke papir fra Papirdesign. Resultatene ligger i Papirdesign galleriet til Papir i hjertet.


Utfordringen har også gått ut til alle som har lyst til å bruke papirene til Papirdesign, og det er en liten premie. Les mer i bloggen. Håper mange blir med!(image)

(image)
(image)
Verden, hvor er den?

2008-12-08T23:41:14.265+01:00

Jeg lever i min egen lille boble om dagen, eksamensboblen.... Nå er det heldigvis snart sommerferie, uansett resultat på eksamenene... (Et par har nok gått strykende, men det er vel ikke mer enn en kan regne med etter et halvt år borte fra skolen) Etter sommeren er det tilbake i arbeidslivet (hvis jeg ikke må streike da), og studenttilværelsen er over for denne gang (Men det blir nok flere besøk på skolebenken etterhvert kjenner jeg meg selv rett, men ikke som fulltidsstudent)

Hjertelaget har fått et nytt medlem, Silvia. Velkommen!!!!


Noen bilder bør vel også være med. Legger inn et par LO`er jeg har laget til Papir i hjertet.
(image)
(image)RAK pakke!

2008-12-08T23:41:14.567+01:00

Jeg var så heldig at jeg vant en RAK av Monica da hun hadde en utfordring om å fortelle noe hyggelig i bloggen hennes.


På lørdag kom det en nydelig RAK i posten til meg. Tusen, tusen takk. Jeg gleder meg til å bruke det.(image)
(image)