Subscribe: Tanjas papirverden
http://tanjaspapirverden.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Norwegian
Tags:
bare  bazill mønsterark  ble  blomster  brukt  kort  litt  med  meg  melissa frances  mønsterark  noen    skal    var 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Tanjas papirverden

Tanjas papirverdenVelkommen til min blogg! :) Foreløpig i startfasen, men prøver å få lagt inn så fort jeg får tid fra unger til å lage noe, og få det ut her! ;DUpdated: 2016-09-07T21:28:03.765-07:00

 Scrappmesse og treff

2009-09-10T09:08:04.307-07:00

I helga var det duket for scrappemesse i Rogaland, og den måtte jeg jo selvfølgelig ta meg en tur til!!;D Ble endel ark, stæsj, spellbinders (love it, love it, love it!!) og andre småting. Etter shoppingmadness bar det rett på stortreff i Stavanger (vel, etter en liten tur på Familieskatter og en oh! så god kebab!!;D ). Der rakk jeg å lage hele 2 kort (bra til å være meg - bruker å bli mer skravling enn scrapping igrunn), og ikke nok med det; da jeg kom hjem halv 11 den kvelden lagde jeg jaggu meg et til!! WOW! om jeg så får si det selv!;)

Jeg har endelig fått sortert litt i alt scrappestæsjet, og fy søren så mange glemte skatter man kan finne!! Så husk på det, neste gang du legger inn handleliste på en av scrappebutikkene og eeeegentlig ikke burde; sorter i rotet, så finner du kanskje noe du hadde glemt du hadde, og vips! så er det kjekt med "det gamle" :)

(image) Mine barns oldeforeldre skal i dåp til sitt 6. oldebarn på 2 år (!), og i den forbindelse fikk jeg i oppdrag å lage kort!
Har brukt Melissa Frances-ark, MF hjerte, MF klistremerke, Martha Stewart punch, blonde, babyengel-charm og en nydelig blomst jeg kjøpte på messa!


(image) Dette er kortet jeg lagde da jeg kom hjem, forholdsvis enkelt til å være meg. Men det er jo også kjekt iblant!;)
Har brukt et av de nydelige nye arkene fra Maja (kan det ha noe med at min skjønne lille datter heter det samme kanskje??! ;) ), trykk fra stempelgledes plate "Venn", engleglansbilde kjøpt på Himmelgaard utenfor Tvedestrand, sommerfugl fra Karen Marie-klipp, blingswirl fra prima, blonde (satt sammen til en blomst), blader og rose.

(image) Nå føler jeg at jeg begynner å få mer teknikk på distress-malinga, så nå virkelig koser jeg meg med det. Her har jeg virkelig tatt av, siden jeg har blandet to farger for å få den flotte fargen til kjolen, bukser og sokker!!;D Syns den hänglar-jenta er så herlig, digger bare stempeltrykk!!:)
Husker ikke helt hvor mønsterarket er fra, men nydelig er det iallefall! Videre er det bruktbling-swirl fra Prima, nydelig sommerfugl-charm fra kort og godt, halvperle fra MF, sommerfugl fra Karen Marie-klipp, blonde og blomst fra eBay.3 enkle kort

2009-08-04T01:57:57.346-07:00

Disse 3 kortene tror jeg jeg brukte halve tida som jeg vanligvis bruker på 1 kort!!:D
Ser så mange kule ark, og tenker at de mååå jeg bare ha! Problemet er at jeg ikke får til å bruke de.. Så da blir de liggende heller.. For jeg har ikke hjerte til å kvitte meg med de heller *lol*

Det er absolutt ikke min type kort å lage, selvom jeg syns slike er ganske stilige! Så da måtte jeg bare hoppe i det, og prøve, og ble nå igrunnen ganske så fornøyd!:)

(image)2 nye kort

2009-08-02T05:27:56.825-07:00

Har laget to kort, med samme mønsterark, men brukt på hver sin side! Må si jeg liker best de tykke arkene med ulikt mønster på hver side! :)

Det første her ble et nyfødt-kort som skal til de som bodde i leiligheten under oss tidligere. De fikk for noen uker siden, en liten gutt! Gratulerer!!:)
Making memories-ark, stempeltrykk fra byttering, så noe usikker på hvor det er ifra, blonde, satengbånd, fjær, rondell, charm, blomst fra ebay, og tilslutt en halvperle fra Melissa Frances!

(image) På neste kort er den andre sida av mønsterarket brukt. Likte veldig godt begge sidene, dumt jeg ikke finner igjen dette arket noen plass :(
Sarah kay-stempel er embosset i gull, organsabånd med swirlsfra papirloftet, rubons og halvperle fra Melissa Frances, blomster, papirroser, charm, rondell og perlebånd.Just gotta love glimmer mist!

2009-08-01T11:06:15.538-07:00

Har absolutt fått en farlig interesse; nemlig glimmer mist!!:D
ALT man kan gjøre med de altså; lage bakgrunner, farge blomster, få shimmer på div stæsj osv osv - man må bare komme på alt man kan bruke det til!!:)

På kortet under her har jeg brukt noe av overskuddet på de nye blondegardinene mine som sjablong for bakgrunnen. Har sprayet på akvarellark med fargen denim jeans.
Hänglar-stemplet er malt med distress. Ellers er det brukt bokside fra en gammel bok fra 1800tallet jeg fant på fretex, halvperler og rubons-tekst fra melissa frances, blonde fra familieskatter (eler var det scrappejungelen mon tro?), blomster, blader, charms og rondell.

(image) Inni kortet har jeg brukt samme selvlagede bakgrunnsark, rubons fra stempelblad, journalingark fra making memories, halvperle fra mf, blomster og rondell.
På neste kort har jeg laget samme bakgrunnsark, men med en annen farge (fired brick). Samme farge er brukt med et lite sprut på akvarellarket bak stemplet. Stempeltrykket er malt med distress. Har malt noen av blomstene (hvite fra kort og godt) med fargene jeg har brukt på stemplet, og noen har blitt sprayet med glimmermist. Sydd med maskin rundt kanten, tag fra scrappejungelen med rubons fra mf, blonde, puntenåler, papirroser, blomsterknopper, rondeller, sommerfuglcharm.

(image)
Etter en liten tur inn på den lokale blomster/hobbybutikken, fant jeg noen flotte blomster! MÅTTE jo bare ha de med! Tør ikke helt å begi meg ut på noen gjetning av hva den typen blomst heter.. *lol*
Husker ikke helt hvilken produsent det er på treet jeg har brukt som sjablong her, men det er chipboard, noe ala riff raff design iallefall.. Akvarellarket har fått seg en dusj med lime twist, og når det var tørt, så var det å legge på treet, og spraye med fargen coffee shop.
Ellers er det brukt rubons fra stempelblad, knapp fra basic grey, lærsnor fra kort og godt, og uglecharm.

(image)
Liiiitt nærmere av de finfine blomstene:

Gaveposer til de søte damene i barnehagen!

2009-06-27T11:43:23.965-07:00

Jeg jobber selv i barnehage, og vet hvor koselig det er å få små oppmerksomheter fra foreldrene! Så da ville jeg gi en liten "takk for innsatsen i året som har gått"-gave! Det ble gaveposer med seigmann og bamsemums! Og hva er bedre en fredag?? ;)

Etikettene (lyyysbrun bazill) sprayet med glimmermist, pyntet med blomster, charms, stempel og klistremerker! På baksiden er det en hilsen til hver av de 6 flotte damene (4 faste og 2 vikarer som er på avdelingen et par dager i uka hver) som er så heldige å tilbringe dagene med min fantastiske lille jente!!;D

(image)Lek med glimmermist!

2009-06-24T02:41:13.056-07:00

Jeg måtte jo også prøve meg på glimmermist, og jaggu ble jeg ikke en anelse hektet, jag med! ;D
Nå må jeg bare få litt flere farger, shoppeshoppe!:D

Etter en hemmelig venn-runde på et hobbyforum, fikk jeg div glansbilder, fjør, glimmermist, blomster, charms og en hel haug mer, fra min hemmelig venn!
Her har jeg fått brukt noe av det!
Det første og det tredje kortet lagde jeg på treff på fredag, fikk til og med lagd ferdig det ene inni også der!! Og jeg som alltid skravler meg bort og får såvidt gjort ferdig forsiden på et kort når jeg er på treff ;S Ganske stolt av meg selv denne gangen gitt!:D

(image) Her har jeg brukt dene ene delen av rev-sommerfuglen til quikutz som sjablong. Ble ganske kult!
(image) Her har jeg brukt et par chipboard-switls fra panduro (også fra hemmelig venn) som sjablong.
I tillegg har noen av blomstene fått seg en lit dusj!

(image)
Samme her, under gratulasjonsteksten!

(image)(image) Tror jeg må få meg noen blomsterpuncher, for de var jo bare helt supre å pynte inni kortene med!!Sukkersøtt utfordring #44

2009-06-15T13:57:41.254-07:00

Ukens utfordring hos sukkersøtt er å bruke blomster. Masse blomster! Right upp my alley!! ;D
I tillegg skulle det være sommerlig. Vet ikke helt hvor sommerlig mitt ble, men prøvde å friske opp med litt freshe blomster iallefall ;)

Litt misfornøyd med at "gratulerer med dagen" kom såpass langt ned, slik at det ble litt oppdelt.. Menmen, slik blir det noen ganger..

(image)Pay it forward!

2009-06-05T14:48:07.444-07:00

I Francielle sin blogg (http://papirgal.blogspot.com/) leste jeg om dette nydelige budskapet!
Siden hun er på blogglista mi, så jeg først overskriften; "Pay it forward", og tenkte på den nydelige filmen jeg så for lenge siden. Den har alltid ligget i bakhodet mitt, og jeg har tenkt at det er en utrolig flott måte å gjøre verden, og et medmenneske, litt lykkeligere på! :)

Litt i korthet om PIF:
Det det hele startet med er filmen "Pay it forward". Rollefiguren til Haley Joel Osment gir en god gjerning til en annen person. Eneste betingelsen for at den andre personen får motta, er at den må love å gi noe som betyr noe videre. Et enkelt prinsipp som kanskje ikke er så enkelt allikevel. Noen har nå tatt dette prinsippet og gjort det om til en gave.

Reglene er enkle. Alle kan være med, kun 3 krav skal oppfylles:
1. Du skal ha egen blogg, så du kan spre budskapet.
2. Du skal ha lyst til å glede andre.
3. Du skal sende dine egne 3 gaver avsted innen de neste 365 dagene.

De første 3 som skriver til meg på dette innlegget, blir dem som innen ett år får tilsendt en gave fra meg! Det eneste jeg ønsker at du skal gjøre for meg er at du gir det samme løftet i din egen blogg.

Skriv en kommentar under dette innlegget, og send adressen din til mailen min; tanjamogan2@hotmail.comKort til en scrappevenn

2009-06-05T11:50:12.514-07:00

På et forum med noen herlige damer som deler den samme kjærligheten til kortlaging og scrapping som meg, har vi hatt en runde med hemmelig venn. Da sender vi en scrappepakke til en annen, og mottakeren skal prøve å gjette hvem hun har fått fra. I den forbindelse lagde jeg et kort til min venn, og dette var slik resultatet ble:

(image)
(image) Bazill, mønsterark fra sassafras lass, 3ndy, og et par jeg ikke aner prdusent på.., blomster og bling-swirl fra prima, blonde fra papirloftet, pom-pom-bånd fra Familieskatter, rub-on fra stempelblad, stempel av nydelige gorjuss girls malt med akvarell, blader og utstanset blomst i mønsterpapir fra quikutz, cats eye chalk burnt sienna, journalingark fra making memories, raindrops, brads, egenlagde pyntenåler.
Bryllupskort

2009-06-11T11:42:03.897-07:00

Har lagd et kort for min svigerinne, som skal i bryllup til ei venninne til helga.
Jeg ville prøve å lage et delikat og elegant kort for en gangs skyld, og dette ble resultatet!

(image)
(image)

(image)


(image)(image)
Brukt:
Bazill, mønsterark fra fiskars, fjær fra panduro, rose og roseknopper, hjerte fra bazill (?) med distress crackle paint tattered rose, stempel fra papirloftet, swirl fra prima, blomst fra nille, halvperle fra melissa frances, og brukt hjørnepunch fra ek.


Bursdagskort

2009-05-17T13:28:04.217-07:00

Sukkersøtt sin utfordring (http://sukkersott.blogspot.com/2009/05/utfordring-40.html) denne uka er "bruk noe fra dyreriket på kortet ditt, det være seg stempel eller mønsterark". Mitt resultat ble uglen fra en stempelplate med fugler fra inkainkado.

Christina (http://tinus76.blogspot.com/) bruker ofte denne typen løsning på kortene sine, så måtte jo bare prøve meg jeg og, men vet ikke helt om jeg fikk det til sånn som det er tenkt *lol*.. Men ble nå igrunnen ganske fornøyd allikevel ;)

Litt inspirasjon fikk jeg også av frøken francielle (http://papirgal.blogspot.com/) som var så supersøt og sendte bursdagskort til meg! Tusen takk snuppa! Hun r en kløpper på lag-på-lag, rufsete kanter og nydelige detaljer. Og bruk av journaling-kort fra spiralperm fra mm. Så endelig fikk jeg brukt de kortene som har ligget så lenge hos meg :D

(image)Blogcandy

2009-05-07T06:22:30.469-07:00

Kortgleder (http://kortgleder.blogspot.com/) har blogcandy gående hvor premien består av de nye stilige stemplene fra The Greeting Farm, som er så übersøte! :) Så om du liker stempling, og gode inspirasjonskilder, er Kortgleder absolutt verdt en titt eller to! :) Jeg bruker iallefall å holde meg oppdatert der med alle de nydelige måtene man kan bruke stempler, og ulik vri på kort!Resultat fra vintage-kurs

2009-05-06T04:37:58.245-07:00

Borte for en liten stundMelkekartong

2009-04-28T01:08:43.296-07:00

Første gang jeg har prøvd meg på denne, og jaggu vant jeg ikke en konk med den også gitt!! *stolt*

(image)
(image)

(image)


(image)
Brukt:
Bazill, mønsterark fra Melissa Frances, änglar & stänglar-stempeltrykk malt med akvarellblyanter og litt glossy accent på blomstene og sløyfene hennes, rub-ons fra MF, say it in pearls fra Prima, blonde og tyll fra Familieskatter, halvperler fra MF, blomst og rose fra Prima (?), svertet med cats eye chalk creamy brown, sjokolade-stempeltrykk er jeg ikke sikker på hvor er fra, men muligens norsk stempelblad??

Gorjuss girls

2009-04-20T03:51:48.442-07:00

Fikk i oppdrag av ei venninne å lage noen jentekort til konfirmasjon.
Hadde lyst til å prøve meg med stempeltrykkene av gorjuss girls, de er jo bare *smelt*!!
Veldig uvant å ikke sverte kantene på ark og rive og styre, men man da prøve ut litt forskjellig?! ;) Ble ganske fornøyd med resultatet, så håper bare oppdragsgiver og mottakere blir fornøyde! :)

(image)
(image)

Bazill, mønsterark fra 3ndy papir, gorjuss girls stempel, hjertechipboard med distress crackle paint antique linen, papirroser, bokstaver stanset ut med cuttelbug.
Inni: Pengelomme med skrift (skrevet ut på skriver) ("du kommer til å gjøre feil. Gjør det endelig med entusiasme!") og sommerfuglstempel fra autumn leaves med cats eye chalk i fargen lipstick red og brads.


(image)(image)
Bazzill, mønsterark (vet ikke produsent), gorjus girls malt med akvarellblyanter, blonde fra familieskatter, papirroser, blå blomster fra nille og blå raindrops.


Noen konfirmasjonskort til gutter

2009-04-16T04:03:43.199-07:00

(image)
(image)

(image)


(image)(image)
4 forskjellige kort til konfirmasjonsgutter! På bilde nr 2 ser du teksten som jeg har dekorert alle kortene med. Prøvde nemlig å finne tekster til å ha inni korta med, men syns alle var litt av typen "velg den smale sti" og "ta de riktige valgene" osv.. Jeg husker da jeg var fjortis så var det ikke akkurat dette som slo meg i hjertet :P
Derfor ble det en litt mer humoristisk vri ;) Har den teksten på et stempel, men syns det var så lite, så jeg skrev det heller ut på mønsterark/bazill og monterte det som fronten på en pengelomme.
Disse kortene har jeg lagd for salg.


Kortskissen

2009-04-04T10:54:00.835-07:00

Denne ukens skisse hos svenske kortskissens utfordring (http://www.kortskissen.se/) er denne:

(image) Mitt bidrag ble dette:

(image) Jeg er inni en periode hvor jeg er veldig inspirert av Bibbi (http://bibbisdillerier.blogspot.com/)!
Hun lager jo så herlige duse og flotte kort!! Blir jo helt forelsket!! Men jeg syns det er veldig vanskelig å få til det høye nivået hennes, så for å ta en del Bibbi og ti deler Tanja, så får vi dette resultatet ;)
Kortet er lagd som et fødselskort til noen heldige foreldre som er velsignet med en guttebaby! Det skal til et av mine utsalgssteder, og tenkte jeg skulle lage et tilsvarende til jente :)
Brukt:
Bazill, mønsterark fra Graphic 45, rub-on fra Melissa Frances, utstansede blader fra quick-kutz-tanga, papirroser, cats eye chalk creamy brown, organsabånd fra Papirloftet, raindrops og sytråd.
Sukkersøtt utfordring #35

2009-04-04T08:02:35.261-07:00

Ukens utfordring hos Sukkersøtt ( http://sukkersott.blogspot.com/ )var en skisse. Jeg har begynt å like å jobbe utifra skisser, kjenner jeg.. Får liksom litt mer "orden" på det, og så slipper kortet å ha nesten den samme malen fra gang til gang, hehe ;P

(image)
(image)

(image)
Brukt:
Bazill, mønsterark fra Graphic 45, cats eye chalk creamy brown og chestnut roan, prima bling-swirl, fuglestempel fra Inkainkado, lær-reim fra kort og godt, rub-on fra melissa frances knapp, charm og sytråd.
To nye kort

2009-03-29T13:51:38.678-07:00

Mine barns to oldemødre hadde bursdag i uka som var, så da "måtte" jeg jo lage to kort til to flotte damer i sin beste alder!

(image)
(image)
(image) Har brukt:
oldis-stempel malt med akvarellblyanter, bazill, mønsterark fra melissa frances, primaroser, tyll, blonde, halvperler fra kort og godt, glossy accent, pyntenål, rub-on fra stempelblad, cats eye creamy brown

(image)
(image)

Brukt på dette criss-cross-kortet er:

Bazill, mønsterark fra melissa frances, blonde, prima bling-swirl, rosa juleblomst (!) med blad fra prima, brad, halvperle fra kort og godt, cats eye creamy brown, rub-on fra stempelblad, fuglestempel fra inkaindidoPå pappas fang

2009-03-23T14:00:52.344-07:00

er det godt å være!

Litt usikker på om jeg ble helt fornøyd med denne layouten, men akk.. Får så være!;P

Måtte prøve noen nye blomster og pebbles fra prima, som jeg ble ganske fornøyd med!

(image)
(image)
(image)
(image)Ingen får ta fra dæ

2009-03-20T06:04:14.442-07:00

fargan du viste mæ!

Dette er mitt bidrag til STM sang #5.
LO'en er rett og slett bare et bilde og mine "kunstnerier" ;D
Koste meg masse med å lage denne, og syns den ble så koselig med det fine bilde av mine to små hjerteknusere og alle de gilde fargene!

Nå må det sies at jeg ikke egentlig lager LOer for å vinne i konkurranser, men for å ha et utgangspunkt når jeg lager sider som forhåpentligvis snart blir satt i et album som barne mine og jeg kan se i og kose oss med, isammen! :)

(image)Når du smiler

2009-03-15T15:56:10.807-07:00

kan alle himlens stjerner bare gå og legge seg!

Jeg har ei jente som smiler hele tida! Smiler og smiler og smiler! Og til gagns foran kameraet! Dette er et par av gangene!:)

(image)Scrapping the music på norsk - sang # 4

2009-03-07T13:40:38.978-08:00

Fant plutselig ut (fikk vite) at scrapping the music - på norsk ( http://scrappingthemusic-norge.blogspot.com/ ), også tar imot kortbidrag, hehe! Så da MÅTTE jeg jo give it a go! Har prøvd meg på litt nye stiler i den siste tida, men vet nå ikke helt om jeg behersker det.. Men gøy er det allikevel! :D Hadde det ialleall veldig festlig da jeg lagde dette kortet!! :D

Utgangspunktet er sangen til Rune Rudberg; "Ut Mot Havet". Utfordringen er å velge seg ut en strofe, ord eller tittelen som skal være tittel på kort/LO. Jeg valgte meg ut "En sommer. En sol. Et hav" som man kan se på seilet på båten!

Når jeg ser på bildene nå, så ser jeg jo at tittelen ikke helt ble tittel liksom... Men skitt au, første gang jeg leverer et bidrag, så man lærer med tiden! :)

(image)Sommerfugl-utfordring

2009-03-05T01:24:06.767-08:00

Ett trykk sin blogg (http://etttrykk.blogspot.com/) har hver måned en utfordring. I mars er det å bruke en sommerfugl, en hvilken som helst; utstanset, stemplet, bilder, i plast, metall osv osv... Jeg har lenge hatt lyst til å lage noe utav blonder, men har ikke hatt det store utvalget selv, og derfor har ikke fantasien fått helt fritt spillerom.. Men etter en liten shoppingsrunde, fant jeg dette flotte londebåndet, som ved hjelp av en tynn lærsnor (?) ble forvandlet til en sommerfugl!! :)

(image)
(image)
Bazill
Mønsterark fra melissa frances
Blonde og pompom
Bling
Cats eye chalk chestnut roan og creamy brown
Bling med metallklamme
Bølgepapir
StempeltrykkKonvoluttkort

2009-03-04T05:43:17.513-08:00

På fredag var jeg på treff på Sandnes sammen med noen koselige damer fra scrapping.no, og der begynte jeg på dette konvoluttkortet (oppskrift i "Ett trykk"). Vi var også en teeni-tiny tur på Familieskatter og handlet litt. Har tenkt lenge på om jeg skal prøve meg på distress, det er jo så stilig! Så jeg kjøpte med meg en, og jammen ble det ikke bra, om jeg får si det selv ;D

Fargene harmonerer ganske bra her syns jeg, selvom plasseringen av teksten ble litt malplassert.. Hadde i utgangspunktet en annen ide for kortet, men den var tydeligvis finere oppi hodet mitt :P


(image)
(image)