Subscribe: kjerstis lille hule
http://wesfot.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Norwegian
Tags:
bilder  blir  dag  fikk  går  han  jentene  litt  med  meg    også    seg  siden  skal    var  vært  år 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: kjerstis lille hule

kjerstis lille hule

Updated: 2016-09-08T06:21:55.664+02:00

 Søvnløs

2010-05-18T01:18:58.220+02:00

Det er litt fascinerende at jeg blir liggende og ikke få sove etter en innholdsrik 17.mai feiring, men det gjør jeg altså. Godt jeg har fri imorgen, så jeg får hentet meg litt inn igjen.

I natt går tankene til Ida. Hun skal operere i morgen og jeg ligger og tenker på alt hun har gått gjennom så langt i sin kamp mot kreften. Kampen er ikke over, men dette skal gå bra! Det er deres tur til å ha hellet med seg nå. Sender henne gode tanker og masse energi.

Det har vært en koselig dag idag. Familien var på besøk i formiddag og gode venner til middag. Og det har vært kjempekoselig å se gamle barndomsvenner med sine familier.
Jentene har fått sine is og pølser, og en god posjon med ren lykkelig lek. De sovnet fortere enn svint ikveld og sa seg godt fornøyde med dagen :) Og er de fornøyde er jeg glad :)8.mai...

2010-05-08T00:41:27.030+02:00

Tenk at det er mai allerede! Det er en herlig tid vi går inn i nå. Jentene er ute tidlig og sent. Ariane har lært seg å sykle uten støttehjul (lærte det på bursdagen sin) så de sykler gjerne før de skal avgårde i barnehage og på skole, og sykler så fort de kommer hjem på ettermiddagen. Jeg nyter det å se at de koser seg :)
Bursdagene er unnagjort. Det har vært konstant prat om hva de ønsker seg og hvordan de skal feire bursdagen sin i lange tider. Forventningene har stått skyhøye og heldigvis har endel av dem blitt infridd. Ariane klarte nesten ikke holde ut en hel måned fra Tiril sin bursdag til sin egen, og Tiril fikk omtrent ikke sove natten før bursdagen til søsteren fordi hun gledet seg sånn til å overraske Ariane på morgenen. Gøy å høre tankene om det å fylle år og deres finurlige måter på å forklare hvorfor de burde få enda flere presanger :) Jentene er fantastiske, rett og slett :)

Praksisen går veldig bra. Jeg trives i miljøet og liker arbeidet. Det er mye å sette seg inn i, men jeg liker utfordringer og trives veldig med å lære meg nye ting. Jeg startet i 50% og den første tiden var det mer enn nok, men jeg merker at jeg orker mer og mer. Tenker jeg begynner å være der 6 timer pr dag, så jeg øker sakte, men sikkert.
Ulempen ved å jobbe med kjøkken er at jeg ønsker meg veldig et nytt kjøkken her hjemme :P Men det kommer ikke akkurat i første rekke, dessverre :P
Det har meldt seg en mulighet for å få fast jobb. En av medarbeiderne har sagt opp, og en til slutter om ikke veldig lenge. Det er kjempespennende. Jeg har lagt inn en søknad og skal inn til intervju på onsdag. Fordelen min er jo at jeg er der allerede og har begynt å jobbe meg opp en del kunnskap, men det kan jo hende det kommer inn søkere med mer erfaring i bransjen enn meg, og da er det hel forståelig at de går foran. Det blir uansett en spennende tid fremover. Jeg prøver å ikke tenke for mye på det, jeg gjør så godt jeg kan uansett :)

Nå er det passert leggetid for denne kroppen, så nattinatt!Praksis

2010-03-16T14:03:00.027+01:00

Ja, da er det bestemt. Jeg begynner i praksis eller arbeidstrening som det heter, på hth kjøkkenforum i morgen. Dette blir spennende. Det er lenge siden jeg har vært i jobb nå, så det skal bli godt å komme meg ut i arbeidslivet igjen. Jeg gleder meg til å møte de nye kollegaene og møte oppussingsklare mennesker :)

Jeg fikk sendt enda en oppgave til interiørskolen i dag så det går fremover der også. Det skal bli spennende å se hvordan jeg får kombinert skole og jobb, men det går nok. Det går jo i samme sjanger ihvertfall :)

Ariane er hjemme idag, barnehagen har planleggingsdag, så vi tegner og pusler og koser oss. Diddlina er favoritten i dag. Snart skal vi dra på svømmingen så jentene får sin ukentlige trening.

(image)

Vel, ikke så mye mer spennende å si, annet enn at jeg kjenner sommerfuglene for i morgen begynner å melde sin ankomst... :)Nytt utseende.

2010-03-14T12:56:48.918+01:00

Da har jeg endret litt på utseendet på bloggen. Det ble litt kjedelig med det svarte i lengden. Ser jeg må endre på profilbildet og beskrivelsen også, men det får bli litt senere. Nå skal vi på besøk til søsteren til Thomas. Det er rart hvor sjelden vi faktisk ser familien, så det må vi bli flinkere til. Jentene elsker jo å leke med fetteren sin.
Ha en fortsatt god søndag alle :)

(image)Long time no see...

2010-03-14T13:10:54.830+01:00

Det er jammen lenge siden sist jeg skrev noe her i hulen min...
Mye har skjedd siden sist, men det kommer ikke noe langt referat om det her.

I dag har Thomas bursdag. Tenk, han blir 39 år!!! Skremmende og rart. Tiril blir snart 8 år og Ariane 6 år. Snart har jeg to skolebarn!! Vil dette si at jeg blir eldre også? Jeg merker igrunn ikke det, så da later jeg som det er de rundt meg som blir eldre :P

Thomas og jeg skal ut og kose oss litt i ettermiddag. Har hatt en kombinert familiebursdag og ryddedag så langt. Jentene har vært flinke og gjort alt det de skulle og sitter nå pårommet til Ariane og leker stille og rolig.
Jeg sitter godt plantet i sofaen med vannflaske i armkroken og beina høyt. Deilig å puste ut etter effektiv rydding og vasking.

Jeg har begynt på interiørkonsulent studie via NKI og det er veldig spennende. Jeg har ikke kommet langt enda, men liker det godt. Jeg har også etter en laaaang pause fra alt kreativt, smått begynt å lage litt papirsaker igjen. Forrige uke lagde jeg invitasjoner til bursdagen til Tiril. Det var gøy å komme i gang igjen, men det gikk ganske trått.

(image)Jeg har også blitt bitt av strikke/hekle basillen og holder også på med et teppe til bebisen til en venninne. Det kommer nok til å ta litt tid, så det er godt ungen ikke er ventet før i midten av juli :)


(image)Nå skal bursdagsmiddagen lages, så da tastes vi videre en annen dag.

Ciao :)


Printer bilder til utstilling

2008-10-07T23:15:26.172+02:00


(image)

Nå sitter har jeg sittet og printet bilder til utsmykking av Buskerud Sykehus. Både spennende og litt slitsomt. Det har blitt noe kvelder med frustrasjon over printere som ikke fungerer og at det ikke blir optimalt resultat. Men nå er ihvertfall jeg i mål og har til og med fått noen bilder til å ha på veggen. Nå gjenstår bare å få bildene over på cappa og henge dem opp :o)Blogging fra mobilen

2008-10-06T20:15:22.612+02:00


(image)

Må bare teste om jeg får til å blogge fra mobilen min. Kanskje det isåfall blir litt mer fart på denne siden :p Legger ved bilde av et kjede jeg lagde til svigerinnen min for en stund tilbake. Planen er å lage mange som selges på julemarked i desember. Så gjenstår det bare å se om jeg har tid til å gjennomføre det...Innekos

2008-12-10T09:26:13.478+01:00

(image)
Siste dag i påsken og vi koser oss alle mann her hjemme. Jentene sitter og klipper i ark, Thomas skrur og mekker, og jeg har endelig fått scrappet litt igjen. Dette er en minnopol oppgave som ble laget et døgn for sent, men men, jeg fikk ihvertfall laget en side til i bryllupsalbumet.

Påskedagene har vi tilbrakt på fjellet. Vi snødde omtrent inne frem til påskeaften. Da måtte vi måke frem biler og vei. Men vi koste oss fordet. Selv med mye vind og snø var vi ute og akte og hadde moro. Påskeaften hadde vi påskekonkurranse med hinderløype for store å små. Moro når alle blir så engasjert :o)
Borte bra, men hjemme best. Med 9 stk på en hytte er det litt deilig å komme seg hjem også. Så som nevnt koser vi oss den siste dagen i påsken.Palmesøndag og første grillings

2008-12-10T09:26:14.418+01:00

I går var det palmesøndag og en fantastisk deilig dag. Vi fikk ryddet opp litt ute, raket vekk litt løv fra blomsterbed og satt frem utemøblementet. Ja, det er vel kanskje litt tidlig, men det var godt for sjela :o) Deilig å føle varmen, kunne gå ut med teppe og en kopp kaffe og sette seg i solveggen.Vi fikk besøk til middag hvor vi fyra opp grillen og satt ute og spiste. Det begynte å bli småkjølig da, men alle 8 var fast bestemt på å sitte ute. Etter middagen fant vi ut at vi skulle prøve peisen vi har ute. Det er helt utrolig, men de vedkubbene som stod inni der var de samme som stod der da vi kjøpte leiligheten. Det var noe av det vi synes var koselig, men vi har ikke fått testet peisen før nå, altså over 2 år senere :o) Ikke ga den så mye effekt heller, ihvertfall ikke for meg som satt på andres siden av bordet.Jeg fikk dratt frem kameraet og tok noen bilder. Ariane som pleier å være linselus ble ikke foreviget denne gangen, men jeg fikk tatt noen fine bilder av Tiril. Himmel og hav så stor hun begynner å bli. Og hvor er det lyse håret blitt av?? Jeg fant også ut (igjen) at jeg har en veldig kjekk mann :o) Jeg fikk redigert litt i går kveld også. Greit å få trent seg på frilegging av motiver, og nå tror jeg at jeg har funnet min måte å gjøre dette på.Velvel, ha en strålende mandag dere som titter innom. Sola skinner og jeg er to dager unna påskeferien!!! :o)[...]Hjemmeside

2008-12-10T09:26:15.597+01:00

Lenge siden sist nå. Har brukt mye tid i det siste på å lage meg en hjemmeside til bedriften. Har tenkt å bevege meg litt vekk fra boligfotograferingen og satse mer på det private markedet. En spennende prosess. Har flere bryllup jeg skal fotografere til sommeren og jeg gleder meg til det.
Ta gjerne en titt www.wesfoto.no

Idag har jeg gått en tur lang Drammenselva og fotografert svaner. Det var en hel gjeng på sikkert 20-30 svaner. Fasinerende å se hvordan de oppførte seg overfor hverandre. Det virket som det var rivalisering mellom gutta om de søte damene :o) Uten at jeg er noen ekspert på å se forskjell på en hann og en hunnsvane *fnis*

(image)
(image)
(image)
(image)
(image)Ny uke - nye muligheter

2008-02-18T08:33:38.202+01:00

Jeg er en av dem som som liker mandager. Ny start og nye muligheter. ME LIKE :o)

Dette har vært en helg i Kjerstis tegn. Fredag scrappet jeg med svigerinnene. Fikk laget ferdig minnopol-oppgaven. Det var en tekstoppgave og da fikk jeg endelig laget en side om den dagen Anders døde. Har tenkt på det en stund, og det var kjekt å få det unnagjort. Jeg fikk også laget en side til i bryllupsalbumet. Har nå kommet frem til fotoshooten så det går sakte men sikkert fremover :o)
Lørdag var jeg hos Helene hvor vi klarte å gjøre kål på nesten 2 vinflasker og et par halvlitere hver. Utrolig koselig å skravle om alt mulig fornuftig og ufornuftig en lang kveld.
Igår feiret vi 1 års dagen til Marcus. Utrolig at han har blitt ett år allerede!! En skjønn liten fyr :o)

Ups, tiden flyr!! Nå må jeg stikke - skal til Kongsberg og fotosere noen hus. tuddelu :o)
Update

2008-12-10T09:26:16.917+01:00

Det har vært litt stille her noen dager nå. Det er mye som skjer. Vi hatt en deilig helg på fjellet og har ladet opp batteriene igjen. Dvs vi har ihvertfall prøvd... Jentene stod opp kl 3 natt til lørdag og mente at det var morgen!! Mor var litt vred da, ja :o) De tuslet i seng igjen, sov en time og så prøvde de seg igjen. Til slutt endte det med at Tiril sov hos meg og Thomas hos Ariane, så de ikke skulle vekke hverandre og heller få slappet av litt til klokka ble 8 *ler* Jeg tror det begynner å bli på høy tid at Tiril får seg egen klokke :o) Bursdagspresang kanskje?
Men det var en deilig helg sammen med Cecilie og Marcus. Tiril digger den lille fetteren sin og vil gjerne gå og holde på han hele tiden. Det ser ut som han koser seg også, og han skulle nok gjerne ha vært med på å leke i snøen sammen med dem.
Ellers holder jeg på med et fototilbud til en barnehage i Kongsberg. Har laget brosjyre med bilder og info og ble tilslutt ganske fornøyd. Det blir spennende å høre hva de sier.
Nå skal jeg en tur på Liertoppen for å kjøpe litt mer maling. Vi holder på å male kjøkkenet og få det helt ferdig tilfelle vi detter over en annen bolig vi kunne tenke oss å kjøpe. Vi var med på en budrunde til en enebolig her på Tranby, men siden vi ikke hadde gjort klart finan
sieringspapirene, så turte ikke selgere å godkjenne tilbudet vårt. Kjedelig, men ikke noe vits å henge med hode pga det. Vi får bare gjøre oss helt ferdig her og fortsette å kikke.

Legger ved et bilde av jentene og fettern :o)

(image)Rolig morgen

2008-01-30T08:57:52.877+01:00

Jeg er tidlig på i dag. Har sittet foran dagslyslampen en times tid sammen med kaffekoppen og begynner sakte, men sikkert å våkne :o) Thomas tok med seg jentene, og i det de gikk ut døra ropte jentene i kor at jeg er verdens beste mamma og at de elsker meg :o) Kan dagen starte bedre??

Jeg har første oppdrag kl 12 og tenkte jeg skulle sette meg å scrappe litt før jobben. Jeg har kommet sikkelig igang med å scrappe bryllupsbildene. Det er så kos å endelig finne roen ved å sitte ved bordet å klippe og lime igjen. Jeg scrapper sidene kronologisk og har akkurat kommet til at vi har kommet ut av kirken. Tror det har blitt ca 20 sider så langt. Det er nesten som å oppleve dagen på nytt :o)

Jepp. Jeg tusler inn til arkene mine...Jeg digger trær!

2008-12-10T09:26:17.792+01:00

Ikke ett eneste tre er likt et annet, og de viser seg i de rareste figurer. Jeg digger trær!! :-)(image) (image) (image) (image)3 år siden Anders døde

2008-12-10T09:26:17.904+01:00

(image)
Tenk at det har gått 3 år allerede. Det er bare å lukke øynene så er jeg tilbake der hvor jeg fikk beskjeden om at han var død, og jeg kan kjenne smerten i brystet.
Jeg kjørte hjem fra jobb i går og plutselig kom Cries like a baby på radioen og da kom tårene gitt... Lenge siden jeg har hørt sangen som ble sunget av tanten til Thomas i begravelsen. Det er underlig, men jeg tror ikke det har gått en eneste dag uten at jeg har tenkt på han. Det er ikke nødvendigvis trist eller vondt, men bare at tankene går i hans retning. Jeg tenker alltid på han når jeg ser på stjernene, sikkert mye på grunn av diktet som var på LOen jeg lagde som stod ved siden av kisten:

Sov godt vår skatt.
Sov du kjære vennen vår,
sov i stjerneskinnet.

Takk for dager,
takk for år,
og hvert et lyse minne.

Takk for håp i vond en tid.
Takk for gleder du fikk gi.

Takk for kos og klemmer,
vi deg aldri glemmer.

Tårene vil falle fritt.
Savnet i dype smerter.
Men det gode smilet ditt varmet våre hjerter.

Sov nå godt du vår skatt,
drøm om at stjernene i natt stryker deg på kinnet,
her i stjerneskinnet.

Tenk at det har gått 3 år... For 3 år siden levde vi i uvisshet om bekjeden som skulle komme på kvelden, og vi ante ikke at han allerede var død...
Litt vondt å tenke på at han lå der i mange timer uten at vi var hos han.
Idag skal jeg, jentene og mamma inn på graven og legge ned noen blomster. Senere skal vi ta kvelden inne hos mamma, spise taco og kose oss. Pappa har operert ryggen og ligger på sykehuset, mens Thomas er på guttetur og står slalom. Så det blir en hel jentekveld i dag.Ny dag nye muligheter

2008-12-10T09:26:18.371+01:00

(image)
God morgen :-)
Ute regner det , eller har det begynt å snø kanskje... Jeg sitter ved kjøkkenbordet og koser meg med kaffe og p4 samtidig som jeg får et sterkt dagslys midt i trynet :-)
Jeg har investert i en dagslyslampe og i dag er det den tredje dagen jeg bruker den. På en merkelig måte føler jeg meg lettere i kroppen, så det
virker faktisk som det virker også! :-)
Jeg blir lett påvirket av været og vintermørket, så det er jo igrunn helt fantastisk hvis dette er løsningen. I dag gledet jeg meg til å komme hjem fra å ha levert barna i barnehagen, så jeg kunne sette meg ned foran pcen med lampen.

Igår var jeg på kurs i Lightroom. Jeg har hatt programmet siden mai i fjor, men har vurdert å selge det da jeg har følt at det har vært liten vits siden jeg stort sett bruker CS2. Men da vi skulle ha kurs i fotoklubben fant jeg ut at jeg fikk gi programmet en siste sjanse, og jeg angrer ikke :-) Jeg er overbevist om at programmet faktisk har noe ved seg. Vi fikk også tips om noe nettsider med tutorials så da er det bare å sette seg ned for å lære programmet ordentlig.


jeg hadde forøvrig en travel dag på jobben i går, deilig når det er litt å gjøre. Siste oppdraget var på Tofte, og da jeg skulle laste opp bildene satt jeg meg ved vannet for å nyte de siste solstrålene. Deilig med en etterlengtet soldag!
(image) (image)Jobb og farger

2008-12-10T09:26:18.741+01:00

Det er lite å gjøre på jobb om dagen. Dobbelt grunn til å være misfornøyd med renteøkningen for min del. Men jeg har et håp om at det tar seg opp og at det ihvertfall blir litt hver dag.
(image) I dag har jeg vært i Notodden og knipset litt. Der var det blant annet en visningsleilighet som skulle fotograferes. Det er hakket morsommere enn "vanlige" hus og leiligheter. Visningsleilighetene blir stylet og det er minimalt med møbler å ta hensyn til der. Som regel er det herlige fargekombinasjoner som det var i denne leiligheten i dag. Badet var delikat stylet med blomster og håndkle i samme farge mot det hvite :o)(image)


Ellers så er jeg snart på vei ut døra for å hente jentene i barnehagen og levere Tiril på dansing. Det er første gang etter ferien, og i dag skal en venninne begynne sammen med henne så det blir helt sikkert stas. Her er på juleavslutningen i på kulturhuset i desember. Stor stas å stå foran så mange mennesker :o)Almanakk

2008-01-13T14:35:04.475+01:00

(image)
Almanakken jeg har laget er fra minefoto.no. En veldig kjekk liten sak :-) Det er nesten som en liten fotobok. Du må laste ned et program og så fylle inn bilder. Du kan også skrive inn notater.
Bestillingen min er sendt så nå blir nok mamsen glad :-)Bilder

2008-12-10T09:26:19.070+01:00

Nå har jeg sittet altfor lenge med å lage en almanakk med bilder til mamsen min. Hun fikk en til julen 2006, og ble kjempe skuffet når hun ikke fikk det denne julen også *ler* Så da ofret jeg denne natten og laget en i full fart. Dermed har jeg sittet og lett i alle mulige bilder fra året 2007. Jeg har kommet frem til to ting, det første er at jeg tar altfor få bilder av familien (noen som sa bakerns barn osv... ) og det andre er at vi har fantastisk vakre barn!! :-)
Legger ved et redigert bilde av begge to som jeg laget til julekort, og et av Ariane som jeg synes er helt nydelig. Helt objektivt sett altså *fnis*(image)
(image)0 Kommentarer

2008-01-16T15:51:30.272+01:00

Velkommen til min lille hule :-)

I denne bloggen kommer det litt av hvert etterhvert. Litt om hverdagen generelt, litt scrapping og bilder fra hist og her.