Subscribe: Puccas puslerier
http://pucca1976.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Norwegian
Tags:
alle  bare  blir  blitt  flott  hatt  helt  litt  man  med  meg  noen  også    skal    ting  var  veldig 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Puccas puslerier

Puccas puslerier

Updated: 2018-03-07T00:31:05.625+00:00

 Papirfest 08 vel overstått!

2008-11-04T17:41:32.094+00:00

Har hatt en fantastisk helg - en flott "husmorferie" til tross for at jeg ikke er mye tess som husmor : ) Deilig å få skravle med damer som er like gale som meg, dvs som kan gå i fistel over et blondebånd eller noen søte chipboard-pinnsvin... Eller som med glede sitter i en gymsal fra kl 9 om morgenen til 2 om natta - og som går på butikken for å handle smågodt, Pepsi max og Paracet for å holde det gående en hel helg!

Jeg har hatt godt reisefølge i Nina, jeg har hatt hyggelig og veldig inspirerende selskap rundt scrappebordet! Og takk til arrangørene og dugnadsgjengen som gjorde alt for at vi skulle få kose oss!

Har dessverre ikke noen bilder å legge ut, men det er nok av bilder i andre blogger : ) Og det er ikke hemmelig at vi skal lage en reportasje i Vi Scrapper fra begivenheten! Takk til alle som bidro til en flott helg!!!Høststemning og fire-åring

2008-10-22T18:50:51.431+00:00

(image)
(image)
(image)
(image)
(image)

Høsten har tatt skikkelig tak, og om ikke lenge er det faktisk vinter! Grøss... Imens drømmer jeg om neste års sommerferie, jobber lange dager, og koser meg med innendørsaktiviteter. Høsten er også den store bursdagssesongen i vår familie, så siden sist har jeg fått en fire-åring!! Dagen er blitt behørig feiret med familie, og med små og store venner. Er i scrappemodus om dagen - og har en del småprosjekter fram mot jul! Håper jeg får tid til å gjennomføre i alle fall noen av dem. Kjøpte KK julen her om dagen, der var det masse inspirasjon (takk til Gudrun og Lene!!!), og har planlagt noen juleverksteder i november : )

Håper alle har en fin høst!Årets ferie

2008-08-31T16:13:22.451+01:00

Da var årets ferie definitivt over, og sommeren likeså! Vi kom hjem fra Parga forrige uke, og til tross for at Sofia fikk vannkopper og det var litt i varmeste laget for noen av oss (vel, bare for meg) så har vi hatt en knallfin tur. Vi lurte på hvordan det ville bli å dra et sted for andre gang, men det var bare fint! Vi vurderer å dra tilbake neste år også, vi. Det høres kjedelig ut, men faktum er at alle vi møtte i Parga fra ulike land har vært der før. Mange ganger! Og det er faktisk ikke rart, man blir jo litt engstelig for å velge et annet sted som ikke kan leve opp til dette stedet her... Vi leide bil noen dager denne gangen, og hadde noen flotte turer rundt i Epirus-området. Dette ligger helt nord på fastlandet i Hellas, og det er en ganske annen følelse enn å være på øyene. I tillegg er det kraftig influert av ulike kulturer som har hatt herredømme i området, særlig er den italienske/venetianske påvirkningen godt merkbar - og det er jo ikke noe minus. Her er noen bilder fra ferien, så er det bare å få få fremkalt noen så det blir scrapping utover høsten![...]Nytt nummer av Vi Scrapper!

2008-08-06T10:26:31.474+01:00

Da er nytt blad i salg! Ta en tur til bloggen vår for å sniktitte.SOMMER!!!

2008-07-16T20:10:44.509+01:00

(image) (image)
(image)
(image) Ja, det er sommer og jeg har gått helt i sommermodus. Dvs at jeg ikke klarer å legge meg tidlig (til tross for at jeg jobber for tiden), jeg shopper sommerklær på salg som jeg sikkert ikke får brukt annet enn i Syden, og jeg vil gjerne spise jordbær og reker hver eneste dag. Til det hører selvsagt hvitvin med.

Hva har jeg gjort i det siste? Bortsett fra det ovennevnte har vi vært på to ukers Norgesferie (som jeg har lagt inn noen få bilder fra), vi har et storstilt maleprosjekt (maler tretaket i leiligheten - som innebærer vask, kvistlakk, sparkel, maling, fuging og maling... Det vi trodde skulle ta en uke tar i hvert fall to), og så har jeg begynt i ny jobb! Jeg skal fortelle mer om det ved en senere anledning, men for øyeblikket nøyer jeg meg med å konstatere at det ser veldig lovende ut! Spennende oppgaver og veldig dyktige og hyggelige kollegaer.

Så håper jeg alle har en flott sommer rundt omkring!Litt feelgood-musikk!

2008-05-07T09:28:09.757+00:00

Jeg har fortsatt ikke gått lei av The National Bank, og en av mine desiderte favorittlåter fra den siste skiva deres er Home! Her er den ganske ferske videoen. Enjoy!

(embed)Scrapperier

2008-05-01T06:59:11.404+00:00

(image)
(image)
(image)
(image)
Lenge siden jeg har lagt ut noe scrappet i bloggen - men her er noen ting som jeg laget i forbindelse med messen. Minibøkene og papiret på "Sydenliv" er fra Scrappers Choice!

Ellers har jeg FIRE fridager foran meg - og har tenkt til å bruke dem godt: skal gjøre minst mulig av ting jeg MÅ, og mest mulig av ting jeg VIL. Blant annet håper jeg å få scrappet, for jeg har jo shoppet så masse morsomme ting på messa. Brukte selvsagt mer penger enn planlagt, men da er jo ting akkurat som de pleier å være.

Håper alle har en fin helg!Og så en liten stemningsrapport fra messen...

2008-04-27T19:24:37.304+00:00

Så var messen atter en gang overstått! Nå er jeg passe sliten - og full av inntrykk. Har kost meg ordentlig i helgen med mine flotte kollegaer/venninner: glad i dere!!! Også har mottakelsen av vårt nyeste blad gått strålende - vi har snakket med massevis av hyggelige butikkansatte og scrappere, og kost oss masse. Det er veldig koselig med tilbakemeldinger på bladet, og det har vi fått til fulle.

Takk til "gjengen" på treff på Papertrends i helgen også - alltid like hyggelig og skravle og le og bli inspirert av dere!!!

Her følger noen bilder fra helgen - og så håper jeg at jeg snart ser dere alle igjen!


(image)
(image)
(image)
(image)
(image)
(image)MESSE-HELG!!!

2008-04-24T11:58:22.886+00:00

OK, så er det ikke riktig helg ennå... men det nærmer seg. Selv har jeg fikset og ordnet og planlagt messe en stund allerede! Det skal bli gøy å selge nytt blad igjen, og ferie ettårsjubileum i Skedsmohallen. Gleder meg også veldig til treff på Papertrends både fredag og lørdag - i tillegg til skravling blir det kanskje også tid til litt scrapping?

Ellers er det virkelig blitt vår ute, jeg har kjøpt meg vårjakke og funnet fram linbuksene mine - og har kjøpt sykkel til snuppa. Har forresten nettopp lest "A thousand splendid suns" (Tusen strålende soler på norsk) av Khaled Hosseini - og den anbefales virkelig. Setter ting litt i perspektiv, kan man si. Ble helt dratt inn i historien, og jeg er virkelig en stor fan av han.

Så gjenstår det å ønske alle en riktig god (messe)HELG!!!NY JOBB!!!

2008-04-05T18:06:13.918+00:00

Da er det offisielt - jeg har fått ny jobb! Jeg skal slutte i Folkehelseinsituttet hvor jeg har vært i åtte år og nærmest er "vokst opp." Det blir rart å forlate både stedet og ikke minst alle menneskene der - men samtidig blir det veldig spennende og morsomt å prøve noe nytt. Jeg føler meg veldig klar for det. Så i løpet av sommeren blir mitt nye daglige virke ved Universitetet i Oslo hvor jeg skal være rådgiver i Forskningsadministrativ avdeling. Blir nesten som å "komme hjem" til Blindern igjen, bare uten eksamenspresset og festingen : )Hektiske tider - men snart er det vår!!!

2008-04-03T06:48:13.934+00:00

Har vært en dårlig blogger!! Siden sist jeg var her har jeg hørt mye på The National Bank, jeg har hatt en lat påskeferie, og jeg fyker rundt på jobb og ordner med små og store ting. Det er mye som skjer - men det er spennende ting, så da er det jo bra. Ellers er det straks deadline for Vi Scrapper, og full messeplanlegging. Gleder oss til å feire ettårsdagen vår!

Så da håper jeg at alle har en flott vår (det er vel lov å si at det er vår nå?!!).Konsert med The National Bank!

2008-02-29T12:55:16.240+00:00

(image)
(image)

Kan det bli bedre? Jeg gleder meg veldig nå. I morgen skal jeg på konsert med de fantastiske gutta i The National Bank!!! Det er heller ingen ulempe at jeg skal dit sammen med min kjære og med gode venner. Åstedet er Sentrum Scene, og jeg skal bare kose meg. Noen av mine beste konsertopplevelser har jeg fra konserter med Jaga Jazzist og Thomas Dybdahl, så forventningene er kjempehøye. Den nye plata til Banken er også FANTASTISK - den er flott om man er glad, trist, lykkelig, sliten, energisk - altså, et soundtrack for selve livet. Soundet er forandret fra den første skiva (som også var veldig, veldig bra), den er totalt annerledes fra det disse gutta ellers gjør i sine andre band-prosjekter, og det er morsomt at de har fått til en helt ny greie. Sa jeg forresten at jeg gleder meg til konserten?!Clear album!

2008-02-17T09:53:29.873+00:00

(image)
(image)
(image)

Jeg skal holde kurs på Papertrends 1. mars og 5. april - og det som står på programmet er Clear album! Koste meg veldig med å lage denne demoen, og ettersom jeg lengter etter sol og sommer så måtte det bli et album med sommertema!

Ellers har jeg og Vibeke vært på hyggelig Kristiansandstur i helgen for å lage en reportasje til bladet. Vi koste oss masse på treff hos Hobbyhimmelen, og har møtt mange utrolig koselige mennesker! Gøy å farte litt rundt : )NYTT NUMMER AV VI SCRAPPER I SALG!!

2008-02-05T09:48:50.697+00:00

(image)

Da er det endelig tid for nytt nummer av Vi Scrapper!!! Deilig å se at det er i salg rundt omkring : )Her er det masse spennende å lese og å se på - og det er artikler laget med hjelp fra Kristin, Pelle, Ania og Scrappedugnad-gjengen! Er så gøy å jobbe sammen med kreative og engasjerte mennesker - og å få lov til å trykke alle de flotte LOene dere sender til oss!!!

Les mer i Vi Scrapper-bloggen.Sju ting om meg...

2008-01-29T20:03:29.745+00:00

OK, har forsøkt å ignorere det en stund, men jeg er også blitt ufordret. Her er altså sju ting dere kanskje ikke visste om meg:

1. Jeg er tilsynelatende en rolig person, men er egentlig ganske temperamentsfull (heldigvis er mannen min tålmodig)
2. Jeg bor på Oppsal ved Østmarka delvis for å være nær naturen, men er ikke så flink til å bruke den. Men veldig fint å ha muligheten til det, sånn i tilfelle jeg faktisk skulle bli litt inspirert av Lars Monsen en vakker dag.
3. Jeg er enebarn og sikkert litt preget av det - ble tidlig voksen og har stort behov for alene-tid innimellom. Trives godt i eget selskap, med andre ord.
4. Om ikke jeg hadde blitt sosiolog hadde jeg nok blitt journalist!
5. Jeg er IKKE noe husmoremne, til min mors store fortvilelse. Gleder meg til jeg får et større rekkehus eller noe, slik at jeg kan forsvare å gå til anskaffelse av vaskehjelp.
6. Jeg er mer enn gjennomsnittlig filminteressert (tror jeg), og særlig er jeg glad i koreansk film - som endelig begynner å få den oppmerksomheten den fortjener.
7. Jeg er flink til å utsette ting til i morgen, eller enda lenger... Men kommer på merkelige vis i mål med det meste likevel.

Ikke helt enkelt å finne fram til bloggere som ikke er utfordret allerede, men jeg prøver å utfordre Catrine, Nina, Vibeke, Ania, Katta, Maya og Tove.Godt nytt år!!

2008-01-05T10:14:20.375+00:00

(image)
Da var julen vel overstått - har hatt en flott og avslappende ferie! Masse hyggelige familiebesøk, utrolig flotte og midt i blinken-gaver, et fornøyd barn, god mat (vel, litt for mye av den sorten, kanskje), lange turer og masse gode filmer! Kan ikke annet enn være fornøyd. Har kommet i gang med hverdagen igjen, så smått. I helgen blir det å kaste ut jula, men mulig jeg må beholde litt ekstra lys og sånt ennå - blir så mørkt og trist uten.

Så er det altså nytt år - 2008! Har både noen forsetter og planer for det nye året, men de store omveltningene i livet blir det nok ikke. Håper alle får det de ønsker seg av det nye året!!Fotograf? Jeg?

2007-11-23T09:43:24.224+00:00

(image)
(image)
(image)
(image)
(image)
Jeg er ikke akkurat fotograf - men synes det er kjempegøy å ta bilder. Der er jeg vel ikke så forskjellig fra andre scrappere. Har gått på fotokurs i høst, og det har vært kjempemoro - og ikke minst lærerikt. Har lært masse teknikk, og det er gøy å bruke andre funksjoner på kameraet enn "Auto." Det er jo noe av det som er morsomt med speilrefleks, å forstå alle mulighetene man har. Så har jeg dessverre ikke hatt nok tid til å sette meg inn i alt, men tror at dette kurset har gitt meg viktig ballast til å fortsette å lære mer på egen hånd. Kan trygt anbefale kurset i regi av Oslo Kameraklubb med Terje Skåre! Veldig inspirerende og dyktig fotograf.Juleverksted - resultater

2007-11-04T19:59:02.599+00:00

Det er ikke lenge til jul! Tiden kommer til å gå så raskt, de fleste helger og mange ukedager er allerede booket for resten av året - så her er det bare å henge i. Har hatt en flott helg sammen med familie på Nesodden, og hele gårsdagen var det juleverksted på programmet! Har laget masse kort og merkelapper til julegavene, så noe er i alle fall unnagjort. Kortene er laget med inspirasjon fra Vibeke!!

(image)
(image)
(image)
(image)Så var jeg blitt 31...

2007-10-29T18:24:44.953+00:00

Tusen takk for masse hyggelige bursdagshilsener i dag! Har hatt en topp dag. Det morsomste er å se hvor gøy snuppa synes det er med bursdag, hun har vært hemmelighetsfull og bare supergira etter at vi kom hjem fra barnehagen.

Har fått fårikål, ostekake, scrappet kort, koreansk dvd-film og SIGMA BLITS!!! Så jeg er svært fornøyd!! Flinke mannen. Snuppa hadde tegnet en flott tegning også.

Hadde familien til feiring for et par uker siden, og på onsdag skal vi ut med venner! Da blir det ut og spise, og rai-konsert på Rockefeller. Ikke verst å bli 31, i grunn.Her må det tørkes støv!!

2007-10-23T07:29:35.191+00:00

For å si det sånn - jeg er ikke noe stort husmortalent, til min mors store fortvilelse. Men å tørke støv av bloggen min gjør jeg imidlertid med glede. Har vært en svært hektisk høst, så har hatt nok med å måke unna gjøremål etter hvert som de har blitt kastet på meg. Nå begynner imidlertid ting å normaliseres litt, så forhåpentligvis blir det både mer scrapping og blogging på meg framover!! Etter messehelgen har jeg også nok stæsj til å scrappe i noen måneder, skulle jeg tro.

Snuppa har fylt tre år for et par uker siden. I går sluttet hun også med bleie, så har begynt å gå opp for meg at lillejenta begynner å bli stor! Legger ved et par bilder av kortet hun fikk til bursdagen sin - altered slott fra Bare Elements!

(image)
(image)
(image)Tagget!

2007-08-16T07:54:33.866+00:00

(image)
Jeg har gjort mitt beste i det siste for å forsøke å ignorere at jeg har blitt tagget av flere til å lage et kort og sende det til noen... For det har jeg rett og slett ikke hatt tid til (med mindre det teller at jeg skal i 70 års-lag til helgen, og lager kort til henne?...). Uansett, har altså blitt tagget igjen! Men denne gangen var det med heder og flotte ord fra Lene B. Utmerkelsen som Rockin' Girl Blogger var veldig hyggelig! Ikke at jeg får brukt så mye tid som jeg skulle ønske på bloggingen akkurat, men...

Uansett- da er det min tur til å skryte litt av fem flotte scrappere jeg kjenner, og jeg kunne selvsagt ha gitt stafettpinnen videre til mange, mange flere... (og det måtte bli seks stykker, gitt):

Lene B: Det du skriver om at du tror vi kunne blitt venner i "real life" tror jeg stemmer veldig godt. I tillegg til å være snill og oppmerksom så er du også en veldig dyktig scrapper - og jeg skulle gjerne scrappet med deg en gang! Si ifra om du skal nedover til Oslo!!!

Vibeke: Du er den som har lært meg mest om scrapping. Å være sammen med deg er bare utrolig inspirerende - og ikke minst morsomt! I tillegg er du en drivende god designer, og uten deg hadde ikke Vi Scrapper akkurat vært så mye å skryte av!

Nina: Du er en av de snilleste jeg vet om, og det er bare så KOSELIG hjemme hos deg! Ikke rart vi vil ha alle møter hos deg. Du har et godt øye for farger og design, både i scrappingen og i alt annet du omgir deg med. Jeg er så glad for at du dro meg med på treff på Papertrends - tenk alt vi hadde gått glipp av ellers!!

Lene S: Jeg likte deg veldig godt allerede første gangen jeg traff deg. Du er en av de dyktigste scrapperne i Norge, det er jeg helt overbevist om. Men du er også veldig søt og hyggelig, og jeg skulle ønske jeg så deg oftere!!Jeg kjenner meg veldig igjen i mye av din filosofi bak scrappingen også.

Gudrun: Du er en sann tusenkunstner! Alt du lager blir så flott og personlig, og så beundrer jeg deg for at du er så produktiv! Også er du alltid sprudlende.

Kristin: Du er en av mine beste "nettvenninner". Du er utrolig snill og jeg setter stor pris på de små gavene som stadig dukker opp hos meg! I tillegg er du en fornuftig jente, og en svært dyktig scrapper. Jeg er glad for å ha blitt kjent med deg!Da var årets ferie over!

2007-08-12T19:24:14.358+00:00

Årets tur gikk til Parga på fastlandet i Hellas - og det var virkelig en perle av et feriested! Det var det nærmeste vi noen gang har kommet det perfekte reisemålet, tror jeg. For det første fordi det er utrolig vakkert der, og så fordi det er en avslappet stemning der til tross for at vi var der i høysesongen. Det er ikke noe typisk charter-sted, her er bare små hoteller og mest greske og italienske turister. Her er små butikker i trange smug og gater som slynger seg oppover åssidene i byen som ligger som et amfi-teater rundt en bukt. Byen er passe stor, med strender både i sentrum og rett utenfor, og med utallige muligheter for utflukter både til vanns og til lands. To dager før vi dro brakk mannen min beinet, men heldigvis kom vi oss av gårde likevel. Han har hoppet rundt på krykker, og mange av planene våre fikk vi aldri gjennomført- så det har i grunn blitt mye mer badeliv enn vi vanligvis pleier å ha. Det ble da bittelitt tid til fotografering, og jeg legger ut noen av resultatene her. Begynner å skjønne litt mer av blenderen nå, i tillegg til at jeg bare eeeelsker polariseringsfilteret! Det er helt uunnværlig til fotografering i sollys, og gir en kul effekt både på himmel og hav.Da vi kom hjem ble vi enten matforgiftet eller har fått et magevirus, her har vi i alle fall vært dårlige siden torsdag... Får bare krysse fingrene for at vi snart er friske og raske igjen. Ellers var det hyggelig å komme hjem til hyggelig mottakelse av nyeste nummer av Vi Scrapper! Det er moro å lage blad når leserne er fornøyde!Så da var det tilbake til hverdagen med sine små og store gjøremål, mens jeg kan drømme om neste års ferie...[...]Vil ha ferie!!!

2007-07-15T09:27:39.266+00:00

(image)
Hva gjør man når man er klar for å dra på ferie, men det ennå er over en uke til man faktisk skal dra?.. Jeg har begynt å pakke, under dekke av at jeg "rydder i klesskapene." Mannen nektet å hente ned kofferten fra loftet, og det kan jeg kanskje forstå. Jeg har laget meg playlists med sommermusikk til iPoden, gjorde et raskt søk på "summer" og "sommer" og fikk lastet litt av hvert. Tja, ellers består jo forberedelsene i å rydde litt hjemme, rydde unna mye på jobb og gjøre litt bladting... Og selv om jeg begynner tidlig å forberede meg, så blir det garantert stress de siste par dagene likevel.

Neida, det er faktisk helt greit å jobbe om dagen - og det er i det minste fint jobbevær! I tillegg synes jeg halve moroa med å reise bort faktisk er å glede seg en god stund, lese og gjøre litt research angående hva man kan finne på. Vi skal noen dager til Vestfold først, men den ordentlige ferien går i år til Parga på fastlandet helt nord i Hellas!! Ser utrolig vakkert ut der, og skal bli godt med litt badeliv og deilig varme.

Legger ved et bilde tatt av datteren min på båttur i Vestfold tidligere i sommer - mens jeg venter på at tiden skal snegle seg av gårde...Kjærlighet og sånn

2007-07-06T06:46:34.695+00:00

(image)
I dag har jeg faktisk vært gift i fem år! Synes det har gått fort, og at det ikke var lenge siden jeg og mannen ble "smidd i hymens lenker." Fem år er på en måte lenge, men satt i perspektiv er det jo ikke lenge i det hele tatt - i alle fall ikke hvis man tenker at man skal være sammen resten av livet (som forhåpentligvis blir i mange, mange, mange år til).

Jeg er glad for at jeg har giftet meg med en fantastisk flott mann som er min beste venn og støttespiller, som jeg kan le sammen med, og som er den perfekte far for datteren vår. Han er avbalansert, sosial, intelligent OG praktisk anlagt - og vi er både like og forskjellige på de rette måtene.

Så i dag skal vi ut og feire med et godt måltid og en lang samtale - og bare være kjærester!En lett sommer!

2007-06-26T11:53:31.821+00:00

Går vel litt tregt med bloggingen for tiden... Men det er så mye å henge fingrene i, så da er det enkelte ting som får vike. Jeg er helt alene hjemme, men kan ikke si jeg kjeder meg. Det går i ett med vanlig jobb fra 8-15, og så jobbing med bladet etter det. Mannen er på jobb i utlandet i tre uker, og snuppa er sendt til svigers for anledningen. Forrige uke hadde vi ferie og hadde late dager i Vestfold med mine foreldre i deres nye "villavogn" - dere vet, sånn som en del amerikanere faktisk bor i.

Sommeren er en flott årstid, alt blir lettere selv på dager hvor man må jobbe, eller været ikke er helt sommerlig. Jeg lager smykker og leser bøker, og så shopper jeg litt for de ekstra feriepengene som er kommet. Og så er jeg ganske stolt over å snart være i mål med mitt vektnedgangsprosjekt som jeg startet på i vinter. Målet mitt var ned 10 kg før jeg drar på sommerferie, og nå gjenstår 1,7 kg på de neste 4 ukene. Jeg ligger altså godt an til å klare det, og det føles veldig bra! Har gått ned en klesstørrelse og da er det mye morsommere å handle nye sommerklær. Det har gått veldig greit - og jeg har ikke stresset noe med det eller kringkastet det noe særlig. Så kan man jo spørre seg hvorfor jeg ikke har gjort det før, men sånn er det vel alltid når man endelig klarer å legge av seg noen uvaner.