Subscribe: Ann Hedvig's Hobbyblogg
http://annhedvigs.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Norwegian
Tags:
dag  dagen  eskild  fikk  hilde håvard  hilde  håvard  linn amalie  linn  med  også    seg  skal  så mye    var 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Ann Hedvig's Hobbyblogg

Ann Hedvig's Hobbyblogg

Updated: 2016-09-08T06:35:58.829+02:00

 Nytt år nye muligheter

2013-01-02T12:22:28.999+01:00


Da har vi startet på 2013!

Vi startet det nye året med tur i Kollevågen, i friskt vestlandsk vær.


(image)


Kjekt å kunne få med Linn Amalie også :-)

Håper det blir mange flere turer i året som kommer.

Har noen kilo igjen som skal bort, i tillegg til de 13-14 som forsvant i fjor :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Romlehaugen,Tveit,Norge
Wake up call

2012-12-27T17:43:20.069+01:00

Oi, oi, her har det vært stille lenge.

Men får se om jeg klarer å holde liv i bloggen nå da.
Så tilbake på noen av blogg innleggene mine, og fant ut at det var veldig kjekt å ha "dokumentert" ting, og ha litt hjelp med husken, ved hjelp av bloggen.

Er ofte de små tingene i hverdagen som glipper, og som er veldig kjekt å kikke tilbake til i ettertid.

Grunenn til at jeg kom innom her nå i dag, var at jeg skal lage album, og ikke kan finne igjen bildene våre fra Paris ferien i 2009.
Etter å ha lest på bloggen, vet jeg nå at mappen må være ganske så stor, med 1300 bilder :op

Så nå er det med lykt og lupe på alle de forskjellige lagringsplassene, for på den eksterne harddisken hvor de skulle være, sammen med alle de andre bildene våre, ja der er de ikke. Om de da ikke har gjemt seg veldig godt i en krok.....

Blir feriedrømmen min?

2011-04-01T18:47:31.200+02:00

Har sendt inn bildet under til VIAtours Ferie konkurranse, hvor man kan vinne gavekort på reiser. Mon tro om dette kan nå opp i konkurransen om å illustrere lysten til å reise.....

Hadde jo passet fortreffelig :o)


Bildet er tatt da vi ferierte i Danmark sommeren 2010.Gratulerer så mye til brudeparet!

2011-03-05T09:00:10.434+01:00Min kjære svoger og svigerinne, Arnstein og Kari, gifter seg i dag.

Gratulerer så mye med den store dagen deres :o)

Gleder oss til å være gjester.

My brother in law Arnstein and Kari are getting married today.

Congratulations!Gratulerer med 7 års dagen!

2010-10-27T23:58:45.775+02:00


Gratulerer med 7 års dagen vennen!!

De siste ukene har gått med til telling, telling og atter telling av hvor mange dager det var igjen til bursdagen. Så det var en rimlig stolt 7 åring som våknet i dag morges :o)

Og pakker har vært kjempespennende, selvom noen var ervervet tidligere, mens vi var på høstferie i London. (Kommer innlegg med bilder fra dette senere)

Til alt hell kom også pakken fra Grandma i dag, med presang og arvede leker fra Riley i USA. Ben 10 buss og utstyret som han fikk fra Riley var faktisk det beste, har vært i bruk i hele ettermiddag. Det er som i reklamen "det enkle er ofte det beste" ;o)Sommeren som var, del 1....

2010-09-20T14:05:30.423+02:00

Oi, oi, oi, her var det en forsømt blogg.....Men slår til med ett lite bilderas fra første del av sommeren, og skal prøve å komme med "up to date" ;o) Så kan vi jo håpe på at jeg klarer å vedlikeholde etterhvert. Men kan jo liksom ikke hoppe over sommeren da, dvs sommer og sommer, været var vel ikke av det aller beste, men fri fra skolen var det jo okke som :o)I år var siste skoledag 23 juni, St.Hans aften. Dvs at det var tid for St.Hans feiring med Øvsthus familien på Hosanger. Alltid kjekt når store og små samles, og ikke minst at det var fint vær denne dagen. Det går da i leker, grilling, bålbrenning og "sosialisering" blandt store og små.Potetløp er en innertier  på St.Hans, og innsatsen er overhodet ikke noe å klage på :o)Er ikke bare barna som aktiviseres, fotballkamp med barn og voksne er også en tradisjon. Og innsatsen er upåklagelig her, lurer på om det ikke ble en lårstrekk på en av de voksne også.Masse god mat og en hyggelig prat er ikke å forakte.Dagen etter dro jeg og ungen til Husnes, hvor både mamma og pappa og Hilde, Håvard og Eskild var. Og hva passet vel bedre, siden dette var Eskilds 1 års dag!! Den ble feiret med brask og bram, alle fikk hatter på, kake og brus. Men bursdags barnet er ikke helt klar for å bli skitten på fingrene enda, så han overlot til kusinen å hjelpe ham med spisingen ;o)Sondre, Eskild og Linn AmaliePå ny åpnet kafé, og Eskild har akkurat lært seg å drikke med sugerør, til stor fasinasjon for alle de andre til stede.Linn Amalie og Eskild på spasertur på tunet på Røssland.Og så var vi jo selvfølgelig en tur på besøk hos farmor også. Hun var så uheldig å brekke lårbenet tidligere i sommer, men sprekerer 96 åring skal man lete lenge etter. Etter 2-3 uker, var hun tilbake på bena med den vanlige rullatoren, og slapp å reise på rehabilitering. Pga av dårlig syn bruker hun i dag rullator, for ikke å gå i ting, men kan lett stå rett opp og ned på gulvet å ta på seg ett skjørt!Farmor, 96 årVel hjemme igjen måtte vi jo finne på noe å gjøre her i Bergen også, så undertegnede tok begge ungene med på Akvariet, og har i tillegg kjøpt årskort.... Vi storkoste oss, i fint vær, masse spennende å se på.Litt vanskelig å få til bilde av begge to, når den ene er mer opptatt av hva som skjer bak seg .Men skjønner jo at man kan bli fasinert av en pingvin som svømmer forbi og kikker på en da.Siste tilskuddet i pingvinstammen, Ludvigsen , en søt liten krabat.Skummel Steinbit...Og enda skumlere krokodille...Vi var bla også på tur til Herdla en av disse dagene og passet Eskild en dag,  men dessverre ble Linn Amalie syk, så da var det en uke i ro hjemme, før vi skulle på sommerferie alle sammen.[...]Bryllupet!!

2010-06-16T11:53:42.293+02:00

Da var en meget vellykket og flott bryllupshelg over :o)Vi feiret Hilde og Håvard, 3 dager til endes på Skjerjehamn. Feiringen startet fredag med skalldyrsfest, der ca 40 gjester var til stede. Lørdag ankom de siste 30 gjestene, vi fikk servert en nydelig fiskegryte til lunch, for så å avvente om vielsen kunne finne sted utendørs, som var planlagt.The celebration started Friday, as about 40 guests arrived at Skjerjehamn then. We had seafood(crabs and shrimps). Saturday the last 30 guests arrived, we got at delicious fish casserole for lunch, and then we waited to find out if the ceremony would be outside, as planned, or if the wind was to strong. Eskild og Linn Amalie klar for vielse og bryllupsfest!Eskild and Linn Amalie ready for the wedding! Dessverre var der altfor mye vind til at dette kunne gjennomføres, så, som første par i historien ble de viet inne i villaen i Skjerjehamn. En nydelig og intim ramme rundt vielsen. Og begge svarte ja høyt og tydelig.Unfortunatly the wind was to strong, so then Hilde and Håvard was the first couple in history to get married in the Villa. A beautiful frame around the service, and both said "I do" ;o) Ringbærerne Ida og André sitter å venter sammen med mamma og pappa på at bruden skal komme inn.The ringbearers Ida and André sitting with their mom and dad, waiting for the bride to arrive. Pappa førte Hilde opp til "alteret", var nok en litt sentimental brud som kom inn ja.Dad walked Hilde up the aisle, and I do believe that was a sentimental moment. Selve vielsen, med utsikt over sjøenThe service, with a view over the ocean. Hilde og Håvard med forloverene deres, Katie, Fran og Christian.Hilde and Håvard with their maids of honor and best man, Katie, Fran and Christian. Ikke alltid like lett å skjønne at man skal være rolig og tålmodig når mamma og pappa skal gifte seg. Men det hjelper med en tur på fanget til besteforeldrene.Not easy to be patient and sitting still while waiting for mom and dad to get married...  Thank God for grandparents laps.    Hilde og Eskild under middagen.Hilde and Eskild at dinner.     Hilde og gode kamerater, Arne, Morten og Simen!Hilde and some of her best mates, Arne, Morten and Simen! Bryllupskaken og dessertbordet bestod av sjokolade, sjokolade og sjokolade :o) Så alle søtmonser fikk riktig kost seg, mmmmm.....The wedding cake and dessert tabel was all about chocolate :o) Yum, yum....En stor klem til deg og Håvard,   kjære søster, og tusen takk for at vi fikk lov til å være med å feire den store dagen sammen med dere!A big hug for you and Håvard, dear sister, and thanks alot for letting us take part in this grand celebration!Dette bildet er tatt av Linda Natås.This picture is taken by Linda Natås. Brudevalsen/Bridal waltzAngel by Sarah McLaughlanhttp://www.youtube.com/watch?v=jVbkz_3lO3c[...]Gratulerer så mye med bryllupsdagen!

2010-06-13T21:04:33.372+02:00

Min kjære søster Hilde og Håvard gifter seg i dag :o)

Gratulerer så mye med dagen!! Happy Valentines day, morsdag og Fastelaven

2010-02-14T23:16:11.357+01:00

I går var i 40 årsdag til Sturle, og fikk servert deilig tapas. Ble tidlig, eller sent, alt etter hvordan enn ser det, men vi var ikke i seng før kl 5 i dag morges :o)Jubilanten fikk gavekort, og i stedet for den kjedelige posen kortet kom i, dekorerte jeg en CD boks, som jeg la kortet oppi.3 ting på en gang, det er jaggu ikke ofte vi får. I dag er det da, Valentines day, Morsdag og Fastelaven på en gang. Ungene har overnattet hos svigers, siden vi var på fest i går, og jommen meg fikk vi ikke deilige kjøttkaker og fastelavens boller, når vi var å hentet dem. Passet helt fint!Har laget noen CS kort til min kjære nærmeste, helt enkelt, og til og med uten stempeltrykk denne gangen.Happy Valentines day!The cards that I made for my family, CS and no stamped images this time ;o)The box on top was made for our friend Sturle, as he celbrated his 40th birthday yesterday, he got a gift card, and instead of giving it in the boring bag from the mall, I decorated this. Great party, with delicious Tapas and lots of great friends :o)The kids stayed with their grandparents, and when we picked them up this afternoon, we got dinner and Fastelavens buns(sweet buns with a layer of whipped cream in the middle), mmmm.We have Fastelavens this sunday, I guess instead of Carnival, but here in Norway we don't dress up, at least not in this region of Norway.And then it is even Mothers day here in Norway today, 3 things at once.                                             (I borrowed this picture from Aperitif's web page) [...]Hurra for deg, som fyller 11 år i dag!

2010-01-13T10:52:58.320+01:00

11 år

Gratulerer så mye med 11 års dagen!


Helt utrolig at det er 11 år siden Linn Amalie kom til verden.

Syntes ikke det er så lenge siden jeg skiftet bleier, eller hun tok sine første stabbende skritt. Tiden går så altfor fort!

1 år

Happy Birthday Linn Amalie, hard to believe it's 11 years since you were born. Seems like yesterday...

Ut på tur, aldri sur :o)

2009-10-23T23:40:15.234+02:00

Bilder fra en flott tur i skogen ved Kollevågen i går.

Første bildet er av meg, min søster Hilde, pappa, Eskild(på maven til Hilde) og hundene hennes, Vilja og Aslan. Dette er det faste turkompaniet, flere ganger i uken, og denne dagen var mamma med, så hun tok bilde av oss.


(image)

Her har Eskild våknet, og vil få med seg litt av det som skjer, han også. Måtte bare ha med bildet under her, han har funnet ut at han har en tunge, og stikker den til stadig vekk ut *hihi*


(image)

(image)

Some pics from our hiking at Kollevågen, yesterday. The upper picture is of me, Hilde, dad, Eskild(on Hildes tummy), Vilja and Aslan, Hildes dogs. All of us usually go for hikes, several days a week, rain or sunshine :o)

Eskild has figured out he has a tongue, and sticks it out all the time, quite funny :o)
Barnedåp

2009-10-18T20:43:53.131+02:00

I dag har vi vært i barnedåp til Eskild :o)

Og jeg er stolt over å ha fått lov til å være fadder for ham <3

Vi fikk servert deilig kalkun med potetmos, stuffing, rosenkål og deilig saus, mmmmm. Og kaker etterpå, så nå sitter jeg nokså avslappet i sofaen, og lar alle godene synke.

Her er bildet av dåpsbarnet og mamma'en, min søster Hilde.

(image)
Og de 3 søskenbarna på Røssland siden, Linn Amalie, Sondre og Eskild.

(image)


Today was Eskilds christening, and it was a great celebration. Some pics from the day, of Eskild and his mother, my sister Hilde, and the three cousins on my side of the family.
Disneyland Paris og Paris

2009-10-15T00:15:28.887+02:00

Vi måtte jo en dag inn til Paris også, ca 1/2 time med tog fra Disney. Noe av det ungene var mest spent på med hele turen til Frankrike var å få se Eiffeltårnet. Forrige gang vi var i Paris, gikk jeg og Håvard av på stasjonen som heter Eiffeltårnet, når man tar metroen, mens vi denne gangen gikk av på stasjonen som heter Trocador, og da får man skikkelig bra utsikt nedover/bortover mot Eiffeltårnet.Håvard og ungene gikk opp til andre platå, 668 trappetrinn.....Jeg hadde med meg en bok, og satt nede i parken og slappet av mens de gjorde dette, tror nok bekkenet mitt hadde lagt inn en aldri så liten streik der ja. ;o)Utenfor Louvre museet, vi var ikke inne, men var borte for å se glasspyramiden og alle de fine byggningene.I parken på vei fra Louvre mot Champs Elysse.En av kvelden spiste vi middag på Mickeys Cafe, i Disney Village, dette kan absolutt anbefales. Masse Disney figurer som gikk rundt og holdt ablegøyer, og som man kunne få tatt bilder sammen med.Linn Amalie kjøpte seg ny lue i Frankrike, og denne brukte hun mesteparten av tiden, noe som de forskjellige karakterene visste å benytte seg av. Så det var stadig vekk at noen dro den ned i fjeset på henne, som på bildet under, eller som Stitch lenger nede her, prøvde å stikke av med den. :o)Stitch er bare verdens herligste figur da, her prøver han å "spise" Sondres autografbok :o)Men Pluto, like godt prøvde å "spise" hele Sondre :o)Her blir Sondre "matet", figuren la merke til at maten hans ikke var rørt, han var så opptatt av å se rundt seg, og få alt med seg, så gav han like godt Sondre en bit med mat.Det skal sies at maten var veldig dyr inne i parkene, 50 kr for en Hot Dog...Under her er det bilde av pizza og hamburger sånn de ble servert i parken ;o)That's all for now, lots of pictures and lots of fun :o)[...]Halloween, Disneyland Paris

2009-10-14T23:50:41.214+02:00

Hele Disneyland var pyntet til Halloween mens vi var der, så her kommer i grunnen bare en del bilder fra pynt og underholdning.Ved inngangen til "Main Street USA"Sondre gikk etter en stund veldig lei av å bli tatt bilder av sammen med figurene, så dette er ett av de få jeg har av ham med noen av dem som var kledd opp til Halloween.Linn Amalie med "Pumpkin Girl"Utstilling i Disney Village, som var fyllt med Disney butikker og restauranter...Fredag var vi med på "Mickeys not so scarry Halloween Party". Parken var da åpen for de med egne billetter etter ordinær stengetid. Dessverre var der en del regn den kvelden, så de av oss som ikke hadde tatt med regnjakke(les, de 3 andre), måtte trekke i Disney bunad(regn poncho).Der var masse ekstra show i parken, og utdeling av små Haribo poser med godteri til ungene. Linn Amalie kom tilbake til hotellet med lommene fulle, mens Sondre og Håvard gikk tilbake litt før oss, da Sondre gikk lei.Og Cruella De Ville, hun oppførte seg som hun ser ut på dette bildet. Spillte karakteren sin til fulle og knakende bra :o)[...]Høstferie i Disneyland Paris

2009-10-15T00:24:11.755+02:00

Da var vi tilbake fra en super uke i Disneyland Paris.Vi bodde på Sequoia Lodge, ett av Disney hotellene, dette gjorde at vi hadde gratis billetter til parken alle dagene vi var der. Ergo måtte vi ikke opp tidlig om morgenen for å bruke hele dagen i parken, men var gjerne en 5-6 timer i slengen. Og nei, vi var ikke i parken hver dag ;o)Da vi kom til hotellet fikk vi oppgradert rommet vårt, skulle egentlig bo i ett av tilbyggene, men fikk rom inne i selve hotellet, samt at vi fikk VIP frokost kort. Det vil si at vi ikke måtte bestemme til hvilken tid vi ønsket frokost for hele uken, men kunne komme til frokost når vi ville, før kl 11.Temperaturen var super, for det meste knebukse og t-skjorte vær på dagtid, hadde ett par dager med regn, men det ble ikke noe kaldere av den grunn. En spent Sondre, det kriblet masse i kroppen og bena hans de første dagene, inntil han fikk "nok". Så ene dagen var jeg og han på rommet hele dagen, og han fikk gjøre som han selv ville, hodet var nok på "overload" med inntrykk.Hver morgen var det forskjellige Disney figurer som stillte opp til fotografering, og man kunne få "autografen" deres. Parken var helt super nå i høstferien, ikke mer enn 5-15 min kø på de forskjellige aktivitetene på ukedagene. Lørdag da vi var i parken, var ventetiden opp til 1 time pr attraksjon, for da ikke å tenke på hva den helt sikkert er om sommeren....En stolt Sondre fikk styre bilen når vi kjørte, mens jeg gasset ;o)Jana this next picture is for you. I remember back in 1997 when we just loved "It's a small world", and of course I had to take my kids on that ride. The weird thing though, if I'm not wrong, the boats are going the opposite way, compared to Orlando.Tøff sjørøver, etter at vi hadde vært gjennom "Pirates of the Carribbean".I MGM studios var vi en dag, og her var den attraskjonen jeg likte best. Der var en tegnefilm med Stitch, hvor han kommuniserte med publikum, og brukte navn fra publikum i "historien" sin, og han "så" dem som satt i salen, og ba om å få snakke med enkelte av publikum.Linn Amalie på autograf jakt, og da hørte alltid ett obligatorisk bilde med :o)Mens Håvard og Linn Amalie tok Nemo turen, som visstnok var veldig ekkel, kjørte jeg og Sondre biler, og valget fallt på Doc.Tok ca 1300 bilder fra hele turen, så det er vanskelig å velge ut noen å vise frem. Så jeg lager flere innlegg ;o)We had a great time in Disneyland Paris, perfect weather, a couple of days of rain, but other than that t-shirt weather. And the crowds in the park were not bad at all, during the week days we stood in line for 5-15 min, while on Saturday there were 1 hour lines.I have taken ca 1300 pictures from the trip, so it's kind of hard to pick the ones to show, so there will be two more Paris posts :o)[...]En ungdomshelt er borte, RIP Patrick Swayze

2009-09-15T12:46:29.846+02:00

En av de store ungdomsheltene er borte!  

Klippet under her er ikke fra Dirty Dancing, men er en hyllest til Patrick, satt sammen til "She's like the wind"


(object) (embed)Ååå hvor en 17 åring kunne drømme seg vekk i denne filmen(kan jo gjøre det i dag og jeg ;o)), med en "helt" som ikke bare så bra ut og kunne danse, men som i tillegg var "bad boy", hjelpsom og grei.

For en som nettopp hadde kommet hjem fra ett år i USA, var dette drømmefilmen, og tror nok det er mer enn en VHS kassett som er slitt ut ja :oD 


(object) (embed)


Og ikke minst at han med -nobody puts Baby in a corner, satt foreldrene "på plass".

(object) (embed)

At Patrick Swayze døde av kreft i går er trist, kjente ham jo aldri, men det er som en liten bit av ungpike drømmene er blitt borte....

Får meg jo til å tenke tilbake på disse tidene, litt mimiring fra USA og fra jeg kom hjem igjen til Norge. Og ikke minst får det meg også til å tenke på hvilke filmer vi så på, og hvordan vår ungdom var, i forhold til det de som vokser opp i dag får, men de får vel deler av dette de også, på sin måte. 

RIP Patrick Swayze.


(image)

RIP Patrick Swayze.

One of my heroes are gone, feels weird. Loved his movies, especially "Dirty Dancing", that was released right after I got home, after living a year in the US. Think I wore out a VHS tape or two. 

Thinking about the "old times" also makes me think of how we grew up with our dreams, and what the  dreams are and will be for the kids growing up today.....
Stolt førsteklassing

2009-08-19T21:50:36.743+02:00

Det var en stolt gutt som startet i første klasse ved Tveit skole i dag.

Sekken var omhyggelig valgt ut, og han hadde fått seg klokke av mormor og morfar.
Oppe før vekkerklokken var han også, selvom "ferierytmen" egentlig henger godt igjen.

(image)

A really proud first grader here, he has carefully picked out his backpack, and his grandparent gave him a watch.Bleiekake

2009-07-08T22:11:45.871+02:00

Selvfølgelig måtte lille Eskild prinsen få bleiekake. :o)


(image)
Var så vågal at jeg kjøpte håndkle, tåteflaske og smekke med lyseblått på da jeg var i Roma, på tross av at vi ikke visste om det ble jente eller gutt.

(image)

Jeg har brukt, 1,5 pakke Libero bleier, str 2, brukte 3 kakeformer som passer oppå hverandre, til å "stue" bleiene i, og tok bort bleie der jeg puttet ting inni. Da var det bare til å knyte rundt bleiene, for så å løfte dem ut av formen.

Brukte grill spyd i tre for å holde lagene sammen, og kjøpte fat på Europris til å ha "kaken" på.

(image)


(image)

I made a diapercake for our cute litte nephew, he now also has a name, Eskild :o) I did buy towel, bib and bottle in Rome, eventhough we didn't know if it was a boy or a girl. Boy was I right ;o)

(image)

Bildet av Eskild og Linn Amalier, er redigert etter dag en av Jessica Sprague sitt kurs "Photo Editing: Frame-ups and Special Effects".

I've edited the picure above after finishing day one ot Jessica Spragues class "Photo Editing: Frame-ups and Special Effects"
Prinsen er kommet, jeg er endelig blitt tante igjen :o)

2009-06-24T22:18:54.097+02:00

(image)
 

Hipp Hurrra!!!!

18 dager på overtid bestemte dette herlige nurket seg for at han endelig ville hilse på resten av verden :o)

Etter en lang strevsom fødsel, kom han til verden kl 7.21 i dag morges.  3551 gram og 56 cm lang.

Har ikke selv fått tittet på ham ennå, rare regler for besøk på KK i Bergen, med at far bare får være der i visitt tiden, og da syntes jeg nesten han må få bruke disse timene til å bli kjent med den lille. Men besteforeldrene har vært på besøk i kveld da, og jeg har fått låne bilde av dem :o)

Gratulerer til de stolte foreldre !!(image)My sister finally had her baby boy, 18 days after her due date. 7,7 pounds and 22 inches long!

Congratulations to the proud parents!!
Eirin og Sturle har giftet seg, kjempeflott bryllupsfest!

2009-05-24T17:35:09.089+02:00

Fredag var vi i bryllup til våre gode venner Eirin og Sturle! Gratulerer så masse som mann og kone!Ett fantastisk bryllup, med god mat og drikke, super stemning, kjempeflink Toastmaster og band. Og ikke minst mange flotte taler(som ikke varte for lenge). Håvard var forlover, og fullførte rollen sin plettfritt *hihi*Friday we were at our friends Eirin and Sturles wedding, Håvard was best man! It was a great wedding, food, band and everybody had a really good time.Litt morsomt at vi hadde 11 års bryllupsdag 23 mai, og det var Sturle som var Håvards forlover i vårt bryllup. Skal legge til ett bilde fra det, om jeg finner senere.It was so perfect, 11 years ago, Sturle was best man at our wedding, May 23rd. I'll see if I can find, and scan a picture of that later.Måtte selvfølgelig lage kort til brudeparet, og har brukt den nye serien til Making Memories, Wedding, kjempeflotte ark. Har gått ut i fra designet og fargene som brudeparet hadde på innbydelsene når jeg laget korte, derfor veldig enkelt. Stempelet er fra Stempelglede sine bryllups stempler. Inni kortet har jeg tatt med ett vers fra korinterene, som finnes på samme stempelplate, dette verset ble også lest i kirken av en kamerat av brudeparet.Of course I had to make a card for the occation, I have used Making Memories new Wedding papers, and stamps from Stempelglede. I used the design and colors of the invitation as inspiration for the card. Laget også en kake til bryllupet, sjokoladekake må vite, slik at de 6 barna også kunne finne noe på kakebordet, som de likte. Har også her prøvd å ta igjen swirlene og sølvfargen fra resten av bryllupet.I also made a chocolate cake for the wedding, so that the 6 kids could have their pick amongst the cakes.  I have again tried to pick up the swirls and silver from the wedding design.Også den virkelige bryllupskaken, 5 etasjer, med 3 forskjellige smaker, mmmmm deilig :o)And then for the wedding cake, 5 tires, and 3 different tastes, delicious :o)[...]Nasjonal dagen

2009-05-20T17:42:33.501+02:00

Da var nok en 17 mai feiring over, masse is  og pølser ble fortært, og vi hadde alle en storveis dag.Yet another May 17th celebration is over, lots of ice cream and hot dogs, and we all had a great day. May 17th is our constitution day, and we celebrate with parades, lots of people wear their bunad.Første bildet her er av toget her på Tveit.The first picture is of the parade here at Tveit.Vi spiste deilig frokost sammen med naboene, 17 mai toget var i år flyttet til etter kirketid, så vi hadde god tid på oss :o) En deilig måte å feire 17 mai, ikke noe stress for å få ungene og oss selv ut døren tidlig på morgenen, og alle leker osv var på skolen rett etter toget, supert!We had brunch together with our neighbours, smoked salmon, roastbeef, scrambled eggs, cured meat, strawberries, rolls and lots of other goodies.Sondre og naboguttene, som minste mann har ikke fått skoene på seg enda, men de er ihvertfall med.Sondre and the two neighbour boys, the youngest one does not have his shoes on yet, but at least he has taken them outside :o)Det tradisjonelle familie bildet, er min søster Hilde som er fotografen her :o)The traditional family photo, Hilde my sister is the photographer.Måtte ta bilde av ungene også, og Hilde skulle underholde dem i bakgrunnen, og noe morsomt må hun ihvertfall ha gjort, for ungene holdt på å knekke sammen i latter. Picture time of just the kids, Hilde was entertaining them, and she sure did a nice job. Måle mage med tante Hilde, tror vi med sikkerhet kan si at tante Hilde vinner ;o)Measuring who has the biggest belly, I'm pretty sure Hilde is the winning girl ;o)Sondre blåser såpebobler, med en av de tre såpeboble boksene han vant på 17 mai.Sondre blowing bubbles with one of his 3 boxes of soap bubbles that he won at one of the games.[...]Jeg blir tante om ca 1 mnd :o)

2009-05-10T18:48:00.441+02:00

Jeg gleder meg så til jeg skal bli tante!

Har 5 tantebarn fra før, men føler at det er litt mer spesiellt når det er min søster som skal bli mamma. Termin er 4 juni, så nå er det ikke lenge igjen å vente.

Spenningen er om det blir jente eller gutt, jeg tipper gutt, men man vet jo aldri :o)

Her er bilde av den vordende mor, tatt av venninnen hennes Linda.(image)

I'm so looking forward to Hilde, my sister, having her baby in the beginning of June. This is a picture of her, taken last week, by her friend Linda. 
En bestemt liten gutt

2009-04-28T20:53:29.296+02:00

Sondre kikket på "Norske talenter" for 2 uker siden, og fikk med seg at den ene av danserene i gruppen Quick hadde en "hånd" i håret. (image)

Gjentatte ganger etter showet, sa han at når han skulle klippe seg neste gang, skulle han ha det sånn!
I og med at jeg ikke hadde sett programmet trodde jeg at hånden var "klippet" inn i frisyren. Og når jeg fortalte frisøren om ønsket, sa hun "bare glem det". Inntil vi i dag fikk nyss i at hånden var farge, ikke klippet.

Så det var da en meget fornøyd gutt som kom ut fra frisøren. Lurer på hva han sier når hånden går vekk, om jeg da må til pers med

(image)
Sondre is so determined! He watched a talentshow on norwegian TV a couple of weeks ago, and noticed that one of the persons in one of the dance groups had a handprint in his hair. Well he wanted at haircut like that, and the hairdresser said there was no way she could do it. Luckily we figured out the handprint was color, so he did get his version of the hair do, although the paint will go away after the first wash. But I do have one happy little boy :o)Thank you so much for the blog candy Debbie

2009-04-21T14:26:23.879+02:00

My name was drawn at Debbies blog,  Country Heart and Home.

Thank you so much, two stamps, ribbon and chocolates :o)(image)Digger denne reklamen :o)

2009-03-28T23:02:47.438+01:00

(object) (embed)

Syntes bare denne er så herlig :o)