Subscribe: Tertitten
http://tertitten.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Norwegian
Tags:
ble  brukt  denne  etter  fått  kort  kortet  litt  med  meg  noen  også    siden  skal  skåret med    var 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Tertitten

Tertitten

Updated: 2018-03-09T21:10:42.523+02:00

 ~Kortras~

2013-10-21T00:12:34.283+03:00

Burdagskort til ei god venninne, laget i våres.. henger litt etter, ja! :)Nyfødt kort til vår prins' tremenning, tatt i hui og hast med mobilen, i bilen. ;)Tilslutt et nyfødtkort til en kollega jeg også er i jobbarselgruppe med. Kjekt med flere? ;-)[...]~Rundt bursdagskort~

2013-05-16T16:12:42.784+03:00

For kun få dager siden hadde mitt kjære søskenbarn, Maria, bursdag. Hun pleier alltid å feire med en koselig jentekveld, og i år var intet unntak. Vi kosa oss med god mat, fint dekket bord og ikke minst godt selskap. Jeg var usikker på om det ble noe med meg i år, siden terminen er såpass nær hennes bursdag, så jeg hadde helgardert meg, og laget dette krotet på siste traff med Scrappefruene i Bamble. :)

Én av medlemmene der er min herlige venninne, Tina, som har lånt meg flere av diesene til dette kortet. Sikler på flere store dies altså! Husker dessverre ikke navnene på dem, bortsett fra at selve kortet er laget av en scalloped grand nestabilies fra Spellbinders.Perler fra Papirpikene, og blomster fra WOC.


På kanten av den største rosa har jeg brukt Stickles glitterlim i mørk rosa. Det kommer dessverre ikke særlig godt frem på bildet.

Rundt kort ga mersmak! ;-)

Siden terminen nærmer seg med stormskritt, er  det ikke mye scrapping om dagen. Formen er nemlig ikke den beste, så det er vondt å sitte på vanlige stoler. Det blir desto mer surfing på babyutstyr, og det er MINST like farlig som scrappeutstyr! :-O Holder på å lage en liten ønskeliste, så mulig jeg publiserer den her for å holde litt liv i bloggen. ;-)

Håper dere får en strålende nasjonaldag i morgen, og ikke regner bort! Selv skal jeg bare være hjemme og ta livet mest mulig med ro, for å ikke sette i gang noen fødsel. ;-)

~Kort til en nyfødt prins~

2013-05-05T20:27:34.248+03:00

Som dere ser av datoen, henger jeg pittelitt etter på oppdateringen.. :p Bedre seint enn aldri, ikke sant? ;-)Dette kortet ble laget til en av mine kollegaer som fikk en prins i midten av februar. Jeg brukte laaang tid på det, men kosa meg maks. Det kommer vel kanskje tydelig frem at det ikke alltid er lett å stoppe med stæsjinga mens leken er god..? ;-)Her kommer et bilderas:Mønsterark og tag er fra Pion design, og bokstavene husker jeg plutselig ikke, men regner med at de fleste som er inne og leser kjenner dem igjen. ;-) Den lille hjertecharmsen kommer fra Prima.Perlene er fra Papirdesign. Hjørnepunch fra Martha Stewart. Fonten er Jane Austen. U'en er stanset ut fra QK Marisa."Blomsten" er skåret ut med eCraften. Bildet jeg har brukt er bildet som kom i avisa. :-)Og så noen detaljbilder:Fjær fra Panduro.Det ble etter hvert så mye, og så tykk pynt, at jeg måtte kutte kortet i to og legge inn en rygg på det for at det skulle kunne lukkes. ;-)Fortsatt god søndag! :-)[...]~Konfirmasjonskort til "tantebarn"~

2013-05-05T16:45:56.562+03:00

I år har to av mine tantebarn stått til konfirmasjon. Én forrige helg, og den andre i går. To flotte konfirmanter!  :) Om lillegutten vår blir en så flott konfirmant, har vi ingenting å bekymre oss for! :) Heldigvis en lang vei dit... ;)Fargene, sølv og sort, er valgt etter temaet i konfirmasjonen. Konfirmanten selv var også kledd i disse. :) Arkene var av  typen uten noe merke, så aner ikke hvor de kommer fra. Har hatt de en stund, og nå endelig passa de som hånd i hanske. :) Stemplene er fra en av clearstampsplatene til Kort og godt, og kjøpt inn spesielt til anledningen. Jeg synes de har så mange flotte tekster, og at de er på norsk er et stort pluss. :) Papirstjernene på forsiden er skåret ut med eCraften, og metallstjernene er brads fra Notabene. Fonten inni kortet er én av mine favorittfonter, og heter FlingLet. Oppsettet til kortet er lånt fra dyktige Hanne, som jeg ofte er innom bloggen til for å suge til meg inspirasjon.Neste kort er et posekort/ konvoluttkort.Her har jeg hentet inspirasjon fra ei dyktig dame som er med i De Kreative på forumet scrapping.no. Hun heter Wenche, og jeg anbefaler en titt i bloggen hennes. :)Papirene er fra Maja Designs "Skal vi fika?", og har ligget en stund og ventet på den rette anledningen. :) Stemplene er fra samme platen som nevnt over, fra Kort og godt.Blomstene er fra WOC, og har fått litt Stickles star dust på seg. Alltid like vanskelig å få det frem på bildene.Ellers har jeg brukt en charms jeg kjøpte på Gode Minner i Tønsberg. Er litt dårlig på å bruke charms, men denne gangen husket jeg det. :)Ellers har jeg brukt sammen font som over, Fling Let. Kantutstanseren heter Leafy leaves. Fargene på kortet er også her valgt med utgangspunkt i fargetemaet på konfirmasjonbordet, som igjen tok utgangspunkt i fargene i konfirmantens bunad. En nydelig bunad, på en enda nydeligere jente! :)[...]~Bursdags- og farsdagskort fra i fjor~

2013-02-03T13:11:22.614+03:00

Ting tar litt tid.. Dette er kort jeg ga bort til en bursdag i november og  til farsdagen. 
Bildene bærer som så ofte preg av å ta bilde i siste lita, under dårlige lysforhold..;)


Kortet under er laget på et kurs med "Scrappefruene i Bamble", en lokal scrappegjeng.
Blomster og papir er fra Prima og dies fra Tim Holtz. Arkene har fått seg en vask med hvit akrylmaling.Lag på lag på lag..;-)


Dette kortet ga jeg bort til verdens beste og hjelpsomme pappa til farsdagen. Dies og stæsj fra Tim Holtz. Osteklut fra Gode minner.  En dæsj med glimmermist og noe gesso. Stemplene har jeg hatt så lenge at jeg ikke husker hvor de kommer fra. ;)Med ønske om en fin søndag til de som evt. stikker innom etter et så langt opphold! :)
~Etter laaang tid med oppussing..~

2012-07-25T00:28:07.866+03:00

..bærer det snart på tur..

Første uke her i fred og ro. Andre uke..<3
~Dobbelbursdag~

2012-07-09T11:13:43.239+03:00

For et par uker siden var vi invitert i dobbel bursdagsfeiring til noen gode venner som blir 30 dette året. Siden de har bursdag på to veldig ulike tider på året, var jeg allerede ferdig med Tinas kort. Jeg søkte over alt på nett etter inspirasjon til et mannekort. VANSKELIG! Til slutt endte jeg opp med å gjøre det allerede ferdige kortet om til et kort for begge.  Kanskje ikke såå festlig med rosa kort, men siden det er jenter som er mest opptatt av kort og detaljer, ble jeg enig med meg selv om at det var greit..! ;-)Dette kortet begynte som et fort gjort- bidrag til KOM på scrapping.no, men jeg endte opp med å kose meg usedvanlig mye med det! :)Bilde funnet på nett. Lagt på crackle accent på bæret. Blomster fra WOC, dies fra spellbiders. Hjørnene er gamle fra QK. Bladene under blomstene fra punch. Perler fra Papirdesign. "Kjøkkenhyssing" til bannerne. Selve bannerne er klippet ut for hånd. Bokstavene på er QK Daisy. På kantene har jeg godt over med Distress stain hvit."30" er fra QK Studio. "Happy birthday" er skåret ut med min kjære eCraft. Hjørne- og kantpunch fra Martha Stewart. Teksten er skrevet ut direkte på kartongen fra PC. Sløyfa er seam binding ribbon som er dynket i vann og Distress inks "victorian velvet". Oppdaget at det funker fint å tørke med embossingpistolen.:) Konvolutten på venstre side er selvlaget.Nede på høyre side har jeg klistret på fødselsdatoene med "tiny alpha" (er det det det heter?), og lagt på "crackle accent".Troor jeg har fått med meg alt da. ;-)Ellers er det ferietid her, og i år går den til oppussing. Vi skal to uker til Hellas seinere, så det ser vi frem til. I dag skal vi møte med en interiørdame (interiørdesigner?), som har lagt fram et forslag på farger og tapet i øverste etasje hos oss. Merker jeg er veeeldig spent! Nå har vi (mannen..) byttet kjøkken og lagt nytt gulv, så da er det vel min tur til å male vegger og lister (#%"#"#!!!) innendørs. Siden vi bor i borettslag, og vi skal skifte husfarge fra rød til perlegrå, ble det bestemt at det i år er et firma som skal stå for malinga. Jeg har gleda meg såå, siden de startet i mai i fjor! Endelig, for to uker siden, kom de endelig til oss! I regn og ekstremt skiftende vær, er baksida og rekkverket rundt ferdig. Da jeg endelig ble optimistisk, tok de ferie..Nå har vi derfor rødt hus foran og perlegrått bak..Høres det fint ut?? ;-) Krysser fingra for at været er godt nok til maling når ferien deres er over, slik at vi ikke må vente enda et år..Vel, før noe annet kan skje, må jeg ut å legge siste strøket på garasjen, som også har fått ny farge.Håper dere nyyter sommeren, på tross av været![...]~Bursdagsboks~

2012-06-21T16:48:18.016+03:00

Her er det fortsatt stille, for vi holder fortsatt på med bytte av gulv i hele første etasje. Får smøre seg med tålmodighet, det blir supert når det er ferdig! :)

I går var siste arbeidsdag på jobb, før én uke med avspasering i juni, fire uker ferie i juli, og to uker avspasering i august.  NYDELIG! <3

Én av mine gode kolleger har bursdag til søndag, og i den forbindelse måtte jeg lage en liten gave til henne. Disse boksene er så kjekke. Får faktisk plass til en del oppi. Jeg er ikke sikker på om hun har fått den enda (en annen kollega skulle overlevere den), så får vente med å avsløre hva jeg la oppi denne gangen.

Bildene er tatt med iPhone, og derfor ikke av beste kvalitet.

I dette øyeblikk har jeg en maler på verandaen som ENDELIG maler huset vårt perlegrått! GLEDER meg til å stæsje! ;-)

~Forklaringa på hvorfor det har vært og er så stille her..~

2012-05-05T17:13:10.454+03:00

Ja..her har det vært stille ei god stund nå. Grunnen er at veeldig mye har skjedd og skjer på samme tid! Vi bestemte oss for å bytte kjøkken. Etter at vi hadde tatt alle valg (og det er mange), kom vi frem til at det var nå eller aldri ifht. å bytte gulv også. Vi har en åpen løsning, så å bare bytte gulvet på kjøkkenet hadde ikke blitt særlig pent. Derfor skal vi bytte hele etasjen. Siden vi bare har en 100kvm leilighet,  blir det fort veeeldig fullt; overalt!Midt oppi dette har vi vært på påskeferie i Edinburgh, Aberdeen, Inverness og Glasgow,  mannen har vært syk, og vi har begge hatt mye jobb.Under ser dere noen bilder fra prosessen. Vi er enda ikke helt i mål, men det nærmer seg heldigvis med kjøkkenet. GLEDER meg til å fylle inn i skapene og stæsje litt! Hihi..;-)Da vi rev ned den gamle innredninga, kom nydelig oransje, blå og lyseblå tapet til syne, sammen med mange andre mindre hyggelige overraskelser som bød på betydelige utfordringer for mannen. Bæring "over alt".Etter hjelp fra både svigerfar, svoger og pappa, ble gulvet på kjøkkenet lagt, og  skapene satt sammen. Godt å få bort den gule parketten!  Vi endte med gulv fra Pergo.Jeg har fått min kjære Domsjø- vask fra IKEA, og er storfornøyd med det. Noen som har tips til hvordan man best mulig kan holde den hvit og fin? :)  Nå i helga har vi kommet enda lenger, så nye bilder kommer etter hvert. Bildekvaliteten er ikke den beste, siden den er tatt med telefonen. Benkeplatene er "drivved", og er så langt utrolig fornøyd med fargen vi endte på.Flisene vi hadde fra før, kan vi heldigvis beholde. Er så fornøyd med dem. Trenger bare fylle på med noen flere. Vi skal også ha tapet på veggen mot vinduet, men jeg synes det er vanskelig å finne noen fine.. Tips tas  imot med takk! :)I langhelgen som var, var min forlover Anita og jeg på storbytur til Amsterdam. Hadde en kjempefin tur, med god mat, masse skravling og ikke minst MASSE shopping. Siden Riviera Maison er et nederlandsk merke, måtte vi jo finne denne butikken. Fant den fem min. før den stengte. En himmel av en butikk for interiørfrelste, over to etasjer! <3 Vi fikk handla oss fulle poser, men lekre glass- og porselensting. De kom faktisk hele hjem også! ;-)Nå bærer det til Falkum/ Skagerrak Arena/ ODD- stadion, for å se ODD mot Tromsø.GOD helg! :)[...]~Enda et nyfødt kort og bleiekake :) ~

2012-04-21T15:03:44.496+03:00

Da har jeg endelig tilgang til nettverket igjen, så jeg kan få lagt ut noe. Skal ikke skryte på meg storproduksjon, for jeg er er den treeeeig scrapper, men dette er det en stund siden var ferdig.

I slutten av januar fikk gode venner ei nydelig prinsesse! <3 Nydelige prinsesser, og ikke minst herlige foreldre, fortjener det lille ekstra! :)

Denne gangen levde kortet litt sitt eget liv, men ble ganske fornøyd til slutt. :) Prøvde meg også på bleiekake for første gang. Det var en stor jobb å klippe til alle strimlene og så punche dem. "Helene" ble skåret ut med eCraften.

Her har jeg brukt QK Marissa, som har fått Stickles glitterlim stardust på seg. Perlene er fra K & Company, og den lille tagen fra et lys jeg fikk fra Sagen design. Stjernen er skåret ut med eCraften, og sydd rundt med maskin. Har brukt gammel bokpapir på den store tagen, limt på, revet av og svertet med Distress ink.


På bakgrunnen er den en sarlig og eksperimentell blanding av osteklut, gesso og relieff paste.
~Kort o'mania 1 2012~

2012-04-02T12:53:03.544+03:00

Oppgaven var å lage et GULT kort, og her er mitt bidrag.


Perler fra "Papirpikene".

Blomster fra Wiff of Joy.
Bånd fra Storyteller.

GOD PÅSKE!~Morsdagskort~

2012-02-21T12:27:49.443+02:00

Slik ble årets kort til min kjære mamma.

                             
Stempeltrykket er fra en stempelbyttering på scrapping.no for noen år siden.  Papirene er fra Pions designs serie "Sagan om våren".

                                       

Har brukt Stickles glitterlim rundt kantene.

K'en er skåret ut med eCraften, og påført glitter fra Doodlebug. Har sydd rundt kantene med maskin. Kantene er punchet ut med Xcuts "Leafy Leaves".
Denne uka er det vinterferie her, og i morgen setter vi kursen til Liverpool og Manchester. :)
~Bursdagskort til mamma~

2012-02-12T14:39:31.590+02:00

Tidligere denne uka ble min kjære mamma 60 år! Hvem skulle tro det, med det tempoet hun har? :)
Dette kortet skal overleveres når hun skal feire dagen sin hos oss førstkommende lørdag. :) Da blir huset fullt av hennes venninner, og mannen skal lage fem retters middag til dem. Jeg skal pynte bord og hus, samt være servitør og kjøkkenhjelp. :)


Blomster fra Wiff of joy.
Perler fra Nille.

Gassbind fra Gode minner.
Punch fra Martha Stewart.

Papir fra en norsk produsent som jeg ikke husker navnet på. ;-)


Under blomstene har jeg trykket ut hjerte fra Spellbinders hjertedies. 

Gratulerer med dagen til alle mødre! <3 ~Litt reklame: Vinn gratis fotoshoot~

2012-01-29T22:22:02.038+02:00

Det er sjelden, og nesten aldri at jeg reklamerer for noe på bloggen. Kun fordi jeg selv ikke liker å lese om bloggcandy o.l på andres blogger.  MEN, dette nyoppstartede firmaet, med to lokale jenter, synes jeg fortjener litt omtale:
~Dekorert gavepose~

2012-01-15T18:52:53.314+02:00

TTT... Denne lagde jeg i høstferien, og etter mye om og men med pynten, ble jeg ganske fornøyd. :)
~Kort til nyfødte Mathilde på én måned~

2011-12-29T01:30:06.322+02:00

I dag ble enda et kort til i hui og hast. De som kjenner meg vet at jeg aldri har vært en hurtigscrapper, og kommer nok aldri til å bli det.. Hehe.. Derimot er jeg over gjennomsnittet god til å utsette ting.. *ehem* Derfor ble enda et kort til forholdsvis fort. Jeg må bare innse at noen ganger er et raskt, hjemmelaget kort, bedre enn ikke å få hjemmelaget kort. ;-)

Her har jeg fått prøvd punchene fra MS som jeg kjøpte rett for jul. Endelig "turde" jeg å ta hull på de lekre papirene fra Pion design også. Tagen er fra Spellbinders. Tekststempelet er fra Storytellers. :)
~Årets siste julekort~

2011-12-28T01:58:26.896+02:00
I år har jeg vært veldig treig med å få sendt ut julekortene, men nå bør vel alle ha fått sine, så jeg satser på at det ikke gjør noe å legge dem ut her. Som i de tidligere innleggene har jeg brukt gammelt julepapir på alle julekortene dette året. Synes selv jeg har vært flink som har latt være å kjøpe noen av de nye, LEKRE papirene. ;-)


~Dekorerte sjokolader og en vintag~

2011-12-27T00:13:07.453+02:00

I innspurten av året blir det alltid noen smågaver til venner og kjente. Denne gangen ble det to dekorerte melkesjokolader til gode kolleger. Jeg har brukt gammelt julepapir her også.


De nydelige snøfnuggene er skåret ut med eCraften. :)Skulle også gi bort en flaske vin, og da er det jo litt gøyere med litt pynt. ;-)


~Kakestykkekort~

2011-12-22T20:10:36.379+02:00Ga denne til en kollega siste dag før jul. Inni la jeg to pastillesker. Ikke stort man får plass til i en slik eske. ;-)

De siste årene har jeg gitt meg selv forbud mot å handle nye julepapirer, for jeg har alt for mange! Noen som kjenner seg igjen? ;-) Blant alle julearkene fant jeg dette fra "love Elsie" som var veldig populært for noen år siden. På Clip it up'en hang det jammen meg matchende pynt i chip board. ;-)

Esken er skåret ut med eCraften. Snøfnuggene er fra en punch fra Martha Stewart.

I dag har det gått i skriving og laging av julekort, pynting og rydding. Nå er det kos foran TV'n med pizza, og kanskje lage og skrive noen julekort til. :) Ikke heeelt i mål enda..~Julekort, bursdagskort og takkekort laget i våres..~

2011-12-06T01:05:02.569+02:00

Ja, da... Ting tar tid! ;-) Her kommer noen kort jeg endelig fikk tatt bilde av i dag. Høst og vinter tar jeg vanligvis bilder med den eksterne blitzen, men siden den må på rep., prøvde jeg meg ute i dag. Resultatet ble så som så. Ønsker meg Nikon 50mm F 1.4 G til jul....*hint, hint*

Restekort.

Restekort, men digger det rødrutete arket! :)


Restekort i utradisjonelle farger.
~Enda en godteboks~

2011-10-09T15:48:26.201+03:00

Dette er den første godteboksen jeg laget etter malen i Ett trykk.Papirene er fra Basic Grey. Prøver å få brukt noen av dem som har ligget lenge. Det  minker jo aldri! Hehe..Blomstene er fra WOJ, Prima og Kort og godt. Rammen er stanset ut med spellbinders. Perlene er fra Melissa Frances. Stemplene er fra Storyteller.På toppen av boksen har jeg knyttet en sløyfe med tyll.På bladkantene har jeg lagt et tynt strøk med Stickles star dust glitterlim.Trykket ut med spellbinders, og stemplet med Distress inks "victorian velvet". [...]~Godteboks til kollega~

2011-10-08T12:16:07.459+03:00

Denne boksen har jeg laget etter en mal i det siste "Ett trykk". Jeg har sagt det mange ganger, og jeg kan godt si det igjen: Det jeg elsker mest med denne hobbyen er at man aldri blir utlært, og at det alltid er en ny teknikk av et eller annet slag å prøve ut.Her har jeg brukt gamle papirer fra Kaiser craft. Liker de fargesterke papirene. :)Hjertet foran er stanset ut med Nellie Snellen dies, og Y'en er fra et gammelt QK alfabet. Den har fått seg ett lag med Glossy accent. Borden foran på lokket, og også bak, er stanset ut med en ny bordpunch fra X- cut. Kutter veldig godt! :) Hjertet har fått litt distress ink rundt kanten, samt et lag med Star dust glitterlim fra Stickles.Blingen i hjørnene har jeg faktisk kjøpt på Nille. Jeg fant pakker til 19.90, med nesten 200 "diamanter" i hver.Hadde store problemer med å få fargene på baksiden til å bli naturlige på bildet. :( Her har jeg brukt mitt personlige stempel. har fargelagt litt inni sommerfuglen med Ditress inks, og etterpå har den også fått et lag med Glossy accent. På den scallopede kanten, er det Star dust glitterlim fra Stickles. Båndene ble kjøpt på bryllupsreise i NY i fjor høst.Oppi boksen puttet jeg en pose av den nye snacksen fra Freia med Daim. :)Ha en super helg! :)[...]~Jeg har blitt publisert! :)~

2011-09-29T01:20:11.790+03:00

Plutselig oppdaget jeg et kjent "kort" på Henrikkes nystartede inspirasjonsblogg, "Inspiration for crafters"! Så moro! Takk, Henrikke!  Bliggen har ett tema for hver måned i året, og alle som har passende bidra kan og bør sende inn. ;) På denne måten blir det etter hvert et stort "bibliotek" med lekre kreasjoner sortert etter tema, fra scrappere i hele verden. :)

Kortet som er publisert er dette, som svigermor fikk i går. :) Moro å lage noe når det blir så godt tatt i mot. :)

~Hekta på brettekort~

2011-09-29T01:03:46.489+03:00

Etter at jeg så denne varianten av konvoluttkort/ brettekort i bloggen til Anne Kristine, har jeg blitt litt hekta på det. Så lenge man har et fint papir, er kortet enkelt og moro å få fint.

Dette kortet er til en kollega jeg nettopp har startet i team med. Hun har bursdag i dag, men siden hun har fri onsdager, skal kortet overrekkes i morgen. Hun fortalte at favorittfargen er blå, så håper kortet faller i smak. :)

Papiret er fra Kaiser craft og blomstene fra Wild orchid crafts. På blomstene er det som vanlig star dust Stickles glitterlim. Stempelet er fra Papirloftet og er trykket ut med Spellbinders.


~Brettekort med en vri~

2011-09-12T18:47:22.264+03:00

I morgen har ei god venninne bursdag, og da må det jo klart et bursdagskort til. Jeg så denne varianten av et brettekort i Annes Kristines blogg. Om du ikke har vært der, bør du absolutt ta en tur! Masse lekkert! :)Usikker på hvor papirene kommer fra, prøver å bruke noe av det jeg har hatt en stund. Jeg synes hele kortet fikk et skikkelig høstpreg. :) Blomstene er fra Wild orchid crafts og blingen er fra Kaiser craft. Ovalen, og tagen inni, er stanset ut med Spellbinders. Stempelet er fra Norsk stempelblad. Bak har jeg brukt puncher, og den rød blomsten er skåret ut med eCraften. Sommerfuglen på mitt personlige stempel har fått seg en dæsj med Stickles star dust glitterlim, og det samme har blomstene foran.[...]