Subscribe: Eva i Halmstad
http://evaihalmstad.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade A rated
Language: Swedish
Tags:
att  bara  blir  ett  för  hur  här  igen  inte  jag  kommer  lite  med  och    ska    till  var  är 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Eva i Halmstad

Eva i HalmstadEn blogg om mej mina hundar, min familj och mina stickningar.Updated: 2018-03-07T18:49:50.288+01:00

 Morgonstickning i Halmstad

2017-05-04T09:03:13.096+02:00
Idag stickar jag på en Swalowtail shawl. Stickade en för 8-10 år sedan så det var dags igen.
Fick tag på ett nytt garn som jag ville testa Japonica Silk från Karen Noe, det känns bra fast det ser inte så skoj ut än... ja jag har ju känt och sett hur det blir efter tvätt och blockning 😁

Annars då??
Det har ju hänt en del 😉 Läste precis om bröllopsresan vi gjorde för två år sedan. Den resan som vi inte valde men gjorde för att vi ville vara med på sonens bröllop. Det var så roligt och Thailand var så fint att jag och maken åkte dit i år igen, denna gången tre veckor och vi är inte främmande för att göra om det. 

Våra barn har fått fler barn så nu finns det sex barnbarn i familjen. 

Den lille sonen fyllde 30 år precis ( knepigt jag är ju 37) och vi valde att ge honom och familjen höns 🐔 ( vi pratade med sonens fru och det var okej. 

I helgen var vi på dop hos ett av syskonbarnen, pappa i familjen är ju av sorten AIKare och därför blev presenten till sonen som döptes på det temat 😃


Det var ett härligt dop, prästen var härlig 😁 men bäst var nog musiken och sången det var Claes Crona på piano och Svante Thuresson sjöng för oss. Dopet var i Malsta kyrka i Norrtälje. 

I dag blir det fint väder klarblå himmel

Må gott på er
Eva Nu börjar vår resa.

2016-01-13T09:02:17.680+01:00

Bröllopsresan. 
Inte vår utan sonen och svärdotterns , dom gifter sej och vi reser.  
Oskar och Lotta talade redan för ett år sedan att dom tänkte gifta sej på Koh Lanta i Thailand. Inte det resmål som låg högst upp på makens och min semesterortslista, men nu har vi läst på och är laddade för en långtur. 
Vårt "stora" problem är ju hundarna, 14 dagars hundvakt finns ju inte överallt och att lämna dom små råtthundarna är ju svårt bara det. 
Men det har löst sej bra, Marcus storebror till Oskar blir kvar i Halmstad och kommer att ha Tass o Tosca när vi är på resandefot. 
I kväll lämnar vi hundarna och sen börjar det!Och så bra gick det =)

2015-10-19T15:01:27.169+02:00

Jag tänkte ju att nu skulle de bli ändring på bloggen, men inte de inte, Lika dåligt går de nu, fastän de händer en del så blir de inte av att jag skriver något här.Ett sista försök blir de nu.Har ändrat lite på utseendet , vet inte om de blir bättre eller sämre, men annorlunda är det ju.Nu i oktober fyller mina minsta barnbarn 1år och kalas har de varit =)När de pratades som mest och alla var mätta och goa och alla paket var öppnade , då hittade jag dom här småttingarna lekande med skor i farstun .....Det fanns hur mycket nya fina saker som helst att leka med.  Men dom ser ju väldigt nöjda ut....Nöjd är Irene (som äger Nystan & Härvor)  också, för att äntligen kan hon presentera Binge i butiken. Mönster och garner finns i butiken med tillstånd av alla som har rättigheter till det. Museum och föreningar.Vi har skyltat fönstret med Binge i olika former.Visst är de fint =)Jag har börjat att sy lite .... lite. Köpte ett mönster för några år sedan på en mässa och nu har jag provat och sytt en klänning efter det och jag blev faktiskt nöjd, så nöjd att jag nu har börjat på en ny =)Den nya är randig i gult och orange. Så de blir inga problem med att synas.Vi går mycket på stranden, de är mysigt och man kan hitta så mycket som luktar gott , bara man gräver lite / ToscaStickat har jag ju också, den här koftan FIE är stickad i Duo Silke/Merino från Design ClubDkDen är stickad i storlek 4år och de gick åt 150 gram.Ett härligt garn att sticka i.Så stickar jag på ett par torgvantar efter eget mönster i Geilsk Tweed.Har börjat sticka på en modell i från "Sagornas Stickbok" Det är Storm-Stinas tröja. Stickar i Alpakka från Sandnes.Så har jag börjat lästa in mej på Mässguiden och övar mej på knapphål, det är ju mässa i helgen.Jag kommer att var där på söndagen och visar hur man stickar knapphål.Hoppas att vi ses.Men jag kommer inte  att ha på mej den nya klänningen.Må gott på er allaEva[...]X i taket

2015-09-09T18:25:49.313+02:00

Jag är fortfarande sjuk och tillbringar tiden mest i soffan och efter som jag har gårdshundar så behöver jag ju inte vara ensam, dom gillar ju att vara under filten.Jag har blockat lite och stickat lite.Först en Haruni stickad i ett silkegarn som jag fått i en tävling i "Den lilla Garnbutiken"Fint mönster och roligt att sticka, jag är lite missnöjd med storleken, den blev längre en den är bred. Den går precis två varv runt halsen och de är lite lite tycker jag, jag ökade ju ändå på mönstret med två bladpar.Men fin är den.Sen plockade jag nålarna ur den här idag. Det är en "Frit Slag" stickad i Geilsk Tweed. Ett ursåligt kort, man ser inte alla vad de är för färg, den är mossigt grön och kommer att bli mysig i vinter.  Jag stickar i ett nytt garn från Geilsk.dk skrev jag ju sist och här kommer en bild på de jag stickar.Mönstret är Bentes Rundvisning.Det ser lite vridet ut och jag väntar med spänning på hur de kommer att bli när den är färdigstickad och blockad, modellen stickad inifrån och vrängs när den är klar. Spännande är de.De är också lite spännande när man tittar på besöksvisaren på bloggen =) Alldeles snart så kommer räknaren att stå på över 300 000 visningar =)300 000 de är mycket deMåste fira på något sätt.Tills dess Ha de gott alla.Eva[...]2 kommentarer

2015-09-08T18:00:14.850+02:00

Välkomna hit där de inte händer så mycket...Ni vet, inga nya blogginlägg på väldigt lång tid. Men idag då händer det =)Vi är lite sjuka, eller vi de är jag nu. Men på bilden så var de Tobbe (maken på de här stället) som var sjuk först och sen smittade han ner mej. I alla fall så har vi knepiga hundar.... Ja lite småknepiga. Tosca sitter på Tobbes mage bara för att han nyser, så fort han nyser så kommer hon springande och ska rädda honom från den hemska nysningen. Så de sista dagarna har hon värmt hans mage rejält. Då kan man ju tycka att nu när jag är förkyld och sitter och nyser så borde hon sitta hos mej  och värma magen. Men inte, jag sitter ensam och nyser.....Annars så har Tosca kommit på att de är skoj att jaga, jaga allt,,,,Här är en bild när hon försöker se hur kaninerna har de hemma hos sej. Hon sa att de var mörkt och att de luktade fantastiskt gott. Inte vet jag men så kan de vara.Stickar gör jag ju en massa både framlänges och en del baklänges, men mest fram.För ett tag sen så var jag i Laholm och fick träffa en Bingestickerska ifrån Våxtorp, hon har fått lite problem med synen och jag har fått äran att försöka montera ihop den här koftan som hon har stickat. Ops, jag får ta hjälp av Bingestickerskorna i stan som har en massa kunskap om hur man gör. De är Laholmsblomma-mönster på sticket. De gäller att ha tunga rätt i munnen när de ska klippas.Just nu så stickar jag i ett nytt garn från Geilsk.dk garnet heter Geilsk Sommer och är en blandning 40% bomull 40% Rami (Kinagräs släkt med nässla) och 20% Hampa.Ett härligt och rejält garn, jag stickar en modell som heter Rundvisning. Förhoppningsvis så kommer de bilder senare. Må gott alla och sticka lugnt =)Eva[...]Stickat sen sist .....

2015-07-17T14:42:36.653+02:00

Här kommer lite bilder på de jag stickat klart och de jag stickar på just nu. 


Sockar stickade från tån och upp, ingen häl som jag gillar. Men att börja från tån är ju bra, så man vet hur långa sockarna blir, men nästa par blir från resåren och ner. 


Här är en sjal jag stickat i ett ullgarn från Båvens Ullspinneri. Roligt med små spinneri. Mönstret är Celtic Myths ( http://www.ravelry.com/patterns/library/celtic-myths )


Och äntligen verkar de som om jag ska göra en Haruni , har börjat och rivit upp hur många gånger som helst men nu är de strax dags för uddspetsen. Vi får väl se. 

De här är en kofta som jag stickat i de mysiga garnet Serina i från Vinnis Colours, det är ett handfärgat garn i 100% Bambu som är ekovänligt framställt. Mönstret är från boken " På stickor nr 3"

De var de om detta , hoppas som vanligt att de inte ska dröja så länge tills nästa inlägg. 
Må gott på er. 
EvaMorgonrunda på Ön.

2015-07-17T13:37:06.108+02:00

För att variera oss lite så tog vi bilen upp till Ön för att gå morgonrundan. Ett bra val, vi hittade både svamp och blåbär och Tass och Tosca avslutade med att bada. Fika gjorde vi också och kexen delade vi på.


Tass och Tosca letar blåbär eller egentligen bara Tass för Tosca letar mest efter möss och andra kryp. 


Ny fika plats längst ute på udden. 

Ha de gott och simma lungt. 
Eva. 1 kommentarer

2015-06-14T15:31:32.753+02:00

Hej på erNu ska vi se om inte de kan bli lite ordning på bloggen igen, vi har haft lite problem med datorn och motivationen att blogga på telefonen har inte varit på topp. Men nu..........Jag har varit och handlat en ny dator och bara jag lär mej hur den fungerar så ska jag sprida mina stickningar och hundar här igen..Kanske jag till och med kommer att börja använda mitt Ravlery igen. Den som lever får se.Idag så blir de bara en bild på mina jordgubbsplantor.Härligt med sommar och sol.Eva[...]0 kommentarer

2015-06-14T15:31:09.494+02:00

Hej på erNu ska vi se om inte de kan bli lite ordning på bloggen igen, vi har haft lite problem med datorn och motivationen att blogga på telefonen har inte varit på topp. Men nu..........Jag har varit och handlat en ny dator och bara jag lär mej hur den fungerar så ska jag sprida mina stickningar och hundar här igen..Kanske jag till och med kommer att börja använda mitt Ravlery igen. Den som lever får se.Idag så blir de bara en bild på mina jordgubbsplantor.Härligt med sommar och sol.Eva[...]1 kommentarer

2015-06-14T15:30:43.876+02:00

Hej på erNu ska vi se om inte de kan bli lite ordning på bloggen igen, vi har haft lite problem med datorn och motivationen att blogga på telefonen har inte varit på topp. Men nu..........Jag har varit och handlat en ny dator och bara jag lär mej hur den fungerar så ska jag sprida mina stickningar och hundar här igen..Kanske jag till och med kommer att börja använda mitt Ravlery igen. Den som lever får se.Idag så blir de bara en bild på mina jordgubbsplantor.Härligt med sommar och sol.Eva[...]0 kommentarer

2015-06-14T15:30:43.032+02:00

Hej på erNu ska vi se om inte de kan bli lite ordning på bloggen igen, vi har haft lite problem med datorn och motivationen att blogga på telefonen har inte varit på topp. Men nu..........Jag har varit och handlat en ny dator och bara jag lär mej hur den fungerar så ska jag sprida mina stickningar och hundar här igen..Kanske jag till och med kommer att börja använda mitt Ravlery igen. Den som lever får se.Idag så blir de bara en bild på mina jordgubbsplantor.Härligt med sommar och sol.Eva[...]0 kommentarer

2015-06-14T15:30:36.543+02:00

Hej på erNu ska vi se om inte de kan bli lite ordning på bloggen igen, vi har haft lite problem med datorn och motivationen att blogga på telefonen har inte varit på topp. Men nu..........Jag har varit och handlat en ny dator och bara jag lär mej hur den fungerar så ska jag sprida mina stickningar och hundar här igen..Kanske jag till och med kommer att börja använda mitt Ravlery igen. Den som lever får se.Idag så blir de bara en bild på mina jordgubbsplantor.Härligt med sommar och sol.Eva[...]1 kommentarer

2015-06-14T15:30:33.064+02:00

Hej på erNu ska vi se om inte de kan bli lite ordning på bloggen igen, vi har haft lite problem med datorn och motivationen att blogga på telefonen har inte varit på topp. Men nu..........Jag har varit och handlat en ny dator och bara jag lär mej hur den fungerar så ska jag sprida mina stickningar och hundar här igen..Kanske jag till och med kommer att börja använda mitt Ravlery igen. Den som lever får se.Idag så blir de bara en bild på mina jordgubbsplantor.Härligt med sommar och sol.Eva[...]Dansksvenskgårdshundsträff i Lotushallen

2015-03-16T21:27:59.506+01:00


(image)

Lite bilder från träffen
13 gårdshundar med mattar och hussar. 
Eva
Syfestivalen 😀

2015-02-16T11:36:39.486+01:00

Har varit på Syfestivalen i Älvsjö den här helgen. De är så roligt att få träffa så många glada och trevliga människor. På Torsdagen byggde vi upp montern och jag tycker att vi gjorde de bra 😃Vad tycker du?Här är Metta och Kine som hjälper till i monter. Britt-Marie i grönt ,Eva Siding ( i rosa) och Monika Flöjt som står och pratar stickning.  Här är en bild av en liten,  liten del av mässan. På Lördagen var de dags för Sticka.org 's årsmöte, mycket och och i år lite diskussioner och prat så de tog längre tid än vanligt. Mycket folk var de på mötet 😃Jag handlade bara ett mönster och lite tyg på mässan, men har mycket idéer och tankar att tänka på efter syfestivalen. Jag var med på en workshop i nålbildning med virknål och de gillade jag , provade lite på tåget hem. Som alltid så är vägen hem lång....Men efter ett tag så var de äntligen dags för Halmstad Och hemma väntade Tass och ToscaHa de gott alla Eva [...]Julstök

2014-12-19T15:47:26.940+01:00


Bara ett par dagar kvar  och här stökas och bakas de. 
Idag blev de fröknäcke , de sista av årets julbak .....
hoppas jag iallafall. 


Sillsalladen har jag också gjort eller blandat heter de kanske. 
I år var jag väldigt försiktig med rödbetorna, vill ju inte att de ska bli fläckar i nya köket...


Mellan passen så tar jag och stickar lite , i dag blev de lite mer färgglatt än jag tänkt. 
Stickar efter eget huvud i Tosh Merino Light , ett härligt garn som jag handlade förra sommaren i Red Bank. Vill tillbaks dit Tomten ;-)


Ha en bra dag 
Eva
Klart idag...

2014-12-17T08:23:28.741+01:00


Var ju på stickcafe igår , där stickade jag klart nya "kläder" till mina lurar. I dag har jag fäst trådarna så nu är dom klara. Stickade i Geilsk tweed.

 

Samma garn som jag stickade Blomsterskrud i :-)


Tass har fått agera provdocka igen, de var ju ett tag sen sist. 

De var en rolig stickning som just nu finns i  skyltfönstret på Nystan & Härvor i Halmstad. 

Idag ska de julbakas och så ska jag steka köttbullar. 

Ha en bra dag alla!!
Eva
Nu syns dom ....

2014-12-16T16:32:04.315+01:00


Var på Lantmännen och handlade foder till Tass och Tosca idag. Handlade varsin reflexväst till dom, tycker att de behövs nu när de är så mörkt ute....men dom håller inte med om de. 
Tur att de är jag som bestämmer 😉

Så här års ömsar hörlurarna skinn. 

De är dotterns lurar som fått nytt liv här, mina sitter på stickorna nu. 

Idag ska jag på lite annorlunda stickcafe, de är Kulturförvaltningen sim bjudit in oss"gamla" stickare på en träff på 035 ( ungdomsgård) De ska bli skoj att se om de finn något intresse för stickning där. 

En vecka kvar till jul...,
Håll i er för nu går de fort
Må gott alla
Eva
🎄
Hemma igen

2014-12-14T20:39:32.214+01:00

Vi har varit med hundarna i Stockholm och firat vår bröllopsdag (25år😉)
Tosca var lite orolig att hon inte skulle få följa med hem....
Hittade henne sovande i min väska 

Ett försök att blogga från mobilen 👍

Ha de gott
Eva 

Hur svårt kan de vara??

2014-12-01T14:31:29.034+01:00

Skulle försöka att blogga lite oftare men inte då....Just nu är de stökigt här hemma , jag bakar och försöker skriva mönster samtidigt.....
Mönstret är på en Stövelkant och kommer om gudarna vill finnas på Nystan och härvor i morgon.


De är en härlig tid nu tycker jag =)
Jag fyller ju år på Julafton så de har alltid varit speciellt med väntan innan den stora dopparedagen.
Hämtade lite granris en morgon och de var så fint lite kallt och ett sånt ljus de var, försökte att spara de på bild men de är svårt.Hundarna ligger mer än gärna kvar i sängen eller lägger sej i soffan för att vila för ute är de kall och eftersom dom vägrar att ha tröja på sej så är de kallt nu. Bäst är de ju om de brinner lite i kaminen.

Jag tänkte visa lite bilder på något stickat men hur ??? de  kommer från mobilen till datorn är en fråga som jag måste klura lite på.

Tills dess så får ni ha de så gott ...
JA jag finns ;-)

2014-10-05T16:05:11.931+02:00

 Tiden går verkligen fort, fem månader och inga inlägg på bloggen =(Nästan så jag skäms....Men de har ju varit en del här hemma under tiden.Köket har ju tagit mycket tid men är klart nu....jag ska bara ha tag i ett fint tyg till gardiner.Köket blev så som vi ville ha det , en liten matplats för mej och Tobbe ( matrummet ligger jämte köket)Vi har massor av plats att laga mat på och att baka, mycket arbetsytor och mycket ljus.Tass har varit riktigt dålig =( de var så läskigt. Hon fick så ont och skrek så fort hon rörde sej.....Det blev direkt en resa till Slöinge djursjukhusVeterinären konstaterade att de  var ett diskbråck och hon fick strikta order om att vara i stillhet , en dansksvenskgårdshund kan inte vara stilla!!Vi fick bära henne överallt i tre veckor och hon fick sitta bunden inomhus så      att hon inte hoppade upp på något eller gjorde något annat dumt. Men de gick ju bra tillslut och efter de sista besöket hos veterinären så              friskförklarades hon =) Efter de blev de tid för bad och lek med Tosca resten av sommaren =)Vi tog bilen och körde först till Anna i Stockholm sen blev de en tur till Dalarna och till Jämtland, de var en go semester för både hundar och människor.   Hundarna har som vanligt trimmat grannarna till att se vem som har bästa godiset =)Tosca ser väldigt sugen ut.I sommar har jag varit med i ett projekt i Oskarström , här är en bild på hur de slutade =) en delvis instickad bro.Nu är hösten här med allt de goa den har med sej. I går var vi en vända i skogen och hittade lite att förgylla vintern med, en härlig dag.I höst ska jag bli Farmor igen....två gånger, japp, två gånger. Först ska den lille sonen och sen ska den store sonen ha barn, de blir två barnbarn på ett par veckor. Inte illa.De ska bli så spännande.En annan rolig sak är att vi har fått en riktigt bra Lys i Halmstad??LYS- Local Yarn Store  = Lokal garn affär =)Här är en bild i från invigningen och premiär kunderna, de är Irene i orange , Irene är den lyckliga ägaren till butiken som heter Nystan & Härvor.Mer om Nystan & Härvor kommer senare ;-)HA nu de gott och hoppas att de inte går 5 månader inna vi syns igen.Eva[...]Elektrikern ......

2014-05-06T14:44:21.423+02:00

I dag har elektrikern kommit hit ,
han jobbar bra och de är ju inte konstigt med sån hjälp han har.Till en början så var de skoj att titta på,
 men när han började att såga i golvet så gick vi upp alla tre och sitter i mitt arbetsrum i stället, 
och de fungerar ju bra de med.
=)

Passar på att gå igenom lite mönster och se om jag kan hitta något nytt att lägga upp på mina stickar.

Är strax klara med "Nine to five socks" ett roligt mönster med en jättefin häl.

Under tiden jag stickat så har jag tagit lite kort så att jag förhoppningsvis kan skriva en liten beskrivning/ manual hur man stickar 2 hälar samtidigt med Magic Loop.


Garnet som stickat sockarna i är Cascade Heritage från Garnkorgen, ett jättemysigt garn att sticka i.

I dag så är de lite kallt och ruggigt, men imorgon....
Må gott på er
EvaGod Vår på er

2014-04-22T18:53:29.111+02:00

Ja nu är vi mitt i de goa, om man nu inte är allergisk eller håller på och renoverar köket ;-)Nä det är inte så farligt som de låter, vår renovering går framåt i den takten som vi tänkt, men de börjar bli rörigt, allt är på fel ställe.I helgen åkte kylskåpet väck så bara att hitta mjölken är ett äventyr =)Nu så har vi ett stort kök med mycket luft......Jag har stickat klart Ellens klänning , tycker att den blev så fin =) Man börjar att lägga upp knapphålskanten sen stickar man fram och tillbaks till klänningen är klar .Ellen verkar ju trivas i den.Ännu inga bilder på några sockar, men de kommer Må gott på er och sticka lugnt !!Eva[...]Vår utmaning....

2014-04-10T15:09:36.993+02:00

De är vår här och jag har sytt en ny dyna till den högra soffan, den vänstra är ju kökssoffan som flyttat ut från köket.De är härligt när man kan börja sitta nästan ute och fika =)Har börjat på en ny kofta de är "som vanligt" en TantKoftaKofta,jag gillar ju verkligen de sättet att sticka koftor på, de blir som man vill =)Stickar i en tråd jakgarn och en tråd Kidsilk, de blir mjukt och gott.Så har jag hoppat på Dödegökssockutmaning, de innebär att man ska utmana sej själv med att sticka sockor. Jag som i stort sett alltid stickar sockor har utmanat mej med att hitta nya roliga sockar, inte göra samma och likadana sockar utan variera mej lite och "bara" använda de garner jag har.Så vi får ser hur de går.Har lagt upp för ett par " Effervesce" av Purrlecent.Köket då, hur går de ... Jo de går bra, skorstenen är klar, vi har köpt skåp och vitvaror och dom kommer till kring påsk, lite före och lite efter och en del finns redan här.I dag bestämde vi oss för en kran och vi har nästan bestämt oss för hur golvet och väggarna ska se ut.Ha de gott alla.Ha en Glad Påsk och ät mycket ägg.Eva[...]Mycket bilder igen =)

2014-03-31T19:27:12.765+02:00

Ja, nu kommer de bilder igen =)Jag försökte ju att blogga från plattan och kan tyvärr inte säja att de gick så bra, fick förslaget att köpa till ett tangentbord , men då kan jag ju likväl sätta på den bärbara datorn och blogga här , så de gör jag.Vi renoverar ju här och de flyter på som de ska, vi har ju gett oss bra ramar så de är ingen stress, vi ska var färdiga innan jul och de kommer vi att klara =)Vi var på Ikea i Torsdags och handlade skåp och inredning till köket, snabbt går de så dan efter kom 70 kolli =)Resten av köket kommer på skärtorsdagen, skoj. Men de delarna som man börjar med kommer sist =)Men de visste vi ju.....Här är en bild på skorstenen, maken har slitit några dagar för att få fram teglet. Här ska de sitta en svart fläkt, Tror att de kan bli fint.De mörka är lackat en gån och de vita är obehandlat, visst blir de bra.Och nej, de är inte Tosca under lakanet ,de är den gamla vasken ....Våra två hundar är ju lika men ändå så väldigt olika....Tosca den lilla bruna har planer på att rymma till Kina,Så fort hon får chansen så gräver hon...och gräverTass (den vita och lite mer förståndig (säjer hon själv )) skakar lite på huvudet och tittar bort mot skogen...och godisträdet.... ibland så händer de att de finns flera godisar där =)Jag började sticka på en kofta av två koner med Norogarn som stått länge i skåpet....De blir en uppifrån och ner kofta med flätor i ökningarna,Koftan blir lång och går ner över rumpan, tittar man ordentligt så ser man att jag ökat lite mellan flätorna så de blir lite mer plats för rumpan (20- 30 maskor "minst" =)  ) Koftan är färdig men inte blockad och saknar ju som vanligt knappar, antar att de kommer att ta minst 1 år innan jag hunnit med de  ;-)En annan bild på vår lilla, hon kör ner framtassarna mellan dynorna... fryser kanske lite om tassarna =)Är med på en grupp på Facebook där stickar man ett par strumpor varje månad och de här är Marssockarna.Dom heter Candence socks och mönstret är gjort av Verybysymonkey Vi har städat på altanen och där hittade jag hundarnas ryggsäck. Jag undrade varför jag glömt den där, när jag provade den på Tosca så kom jag på varför =)Hon stod där i flera minuter, kom inte när jag lockade på godis ens.Så nu ska jag bära ner den i källaren och glömma den ett tag igen =)Bra säjer hundarna.=)Må gott på er ochNjut av vårenEvaDen uppmärksamme kanske har märkt att jag bytt profilbild (längst upp till höger),tyckte att de var dags =)och tack Efwa (Medea) som tagit en bild på mej som inte är helt kass.Sticka lugnt!![...]