Subscribe: Karis hobbybok
http://karishobbybok.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Norwegian
Tags:
alle  bare  brukt  fått  godt  kort godt  kort  kortet  laget  litt  med  meg    også    skal    var 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Karis hobbybok

Karis hobbybok

Updated: 2017-02-08T05:54:27.000+01:00

 Et kort til en venninne

2012-06-01T18:08:31.525+02:00

 Jeg fikk så lyst til å lage et kort til en venninne som skulle hjelpe meg litt. Så jeg fant et kort hos i et gammelt ett trykk blad og satte i gang. Jeg har brukt ark fra Pion og hvit bazzil, en kakeserviett jeg fikk i julekalenderen fra en venninne, litt cheesecloth, roser fra Wild Orchid Crafts og en utstansing jeg fikk av en annen scrappevenninne.

Jeg har brukt begge sider av arket for det er så fint mønster både foran og bak. Ellers er det en lås fra Tim Holtz movers & shapers og en nøkkelcharm jeg ikke husker hvor er fra og en spiral fra Kort og Godt.

Teksten Klem til deg er fra Stempelglede.
 Her er tag'en tatt frem, stemplene her er fra Stampiness. Jeg har brukt Distress Weathered Wood på alt jeg har stemplet og svertet.

Blomstene er sprayet med glimmermist for å glitre litt.
Innsidene har fått en tekst fra Papirdesign og hjørnestempel fra Kreativ Hobby.

Jeg melder meg på Wild Orchid Crafts utfordringsblog hvor det er bingotid. Jeg har brukt blå, blomster og glitter.

I'm signing this card up for Wild Orchid Crafts challenge blog where it's bingotime, I have used blue, flowers and glitter.Lilla Bryllupskort

2012-05-28T21:31:17.325+02:00

 Dette er det 4. bryllupskortet jeg har laget på kort tid og alle 4 har gått i lillatoner. Merker at lilla er en populær farge om dagen.

Dette er en ren lift av et annet kort jeg så for lenge siden og syntes var råååålekkert og hatt lyst til å lifte lenge. Og nå passet det sånn, syntes jeg i alle fall. Blir spennende å se hva hun som bestilte det synes, ;-)

Her har jeg brukt hvit vanlig og plomme dots bazzill, hvite roser fra WOC, sommerfugler fra en MS punch, bånd fra Søstrene Grene og litt blomstertråd.
 Jeg synes fortsatt staffelikortene er nydelige jeg da og liker godt å jobbe i dette formatet.
 Innsiden med bretten, her er det bare limet i hjørnene så man kan stikke pengegaver under panelene. Begge tekstene er fra Kort og Godt.
Og et stort skrivepanel til å ønske masse godt.

Håper dere som er innom har hatt en nydelig pinse og kost dere masse. Det har i alle fall jeg.Dåpskort til en nydelig jente

2012-05-27T00:00:00.328+02:00

 Dette kortet har jeg laget til et vennepar som skal døpe datteren sin i slutten av mai. En vakker jente må få et vakkert kort. :)

Mørk rosa bazzill og et nydelig mønsterark danner basen sammen med en artig bretteteknikk. Ellers har jeg brukt masse blomster og stempler og alt jeg kunne finne i tingene mine som passet til en slik anledning.
 Litt nærbilde av pynten.
 Her ser man tag'en som er inni kortet.
 Kortets fremside, sett i oppreist posisjon.
Baksiden av kortet, jeg har tenkt å skrive på det midtre panelet her.Bryllupskort i grønt

2012-05-13T20:59:04.000+02:00


(image) Jeg fikk bestilling på et par bryllupskort her om dagen. Det ene kunne godt ha litt grønt var et av stikkordene jeg fikk å jobbe etter.

Her har jeg da laget et litt artig brettekort. Arkene er fra Pion sin herreserie men baksiden har så fine rolige fargenyanser at jeg er helt frelst på dem! Så her ble det to forskjellige mønsterark for å få de fineste på begge.

Stemplene jeg har brukt er fra NSS og Stempelglede. Punch fra Martha Stewart.  Blomster fra Kort og Godt og Wild Orchid Crafts. Glitterhjerte fra Melissa Frances, småhjerter fra Kort og Godt. Relieffigurer fra Panduro og bånd fra ukjent leverandør.


Koffert til brudepar

2012-05-13T20:32:07.459+02:00


Denne kofferten har jeg hatt stående på pulten min en stund uten helt å vite hva jeg ville gjøre med den. Den var grunnet ferdig og det var det. Men her om dagen fikk jeg noen ideer i forhold til hvordan jeg ville ha den og slik ble det til slutt. 

Kofferten er da malt med gesso og svertet med Cats Eyes i forskjellige farger. Jeg har brukt stempler fra mange forskjellige leverandører. Alle blomster er fra Wild Orchid Crafts.


Baksiden av tag'en har fått en fin tekst på seg.
På baksiden gikk jeg litt amok med 4 småstempler.


Inni kofferten finner man et kort i størrelse 3 x 5 inches. Har stanset ut ut teksten på fremsiden her med min favoritt spellbinder og drysset _litt_ blomster og perler på.Inni kortet ser det da slik ut. Kalenderen er fra et Pionark og skrivepanelet er akvarellpapir med hjerter som er punchet ut og stempelswirler.Bunadinspirert kort til konfirmant

2012-05-11T18:00:08.806+02:00

 Det har blitt et par konfirmantkort nå på våren. Dette kortet laget jeg til datteren til min forlover som sto til konfirmasjon sist helg. Jeg visste at hun skulle få løkenbunad og ville lage noe som hadde litt inspirasjon fra det. Kortet var opprinnelig 6x6 inches og så har jeg bare beskjært litt. Den hvite bazzillen er kledd inn med osteklut og ellers har jeg gravd i gamle smykkelagingsdeler som jeg har malt med alcohol inc.

Blomsterrankene er fra Dusty Attic, malt med gesso og stemplet med en grønn stempelpute fra Distress. Blomster fra Kort og godt.
Inni kortet har jeg laget et stort skrivefelt og brukt stempler fra Kort og Godt og Stempelglede.

Og i en personlig blogg er det vel lov å skryte litt eller? Datteren min, Madeleine, er nemlig veldig flink til å danse. Det er hip hop som går og gjelder og hun skal faktisk danse i EM i Slovenia i sommer sammen med de andre ungdommene i Smallstars.

For øyeblikket deltar hun i en konkurranse som heter Østfoldtalent som arrangeres av SA.no, Hafslund Hovedgård og Sarpsborg Kommune. I går var hun på topp tre i avstemmingen så det er spennende tider her i huset.

Om noen ønsker å se videoen hennes er den her: Madeleine Fallang dansevideoKort til svigermor

2012-04-24T08:28:09.354+02:00

 Dette kortet laget jeg kun til svigermor, ikke noen konkurranse. Jammen moro å føle at kreativiteten er tilbake og at jeg koser meg med kortene igjen.

Jeg har brukt ark fra Websters Pages, stempel fra Papirdesign på innsiden av kortet, er jammen ikke sikker på teksten foran nå. :S Blomster er fra Kort og Godt og WOC i alle fall, og ellers er det en spiral, blomsterbånd og pompombånd her.
 Jeg ville ha mye plass til å skrive på og har funnet ut at lyse ark ikke trenger skriveplate, da er det masse plass når man har mye å si.
Måtte jo ha med den søte figuren på baksiden.Nytt konfirmantkort

2012-04-21T12:32:35.520+02:00

(image)
 Jammen har jeg ikke fått laget flere konfirmantkort. Det er en del jenter rundt oss som skal konfirmere seg nå i vår og da er det bare koselig å lage til dem.

Her har jeg brukt Pion ark, stempler fra Kort og Godt og Stempelglede om jeg husker riktig. Perlebånd og bånd er jeg usikker på hvor er fra. Den store rosen er fra Prima og liljekonvallene fra Wild Orchids Craft. Prismen er fra Panduro. Sommerfuglene er en MS stamp and punch og småperlene er fra Kort og Godt.Fuglene er fra Dusty Attic, malt med gesso og stemplet med et blomsterstempel fra Stempelglede.
 Kortet sett bakfra når det er brettet ut.


Delvis åpnet og viser pengeholderen på høyre side.

 Og helt åpnet, sett forfra. Har tenkt å skrive rett på arket siden det er så lyst.

Jeg kjenner at det er greit med noen utfordringer for å komme skikkelig i gang igjen så dette kortet er laget til Wild Orchid Challenge 47 - Spring is in the air.
Vårlig konfirmantkort

2012-04-16T19:16:14.525+02:00


Guri malla så lenge det er siden jeg har blogget. Tusen takk til alle som har vært innom og lagt igjen spor eller sagt til meg i RL at dere har ventet på noe nytt. Jeg har faktisk laget litt sånn i ny og ne, men det har ikke blitt prioritert å blogge det...

Men på et treff på Scrappiness hørte jeg at de hadde en vårutfordring så den tenkte jeg å slenge meg med og da blir det brått litt liv her også.

Jeg tør ikke love at det blir like høyt postetempo som tidligere men en gang i mellom skal jeg prøve å få lagt ut. Er jo koselig med denne bloggen synes jeg, sånn når jeg husker på den hehehe.

Håper alle har kost seg i påsken og nyter våren!
God jul

2011-12-12T20:10:51.808+01:00

Jeg ser jo at det har vært besøk i bloggen til tross for at jeg ikke har vært flink til å oppdatere her og det setter jeg stor pris på! Tusen takk for alle koselige hilsninger dere har lagt igjen.

Jeg har vært litt smått kreativ igjennom høsten selv om jeg ikke har lagt ut så mye her. Nå er i alle fall en god del julekort klare, jeg tar bare samlebilder her nå ellers hadde det blitt 30 innlegg på rappen... ;-)

Her er både årets og fjorårets ark, enkle oppsett og noen er endog veeeeldig inspirert av aksh (elsker julekortet hennes i Inspira Magazin med hjerter og vinger). Men allikevel må jeg si at jeg er ganske så fornøyd med årets produksjon. Nå skal jeg bare få skrevet julebrevene som skal settes på side 3 og så kan de pakkes og sendes til helgen.

Og så må jeg bare få ønske de som titter innom en riktig god jul!
Bursdagskort med fugler

2011-09-22T17:59:10.144+02:00

(image)
Jeg kom over disse stilige arkene på Scrappiness på fredag og bare _måtte_ ha de. Syntes fuglene var såååå søte. Og da ble det et blått kort ut av det da. Har rufset alle kanter, laget tag med spellbinders, stemplet et tekststempel fra Kort og Godt med Distress Weathered Wood. Blomstene er fra WOC og Kort og godt mens båndet husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt.

(image)
Jeg likte så godt fuglene som sitter på tråden så jeg ville ikke kaste bort det, dermed ble det pynt på innsiden. Ellers er det et tekststempel fra Papirdesign her.Alu bok

2011-09-18T17:44:58.742+02:00

På fredag var det treff på Scrappiness og Mette holdt på med en skikkelig stilig bok. Jeg bare MÅTTE herme etter den, for det er noe av det kuleste jeg har sett på lenge. Nå skulle Mette ha sin til et Art Journaling kurs mens jeg ser for meg å ha min til f eks bilder og slikt. De som man ikke scrapper men som inneholder mange minner allikevel. Jeg har så langt bare fått til utsiden så begge innsidene av permene og alle sidene inni gjenstår jo men dette var MORO altså!Jeg har brukt alu teip fra Biltema, chipboard og grungeboard og charms. Har i alle fall fått nytte av alle TH diesene mine. :)Alu teipen er satt på i små biter, klemt og fikset til rundt alle tingene på permen, jeg har smurt inn med sort acrylmaling og kun det da jeg ønsket et litt annet uttrykk enn Mette valgte. Jeg har nemlig i det siste handlet litt pynt til stuen som går i mer oksydert sølvfarge og denne passer perfekt inn her nå.Etter å ha malt og tørket bort malingen har jeg brukt grillspyd til å lage alle prikkene, har gått for en slik "rivets"look (hva heter egentlig rivets på norsk?) med doble rader langs alle skjøter.Bokryggen har fått navnet mitt på seg og hengslene går rundt hele som dere ser.Og her er da baksiden. Nå gleder jeg meg til å fortsette med alt inni![...]Bryllupskort i beige

2011-08-04T23:36:34.718+02:00

(image)
Jeg fikk som tidligere nevnt bestilling på et par bryllupskort tidligere i sommer og det ene var det ønske om beige og hvitt. Jeg valgte et av de nydelige Majaarkene i den nyeste serien og ellers er det bazzill i to nyanser og Spellbindersformer både på bazzill'en og perlene rundt.

Teksten er fra Kort og Godt og stemplet med Archival Coffee.

Båndet er et sheerbånd fra Scrappiness som er knyttet sløyfe og festet en perle på. Jeg syntes ikke jeg kunne ha mer på her for da ville hele arket blitt borte.(image)
Innsidene har samme oppsett og farger, stempe her er fra Stempelglede.

Ønsker alle som kikker innom fortsatt god sommer!Bryllupskort på bestilling

2011-08-01T16:44:06.641+02:00

(image)
Jeg har et par kollegaer som har bestilt bryllupskort. Og så ville jeg gi dem litt å velge i, så her er et av kortene jeg la igjen på jobben før jeg gikk ut i ferie.

Jeg har brukt MS punch på kanten, ark fra Kort og Godt, bilde fra et eller annet utklipsark, perler fra Kort og godt. Blomster fra Kort og Godt og WOC, lurer på om ikke stempelteksten også er fra Kort og Godt jeg...
(image)
Alle blomstene har fått en haug med stickles på seg.
(image)
Her er i alle fall stempelteksten fra Kort og Godt, fikk noen herlige nye stempler derfra nå i sommer. :DGrønt bursdagskort

2011-07-26T10:13:01.864+02:00

(image)
Jeg har en boks med kort stående på jobben og der var det nå begynt å bli litt utplukket så sjefen mente jeg måtte fylle på litt. ;-) Så da jeg laget et kort bare for å lage noe ble dette kortet resultatet Jeg har brukt baksiden av et Primaark hele veien igjennom kortet, bånd og stor rose fra WOC, små roser og knopper fra Kort og Godt. Små bling og et nydelig bilde. Teksten er fra Stempelglede. Sommerfuglene er fra MS stamp & punch.

(image) Innsiden hadde så fine duse farger at jeg valgte å ikke sette på skrivepanel, blomster fra Prima har fått bling i midten. Og teksten her er fra NSS mener jeg.

Scrappekammeret har en utfordring gående hvor de ber om at man bruker kun et mønsterark så da melder jeg kortet på der.Minialbum til svigermor

2011-07-24T13:38:02.073+02:00

Først og fremst i dette innlegget vil jeg uttrykke min sorg over angrepet mot regjerningskvartalet og ungdommene på Utøya på fredag. Hele helgen har vært preget av dette, jeg har fulgt med på nyheter og lest og hørt historier fra overlevende og grått over hva de har opplevd. Det er helt forferdelig og ufattelig! Lys har blitt tent og i morgen er det fakkeltog i byen her som jeg skal være med i for å vise solidaritet med de døde og sårede og avsky mot gjerningsmannen.Rett etter jobben på fredag var vi en tur innom svigers med dette albumet. Jeg var jo så heldig å vinne en candy fra Marianne og hun sendte så superraskt at jeg hadde den i posten etter 2 dager. Og der var dette herlige lille albumet så jeg måtte jo lage noe av det. Har jo bl a sett Gunn Elin har laget et flott album og blitt inspirert. Det er restepapirer, stjæsj og masse rart og jeg koste meg utrolig mye mens jeg kikket gjennom gamle bilder og nye bilder av barna.Her er bilder fra førsten av forholdet mitt med mannen min. Vi hadde jo et barn hver og det er rart å se hvor små de var, den gang da... Spesielt rart ble det når jeg knapt hadde levert det fra meg og ser at barn og unge på deres alder og litt oppover ble så hardt rammet. Man tror jo liksom de er trygge på en ungdomsleir.Her er minstemann sånn helt liten, de gode bollekinnene han hadde da er borte for lengst hehe. Åååhhh så artig å mimre litt.Eldstemann var konfirmant i år, tenk det. Og snuppa er nå 13, lurer på hvor alle årene bl av altså...Sommerferie og julefeiring på samme side, joda det fungerer vel det. ;-)Og til slutt et bilde av de to yngste på tivoli. Ikke helt enige i hvilken vei de skal kjøre ser det ut til. hehe.Svigermor ble veldig glad for dette virket det som og jeg koste meg mens jeg laget det. Og nå må jeg vel få tak i et annet album til samboeren til pappa nå da, så hun får et eget skrytealbum.Tusen takk Marianne for candy'en, har storkost meg med det og oppdaget noe nytt! :D[...]Bryllupskort

2011-07-19T20:38:38.111+02:00

(image)
Jeg har fått bestilling på bryllupskort av 2 kollegaer (de skal være forlovere i hvert sitt bryllup) og jeg har laget 3 kort til den anledningen så de har litt å velge i. Her er ett av dem, hvor jeg har satt inn en ekstra side. Forsiden har fått utskjært en hull med spellbinders og ramme til den i tillegg, papirer som går igjen på kortet er fra ViviGade og Papirdesign, en hel masse blomster fra WOC og Kort og Godt, stempelteksten på fronten her er fra Kort og Godt og stemplet med Distress Pumice stone. Båndet er fra Søstrene Grene. Hjertet er noe nytt Scrappiness hadde fått inn og har, sammen med blomstene fått en masse Stickles Star Dust på seg.
(image)
Her ser man blomstene og glitteret bedre. Det er også på Spellbindersrammen. Inni den rammen har jeg lagt et lag med vellum så hjertet som er på neste side så vidt synes igjennom.


(image) Og her ser dere hjertet fra Stempelglede sammen med et par nydelige tekster fra Kort og Godt.
(image) Side 4 og 5 med nok en nydelig tekst fra Kort og Godt og skriveplate.Babykort til en liten jente

2011-07-17T17:49:02.193+02:00

(image)
Naboen her har bestilt et kort til sitt første oldebarn som skulle komme nå i juli og de visste at det ble en jente. Det var faktisk mannen min som hadde vist frem kortene mine da de lurte på hva vi holdt på med under byggingen av scrapperommet og da kom bestillingen. SÅ artig å få en slik tilbakemelding av de nye naboene!

Jeg har brukt to forskjellige ark men jeg kommer ikke på hvilke produsenter det er... MS punch, perler og bling fra Kort og Godt, blomster fra Prima og WOC, satengbånd fra Scrappiness og stempel fra Stempelglede satt med Distress Victorian Velvet. (Nettopp dette stempelet var det naboen festet seg ved på et av kortene de så så det måtte jeg jo bruke.)

(image) Nærbilde av blomstene oppe i høyre hjørne.
(image) Innsidene har fått samme oppsett som forsiden. Denne stempelteksten er jo såååå nydelig og jeg valgte å understreke den med de små hendene på siden og da ble det naturlig med føttene på skrivesiden.(image)
Og baksiden er helt enkel. Det er brukt _litt_ glitterlim her. ;-)

Nå får jeg gå ned til naboen og høre hva de synes.

Ønsker alle som kikker innom en fortsatt god sommer!Bryllupskort til en kollega

2011-07-09T19:51:40.349+02:00

(image) Det er den store bryllupssesongen og en kollega giftet seg forrige uke så da måtte hun og mannen få et kort. Jeg valgte et joyfoldcard denne gangen, artig å teste ut en ny variant.

Jeg har brukt ark fra Pion og Papirdesign, blomster fra WOC og Kort og Godt. Bånd fra Panduro og glassperlesaken er fra WOC.

Stempelet er fra Kort og Godt.


(image)
Når man knytter opp sløyfen er det to paneler på det lille kortet, en brukte jeg til skriveplate og den andre fikk dette herlige stempelet fra Kort og Godt på seg.


(image) Og på den andre siden av skrivepanelet finner man denne vakre teksten, også fra Kort og Godt.

(image) Her ser man innsidene sammen.

Kort o Mania har en juliutfordring gående: "Anything Goes" som jeg tenkte å melde meg på.

Ønsker alle som kikker innom en fortsatt god helg!Rommet mitt og bursdagskort til snuppa

2011-07-04T23:19:54.681+02:00

Da er rommet mitt så å si ferdig! Litt småtterier som gjenstår bare. Så da må jeg jo vise frem hvor fint jeg har fått det! Den skuffesaken under pulten har jeg alle mønsterarkene mine i, ellers ser dere da masse ikeating, Tim Holtzkofferten til alle stempelputene, Ipig'en som jeg kjøpte i går (knalltøff og så bra lyd!). De to kurvene til venstre i vinduet har snuppa laget til meg, der er det ymse oppi. Stigen til venstre i bildet fulgte med huset da vi kjøpte det, men jeg synes ikke den så stødig nok ut til at mannen skal opp i annen etasje på den så jeg tok en del av den til pynt jeg. :D Elsker lampen min også!Her er da den andre siden av pulten. Big Shot'en og symaskinen har fått fast plass, bokhyllen kom på plass i dag. Her er alle stempler, reinkere, en del stæsj og ja...Denne expedit'en kjøpte også mannen for meg på Ikea i dag. Passet perfekt bak døra. Den store kurven på toppen har alle punchene mine, ellers er det jo alt mulig verktøy og mer stæsj her. Kommer nok til å ordne mer i denne etterhvert, men det var innmari godt å få ting litt på plass.Så, sånn "bor" jeg heretter. Gleder meg til å kose meg der nede!Dette kortet til snuppa laget jeg i går, første kortet på det nye rommet. Har en tattered angels ramme som er svertet med distress ink, samme farge som alle stempeltrykkene. Sommerfuglen er fra Paperbag Studios eller noe, tallene er egentlig hvite, men jeg farget de og stemplet med et TH stempel på dem. Massemasse blomster, mest WOC og en stor Primablomst. Charms fra Kuttut.Nærbilde av blomstene.Og innsiden er helt enkel. Synes de to feene var så søte så de måtte få synes.[...]Bursdagseske

2011-07-04T17:48:54.092+02:00

(image)
Min kjæreste vakreste snuppe, Madeleine fyller 13 år i dag. Tenk at jeg har en tenåringsdatter 'a gitt.

Og hun har gledet seg stort til denne dagen, endelig få lov å sminke seg og logge på facebook, så her måtte vi lage noe ekstra fint. Denne esken er fra brødrene hennes og i den lå en klokke med masse bling. Jeg har brukt bazzill og ark fra Pion, blomster fra WOC, miniminialfa og perlebånd fra Panduro.

(image) Sett fra siden så ser man kanten laget med MS punch og pyntet med blonde utenfor og mer perlebånd. Jeg har også satt store perler under for å "lage ben".
(image) Inni esken la vi et kort laget med samme Spellbindersform og pyntet på samme måte som toppen.
(image) Og helt i bunnen har jeg brukt dette stempelet fra Stempelglede.

Anonyme Scrappere
har en kjempestor bloghop gående, hvor man først skulle lage noe til "Den store dagen" så da melder jeg på denne her. Og så skal jeg hoppe rundt i DT'enes blogger i kveld og kose meg med å få masse inspirasjon. Jeg må bare vente på at sola ikke tar så mye for nå er det så varmt i stua at jeg holder ikke ut å sitte her. ;-)Bursdagskort til pappa og litt om rommet mitt

2011-06-29T22:15:52.016+02:00

(image)
Pappa hadde bursdag i mai men da var vi midt oppe i konfirmasjonen til stesønnen min så det gikk nesten i glemmeboken. Denne helgen kommer han og samboeren på besøk og da måtte jeg ha kort klart. Jeg husker absolutt ikke hvilke produsenter det er på arkene her, men det er bilbilde fra G45 i alle fall, og tekststempel fra stempelglede. Metall fra TH og så lurer jeg på om det håndtaket er fra Kort og Godt men jeg er ikke sikker altså.
(image)
Innsiden er helt enkel, stempel fra Norsk Stempelblad og panelet på venstre side er en pengelomme.


(image)
Og så har jeg endelig en bildeoppdatering fra hobbyrommet. Alle vegger har fått på plater, alle rør er bokset inn, alle lister er på bortsett fra hjørnene helt ned mot gulvet fordi vi er usikre på hvor mye gulvet bygger opp. Det blir jo så lyst og fint og jeg er såååå fornøyd. Må skryte av snuppa mi som har vært nede i rommet og malt med meg 2 kvelder på rad nå, sååå snill!

Pulten, småbordet og et par andre ting som skal inn er også malt. Når mannen kommer hjem fra jobbreise håper jeg han "smeller på gulvet" hihi, finnes ikke tålmodig nå... Og siden vi får masse familiebesøk i helgen vil jeg gjerne vise frem rommet ferdig om vi får det til. Og så må jeg jo nok en gang pakke sammen scrappesakene i stua så da kan jeg like gjerne flytte de ned med det samme... hehehe. Vi får nå se om mannen er enig da. ;-)Bursdagskort til en kul jente

2011-06-22T23:00:04.948+02:00

(image)
Snuppa skulle i bursdag til en av jentene fra dansegruppen sin og dette er en skikkelig tøff, kul og herlig jente så da måtte mor mekke kort da... Tenkte litt på det og fant ut at dette "tøff og kul" stempelet fra Stempelglede fint kunne passe her. Jeg husker ikke hvem som har dette arket, jeg fant dog ut at det passet supert til denne bazzill blingresten jeg hadde liggende. Har også brukt den bazzillen til stjernene som er stanset ut med Spellbinders. Alle kanter er svertet med Cats Eye Charcoal. Jeg har prøvd å søke opp hvem som har "gratulerer" stempelet her, men finner det ikke ut akkurat nå, men uansett er dette et stempel jeg ofte bruker sammen med Tøff og kul, jeg synes de passer så godt til hverandre.


(image) Her er innsidene, alle hip hop ordene er klippet ut av et resteark jeg hadde her, Papirdesign tro? Ellers er det flere stjerner og god plass til å skrive.

I sommer er det jo så "in" med sterke farger så jeg synes det ble et sommerlig kort jeg. Og melder det på hos Scrappekammeret som ønsker å se noe inspirert av nettopp sommer.

På hobbyromsiden står det litt stille om dagen, eller stille og stille... Jeg var jo på hyttetur i helgen og mannen kom utover på lørdag og ble over til søndag. Deilig med litt slik tid sammen også. Men nå er det meste av materialene som manglet handlet inn. Vinduet er skrapet, så fort listene kommer på skal jeg grunne de og så er det klart for å male. Pulten, bordet og et par andre ting står nymalt i garasjen. Skal vel på et par strøk til og så tenkte jeg å lakke over for å få litt mer å gå på, sånn i forhold til hvor lenge det forhåpentligvis holder seg. Regner med at det blir litt i helgen i alle fall, så kanskje jeg får tatt noen bilder da.Sort/hvitt bryllupskort

2011-06-16T16:16:58.243+02:00

(image)
Jeg fikk bestilling på et bryllupskort i går av en kollega. Hun ønsket at det skulle gå i sort og hvitt siden det er farger brudeparet har i huset og som skulle gå igjen i forbindelse med bryllupet, og gjerne litt lilla som også skulle med til bryllupspynten. Jeg dukket ned i arkbunken og fant ut at jeg hadde en del av Majaarkene i rester og synes de passet fint til så da ble kortet slik. Stempelteksten er fra Stempelglede, blomstene fra WOC og en ukjent leverandør. Perlene er fra Kort og Godt.


(image)
Nærbilde av pynten, her ser dere at noen av de lilla perlene går igjen innimellom blomstene også.

(image)
Innsidene er helt enkle, mer Majaark, akvarellark stanset ut med Spellbinders og stempel fra North Star Stamps. Alle akvarellpanelene er svertet med Cats Eye Charcoal.

Nå reiser jeg på hyttetur med en herlig venninne og i morgen kommer en hel gjeng med gærne damer i tillegg, så jeg passer på å ønske alle en riktig GOD HELG!Bryllupskort og scrapperom del 3

2011-06-11T21:45:15.726+02:00

Jeg har en kollega på den andre siden av landet som er bare sååå søt og snill og blid hver gang jeg treffer henne, og nå skal hun snart gifte seg. Så i internposten i slutten av denne uken sendte jeg dette kortet som en liten oppmerksomhet i forbindelse med bryllupet til henne og hennes kjære. Så får jeg bare håpe det faller i smak, jeg koste meg masse med dette kortet i alle fall, syntes alt falt på plass slik jeg ville det. :DJeg har brukt 2 forskjellige Pionark til paneler, alle er rufset. Teksten på forsiden er fra Stempelglede og stemplet med Distress Weathered Wood, ringene er fra Stampiness og er stemplet i samme farge som teksten, så embosset med clear embossing med litt glitter, det er glitterlim rundt panelet der også, tatt på etter å ha svertet med stempelfargen. Jeg har brukt blomster fra Kort og Godt, WOC og Papirloftet, båndet er fra Scrappiness, charm fra Kort og godt og et par perler er med.Nærbilde av blomstene, synes det ble fint med hvitt og blått. Her sees også litt av en chipboardbit som er klippet til og malt med gesso.Innsidene sees samlet. Jeg har klippet ut en tekstlinje fra et tredje Pionark, der det står: "Livet är inte de dager som gått utan de dagar vi minns." Bruden er svensk så jeg syntes dette passet godt. I tillegg har jeg et tekststempel fra North Star Stamps på den andre siden som jeg også er veldig glad i.Det er ikke ofte jeg gidder å ta bilde av baksidene, for som regel er det bare mønsterark og mitt personlige stempel. Det er jo forsåvidt det her også, men jeg synes arket var så flott her også at jeg tok det med for en gangs skyld.Anonyme Scrappere ønsker å se noe til bryllup denne gangen så da melder jeg kortet på der.Og så må jeg få vise fremgangen på scrapperommet. Mannen min har vært utrolig flink og stått skikkelig på så her er det snart min tur til å jobbe igjen. 3 vegger har fått kledning og den siste jobber han med reisverket til akkurat nå. Rørene dere ser på toppen er vel neste prosjekt, de skal bokses inn, vinduet må ha utforinger og så skal det listes oppe før jeg kan male.Her er mannen i full gang med skruing og ordning. Er det rart jeg elsker ham? Snill og god og rett og slett verdens beste! ♥[...]