Subscribe: HegeHB`s skravle og scrappeblogg
http://hegehb.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Norwegian
Tags:
ble  brukt  dag  denne  endelig  får  godt  kort godt  kort  laget  litt  med  meg  noen      så får    var 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: HegeHB`s skravle og scrappeblogg

HegeHB`s scrappe, strikke og skravleblogg

Updated: 2016-09-07T21:35:31.073-07:00

 Mageproblemer....

2015-03-13T16:14:14.378-07:00

Da anbefaler jeg dere å lese denne bloggen. Kontakt meg gjerne for å høre om hvordan du kan få tak i produktene fra Forever Living.Tid for oppdatering

2015-03-05T06:17:33.417-08:00

Her trengs det vist en oppdatering.   Familien lever i beste velgående som dere ser. Her er familieselfie fra hyttetur forrige helg i forbindelse med ungenes vinterferie,  Denne uken har det rådet litt sykdom i huset. Margrethe har hatt omgangssyke, jeg har hatt feber og Helene har heller ikke vært tipp topp. Joakim sliter med ryggen etter et fall i februar og merker veldig godt skituren på skolen i går. Nå satser vi på restitusjon så vi blir klar til VU cup i svømming i Narvik på lørdag og søndag. I oktober rundet jeg 40 og i presang fra de på bildet over her så fikk jeg vidundermaskinen Silhouette Cameo. Det blir ikke så mye scrapping, men vi har fått testet litt både jeg og jentene. Satser på å få brukt denne masse fremover. Når jeg ikke er på jobb eller i svømmehallen b ruker jeg noe av tiden til strikking I julen strikket jeg denne flotte Frøken Kanin genseren til Margrethe.  Første gang jeg prøvde meg på maskesting så jeg ble veldig fornøyd. Nå er det ullbuksen som skal bli ferdig, samt Marius genser til Joakim.  I februar var jeg og Torben på alenetur til Danmark. Anledningen var 2x40 års bursdag til et vennepar. Vi hadde en super helg. Og fikk tid til å treffe både familie og venner, t På stoff og stil kjøpte jeg stoff til mitt første syprosjekt. Nå har jeg begitt meg ut på noe jeg ikke kan og skal prøve meg på en tunika til Margrethe. Må bare ha hjelp til å få ordna undertråden slik at  stoffet ikke krøller seg. Den virker til å være for stram. Her ser dere mønster og stoff. Så får vi se om det i det hele tatt blir til noe.  Det var det.... så får vi se om det går flere år til neste oppdatering! [...]Nord Norsk Scrappeforum

2012-08-26T08:57:09.559-07:00Da er det vel på tide å få blogget litt igjen. Legger med bilde av bokkortet jeg laget i sommer når vi var i brylluppet til et vennepar i Harstad. Inni bokortet var det sjokoladehjerter.
Jeg håper jeg snart får scrappeånden over meg igjen- har noen bursdagskort som skulle vært laget, i tillegg skal brodern ha barndåp i sept. Så det betyr scrappetid for tante:)
Vil samtidig oppfordre alle til å få liv i det nord norske scrappeforumet:) Legger ved link til Arctic scrapbooking, så kanskje vi ses der inne. Et lite og flott forum, som passer perfekt for både meg og deg? Velkommen inn!  Nå skal jeg pleie forkjølelsen. Det er ulempen med høsten.17 mai

2012-05-18T14:35:51.020-07:00

Da var 17 mai over, og vi var så heldige å få flott vær.
Så vi trosset forkjølelsen og kom oss i finstasen. Ungene koste seg med is, tog, godteri og godt humør:)
I dag har jeg holdt meg inne- må pleie forkjølelsen i håp om å bli bedre. Ute er det regnvær, og jeg satser på at formen er sånn at jeg kan scrappe de siste konfirmasjonskortene og lage ferdig lys jeg har på bestilling. Nærmer seg konfimasjonshelger her nå, og jeg har bare brukt alt for lite tid på å scrappe. Men så er jo svømminga morsom den og da:) Og når vi er inne på svømming! Lykke til på EM Susann - vi er stolte av at du er med i SSK!
Målselv scrapping- utfordring april

2012-04-25T02:01:56.196-07:00

Endelig, endelig ble det et øyeblikk til å oppdatere bloggen. Det har blitt lite scrapping på meg i det sist. Det meste av fritiden benyttes med barna og svømmeklubben, og vi er stadig vekk på farten på stevner, eller arrangerer stevner selv. Må kanskje få scrappet noen svømmebilder:)
Her kommer iallefall et bidrag til Målselv scrapping sin april utfordring - ALT ER LOV
Denne gang et tenårings kort - til en av svømmerne selvfølgelig:) Satser på litt mere oppdatering etterhvert- har noen konfirmasjonskort som må scrappes!!Januarutfordring hos Målselv Scrapping

2012-01-22T13:03:47.610-08:00

Da ble det et kort til min kollega for et par dager siden.
Legger det ut her og deltar på januar utfordringen hos Målselv scrapping - oppgave: Make a card. Bildet er fra et utklippsark fra Pion design, ellers er det rester av ymse slag:))
I dag har jeg og Katrine meldt oss på scrappetreffet de arrangerer neste søndag. Det gledes!
2012 - Nytt år- ny LO

2012-01-08T08:29:43.443-08:00

GOdt nytt år til dere alle.
Lenge siden jeg har scrappe tog laget noen kort nå.
Det nye året starter jeg med en LO til Skissedillas utfordring.
Likte skissen godt, og da jeg endelig fikk til å hente bilder fra serveren vår igjen,
så ble jo ting lettvint.
Bildene er fra julaften 2011... alle tre barna samlet, men det ble litt mye borte, bø og latter...

Moro å scrappe med bilder igjen.... kanskje jeg klarer flere LO i 2012 enn i 2011.
Det starter bra i allefall.
Har brukt bazzill, hjemmelaget blomsterranket av blader fra Storyteller og blomster fra kort og godt. Et filt hjerte, bølgepapp, mønsterark fra 3ndy design sin juleserie fra 2010, Perublonde, Glimmermist - Coffee Shop, Distress crackle paint, og Thickers fra AC.... tror det var det hele.

Ha en fortsatt fin søndag.
GOD JUL

2011-12-25T09:53:53.554-08:00

 God jul til dere alle her ute i bloggverdenen!
Her har julefreden senket seg i hjemmet- og ungene er veldig fornøyde så langt. Med herlig besøk av onkel, middag hos bestemor og bestefar hver dag, og ollo kos. Så kan det ikke bli bedre. Selv om det blir litt "krangling" om julens store julegave - Ipad fra onkel og tante.  Onkel var så heldig å få Ipad 2, og da fikk ungene den gamle i julegave. Helt supert. Og lillemor på 2 har full kontroll allerede.
Scrappetid blir det lite av- mor trives for tiden best i sofaen:)) Herlig med fri. 
Har vel egentlig masse bilder fra produksjonen til julemessa i november- men får se om jeg ikke kan legge ut litt etterhvert:) I dag får dere et morgenbilde av jentene fra julaften morgen (her med onkels Ipad).
Julens nye antrekk for alle 3 ungene ble one Piece fra farmor og farfar i Danmark- og de elsker dem allerede.
Ha en fortsatt fin jul. 
Et par LO fra denne kanten

2011-10-30T10:15:24.835-07:00

Lenge siden jeg har lagt ut LO i bloggen,
Har faktisk laget 3 stk den siste tiden, og her får dere se 2 av dem
Den første laget jeg under Målselvscreppa. Den ble laget etter ei skisse som var en av konkurransene man kunne være med i. Har brukt transparent ark som bakgrunn.

Den andre er laget etter ei gammel skisse som jeg fant inne på skissedilla.
Denne laget jeg som eksempel til nybegynnerkurset. Her har jeg brukt produkter fra kort og godt, i tillegg til noteark, bokside, og Peru blonder.

Så får vi se hvor lang tid det går før jeg får blogget igjen.Distress malekurs med Camilla:)

2011-10-15T15:27:13.729-07:00

Under Målselvscreppa deltok jeg på distress male kurs med Camilla.
Veldig bra! Selv om jeg nok trenger masse trening. Må bare skaffe meg noen flere
distress farge refiller.
Med i kurset var også et hemmelig prosjekt. Og her er resultatet.
Et bokkort. Utrolig moro å lage og jeg har laget et par stykker etter dette også.
Jeg har vunnet,,,,,

2011-10-07T22:54:45.816-07:00

denne flotte herligheten i candyen til Sissel.
Og det i siste liten. Med lite bloggsurfing den siste uken holdt jeg nesten på å gå glipp av den.
Nå gleder jeg meg til scrappepakke i posten!
TUSEN TUSEN TAKK!
I dag planlegger jeg å oppdatere bloggen med mine siste prosjekter, i tillegg håper jeg på scrappetid i kveld.
Er alene hjemme med minstemor. Mellomste er hos bestemor og bestefar, og gutta i huset er reist til Tromsø på svømmestevne,

Uvant når det er så stille i huset:) Men det skal jeg utnytte!mi@

2011-09-09T02:31:06.587-07:00

mi@, eller Marianne som hun heter i virkeligheten har vært min "scrappevenn" siden 2006. Vi "møttes" på scrapping.no, og har hatt mange hyggelige msn scrappedater opp gjennom årene. Hun er en fantastisk dyktig scrapper. Var heldig å møte henne for noen år siden når jeg og Katrine var på messa på Lillestrøm. Siden den gang har vi begge blitt veldig aktive i svømmemiljøet- hun i Lier og jeg her på Setermoen. Så da var det utrolig koselig at vi begge to deltok på Leder og Trener konferansen til Svømmeforbundet i Sarpsborg forrige helg!!En sniktitt på scrapperommet mitt

2011-09-01T04:12:49.336-07:00

Her kommer en liten smakebitt at scrapperommet mitt, i mangel av noe annet å publisere.
Men som du sikkert ser av det nye profilbildet mitt er jeg gått fra lang til korthåra... DEILIG:
Nå skal jeg straks gjøre huset klart, pakke kofferten og reise til Sarpsborg på Trener og lederkonferanse med Norges svømmeforbund. Og der skal jeg treffe min scrappevenninne mi@!Det gledes!

 Deler samtidig et badebilde av to av mine 3 badenymfer... dog ikke i svømmebassenget men i Hello Kittyen hjemme på veranden fra en av sommerens gode dager! Det gledes!!
 Eneste ulempen er det umenneskelige tidspunktet jeg må stå opp på... flybussen går 05.10. Ha ei super helg.Bryllupskort

2011-08-21T02:46:13.046-07:00

En kollega av meg ble gift i går, og da ble det litt bryllupskortlaging:)
Her er et posekort, blomsterranken er selvlaget av roser, blader og blomstertråd og blomstertape. Helt genialt- så får man akkurat den mengden blomster, blader og lengde som man selv ønsker.Slik ble kortet inni, med tags, samt uttrekkskort til å skrive på.

Her er et kort til, i vanlig 6x6 størrelse. HAr brukt produkter fra kort og godt, samt litt blonder og bånd.

I samme slengen laget jeg et bursdagskort i vintagestil . Her er det brukt blonder og kakeserviett, samt produkter fra Kort og Godt.
Nå skal jeg fortsette ryddinga på scrapperommet- tror det blir veldig bra! Ha en fortsatt fin søndag-

Bilderas med kort jeg har laget

2011-08-17T04:57:07.439-07:00

Her kommer bilde av endel av kortene jeg har laget i vår/sommer. Først et kjolekort som min niese fikk - veldig morsomme og søte å lage. Disse laget jeg også noen av til konfirmasjon.  her er et av konfirmasjonskortene:)  Et konfirmasjonskort  og her noen av konfirmasjonskortene til gutt... laget med produkter fra Kort og godt...  KOnfirmasjonskort til jente med pengelomme, men uten bilde:)  Disse skjortekortene er supre... laget også flere konfirkasjonskort til gutt av denne typen.  Veskekort a`la Katrine... har laget to, en til en kollega som ble 40, og til verdens beste mamma. Disse er veldig flotte å legge et gavekort inni:)  40 års veska inni:)  Veskekortet til mammaen min: Da ble det med dette for denne gangen... forhåpentlig ikke så lenge til jeg får ånden over meg for å skrive litt mere:) Nå er det straks jobb![...]Endelig litt oppdatering

2011-08-06T13:13:48.179-07:00

Her var det jammen på tide å få litt nytt inn:) Har ikke fått blogget på lenge dessverre.
Så det er vel på tide- litt scrapping har det blitt, laget endel kort, scrappet minnealbum til min fetter, samt holdt kurs sammen med Katrine og Renate.
Begynner med å legge ut bilde av 2 kort jeg har levert til scrappefestivalen som går på det nord norske scrappeforumet Arctic Scrapbooking .
Her er et av de to kondolansekortene jeg har laget til pårørende etter Utøya tragedien. Bygda vår mistet dessverre 2 flotte ungdommer i denne ufattelige hendelsen.

Dette er ikke noen enkle kort å lage, men jeg ble fornøyd med resultatet.

Har og laget et bryllupskort med gaveboks i samme stil - har og laget gavekort som er inni boksen. Denne fikk min kusine og henne mann til bryllupet.
Holder på med bilderedigering etter endelig å fått bildene fra telefonen over på dataen- så jeg lover at det vil komme et bilderas etterhvert:)17 mai 2011

2011-05-17T13:16:35.596-07:00

Gratulerer med dagen til dere alle.
Her har vi hatt en fin feiring, men med litt kald vind og overskyet.
Ungene har gått i barnetog , spist is, og ikke minst samlet russekort.
Her er et par bilder av ungene - mens de ennå var rene i tøyet.
Nå koser vi oss med bena høyt og CSI.
I morra blir det konfirmasjonskortlaging. Har fått masse bestillinger, så her er det bare å fortsette produksjonen.
Ha en fortsatt fin dag.

Sketchy Color #69

2011-05-02T01:00:23.826-07:00


Endelig ett nytt innlegg fra denne kanten. Her har tiden gått med alt annet enn blogging.
Det begynner endelig å våres ute - ungene har funnet frem sykler og hoppetau. Nå er det bare en meter snø på plena som må bort før trampolina og kan komme opp.
Har laget litt kort inn i mellom. Jeg , Katrine og Renate har holdt kurs i konfirmasjonskort- så da ble det laget noen til det.
Skal vise de frem litt senere,
I dag får dere se et jeg laget etter skissen til Sketchy Color i går kveld.
Har brukt basic grey - archaic mønsterark, bazzil, bling fra kort og godt. Stempeltrykkene inni kortet og båndene er også fra kort og godt. Spellbinders og blomster.
Er litt usikker på han gutten - har templet opp trykket hos en venninne- men husker ikke produsent.
Beklager de dårlige bildene- men sånn ble det bare i dag.Et siste LOST bidrag

2011-04-03T12:04:57.540-07:00Fikk laget et siste bidrag til LOST i kveld etter lillemor var i seng.
Så da ble det totalt 9 bidrag til denne scrappehelgen. Det sier jeg meg veldig fornøyd med-
jeg har jo tross alt hatt arbeidshelg oppi det hele.
Nå er jeg i skikkelig scrappemodus- og satser på at det fortsetter fremover.
Oppgaven jeg leverte til i dag var å bruke restepapir, med minimum 4 mønsterark.
Fikk laget et konfirmasjonskort.Litt mere LOST og Scrappehuset - ScrappOrdet

2011-04-02T03:35:39.821-07:00


LOST har som en av oppgavene valgt scrappehuset sin oppgave om å scrappe ordet - nytelse.
Jeg har endret litt på det og brukt ordet livsnyter. LOen er endel av min fetters minnealbum- tøffe LOer å lage, men samtidig godt , og utrolig deilig å endelig være kommet i gang med det:)


Laget og et kort nå i formiddag til en av de andre oppgavene, der det skulle brukes en skisse, samt en fargepalett, og slik ble resultatet. Fargene og skissen kan du se inne på forumet.. Og da var jeg offisielt i gang med konfirmasjonskortene.

Så hvis det er av interesse så blir det konfirmasjonskort kurs 27 april på Setermoen. Ta kontakt på barduscrapp@gmail.com for mere info.LOST helg

2011-04-01T14:42:26.327-07:00

Inne på det nord-norske scrappeforumet er det i helgen LOST helg. Her legges det ut 19 oppgaver i løpet av helgen, som man kan gjøre, så får man poeng for hver innlevert oppgave. Utrolig moro, og så får man fylt opp litt i kortlageret i tillegg.
Får nok ikke gjort alle oppgavene denne gangen- har arb.helg, men i kveld har jeg i allefall gjort disse;
Oppgave 1, lift oppgave


Oppgave 2: Skisse oppgave


Oppgave 3:Clean and simpel

Oppgave 5: Stressoppgave, la deg inspirere av en sjokolade- ser du hva jeg valgte?


Er i gang med oppgave 4 - som faktisk er en LO, men kjenner at jeg begynner å bli trøtt... så vi får se om jeg får den ferdig:) Kanskje rekker jeg noen i morgen formiddag også før jobb??Skissedilla # 105

2011-03-31T06:08:48.045-07:00


Fikk plutselig ånden over meg i dag når Margrethe sov sin formiddagslur- så jeg har endelig kommet i gang med å scrappe LO igjen... år og dag siden sist.
LOen ble enkel- er endel av et minnealbum til min kjære fetter Georg som så tragisk ble revet fra oss i august i fjor. Men det er godt å sitte å puzzle med bildene og minnene etter han.
På denne har jeg brukt skissen til skissedilla. Likte den kjempegodt. Har brukt bazzill kartong i lettersize, mønsterark fra Scenic Route, Kakeserviett, blomster fra Prima, thickers og mni alfa.Samt 2 QK hjerter:) Som et symbol på at han er savnet.

Så får vi håpe at dette er begynnelsen på en stigende scrappekarriere.Jeg kan i allefall notere ned at jeg har scrappet 1 LO i 2011:)
Ha en fin dag videre. Her er jeg hjemme med 2 syke barn for 4 dag på rad......Scrapperiket # Bonusutfordring

2011-03-28T05:06:58.436-07:00

Fikk ånden over meg nå i formiddag og heiv meg over den nye bonusutfordringen på Scrapperiket.
Her var temaet blomster og perler.
Har brukt bazzill kartong, mønsterpapir fra Sassafrass Lass  - "Raspberry Ripple", Magnoliastempel malt med Promarkers, retropuncher, hjertepunch og bladpunch. I tillegg til perler av ymse slag. Tekst stempel fra Norsk Stempelblad.Målselv Scrapping og Kort og godt utfordring

2011-03-28T05:13:30.831-07:00

Har laget et kort til utfordringen hos målselv scrapping . Samme kort levere sog til utfordringen hos Kort og godt. Oppgaven var hvitt på hvitt. Laget et bryllupskort i hvit bazzill, har i tillegg brukt spellbinders, samt punch fra MS. I tillegg bladpunch og blomster.
Stemplene er fra kort og godt.                  

                          
Her hjemme er det mye snø for tiden- det snør og snør... og snør.
Måtte ut å ta et bilde av huset i dag. Snart er vi vel innesnødd......
Ha en fin kveld videre!SSS # 99

2011-03-15T05:48:56.308-07:00

Endelig litt oppdatering i bloggen igjen.
Har laget noen kort siden sist og strikket litt- har bare vært sløv å legge det ut:)
Lover bedring!!
Her et kort jeg har laget i dag etter skissen til SSS denne uken.

Har for det meste brukt restepapir - i tillegg til stempler og rub ons fra Ett trykk. Har og pyntet med spellbinders og bling fra kort og godt - i tillegg til blomster og blonder. Stempeltrykket har jeg fargelagt med Pro Markers.
Ha en super dag. Nå er det straks aftenvakt. Men jeg lover mere blogging om ikke alt for lenge!