Subscribe: CountryScrap
http://countryscrap.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Swedish
Tags:
att  där  ett  från prima  från  för  jag använt  jag  lite  med  och  papper  prima      till  är 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: CountryScrap

CountryScrapÖppet: Fredagar 14-18Updated: 2018-03-07T02:17:01.074+01:00

 Återigen en ask :-)

2011-12-21T06:00:10.561+01:00

I dag visar jag mitt sista inlägg för CountryScrap. Jag vill tacka Susanne för att jag fick förtroendet att få skapa här och även tacka för alldeles underbara Dt paket, det har varit en fröjd att få arbeta med så vackert roligt material.

I dag visar jag en ask...igen. Ja...det är askar som gäller nu..haha!

(image) Pappret denna gång är privat, men alla godsaker på asken är från butiken.
På asken har jag använt spets, band, ljusgrön Prima blomma samt från detta pack, från Prima det med. Jag valde dock att mista dem i lila och grönt. Ornamentet hittar jag ej i butiken men små nycklar hittar ni här.

(image)
(image) Nu får jag önska alla en fin jul och ett nytt härligt scrapp år!! Kram till er alla och tack för mig,

(image)


En gåva till jul

2011-12-14T06:00:04.907+01:00

Hej på er! Jag fortsätter med mitt pyssel, så att alla ska få något personligt av mig till jul.
Som vanligt har jag fint material att arbeta med, vilket glädjer mig så.
I dag visar jag en ask, full av ljuvliga blommor.


(image)
(image) Pappret jag använt som bas är från prima och heter Romantique hedgerow. Det jag använt mer är blad från prima, Bo Bunny ram, virkad Prima blomma, silverglittrig blomma från prima. De andra blommorna finns tyvärr ej kvar i butiken. Övriga dekorationer är privata.

(image)
(image) Ha en fin onsdag så ses vi snart igen, hoppas jag.

(image)Ett grattis kort

2011-12-10T19:31:23.341+01:00

I dag visar jag ett grattiskort, vem som ska få det vet jag ej ännu, utan det är ett
"bra att ha kort". Sådana har jag sällan, men så bra att ha hemma.


Jag blev "in LOve" när jag såg detta papper i mitt Dt paket, himla fint Prima papper.
En gul bas, sedan brunt blev en fin brytning. Ett halvt tårtpapper är som bakgrund, även 2 olika band.

(image) Blommor jag använt är Primas turkosa blomma, små countryflowers rosor, brun spets blomma samt de som tillhör min privata stämpel. Buketten av blommor knöts i hop med ett gulligt organzaband. Små pärlor satte jag på blomman samt på spetsen.

(image) Jag har gjort en liten ficka av snutten som blev kvar av Prima pappret, vikt in kanterna och stansat dem. Där stoppade jag en tag med band.
Återigen har jag använt resistcanvas från Prima. Skeden tekannan och nyckeln är mistade.

Ha en fin dag,
(image)Ett kort

2011-12-07T06:00:03.131+01:00

Kortet jag visar i dag är gjort i varma färger. Jag har måttat upp ett hål med min passare som jag sedan rivit med en edge scrapper. Stämpeln är från Vilda Stamps och den är privat.Jag har en brun bas, sedan ett gult papper vid hålet, och en liten bit grillduk som staket.Pappret som syns längst fram är från prima, Romantique Hilary. Det har jag använt till hela framsidan, även det utklippta blommorna och löven.Jag har använt en del blommor igen, ja det blir så fint och dekorerat då:-)Gul och brun primablomma, cremefärgade rosor, countryflowers latte samt Cherry blossom.Löv spetsblommor och platta prima fick också pryda kortet. Jag har använt resist canvas från Prima idag igen, denna gång en fluga.Helt underbara färger, tycker jag.Ha en fin Onsdag,[...]En ask av Prima produkter

2011-12-02T15:53:43.720+01:00

Nu håller jag på med lite julpresenter, i förra inlägget visade jag småkort att ge bort. Nu tänker jag visa en ask med helt underbara blommor på.

(image) Jag har använt ett snyggt Prima papper (hittar ej i butiken) samt vit och svart spets.

(image)
(image) De blommor jag använt är alla från Prima. De tre stora rosa är från detta pack.
De mindre rosorna från denna. Fjärilen och prickiga lövet är resist canvas från Prima, mistad i olika nyanser. Den virkade blomman är även denna från Prima. En pin från Inkido stack jag ner bakom fjärilen.


Ramen är från Bo Bunny. Den vita blomman är Country Flowers.

(image) Nu får jag önska en trevlig helg och en mysig andra advent.


(image)Små kort

2011-11-30T06:00:09.504+01:00

I dag tänkte jag visa er lite små kort jag gjort. Det är perfekt att ge bort och det uppskattas mycket. Det finns så många tillfällen då det är lagom med ett mindre kort. Dessutom blir jag glad som blir av med massa spillbitar :-)


(image) Korten fick ett band runt sig för att det ska se lite roligare ut. De söta flickorna och pojkarna är från Pion Designs klippark och heter Hjärtliga gratulationer.

(image)
(image)
(image) Nu har jag bestämt att göra flera för det är så enkelt och går så snabbt. Nu hoppas jag att du får en mysig Onsdag,

(image)2 julkort

2011-11-28T11:54:36.638+01:00

I dag visar jag två julkort jag gjort av Pions härliga julpapper. Det är verkligen
underbara att jobba med:-)


(image) Jag har använt två papper, Stjärnhimmel samt Juldikt till detta kort.Vimplarna vet jag finns i butiken, men jag hittar dem ej.

(image) Den stora chipboard stjärnan har jag duttat snö på, och när den torkat duttade jag med en svamp från min nya distressdyna, vinter kollektionen. Sedan trädde jag igenom bandet.
(image) Till detta julkort har jag använt Pions Juldikt samt Julstjärna. Övrigt material är privat.

(image) Jag återkommer på onsdag och då visar jag små perfekta presenter att ge bort i juletid.
Ha en fin måndag,
(image)Önskelistan

2011-11-25T18:44:20.032+01:00

Hej på er,
Nu börjar mina barn komma med små lappar vad de vill ha i julklapp. Sedan frågar de hela tiden var just deras lapp är, då det ska läggas till något de kommit på, även tas bort från listan.
Då kom jag tänka på att EN önskelista till alla tre vore toppen, den sitter på väggen så alla vet var den är.

Jag distressade runt det mysiga Bo Bunny pappret, likaså på övriga papper.
Första bokstaven på barnens namn har jag satt vid deras respektive lista. Bokstäverna heter Cocoa.
(image) Denna Lo är lätt dekorerad då den lille ej ska pilla sönder dekorationerna:-)

Nu får jag önska en mysig helg samt en trevlig 1:a advent.(image)Tomten i skogen

2011-11-22T21:00:00.449+01:00

I dag tänkte jag visa ett julkort. Jag har använt Pions underbara julpapper.


Visst ser det mysigt ut för tomten där bland snö och grenar? :-)

(image) Jag har använt 2 olika papper, Juldikt längst bak samt fram och baksida på de främre lagren Stjärnhimmel. Tagen har samma papper. Bandet på tagen är också från butiken.
Diesen jag använt är privata och de är från Tim H.

(image) Den fina chipboard stjärnan är täckt med snö på burk som jag kletat ut, när de torkat duttade jag med en distressdyna i turkost.

Detta är mitt första julkort så det betyder att jag har en del att stå i nu. Jag ser alla härliga bloggar fulla av julkort. Skönt för er andra att ni hunnit längre. *ler*

Ha en fin dag,
(image)Julkalender lastbil

2011-11-15T07:25:00.812+01:00

I dag tänker jag, Stephi, visa en kalender jag gjort till min son,med så fina jul papper från butiken. Egentligen ska jag blogga i morgon men är ivrig att blogga då jag haft semester i 2 veckor:-)Min son gillar allt på hjul så det fick bli en lastbil. När jag började med denna var jag lite orolig att allt skulle gå åt fanders, ja jag satt ju och klippte i mina DT papper. Men den blev riktigt fin, tycker jag..puuuuh... Det kan ju gå hur som helst då man ej följer någon mall utan hittar på själv.Då jag vet att min lilla son ej kommer kunna ha luckor med saker i, utan att kika på dem, kommer han få ledtrådar varje morgon,då han hittat rätt nummer, var ett paket finns.Till denna last bil har jag använt följande papper:Cardstock röd grön och svart till stomme, siffror och flak och hjul.Tomten MME, paket av samma papperPion design bård, paket och god jul text.Pion design Väntan på Tomten Bo Bunny flakets bottenGraphic45 botten lastbil[...]Bo Bunnys jul album

2011-11-28T11:33:34.652+01:00

Hej på er, Stephi här igen.Bo Bunny har gjort ett albums, Father Christmas kit, med färdiga sidor i årets jul papper.En väldigt trevlig present att ge bort till någon. Också skönt att slippa måtta varje sida.I kitet finns även ett förslag att följa, med olika papper och dekorationer för varje sida. Jag har följt mallen rakt av, men har lagt till lite stämplar i jultema.Mina bilder är tyvärr denna gång ej de bästa, något jag jag ej tycker om..men men.... De små julblommorna har jag lagt till själv. Det här är min son när han var pytteliten, så söt då han ser sig själv i julgrans kulan.Blir ni sugna att köpa detta fina album titta här.Ha en fin Onsdag ,[...]En ask med härliga blommor

2011-11-02T06:00:02.783+01:00

Onsdag i dag och min blogg dag! :-)I dag tänker jag visa en ask jag gjort av alldeles underbara prima produkter. Allt blir så enkelt tycker jag då man bara har vackra saker att pyssla med :-)Jag har altrat en mobilask med detta fina Prima papper. Jag chalkade kanterna i beige för att fånga upp det beiga i pappret. Då det är magnet lock behövde jag ej tänka på lås.På bilden ser du många fina blommor: rosor från Prima i 4 olika färger, Creme färgad Countryflower, Latte ros, metall blommor, små blå rosor samt vita . (finns men hittar ej)Jag har även dekorerat asken med pärlor, blad, spets och resist canvas från prima. Den mistade jag i valnöts guld.Här lade jag ner lite godis samt detta mini kort över. Tyvärr hann jag ej fota med godiset i,det hade ju sett snyggare ut :-) En liten nyckel från resist canvas.Jag klippte ut från samma papper jag använt på asken, embossade texten i vittsamt satte dit ett prickigt band.Nu får jag önska en mysig onsdag, själv ligger jag just nu och solar då jag är på semester.[...]0 kommentarer

2011-10-31T13:52:30.433+01:00

Hej!
1 och 2 november kör vi slutspurt på vår stora Höst REA! halva priset på alla röda lappar i butiken!! OBS! att detta gäller ENDAST i vår fysiska butik och inte i webbutiken. Gör ett besök hos oss i Uddevalla centrum och fynda under dessa dagar!!
Välkomna!
Susanne, Anna & SandyDu är en ängel.

2011-10-26T06:00:02.306+02:00

Hej där, Stephi här!
I dag visar jag ett kort som går i lite gammal stil.


(image) Detta Prima papper är så sött, man kan riktigt se hur den lille sitter och funderar. Andra lagret papper är också från detta papper, men andra sidan. Texten jag använt är från Pion designs klipp ark, ett papper med många fina texter bla.
I kanten ser du många fina blommor. Det är Country blommor, primas blå-vita, brun spets, blåa minirosor samt creme färgade . Även pärlor och band fick smycka framsidan.

(image) Här är mer text från Pions klipp ark, spets samt journal kort från Prima. Texten med choklad är från ett Prima klipp ark. Vita blomman är från butiken, de blåa privata.

(image) Den fina fågelburen är resist canvas från prima, mistad i blått och rosa. Vimplarna har jag gjort mindre, de utklippta blommorna är från Prima pappret.

Ha det så gott,

(image)
När man inte vill "gömma" en Layout i en pärm...

2011-10-23T13:01:37.212+02:00

 Hej Allihop!Känner Ni ibland, som jag, att det finns bilder man verkligen vill ha framme och titta på....OFTA!Som dom där alldeles speciella ögonblicken som är förevigade på foto.Om och om igen tittar man på dom och minns den där alldeles speciella stunden....Jag har faktiskt flera sådana "moments" i somras och nu i höst.En del är kvar på ett foto, men andra minnen får jag bevara i mitt huvud bara.Här nedan har jag försökt skapa lite av den där känslan jag just då hade i den där skogsgläntan i somras. Det var varmt, hundarna sprang runt bland kottar och grankvistar och var bara så där löjligt lyckliga. Och när jag tog upp dom i famnen där jag satt på ett nedfallet träd och stoppade näsan i deras mjuka pälsar.....ja, då flög ännu ett sånt där riktigt lyckorus genom kroppen.Mina högt Älskade två små Phalene-korsningar. Mina hjärtan, mina "glädje-piller".DÅ finns det inte ett problem i världen när jag får vara med dom!Kärleken till djur kan vara precis lika stark, som kärleken till en människa.I alla fall för mej.... Med hjälp av en canvastavla som bas och med VACKRA PAPPER FRÅN PRIMA och dekorationer (missa inte att klicka på alla underkategorier där inne på webshopen!!), så blir det ju som en riktig tavla som faktiskt många gånger "säger mer", än en köpt. Jag målade kanterna på canvastavlan med acrylfärg (sand, heter denna som jag hade liggande här hemma. Acrylfärg är ett måste, tycker jag...väldigt användbart!).Och för att göra den ytterligare i 3D, så tog jag en gammal ram som jag hade liggande (inköpt på Jysk för längesedan..). Satte först på fotot på en vanlig bit cardstock i passande storlek för att kunna lägga den och limma fast på baksidan ramen. Just det momentet väntade jag i och för sig med eftersom jag ville ha ett vackert papper till ovanpå som jag rev ut ett hål i på mitten, distressade och chalkade kanterna när jag mätt så att "öppningen" blev lagom stor i förhållande till motivet på fotot..Flikade upp och vek upp kanterna lite så man lite får känslan av att det liksom "fläckts upp".Tycker själv att det är så snyggt just på layouter, men det tar ju lite plats på höjden och kan vara svårt att "leva ut" när man ska trycka ner den sedan i en plastficka.Men här gick det ju bra att låta både dekorationer, ramar, flikar och annat "sticka ut", eftersom den ska hänga på väggen. Någon annan text än den som fanns på det HELT UNDERBARA PAPPRET FRÅN PRIMA behövdes inte...En del av dom nya papperna är så snygga och välarbetade så ibland får man "vara lite lat"... ;))  Och så BLOMMOR!Blommor, blommor, blommor!!!!KAN det bli för mycket????Nej...knappast....Haha!Och alla dom nya BLOMMORNA FRÅN PRIMA är så perfekta och kombinera!Som den här glasblomman på en lång och spretig stjälk....(MÅSTE köpa fler!!!!)Visst...dom kostar lite mer..MEN på en tavla, altrad flaska eller ask, eller vad som helst så är det VÄRT DET!Mellan 39 och 69 kronor är inte så mycket heller om man tänker på hur mycket material det faktiskt är. Dessutom så passar ju flera av dessa RANKORNA att klippa isär och använda på flera alster!Och att fästa dessa rätt så stora dekorationer så måste man använda något bra "lim" som aldrig släpper! Jajajaja.....mitt "mellannnamn" ÄR nog sjutton GLACE! Herreminje, vad gjorde man utan detta superduperfenomenala ??För att slippa sitta och hålla tills det börjar torka (Glaze tar ju lite längre tid att torka, men när det väl gjort det så sitter det där som berget!) så brukar jag sätta ett par GLUE DOTS som hjälper till att hålla rank[...]En liten ask...

2011-10-22T00:30:01.072+02:00


Massa kramar Milo
Tittskåp Halloween

2011-10-19T06:00:05.926+02:00

Hej hej, Stephi här med ett tittskåp med en massa kusligheter :-)Lådan är målad med röd-orange akrylfärg. På kanterna satte jag fast papper,i tittskåpet målade jag med gesso och lade på en ostduk jag mistat i brunt svart och orange. Huset är från detta papper Jag har använt mig utav tre ark från My Minds Eye till detta tittskåp. (Nu på rea)Bakom kronan skymtar löv, en virkad Prima blomma samt en orangeOrange band med stjärnor är utlagt slarvigt, Stämpeln kommer från kraftin´Kimmie och är min egna, likaså annan rekvisita som spindelnät spindlar mm...Här syns rätt mycket från pappret- checklist.Lite stickles , lite extra kladd med akrylfärg på ostduken gjorde mig tillslut nöjd!Fullmånen har jag hittat på nätet, den har massor av Glace över sig.Ha nu en fin vecka![...]Pojken med blommor

2011-10-15T00:30:00.589+02:00


 


 Kramar MiloLilja

Oktober- Den numera ROSA månaden!

2011-10-14T23:19:42.510+02:00

 Hej alla scrappisar!Jenni här...ROSA BANDET är i full gång, och vad kan vara mer behjärtansvärt än detta till hjälp för forskningen på BRÖSTCANCER. Ett helvete för dom som drabbas, och säkert massor med oro och ångest över denna kvinno-sjukdom. Själv drabbades jag bara av en enkel förkylning i början av veckan, men med Echinaforce-droppar och massor med citronvatten så fick jag nog "motat Olle i grind". En ren bagatell i jämförelse...Jag brukar sällan ses med ROSA i scrap-sammanhang, men i veckan som gick fick jag verkligen ett riktigt ROSA-anfall...Haha!Den klatschigaste rosa cardstocken i min samling åkte fram, och jag satte igång.Faktum är att jag satt just inne på Country Scrap och pysslade lite denna dag när ändå Dotera (Sandy) var där och jobbade. Snörvel, snörvel..."bättre bed sällskab ädd att sittda själb"...Och det blev ett kort till sist!Jag bara älskar dom nya stämplarna från Vilda´s med deras otroligt fina svamp-motiv!Under själva stämpelmotivet använde jag ett av BO BUNNY´S WELCOME HOME- papperAtt dom papperna just nu är på REA också gör ju ingenting, eller hur?5 kronor styck, så passa på nu! Men hallå??? Min ena katt Bamse var MYCKET intresserad av vad jag höll på med när jag skulle fotografera kortet.. ;)) Blommor från PRIMA förstås....dom är ljuvliga! Och färger som passar så jättebra till massor av alla nya papper som kommit i sommar och höst!Och en liten spets som gjorde det hela ännu mer "tjejigt"...Motivet målade jag med både DISTRESSER och Tombow pennor. Perfekta att blanda och komplettera om man så önskar!För att inte motivet skulle "hänga i luften" så gjorde jag en liten "horisont" där på mitten.Ritade med svart smal tuschpenna (vattenfast!) lite granar och träd och ett litet staket.Och några fåglar som flyger....En smal svart kant runt alltihopa ramar in själva motivet. En brads hittade jag i en av mina lådor i exakt samma färger som jag målat i, så den fick pryda höger-hörnet.Det syns lite dåligt här på bilden......men SJÄLVKLART duttade jag på "GLACE" på både fönster och på dom vita prickarna på svamparna. Och på skorstenen... ;)Och liiite på stenarna som jag ritat dit ....Jajajaa..."Glejset är min last"... Inuti skar jag till lite till ur samma papper från BO BUNNY, och kollade så att man kan gissa sej till vad texten säger.Hann inte sätta dit någon ljusare tag där inne att skriva på, men jag kom på att man ju faktiskt kunde skriva med en VIT penna när det var dags för texten sen i framtiden. ÄR då ROSA en höstfärg?Nej, kanske inte.Rosa och sprakande orange borde ju se hur tokigt ut som helst.Men jag gillade det....Kanske för att jag kommit på att det ju faktiskt ÄR ganska mysigt med rosa kort.......eller så var jag nog bara tillfälligt förvirrad av förkylningen...Hihih!En av dom andra katterna (jag har 3), Bamse-Lina, hade också kommit nu för att se vad jag höll på med där ute i den härliga höst-solen....Vilket väder vi haft i veckan här på västkusten...HELT otroligt skönt!Hoppas att Ni andra runt om i landet också haft en riktigt skön höst-vecka.Och hoppas också att jag kanske kunnat inspirera till lite "våghalsighet" i färgsättning, där man kanske annars alltid använder det invanda och traditionella?Skriv gärna en rad ibland kommentarerna om vad NI tycker om ett rosa höstkort?Kanske blir det limegröna julkort också i år? Haha....vem vet?Fortsätt ha det gott så ses vi nästa lördag ig[...]Snart...

2011-10-13T06:00:07.892+02:00

... är det Halloween och dags för utklädnadssugna att klä ut sig. Min son äääääälskade att vara Batman när han var liten. Jag hittade ett foto från 2004.

(image) Du hittar fina Halloween papper hos CountryScrap. Den svarta spetsen och de ljusoranga blommorna finns också där.Ett boxkort med tårta!

2011-10-12T06:00:01.274+02:00

Hej på er, Stephi här.I dag tänkte jag visa en grattis hälsning i form av ett boxkort. Alla papper jag använt är från Prima, likaså alla ljuvliga blommor. Det är en sån lyx att få inspirera med så fint material. Ett stort tack till Susanne, som ger mig detta förtroende! :-)För att få en sliten look har jag rivit kanterna överallt på kortet. Detta Prima papper är så vackert med alla blommor, insidan får ni se snart:-)Organzabandet passa bra då det också är prickar på pappret. Pion Design har ett fint ark där jag hittade fjärilarna. Tårtpappret finner du här.Visst är de vackra? Bruna, gula och röda Prima blommorna finns i detta pack.Har även använt YD blommor, en vit Country ros och blad. Utklippta klockan är från detta graphic papper.Såhär ser boxkortet ut då det öppnats. Det jag använt från butiken är Primas resist canvas- stol lås och.hörn. Blad, blommor och band.Nu är locket borta och snart så ser ni tårtan :-) Ett till alldeles underbart Prima papper har denna lite mindre låda fått. Också Prickigt organzaband så det blir rättvist *s*Just det vita bandet hittar jag ej i shoppen just nu, men det finns brun, ljusblå svart och rosa, alla så söta.På insidan är det olika stämplar, privata, plats för att skriva en hälsning samt denna smarriga tårta, gjord av papper och snö på burk samt lite stickles.Jag får tacka för mig för denna vecka och jag hoppas ni alla får en fin dag,[...]Inte lördag men nästan!

2011-10-09T13:13:05.063+02:00

 Hej allihopa!Jenni här igen...Det blev en låååång och otroligt mysig dag i går när vi var ett stort glatt gäng som befann oss på den härliga "Frändescrappen"...Country Scrap var en av butikerna som var med med delar av sitt sortiment, och inspirationen och köpglädjen stod högt i tak!Personligen vill jag tacka Ulrika Mars och Paula Lagergren, för ÄNNU EN scrapträff som slår det mesta i "mysighets och kanonbraordnat-vägen"...Maten, utmaningarna, lotteri-vinsterna, godiset och SÄLLSKAPET var det bästa på mycket, mycket länge! Jag har redan anmält mitt intresse för nästa träff där uppe, trots att ingen datum är spikad ännu.Denna träffen är INGET MAN VILL MISSA (för allt smör i Småland, som man säger..Hehe!)EN utav utmaningarna bestod i att göra en layout med HÖST-TEMA.Den skulle innehålla BANDKNAPP och minst en CHARMS.Jag kom på det liiite sent (som vanligt!) men lyckades knåpa ihop en LO till utmaningen, och dessutom med lite nyheter från Country Scrap´s sortiment.Så det får bli detta som jag bloggar om denna helgen!En brun cardstock som bas.Ett mönsterpapper från LJUVLIGA PRIMA...(Just detta som jag använt hörde jag att det är på väg till butiken igen!) Skar ut med skalpellen mittbiten på den sistnämnda, men försökte spara dom där små söta detaljerna."Skruffsade" (ja, det ordet har jag själv hittat på) kanterna invändigt och chalkade med lite mörkgrön DISTRESS Lite "lager på lager" med "mattor" under fotona, och det översta flikade jag upp och "skruffsade"...jajajaja....distressade! och chalkade med Distressfärgen WALNUT STAIN .INNAN jag monterade fast alltihop så sprayade jag med lite hemmagjord glimmermist i kopparfärg och guldfärg. Allt för att få den där fuktiga och glittrande känslan som bara höstfärger kan ge!Uppe i vänsterhörnet gjorde jag en rulle som jag också skrynklat till lite och distressat och chalkat kanterna på.Lite brunt snöre att ha runt, och i dessa hängde jag ett par små mini-knappar som jag hade i mina lådor. (Fick ju inte glömma knapparna med tanke på reglerna i utmaningen! ;) Och ett par charms skulle också dit ju!En KLOCKA och ett METALLHÖRN fick pryda högerhörnet.En pytteliten älva som jag hade i mina lådor fick hänga där lite under en av dom NYA ROSORNA FRÅN PRIMA! Ovan en närbild på det andra fotot. Det översta pappret (TROR det var från något ur Bo Bunny´s äldre serier.) gjorde jag samma med som det förra. Glömde säga att jag brukar vika lite kraftigare streck på pappret där och dra försiktigt med mitt BLENDING TOOL som jag här i detta fallet använt på ......"Distressernas etta"...Walnut Stain...Haha!!(Måste köpa ny snarast för nu börjar den ta slut....)Och LÖV så klart!Jag är KÄR!Japp! Så är det....I PRIMAS helt sanslöst läckra höstlöv med glitter på, och som dessutom är så perfekta i färg och form så det bara är att smäcka på med hjälp av GLACET förstås. Tillsammans med metallblommor och rosorna i lite dova färger (också dom svagt guldfärgade på yttersta bladen. en del av dom...) så är det inte mycket mer man behöver göra för att det ska kännas välarbetat!Praktiskt när man inte har jättegott om tid och möjlighet...som i mitt fall i går där tiden höll på att rinna ut för inlämnandet av utmaningnen.Kolla bara in rosorna! Jag trodde ALDRIG att jag skulle hinna, pga att jag suttit med lite annat (som åkte i pap[...]Hej, jag heter....

2011-10-06T19:49:22.000+02:00

 Jenni!För en dryg vecka sedan fick jag hem ett roligt paket.Mitt allra första "DT-paket"!!Snart till vad jag åstadkommit som första alster, men först en liten presentation om mej själv:Pysslat, målat brevlådor, målat mina små keramiktomtar mm under flera år.Målat lite i olja i yngre dagar, men tyvärr inte längre...Blev för cirka 4 år sedan indragen i scrapbookingens värld via min Dotter, som då höll på och tjatade på mig att jag också skulle prova.Tack och lov!Jag blev fast ganska omgående, och fann denna härliga hobby både avkopplande och intressant.Mest blir det layouter och altrade askar. Men också ett och annat kort minsann!Jag har ingen speciell "stil", utan plockar lite här och där av papper, färger och former som jag för stunden gillar. Blommor är min last.... ;)Jag har egentligen alldeles för många i min ägo, men jag kan helt enkelt inte låta bli.Och man skulle kunna tro att mitt mellannamn är "GLACE"..Jag mer eller mindre missbrukar GLACE.Limmar fast blommor, "glejsar" uppepå vissa dekorationer, "gör regn och fuktdroppar", det ger en riktig fönster-känsla om man till exempel stämplar ett fönster..osv.Och som sagt...som LIM är det oumbärligt.Metalldekorationer, blommor och annat fastnar och sitter ordentligt fast.Och när flaskan är nästan halvtom, så får jag närapå panik om jag inte har fler på lager..Haha!Förresten...jo, Dotera min...det är förresten Sandy, som Ni också ibland träffar i butiken! Nu till lite  höstinspiration!Vad inspirerar då oss på hösten...?? Färgerna? Naturens godis? Dofter och det lite "ruffiga"? ALLT!Men svampen blev min största inspiration denna gången.Ett bra svamp-år, och med en hemmabygd svamptork så blev det en hel del godsaker.Perfekt som små "gåborts-presenter" nu, istället för en blomma?Men då måste man ju ha något fint att lägga den i..Askar i alla de former finns i butiken, så gör ett besök om Du har vägarna förbi och botanisera lite.I dom kan man lägga en massa smått och gott när man dekorerat dom!Här nedan valde jag en oval ask som ingår i en serie med flera olika storlekar.  Jag tog först en av dom mindre askarna och lade som mall, för att få samma ovala form som på den större som skulle dekoreras. Ritade runt och skar ut ovalen i locket med en skalpell.Eftersom det är höst och färgerna på papperna är lite sprakande men åt det mörkare hållet valde jag att måla med svart acrylfärg på platser där jag anade att pappret inte riktigt skulle täcka.Vitt kändes inte riktigt rätt här...I hålet på locket fäste jag underifrån en bit lite kraftigare plast som jag hade liggande från en tom förpackning. Det fick bli som ett lite "fönster".... Glacade fast plasten och satte sedan en ring av papper ovanpå så att man inte såg plastkanterna och limresterna där under..Ovan ser Ni en bild på botten inuti asken.målade först med svart acrylfärg, och när det torkat aningens så sprayade jag på lite "hemmagjord glimmermist"i kopparfärg.Smidig och ett billigt alternativ när man vill att det ska skimra/glittra lite.HÄR hittar du flaskorna...Perfect pearls glitterpulver hade jag hemma, och så var det bara att blanda med vatten och sedan spraya på..Plättlätt och bus-bra!Och så blev det ju inte bara som ett svart hål i asken..  Och äntligen var det dags att börja dekorera och klä asken.Bo Bunny´s h[...]Härligt att chilla.

2011-10-05T06:00:06.235+02:00

I dag visar jag (Stephi) en LO med en liten tjej jag känner som älskar att chilla. Dessa nyheter från Prima är super kul att få jobba med!Jag började att mista en ostduk i grönt som jag fönade torr. Sedan satte jag gesso i svart och vitt på en utskuren bit papper. Jag satte på ostduken och grillnät. (det rutiga bruna)Papperna jag använt denna gång är från Prima, väldigt vackra och harmoniska. Bakgrundspappret, duttade jag lite vit gesso på som jag gnuggade ut tunt, knappt synligt. Prima stämpeln med staketet passade bra in som bakgrund.Resist canvas från Prima, i form av fågel, blad, gren och hörn mistade jag i önskad färg. De gör verkligen mycket till dekoreringen, jag tycker om dem massor!Dessa siffror samt alfabetet är från detta söta ark med massa smått och gott :-)Även linjalen är därifrån.Ett hav av läckra blommor från Prima. Gul, vit och blå, vit med pistill, brun glittrig, virkad gul, samt brun spetsblomma. (Hittar ej den i butiken, kanke ej inlagd ännu.)Denna prima blomma är som en godis, tänker på polkagris då jag ser den.Fjärilen är också Resist canvas mistad i gult.Kram på er så ses vi nästa onsdag,då ska jag visa en box med tårta.[...]En ask

2011-09-30T00:00:06.019+02:00

Pappren är från Pions underbara serie!Tack för den här veckan!Kramar MILO [...]