Subscribe: Outoffocus
http://www.fotosidan.se/newsfeeds/blog.xml?ID=1124
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Swedish
Tags:
att jag  att  bröllop  ett  här  inte  jag  lite  med att  med  mer  mycket  och      till  vad händer  var  är 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Outoffocus

OutoffocusDavid Schreiners blogg med oskarpa bilder, vardagsfilosofi och lite surr kring livet i cyberrymden. Lite nytt att se

Mon, 12 Dec 2011 10:05:35 +0100

(image)

Den nya hemsidan samt grafiska profilen börjar ta form. Jag kommer även vara med på en stor bröllopsmässa i Stockholm i slutet av Januari. Då ska allt var på plats.

Under tiden så kan man se ett bröllop från i sommar:

http://davidschreiner.com/wedding/celie-rickard/

och lite nya bilder här på FS:

http://www.fotosidan.se/gallery/listpic.htm?authorID=5188
Jag jobbar på...

Mon, 26 Sep 2011 22:17:58 +0200

(image)

jo, det gör jag. Framförallt snickrar jag på hemsidans utseende och på en ny loggo. Ingenting som syns ännu offentligt men målet är att få till en mer konsekvent look - en grafisk profil som håller ihop bättre helt enkelt. Ja, det är de långsiktiga planen. Annars är det sommarens bröllop som ska levereras vilket tar mycket tid så klart.

Ett litet smakprov kan ses här:

http://davidschreiner.com/wedding/helena-grant/
Från det ena till det andra...

Fri, 27 May 2011 22:34:33 +0200

(image)

Nu var det minst sagt ett tag sen sedan sist. Mitt engagemang här på FS har varit rätt låg och så har även denna blogg legat på is. Istället har jag startad en annan som finns här: David Schreiner Bröllopsfotografi.
Bröllopsfotograf, alltså. Lite otippad kanske men så där i efterhand känns det rätt naturligt att gå åt det hållet. Jag gillar fortfarande det dokumentära foto väldigt mycket men det visade sig att det är väldigt svårt att hålla på med på en professionell nivå och samtidigt kunna vara med familjen. Sen var det inte så att jag direkt valde den inriktningen utan snarare tvärtom. Jag var tveksam men en blivande brud var desto mer envis med att hon verkligen ville ha mig som sin bröllopsfotograf. Jag måste erkänna att det var ett helt fantastiskt bröllop och på den vägen blev det. Nu får jag väl se vad som händer härnäst. Säsongen har ju inte riktigt dragit igång en – jag känner att allt är på sätt och vis fortfarande under uppbyggnad och jag räknar egentligen inte med att det verkligen dra igång på riktigt innan nästa år. Vi får se – jag har inte brottom. Det löser sig – så har jag alltid tänkt. Det som gör att jag är rätt avslappnad är att jag börjat jobbar på bildjournalistlinjen på Mittuniversitetet.  Kul att undervisa och framförallt väldigt skönt att slippa jaga fotojobb (och även lyxa till sig med att kunna tacka nej till tveksamma jobb.)

Bröllopsbloggen vill jag gärna hålla på en lite mer bröllopsrelaterad nivå – målgruppen är ju ändå potentiella kunder. Tanken är mycket bilder samt korta personliga inslag. Här är det mer tänkt att reflektera lite mer allmänt.  Många idéer – vi får se vad som händer.
Uppehåll

Sun, 14 Sep 2008 11:52:22 +0200

(image)

Vi hörs och ses...

 
Sommar

(image)

T