Subscribe: Interchange | users
http://www.gossamer-threads.com/lists/interchange/users.xml
Preview: Interchange | users

Interchange | users



Mailing List Archive by Gossamer Threads



Last Build Date: 20 Jan 2018 21:10:34 -0800

Copyright: (c) Gossamer Threads Inc. All rights reserved.
 



SD-6595 Re: utf8 mysql problem

17 Jan 2018 09:33:42 -0800

â€'-â€'-â€'-â€' Reply above this line. david@endpoint.com added you as a participant. View request: https://bottlenose-wine.atlassian.net/servi



SD-6594 utf8 mysql problem

17 Jan 2018 09:24:56 -0800

â€'-â€'-â€'-â€' Reply above this line. m.mescoli@omnib.it added you as a participant. View request: https://bottlenose-wine.atlassian.net/servi



utf8 mysql problem

17 Jan 2018 08:59:22 -0800

Debian GNU/Linux 9 Interchange V5.10.0 mysqld 10.1.26-MariaDB-0+deb9u1 With italian accented characters mysql store and return wrong chars. Try to ch



A little help for those who may not be internet savy

27 Dec 2017 11:59:20 -0800

We have a lot of elderly customers who are not very internet savy. We also have a number who are otherwise impaired health-wise.  One issue is that



Interchange start error.

18 Dec 2017 06:41:34 -0800

Hello! When I start Interchange server I encounter this message: interch@89338:~$ interchange -testUnescaped left brace in regex is deprecated, pass



orders not completing

15 Dec 2017 12:04:07 -0800

New problem popped up with 5.10 Customer order received and payment processed, emails generated, but not added to userbd, transactions, or orderline



Having several problems with order emails

12 Dec 2017 19:06:09 -0800

I posted about this before but never received a response that helped. The problem is that the email contains html text but thunderbird does not render



Strange ic behavior with png image usertag created

09 Dec 2017 14:05:22 -0800

With Variable DEBUG 1 in main configuration file interchange.cfg all goes well but without ic DEBUG 1 web browser give Internal Server Error and apac



Problem replying to forum

29 Nov 2017 10:02:26 -0800

I have tried several times to post back to Reports not included in Strap version of 5.10 I found that the report section was just disabled in the me



Reports not included in Strap version of 5.10

20 Nov 2017 19:57:07 -0800

Older versions had a reports section in the UI as a part of admin but I can not find them in the current version although pages/admin/reports still