Subscribe: Rotu Akat
http://tatsei.blogspot.com/feeds/posts/default
Preview: Rotu Akat

Rotu AkatKun yhdistää tatuoinnit, kellohelmat, pervot ja tuliset luonteet ja sekaan kauhallinen hurjaa huumoria saadaan aikaan Rotu Akkoja!! Ainoat ja oikeat Tattoomama ja Seinäruusunen ovat nyt täällä!! Lukekaa omalla vastuulla...grrr! Haluatko kuvaa ihollUpdated: 2014-10-04T18:22:16.378-07:00

 0 kommenttia

2009-05-24T05:33:01.938-07:00

(image)
Kohta ne on,taas wuoden odotettu Jamboreeet <3
Sieltä kun ei tuo hauskuus puutu ja ei kylmäs tarwinne nugguu ainakaan tänä jussina...kun on tuo seinäruusu petiä lämmittämäsä ;)) wonk wonk..kuwia sitten priwatti huoneesta whiiiii :) sitä odotellessa ,lämmintä kesää kaikille mussukat ^^AUTS!!!

2009-04-24T13:26:15.827-07:00

(image) Nyt on rajat ja hiukan väritetty tatskaa. Paikka meni niin helläksi että ei voitu jatkaa muilla väreillä vaan jätettiin ne sitten ensi kuuhun, kipu vaan muuttui niin sietämättömäksi että ei vaan kyennyt ja alko vuotamaankin niin ei huva!
Sinille saatiin mekko tehtyä, hää varmaan laittaa sitten kuvaa siitä kun kirjoittelee oman osionsa! Kyllä siitä tulee hieno, muikki se vaan osaa asiansa. Innolla oottelen että loput värit saadaan iholle! Nyt Sini saa päähänsä rastat ja sitten sen jälkeen nukkumaan, huomenna taas kotia kohti kun työt oottelee!
Täällä asustelevat kissa ja koiruus aiheuttaa meikälle aika tuskaset olot, silmät kutiaa ja nokka on ihan dukossa.
Hyvät yöt!
-Seinäruusunen-1 kommenttia

2009-04-23T08:51:46.071-07:00

(image)
Tästä se riemu ratkee,olo o ku rinsessal haaaah,masusta kuuluu outoi äänii ku Netankaa puputettii klyywarit täytee kebabaaaah läääh,so romantic,mut Netta lupas pyyhkii mun suun kun en enää itse taiwu...(tai ainakin toiwon niin ;) ) Mutta eikös se niin mene että rakkaus on...pyyhkiä toisen perse..eiiii ku suu XDD mut ois siinäki urheilu mieltä kerrakseen whiii ^^ mitähän punnari näyttää enswiikol muhaha -With lööw Tattis-Täällä ollaan, miau!

2009-04-23T07:19:20.919-07:00

Tämä tättähäärä on nyt rakkaansa luona, sinin vaaleanpunainen, pieni ja vetreä...miniläppäri sylissä. Meillä oli kuule kunnon elokuva saapuminen ja kohtaaminen. Oisi puuttunut enää hidastettu lähestyminen ja romanttinen taustamusiikki. Junasta tölläävät ihmiset sai varmaan päivän hymyt ja fantasia aihetta kun myö kaksi halailtiin ja nuoltiin toisiamme...no ei myö oikeesti nuoltu, mutta ajattelin sanoa niin koska se olisi ikävän ja puutostilojen määrästä johtuen hyvin todennäköistä. Odotellaan rastapäätä saapuvaksi että Sini pääsee raaputtelee ja sitten sen jälkeen keskitytään vaan toisiimme, grrr. Illalla tehdään kaunottarelle upea mekko...vaikka itse sanonkin. Huomenna sitten väritetään miun käsi, Sini pääsee nautti kun huudan ja värähtelen xD. Pääsen huomenna kuulemma tonkimaan muutakin kun sinin vehkeitä, hänen työharjoittelu paikasta saatan tehdä vaikka millaisia löytöjä, hope so!
Nyt tuli raaputeltava, oon tässä vieressä jos tarttee vaikka kädestä pitää kiinni, heh!!

Kovasti taas suunniteltiin lisää värittelyjä miun ihoon, toi nainen värittää miut vielä täyteen..siltä alkaa näyttämään!!
-Seinäruusunen-Prinsessa Seinäruusunen

2009-04-23T00:10:32.028-07:00

(image) Oon ommellut rokki vaatteita sun muita nyt reilu 2 vuotta. Olin silloin vielä opiskelemassa niin opittiin siellä kellohameen kaavan tekoa ja siitä se mopo sitten karkasi käsistä. Nyt sitten suurimmaksi osaksi ompelen itselleni ja ystäville, mutta teen myös silloin tällöin muille. Rankin tekele on tyllihameen teko, siihenkun menee 50-100m semmoista 10cm tyllikaitaletta ja lisäksi helmaan kantit, hermoja raastavaa puuhaa mutta rakastan sitä silti! Tässä nyt esillä muutamia lemppari mekkojani mutta kliketi-klik-klik niin pääset urkkimaan mekkoja ja tekeleitä lisää!!
Nyt pitää käydä laittaantumaan kun tunnin päästä lähtee juna rakkaani luokse, Sini täältä tullaan <3!!!

(image)
Tattoomama

2009-04-22T22:35:31.641-07:00

(image)
(image)
(image)
(image)
Joo antakee määkin huuan!! Tämä täti on about 3 wuotta harrastellu nuita täppejä,rakkaudesta taiteeseen,wai mitä se oli^^Ensi kosketus...

2009-04-22T12:40:43.187-07:00

(image)
Ei siinä lepakoinnit kaukana ollut kun tuollainen nainen kopeloi siun jalkaa..
pohkeeseen tuli komein pääkallo tyttönen ikuna ja siitä lähti tämä rakkaus tarina käyntiin. Huomattiinkin pian että ei tämä ollutkaan mitään pelkkää bisnestä vaan oli siinä paljon syvempää ;-). Sen jälkeen tämä nainen on kosketellut ja värjännyt miun ihoa aina kun tatska kuume on saanut otteen. Puhelimet pärisee, tekstiviestejä lentää ja mese huutaa joka ikinen päivä. Mitä ikuna tapahtukaan, hyvää tai pahaa se on toisillemme kerrottu ja sitten yhdessä mietitty ja pähkäily!
Meidän välissä on monta sataa kilometriä mutta eipä se ole tätä menoa viilentänyt, huomenna mie suuntaan nokkani kohti etelää ja menen Sinin luokse. Tehdään flikalle mekko ja miulle tulee uusi kuva käsvarteen!
Sielujen sisiliskoni <3Sielu siskot

2009-04-22T12:23:38.408-07:00


(image)
Ja niin yhdistyiwät paita ja peppu ,toisin sanoen löysiwät toisensa...jep saattaa kuulostaa hornylta lepakko tarinalta,mut hey pitäähän tarinaa nyt wähän wärittää ;). Netan kanssa nähtiin ekan kerran Baana pubissa ja se tytteli ei silloin wiel puhua pukahtannu mutta kun se sai itsensä tän maman sängylle oli lopputuloksena hulwatonta huulen heittoo ja pedin kasteluu..edellelleenkään en nyt tarkota mitään intiimileikkejä waikka Netan iholla olinkin...Ja nyt päästään siihen ,että mitä siellä tein...no kurkin hamosen alle of course,hah ei waines waan duunailin Netalle kuwaa ^^ Siitä lähti orawan nahka kauppa eli mä wäritän nahan ja Netta pukee.. Sywällä sydämmessä ,ikuisia ystiksiä.Low ya <3 -Tattoomama-