Subscribe: Xboxlife.dk: Danish_rage's blog
http://blogs.xboxlife.dk/danish_rage/rss
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Danish
Tags:
aelig  andre  aring aring  aring ske  aring  blog  eacute  han  hvor  kun  lige  man  med  mig  oslash  skal  ting  var 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Xboxlife.dk: Danish_rage's blog

Xboxlife.dk: Danish_rage's blogBruger blogs på Xboxlife.dk Den der fornemmelse du ved.

Mon, 12 Jul 2010 11:58:18 +0200

Føj min lort drypper. Hvorfor skal jeg altid ha så nederen ondt i maven dagen efter jeg har spist chilli. Det sprøjter nærmest ud som et eller andet bizart brunt badeland. Og så jeg temmelig sikker på jeg bliver nød til og betale for kummen når jeg flytter. Toilet brættet røg i morges fordi jeg simpelthen skulle skynde mig sådan at jeg smadrede ind i det da jeg endelig nåede frem. Mit røvhul brændte i 2 stive timer bagefter, og jeg var nød til og gå i bad igen fordi jeg svedte som en fed mand i varmen.

Mit røvhul føles mere nederen end hvad Holland må føle idag. Og så tror jeg faktisk jeg har gjort så permanent skade på mine indvolde, at den eneste lindring ville være en diæt af brystmælk fra en jomfru. ...Fuck, nu skal jeg fandme skide igen.
Fri, 09 Jul 2010 12:03:00 +0200

10 ting jeg overhørte min 6 årige søn udbryde over et spil BF2.

10. Lorte tank!

9. Så ka de dø!

8.NEEEEEJ!

7.Ok BattleLort!

6. Ét-nul, numse hul!

5. De kun lidt smadret!

4. HAM var jeg NØD til og skyde!

3. Der indbrud i kasserne! (ang mcom i rush mode)

2: HVORDAN?

1. Jeg kniver hegnet, DØ hegn!The redemption blog

Mon, 21 Jun 2010 13:34:41 +0200

Jeg lovede og gå i detaljer med mit arbejde og store passion igår, men det må vente til jeg får styr på billederne.

The Redemption blog.
Forklaring følger...

Født ud af to skide hippier, det herrens år 1980,dengang den rigtige bjørn stadig var på Guldkornene, voksede jeg op i pastel farver og efterveerne fra mine forældres frigjorthed, tak for lort og lagkage.Soundtracket til min barndom var nederen 80 musik. Taget over hoved var Vesterbro eller grå beton blokke på Vestegnen, og min bedste ven hed Hamid.Skolen interesserede mig ikke rigtigt før pigerne begyndte og få babser, og så kom jeg alligevel kun for dem. Det var midt i al den miskmask af røvsyg ungdom jeg udviklede hvad rigtigt mange ville forstå som virkelig dårlig humor, inklusiv undertegnede, men jeg har bare altid synes at selv dårlig humor kunne gøres SÅ dårlig at dét blev humor i sig selv, og jeg har et virkeligt blødt punkt for det smagsløse, indforståede, og til tider det uforståelige, ironi i alle dens former og grovheder generelt. Jeg ville dog aldrig skrive en blog hvor jeg gik efter ÈN specifik person, race eller seksualitet,(hvis du ikke medregner folk der kopierer mit lort og sætter deres eget navn på). Jeg nævner måske navne på ting du elsker, eller kendte personer du synes er det fedeste, men medmindre du er i familie med nogen jeg nævner, eller dit navn står bag på MW2 coveret, føler jeg at jeg har min ryg fri.Jeg på ingen måde ude på og gøre folk sure, mit budskab og min livs filosofi for den sags skyld, er og gøre folk glade omkring mig, og helst få dem til og grine.Dog føler jeg alligevel jeg skylder et eller andet til alle de mennesker der er blevet fornærmede i den her forbindelse, og jeg har tænkt meget over dét, og jeg kan virkelig kun komme frem til én ting, så her følger min "Redemption" ..
Gå hjem og sut på din mors bryster dit lille pattebarn. Hvis du har så skide ondt i røven, så skriv en blog selv, og ikke bare en hvor du optager dig og 3 af dine lige så tungnemme veninder, gruppemastruberer over hvor seje i er til HALO eller MW2.Fantasiløse robot. Sandsynligvis er du intet andet end et lille barn, eller forstyrret teenager, og det kan tilgives, men at du også er snot dum må være for egen regning. Jeg sikker på dine sten falder på plads en dag, og at du vil føle dig sikker på din feminine kvaliteter, men indtil den dag kommer, lukker du bare røven din snot forkælede lille møgfjappe. Er du under 25 gælder din mening ikke, lev med det, og kan du ikke leve med det, håber jeg du får byldeaids i panden, og at alle på din vej vil pege af dig og råbe byldefjæs! Og når de så finder en kur for din byldeaids i panden, bliver du kørt ned af en 90 årig kost i en rød lada.  How ya like them appels? :-)

Nååå ja, konkurence på vej.Den fuckt blog.

Sun, 20 Jun 2010 17:39:44 +0200

10 ting der måske pisser dig af, men nu siger jeg dem alligevel.
Følgende er den altomsluttende sandhed.1.Hvalen er fuldstændig ligegyldig, lidt ligesom den her blog. Havde det været at land hvor hvalen havde været "normal", var den for længst blevet hevet op på stranden og spist.

2.Morten Olsen er en nar. Fyr Idioten hvis vi ikke kommer blandt de 10 bedste. Vi behandler ham som et danefæ eller et eller anden slags klenodie, og det eneste han skal er ud til højre, han er for længst over sidste salgs dato og jeg venter kun på den dag han ruller ind på stadion med en rollator 

3.Røvsyge "farvel" blogge. En god exit kræver du smækker med døren og brænder alle dine broer, helst mens du kalder tilfældige mennesker for svin.

4.Usle FF13. Japanske Rpg, Eller Jrpg om man vil, er designet som en optagelses prøve til langsom død med en våd avis.

5.All show, no go!Epic og specielt Cliffy B er branchens svar på nederen, tilsat mere nederen+ væksthormon 

6.Mig.Fordi jeg er så sej.

7.Grimme Børn. Internettet skulle ha en alders begrænsning på 25. Og måske krav om et papir der beviser du ikke er Morten og Peters syge elskovsbarn.

8.Halo gjorde gaming POP. Love it or hate it, jeg ved jeg hader det til den dag Halo kun er et bittert minde ligesom min klamydia.

9.Juhuu for xboxlife.dk. De fleste mennesker på XboxLife.dk er en flok spader, hvis mor og storesøster er én og samme person.

10. HVILKEN HOLOCAUST?.Det vist noget du finder på.

Jeg må hellere for en sikkerheds skyld, til de lidt dumme måske, skrive at ALT overstående er skrevet i sjov, og mange af holdnings tilkendegivelserne i dén, ikke afspejler den virkelige verden jeg lever i.
Ha en god søndag.Tilføjet:Til dem der ikke er helt glade for dagens blok, det jeg egentligt heller ikke,men inspirationen var på et meget lille sted idag, det agurketid. MEN MEN MEN, her en forsmag på hvad det skal handle om næste gang, Skateboardramper og træ.Jeg skal lige ha luret billede og video funktionerne i bloggen, så LOVER jeg at ihvertfald hver anden blog ikke kun bliver mine sure opstød, men måske endda et tip eller to til og bygge ungerne en lejeplads i baghaven eller ligende, jeg har andre talenter end og være en sur skid. Hvis nogen evt ville sende mig en mail med en udførlig forklaring på hvordan man bruger bloggen og i hvilken browser før det bliver ordentligt med billeder videoer osv , ville jeg blive glad og veksle med en eksemplar af Left for Dead.  Og i skal ikke sende noget ind før i har fået et ok fra mig, jeg orker ikke og sku skylde 50 kopier af left for dead væk.copy/paste

Fri, 18 Jun 2010 14:14:20 +0200

Idag var jeg inde og besøge en anden stor nordisk spil hjemmeside, omtalte side har afdelinger i hele norden, vi snakker om den danske afdeling.
Der faldt jeg så over mit blog indlæg fra igår, i sin oprindelige form, en xboxlive bruger ved navn( Filurious ) har copy/pastet hele mit indlæg, med tilhørende kommentarer og underskrevet det som sit eget. Hvor jeg er beæret over og blive kopieret, vil jeg godt med det samme slå fast at jeg intet har med dén blog og gøre, jeg skriver KUN herinde. Og skal  man copy/paste noget, bør man i det mindste copy/paste noget godt, og ikke bare min mavesure rant.
Tak for opmærksomheden.Tilføjet: 
Fra og med idag/nu, er det slut for mit vedkommende med og kommenterer andre folks indlæg til min blog, og det nok fordi jeg er en smule dum jeg ikke har fattet før nu, at uanset HVAD jeg skriver, vil der altid være én eller flere der uenig for uenighedens skyld, flueknepper hvad jeg har skrevet for og booste sig selv, eller bare er decideret modbydelige i kæften i kraft af deres anonymitet.
Jeg siger hermed IKKE at jeres indput ikke er vigtige, det nok nærmere mine indput på jeres indlæg der IKKE er vigtige.
Mine blog indlæg vil stadig komme i en tyk flydende strøm af had, selvmodsigelser, ironi og uforståelighed, og jeg håber de få mennesker der forstår galskaben bag det hele, stadig vil læse og kommenterer på mine indlæg.
Jeg vil dog stadig skrive kommentarer for og rydde op i eventuelle misforståelser.
Mvh. 
Thu, 17 Jun 2010 14:16:53 +0200


Ting der fik mig til og opgive festivaller, og specielt Roskilde udgaven.

Èn billet koster ca det samme som en NY "slim" Xbox.


Fra perioden 71-02 har det regnet 75% af gangene ifølge DMI.


Alting lugter af pis.


Ting forsvinder.


Pigerne stinker af sur måtte og bræk.


Der er en tand for mange "alternative mennesker" for min smag. ; JA, HVOR er du speciel, jeg skal nok fortælle dig det, når nu din mor ik gad.


Klam veganer mad, eskimo kunst, og andet bras.


Lidt for mange fulde NÆRGÅENDE mennesker.


8-9 dage hvor jeg ikke kan duske din mor.


8-9 dage hvor jeg ikke kan holde øje med om du dusker min.


Du er helt sikkert syg på den ene eller anden måde når du kommer hjem.


Sidste aften ville du ønske du havde slået dit telt op lidt uden for Bagdad, og ikke på en mark uden for roskilde.


Og så lige en tre delt til sidst 
1.Man bruger snildt 5-6000 kr på sådan en uge når billet, mad, transport og selvfølgelig øl regnet sammen.


2.Det fysisk umuligt at se mere end 12-15 koncerter, uanset hvad du prøver og bilde mig ind.


3. Det giver ca en koncertpris på 300-550 kr stykket, og det alt alt for meget.Den fedeste koncert jeg har været til Var Looptroop og Promoe på loppen, og den kostede kun 70 kr.Og ja, jeg har set Tool,Rammestein og mange andre store på Roskilde, men stort betyder ikke nødvendigvis godt, og slet ikke billigt.
Anyways, skulle du være en af dem der på vej til roskilde, og ikke tog min advarsel alvorligt i starten og læste min rant, så må du alligevel have en go tur.Nu vil jeg vende tilbage til Final Fantasy 13, jeg meget spændt på om det rent faktisk bliver bedre efter den famøse 22-24 timer lange "torturial", well det finder jeg ud af om et par timer, timeren siger 21 timer og 48 minutter.
Go sommer og fuck VUVUZELA 
Verden er fyldt med tosser.

Sun, 13 Jun 2010 12:01:09 +0200

Min foreløbige 2010 Retard Award!En flot 3 plads til det Internationale brændstof selskab BP. 
De får 3 pladsen for og udvise dyb foragt for mennesket og naturen, og vores alle sammen´s intelligens.Derudover skal de have den for og have verdens mest øretæveindbydende PR folk. For og bruge teknik der beregnet til olie borringer på lavt vand, og for at have brugt 40 år gamle beredskabsplaner.2 pladsen går til  XboxLive. 
Det/den/de får prisen fordi....well, fordi der ret mange Retards samlet ét sted. Og nej, jeg snakker selvfølgelig ikke om nogen af jer. :-) Og lige for og rette en udbredt misforståelse, så god humor ikke og citerer hvad du så i sidste afsnit af Southpark eller snakke nedsættende om andre racer på LIVE.  1 pladsen går til VM i Sydafrika.
Fordi de er ved og ødelægge VM for gud ved hvor mange tv seere verden over med deres famøse horn, og fordi at hvis jeg kalder hornet for et larmende primitivt stykke lort, så har jeg ingen respekt for deres kultur og er sikkert også racistisk. Men nej, jeg forstår bare ikke glæden ved KONSTANT MONOTON LARM. Jeg synes det fedt når man hører støvlen ramme bolden i et stumt drøn, eller hører trænere råbe, og jeg ELSKER en go national sang eller fodboldvise, men det rådne horn smadrer fuldstændig lydsiden, jeg lidt ligeglad med kommentatorerne, men dem kan man heller ik hører ordentligt.De rådne horn er høje nok til og overdøve en rusten Ak47 og en flok sure pirater. Ok det sidste var temmelig racistisk og generaliserende , men det ok, for nu skriver jeg PIA K er en sur gammel luder, og hvis jeg fik chancen ville jeg "fiste" hende i munden til hendes kæbe hænger lavere end hendes bryster.

Til sidst må jeg give en trøste Retard Award, og den går til...trommesolo....... MIG!For og være skide go til og komme så skævt ind på folk jeg overhoved kan komme, uden ligefrem og sparke deres hund eller spytte dem i ansigtet. Karma vinder altid.

Sat, 12 Jun 2010 09:27:06 +0200

Jeg har boet mange grimme steder, Albertslund, Høje Taastrup, Ishøj,Glostrup, og specielt Brøndby Strand, HUSK det før du læser det næste.


I mine unge dage, eller yngre om man vil, er Jeg  flere gange blevet sendt på hospitalet med enten stiksår eller sår fra genstande, jeg har fået hevet kniv på mig flere gange end jeg kan huske, jeg er blevet gruppebanket af 10 på en gang, jeg blevet hjemmerøvet 3-4 gange, og jeg var engang tæt på og få voldtaget en kæreste forand mig af 5-7 gutter, jeg har dog aldrig fået hevet en pistol på mig. Den anden vej rundt har jeg friheds berøvet, bortført, og mishandlet mennesker selv, alle ting som jeg har været i fængsel for. Karma er en retfærdig bitch, det skal alle unge lømler der overvejer en kriminel levebane huske, og husk dét. Det allersværeste er og blive square med dig selv i sidste ende.

 Men er der én ting som gør mig vred, så er det når min indvandrer ven kommer gående på Amagerbrogade med sin kæreste, og bliver overfaldet af en flok andre indvandre i ren misundelse over han har en dansk pige på armen, jeg kan overhoved ikke forstå tankegangen bag sådanne handlinger, jeg har aldrig gjort noget i misundelse, HAD? ja, men ikke misundelse. De kendte overhoved ikke hinanden i forvejen, min ven kommer ikke i kriminelle omgivelser, arbejder 14 timer i døgnet og passer sig selv for resten, han er ikke stor og truende, nærmest modsat, lille og venlig. Nu slap han og kæresten heldigvis nogenlunde fra dét da de søgte ly i kameraene i 7/11, men jeg sad i hans lejlighed da de kom hjem, og kæreste var selvfølgelig meget ude af den, hun havde mistet sin taske i hele virvaret, med pung, iphone og sit andet girlyshit, og af en normalt venlig lille fyr, var min ven godt nok gal, og jeg har aldrig hørt så meget racistisk shit komme ud af munden på nogen som ham lige dér. 
Min interesse i dét her, udover at han er min bedste ven, er  han også er den der har påvirket mig på flest positive måder, kan fik mig hook på mange positive ting gennem de sidste 12 år, bla. Karma, Wing Tsun og skateboarding.
Alle folk har ret til og miste besindelsen en gang i mellem så længe det ikke går ud over andre, men og se ham miste den, er ikke sjovt for min tro på mennesket, han er et af de få mennesker i den her verden jeg kan li for hans personlighed, herregud, idioten sagede engang. " sådan noget som wspa skulle man betale igennem skatten" og selvom den udtalse er borderline retard, så giver det alligevel et billed af hvor godt et menneske han er.Alt jeg ku gøre da han var allermest vred, var og minde ham om karma, og om hvordan den indhenter ALLE.

Husk dét.

Hov, nu blev det hele sku en smule personligt, det må i leve med. :-)
Og hav så lige et super VM allihoppa!!
Fri, 11 Jun 2010 12:34:10 +0200Kan indeholde spoilers for RDRUha, nu bliver jeg upopulær. RDR kan bedst beskrives som resultatet af dårlig beta testing og storheds vanvid hos Rockstar.Grafik motoren er gennemsmadret,og styrringen føles som at navigerer rundt i smør, fimset item grinding, og 80 % af spillet har jeg gloet på en hesterøv. Specielt survivalist challenges var ved og tage livet af mig, ik fordi det var svært, kun fordi det var unødvendigt. Poker og jagt var dog sjovt, men 5 finger fis og blomster var lige til og lukke op og skide i.Multiplayer er en random clusterfuck, og lige så meget som singelplayer verdenen  er fylt med liv, lige så tom er den når man går multiplayer. 
Til gengæld er historien nem og fordybe sig i, og omgivelserne smukke, når grafik motoren arter sig altså, Og hvor jeg aldrig nåede længere end 25% ind i GTA4, mangler jeg kun ca 8% fra og ha gennemført RDR, og det taler helt sikkert til dets fordel, da jeg ikke er kendt som verdens mest tålmodige mand.Men person galleriet er simpelthen intet andet end genialt, og har drevet mig meget af vejen, og cowboy følsen er også lige i skabet, i de missioner hvor man rent faktisk får lov og være cowboy, og ikke bare render rundt som en  psykotisk stik i rend dreng for andre psykopater, men selv de bidder er godt skrevet, så jeg kan ikke rigtigt finde begrundet brok for historien andet end at der var for lidt vægt på og være en egentligt cowboy, og mere en skydegal nar. Stadig det bedste spil i år dog, men det fortæller mere om konkurrenterne end Rockstar.

Det var hvad jeg havde og sige om dét.
Nu skal det handle om VM de sidste par sætninger..Jeg tror ikke vi når særligt langt, sådan, så det sagt, men jeg håber selvfølgelig ligesom de fleste andre. MEN, kan det nu ikke blive Danmark, så håber jeg virkelig et Afrikansk eller Sydamerikansk land løber med pokalen. Jeg synes de fortjener den samling i befolkningen et VM og specielt en pokal ville give dem. Og eftersom jeg ikke er en følseskold robot, kunne det aldrig falde mig ind og heppe på hverken England,Spanien, eller nogen af de andre store, på nær måske Brasilien og Argentina. Men jeg ret sikker på at den dag den sidste underdog ryger ud, er også den dag VM slutter for mig.

well, det var min lidt random blog for idag. 

Nyd jeres E3 og specielt VM.:-), det havde jeg tænkt  mig.BP.

Sun, 06 Jun 2010 11:37:42 +0200

Jeg har mistet troen på noget godt i mennesket for lang, lang, LANG tid siden, vi er dualistiske  og drevet af vores begær, had og følser generelt, når jeg ser på mennesket ser jeg et skadedyr, og ikke skadedyr som når rotten skider i dine blomster, eller mulvarpen smadrer din plæne, Nej skadedyr, som i SKADEdyr, vi er dén absolut eneste race der gør skade på ting, dyr og mennesker for vores fornøjelses skyld.
Personligt glæder jeg mig til den morgen jeg vågner op og jorden er ramt af en zombievirus, atomkrig, eller bare bibelsk dommedag, på med trenchcoaten, frem med battet med søm i, og så skal jeg på min "lange vandring", under forudsætning at jeg ikke allerede er en zombie og er blevet teebagget af en engelsk 14 årig møgunge der har set frem til nøjagtigt det samme senario.
Nu ku nogen måske undre sig hvor alt den negativitet kommer fra, men det heldigvis min egen sag, men jeg vil godt lukke jer ind på hvorfor det kommer til udtryk denne gang.BP sums it up.  I mine øjne har de i deres grådighed tildelt jorden et blødende sår de ikke helt ved hvordan de lukker igen. De har lidt billedligt sagt, skåret hul på en byld for og suge betændelse ud med deres grådige tentakler, men kom i processen til og blodforgifte alt omkring den. Jeg så meget gerne PB stoppede med og eksisterer, og man kan kun håbe regningen og skammen bliver så stor de ikke har andre valg, men FÅ NU BARE LUKKET DET FUCKING HUL I EN FART, så snakker vi represalier bagefter.Og selvom jeg stor tilhænger af det moderne samfund, og anderkender bilen og benzin motoren  for og bære en stor del af æren for det, så synes jeg også det på tidere vi kommer videre, og lige så vel som jeg kigger skævt på offentlig rygning, offentlig tilkendegivelse af religion og offentlig af så meget andet, så er jeg også begyndt og se skævt til bilejere eller andre der bruger forsile brænstof i deres hverdag,incl største delen af min egen familie, og ikke engang bevist, jeg ved bare for en fact, at hvis vi kigger på mennesket og jorden som en ting i symbiose, eller med andre ord som én krop, så puster i røg ned i alle vores andres lunger, og det skal i fucking lade være med, ellers er DU den første jeg finder når zombie plagen rammer.

Tillagt. http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?p=977826#977826Sådan noget er med til og bære brænde til mit bål af had.