Subscribe: Scripta manent, Verba volant...
http://hfaistiwnas.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Greek
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Scripta manent, Verba volant...

Scripta manent, Verba volant...

Updated: 2018-03-23T20:11:43.896+02:00

 Υγεία..

2018-03-09T10:48:47.118+02:00

Καλημέρα, 

Περί υγείας ο λόγος.. 

άσχημα τα πράγματα παίδες. Το 2012 είχα περάσει τα ίδια μετά από εξετάσεις που μου βρήκαν ένα θεματάκι με την καρδιά, λύθηκε βέβαια μετά από επέμβαση, πόνους, ταλαιπωρία, ανάρρωση κλπ. Έψαξα και βρήκα το ποστ που έκανα τότε εδώ. Το πρόβλημα τώρα βρίσκεται στην ίδια περιοχή και είναι ακριβώς το ίδιο με το 2012. Θα μου πείτε πόσο γρήγορα χαλάει μια βαλβίδα; Ε χαλάει.. και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. 
Δυο μήνες τώρα τρέξιμο, Θεσσαλονίκη κάμποσες φορές, Αθήνα μία. Άγχος, πίεση, χάλια ψυχολογία, κλάμα, τρελό χάσιμο του μυαλού, αποξένωση αφήστε να μην σας τα λέω και τρελαθούμε όλοι μαζί!

Πλέον έβαλα μια σειρά, βρήκα νοσοκομείο και γιατρό που θα κάνει το εγχείρημα, θα με ανοίξει και θα με κλείσει κάνοντας όλη την εσωτερική δουλειά.. δεν είναι και εύκολο. Είναι το τρίτο άνοιγμα αυτής της καρδιάς και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανοίξει ξανά κάποτε. 

Τώρα στην αναμονή για εύρεση βαλβίδας και ένα τηλ για να μπω στο νοσοκομείο να φύγει και το βάρος που έχει μείνει μέσα μου.. 

Παρασκευή και ήρθε η ώρα για ΣΚ. ΝΑ περάσετε καλά, όπως ελπίζω να περάσω και εγώ.. Το παζλ... που δεν έκανα..

2017-11-17T13:49:36.874+02:00

Καλημέρα,

και ναι, το παζλ που έλεγα πέρυσι τέτοιον καιρό δεν το έκανα. Λέτε να είναι καλύτερος ο Χειμώνας φέτος; Πιο δημιουργικός;
        Δεν μου αρέσει να τσακώνομαι, συνήθως μετά έχω τύψεις και ας έχω δίκιο. Αδύναμος χαρακτήρας; Πως να ξέρω, μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω ένα βάρος που δεν φεύγει. Ίσως και ο πόνος των λέξεων που με τον συνδυασμό τους κόκαλα τσακίζουν (που έλεγε και η γιαγιά μου), ίσως ότι δεν μου αρέσει να κακοκαρδίζω κόσμο. Έλα ντε που καμιά φορά ξεσπάς...

       Βρέχει μερόνυχτα, μας μούλιασε! Έκανε και καταστροφές στην Μάνδρα Αττικής... αφού μπαζώσαναι όλα τα ρέματα, τι να κάνει το νερό κάπου έπρεπε να πάει. Λυπήθηκα με τις καταστροφές και ας λέω ότι φταίει και η πολιτεία..

       Ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά; Άσε ναι, και εγώ την έχω πατήσει. Μιλούσα με ένα φίλο και μου έλεγε για ένα παιδί που πέρασε από το μαγαζί του και του άρεσε. Πως δεν το έχουμε όλοι αυτό ε; Με έναν άγνωστο που απλά έτυχε να βρεθεί στο δρόμο σου και ας μην ξέρουμε τι φύλο τραβάει η όρεξή του.. και ας μείναμε εμείς με την όρεξη.. χαχχα
   
      Λοιπόν ε, πολύ επίμονο το λίπος στην κοιλιά, έλεος πια, τι δεν έχω κάνει; Πόσο να στερηθώ πια; Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, εσύ να κοπανιέσαι μήνες, να προσέχεις τι τρως κάθε μέρα ή σχεδόν κάθε μέρα.. μάλλον θέλει πολύ ειδική διατροφή ε; Ουφ.. εγώ πότε θα γίνω μάνα..

Καλό ΣΚ!Το βαλε το κρύο...

2017-10-27T13:10:25.021+03:00

Καλημέρα,

Το βαλε το κρύο του αυτές τις μέρες, παγωμένος αέρας για την εποχή! Χτες και σήμερα όμως το μεσημέρι ανέβασε θερμοκρασία. Κάπου άκουσα που έλεγαν το πρωί συνάδελφοι ότι χιόνισε αλλά νομίζω χαλάζι ήταν.
    Καθάρισα και τον λέβητα. Καιρός να βγάλω χαλιά, μη σου πω και Χριστουγεννιάτικα.. ε; Νωρίς; Ναι καλά δίκιο έχετε. Θα περιμένω μέχρι τις 15 Νοεμβρίου να έχουν βάλει και κάνα δυο μαγαζιά τα στολίσματα τους. Δεν έχουν μείνει και πολλά μαγαζιά πια, τα μισά κλεισμένα, τα άλλα βαράνε μύγες. Έδιωξαν και τους υπαλλήλους και δεν κουνιέται φύλλο. Εκεί γύρω στις 20 Δεκεμβρίου κάτι γίνεται, βλέπεις να κάνει ο κόσμος τα ψώνια του. Τα λιγοστά πια, ούτε συντάξεις έμειναν, ούτε μισθοί.
     Θέλω αλλαγές και δεν έρχονται, ποιος φταίει; Το ΣΚ θα έχει μπόλικο άραγμα, μαγείρεμα και φαΐ φυσικά... να θυμηθώ να μαζέψω και τις γλάστρες!
Καλό ΣΚ!!
Το παραμύθιασμα..

2017-10-23T11:51:47.727+03:00

Καλημέρα,
     
     Οι φωτογραφίες είναι παλιές αλλά την συνταγή την είχα πετύχει και είπα να μην πάνε χαμένες! Πάστα φλώρα στο μενού! 
     Ο καιρός σήμερα άλλαξε, σηκωθήκαμε με βροχές... βασικά ψιχάλες που αργότερα έγιναν βροχή και ρίχνει συνεχόμενα πια.. 
     Όσο και να μας δημιουργεί πρόβλημα χρειαζόμαστε το νερό.. η λίμνη εδώ έχει χάσει πολύ και αν συνεχίσει έτσι θα έχουμε πρόβλημα και στην πόλη... 

     Που πήγε η συντροφικότητα; Αυτό το σεξ σεξ σεξ, ρόλος ρόλος ρόλος, βαρέθηκα να πω την αλήθεια. Το υπομένω δεν λέω αλλά πόσο άλλο;  Ναι οκ με το σεξ αλλά ρε παιδί μου, λίγο ρομάντζο δεν το θες; Γνωρίζεσαι για το σεξ, ναι, αλλά είναι ανάγκη να είναι τόσο ωμές οι κουβέντες και τα λόγια;            
      Τελικά το παραμύθιασμα πόσο μεγάλο ρόλο έχει; Έχει, έχει, δεν είναι όλοι έτσι αλλά χρειάζεται να κόβεις τον άλλο από το πως φέρεται. Εσύ θα μου πεις ξέρεις να κόβεις; Όχι δεν είμαι εξπέρ σε αυτό και οι εμπειρίες λίγες. 
    Αρχίζω να το χάνω σιγά σιγά και που να ρίξω το φταίξιμο; Στα κολλήματα μου; Στο καιρό που άλλαξε σήμερα; Στο Χειμώνα που έρχεται; Στα συντηρητικά που τρώω; Ώρες ώρες νιώθω μόνος, όχι από θέμα μοναξιάς αλλά από άποψη μοναδικότητας στον τρόπο που σκέφτομαι. Προς Θεού δεν λέμε ότι είναι και ο σωστός. Το θέμα ιδεών για τις σχέσεις (αισθηματική, σεξουαλική όλων των ειδών) και τη συμπεριφορά μεταξύ δυο εν δυνάμει ατόμων που μπορεί να χτίσουν μια οποιαδήποτε σχέση.. 
     Υπάρχουν και αυτοί βέβαια που είναι υπέρμαχοι της ευθέως υποβαλλόμενης ανάγκης  άμεσα και ψυχρά. Μπορείς να τους πεις και ειλικρινείς, "αυτό θέλω και χρειάζομαι και αυτό λέω, γιατί να το πηγαίνω γύρω γύρω και να αναλωνόμαστε σε ανούσιες συζητήσεις αφού το ζητούμενο είναι ένα, θες σεξ;" 
    Επαναλαμβάνομαι, μη μου δίνετε σημασία. Τρώω φλασιές πότε πότε. Είχα και ένα χρόνο να γράψω εδώ οπότε καταλαβαίνετε, σήμερα μου 'ρθε η επιθυμία να γράψω επειδή με διαόλιζε το ζήτημα από χτες. Πάει ανάλογα τον καιρό και αυτό μάλλον. Με έπιασε πάνω στις βροχές. Παζλ;;;

2016-10-17T13:40:56.666+03:00

Καλησπέρα,

     Μπορεί να κρατά καλά ο καιρός ακόμη αλλά όλο και πάνε να μας φοβίσουν ότι έρχεται μια πτώση θερμοκρασίας. Όπως και να χει θα έρθει κάποια στιγμή και η πτώση.
      Συζητούσα προχτές με μια φίλη και πως το φερε η κουβέντα και μιλήσαμε για παζλ μου είπε ποιό ήταν, μου είπε τα κομμάτια, μου είπε ότι έκανε 7 μήνες να το τελειώσει, καλά λέω δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίσω κάτι τέτοιο. Είπαμε να περάσουμε Χειμώνα αλλά όχι να φάμε και την Άνοιξη!     Μετά θυμήθηκα αυτή την ανάρτηση, τυχαίο; Δεν νομίζω Τάκη. Ψηνόμουν να πάρω ένα να το φτιάξω το Χειμώνα. Καλοψήθηκα την περασμένη εβδομάδα πήγα και το πήρα. Μου άρεσαν τα τοπία και οι πίνακες ζωγραφικής ζωγράφων γνωστών και λιγότερο γνωστών με τοπία κυρίως και ωραία χρώματα. Έβγαλα να σας το βάλω φωτό αλλά βγαίνει ανάποδα η φωτογραφία όταν την ανεβάζω εδώ.
Όταν το τελειώσω θα το ανεβάσω να το δείτε...
Καλή εβδομάδα!!!Εικόνα προφίλ..

2016-08-25T11:46:55.918+03:00

Σήμερα έτυχε να ψάχνω κάτι φωτογραφίες και έπεσα πάνω σε αυτή που έχω εδώ στο προφίλ. Πέρασαν 9 χρόνια από τότε που την έβαλα.. και είπα να μπω να δω τι γίνεται μια που είχα πολύ καιρό. Δεν άλλαξε κάτι, μόνο που η Άνοιξη έγινε Καλοκαίρι και άλλαξα τον υπότιτλο. Το χειρότερο είναι ότι οδεύει και αυτό πια προς την αρχή του τέλους του και δεν το θέλω καθόλου!
Σας φιλώ... Ουδεμία αλλαγή

2015-08-10T09:49:29.013+03:00

Γυρίζεις από διακοπές και βλέπεις ότι τίποτα δεν άλλαξε, είσαι ακόμη σε ένα γραφείο, με άλλα δυο άτομα στριμωχτά, δυο παράθυρα ανοιχτά από τις 7 παρά το πρωί, να κάθεσαι στην καρέκλα και να ιδρώνει η πλάτη σου. Χωρίς κλιματισμό φυσικά, όοοοχι επειδή φοβόμαστε μην κρυώσουμε, αλλά επειδή πολύ απλά δεν έχουμε όπως και τα περισσότερα γραφεία στο κτήριο. Δυο μήνες το χρόνο έχουμε ζεστό Καλοκαίρι και παράπονα πάλι έχουμε. Κατάλαβες; Δεν μας έφτασαν οι διακοπές. 

(image)
Πόσο μου λείπει η ζεστή σκιά σου, όπως τα Καλοκαίρια με κόβουν σαν μαχαίρια.. ααααχχχχχ

Τρελαίνομαι με τους ανθρώπους που νομίζουν ότι τα πάντα γυρίζουν γύρω από τον εαυτό τους. κολλημένοι σε καταστάσεις και άτομα. Ξέρουν να φτιάχνουν μύθους και υποθέσεις και το χειρότερο να τις πιστεύουν. Να παίρνουν γνώμες από 3-4 διαφορετικά άτομα και να τις εστερνίζονται. Γνώμες που σωστές ή λάθος τις δίνει ο καθένας βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα πάνω στα γεγονότα, και αυτοί είτε τις κάνουν δικές τους είτε επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά τους. Τους λυπάμαι αλήθεια.. παραμυθιάζονται και ζουν έτσι, ούτε αυτό άλλαξε μετά τις διακοπές.. κρίμα.. δεν με λυπάται κανείς;Καλοκαιράκι.. λιώνω...

2015-07-17T14:02:45.494+03:00

Καλησπέρα σας!

Είστε εδώ όλοι; Έστω κάμποσοι; Έστω λίγοι;
Λείπω εγώ, αλλά και εσείς;

Έχω ξεφύγει τον τελευταίο καιρό, λίγο ο καιρός, λίγο η άστατη ζωή, λίγο οι γενικότερες πολιτικές - οικονομικές εξελίξεις, πάω το χάνω σιγά σιγά.. δεν μου φταίει κανένας βέβαια, αλλά και να μου φταίει δεν πειράζει, το προσπερνάμε και αυτό..  Δεν τα έχω παίξει ακόμη για όσους αναρωτιέστε. Έχω ακόμη καιρό!
Πέρασε ο Χειμώνας, πάει και η Άνοιξη, κοντεύουμε να τελειώσουμε και το Καλοκαίρι, περνάνε οι εποχές και εμείς στην ίδια κρίση.. μέχρι πότε;
(image)

Τι να σχολιάσω στις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική; Άφωνος έχω μείνει. Είμαι περίεργος αλλά δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα, μάλλον επειδή δεν έχω παιδιά. Όλοι τα παιδιά και τα εγγόνια τους σκέφτονται. Εντάξει είναι νωρίς ακόμη για μένα.. θα έρθει και η ώρα μου.. να τεκνοποιήσω..  χαχαχα

Δεν με χωράει ο τόπος.. καταλαβαίνετε, λιώνω σαν τις γάτες πιο πάνω, πάμε για καφέ και σκεφτόμαστε τις διακοπές, είμαστε στο γραφείο, σκεφτόμαστε τις διακοπές, κάνουμε μπάνιο και σκεφτόμαστε τη θάλασσα, κάνουμε σεξ και σκεφτόμαστε την παραλία και το φραπέ. Φταίνε οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες που μας έχουν βιάσει την ψυχολογία όλο αυτό το καιρό.

Χαλάρωση που θα έρθει..Καστοριά - Λονδίνο 1-0

2014-10-09T10:38:11.702+03:00

Καλημέρα, 

      Όχι αγαπητέ μου κόσμε, Καστοριά είμαι αλλά Λονδίνο γίναμε, μη σου πω για τρεις μέρες αυξήθηκαν και οι αυτοκτονίες (πλάκα κάνω ευτυχώς το προλάβαμε). Βροχή όλη μέρα ασταμάτητη, ομίχλη και υγρασία.  
      Κατέβασα τις τέντες κάνα μέτρο με ενάμισι, κατέβασα και τα  κασκόλ και τα μπουρνούζια (τα χρησιμοποιώ σαν ρόμπες το Χειμώνα), έβγαλα και τη σόμπα του υγραερίου και το αερόθερμο για το μπάνιο. 
       Γυρνάω το μεσημέρι προχτες στο σπίτι, μπαίνω να ξεντυθώ να βάλω τα καθημερινά μου, ακούω κουδούνι και ενώ σκέφτομαι ότι είναι ο υδραυλικός (έχω ένα θέμα με τα υδραυλικά μου εδώ και καιρό) φωνάζω ποιός είναι, με το ένα πόδι στη φόρμα, δεν ακούω τίποτα, βάζω και το άλλο πόδι, ξαναφωνάζω, πάω στη πόρτα. Κανονικά αν δεν περιμένω κάποιον δεν ανοίγω την πόρτα, είμαι του στυλ, άμα δεν έχω καλέσει κανέναν, δεν περιμένω κανέναν, περίεργος άνθρωπος είμαι να το ξέρετε. Κοιτάζω από το ματάκι, ουδείς, ξανά κουδούνι, ανοίγω, κοιτάξω την εξώπορτα, η Κα Μ η από πάνω μου.. αρχίζω να τα παίρνω. Ζητάει συγνώμη η γυναίκα για την ώρα και μου ζητάει να ανεβάσω τις τέντες, γιατί της λέω, επειδή θέλω να απλώσω μου λέει και είναι λερωμένες, μα βρέχει της λέω, δεν βρέχει μου λέει, είναι χαμηλά της λέω και δεν τις φτάνουν τα ρούχα, θα λερωθούν οι φόρμες μου λέει (άντε και να μου λεγε τα σεντόνια, θα την πίστευα), καλά της λέω (φανερά εκνευρισμένος) θα τις ανεβάσω αλλά άμα βρέχει θα τις ξανακατεβάσω, δεν προλαβαίνω να ακούσω αν απαντάει και της κλείνω την πόρτα στα μούτρα. Την ανέβασα τη μια και βλέπουμε. Τις έχω πει κάμποσες φορές ότι το νερό της βροχής μουσκεύει τα πορτοπαράθυρα και φουσκώνουν και θέλω να τα προφυλάξω.. αλλά πουυυυυ αυτή, το χαβά της.. 
       Λίγο το κακό, τα προβλήματα με τα υδραυλικά μου τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει ανυπόφορα. Πότε στάζει και πότε σταματάει ο κεντρικός αγωγός, σταμάτησα να χρησιμοποιώ το νιπτήρα του μπάνιου γιατι τρέχει και αυτός. Επίσης και στην κουζίνα η βρύση τρέχει από χαμηλά. Εγώ τους είπα να φτιάξουμε όλο το μπάνιο, αλλά θέλουν να αποφύγουν τα έξοδα τα πολλά. Εδώ και 1,5 μήνες ακόμη το φτιάχνουν, όλοι μου λένε να αλλάξω σπίτι, αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι, μεγάλες ντουλάπες, αποθήκη, φωτεινό, ευάερο, βλέπει λίγο λίμνη, λίγη πόλη και ορίζοντα, έχει ησυχία και δική του θέρμανση. Δεν έχω τον ιδιοκτήτη να μένει κοντά και γκρίνια από αυτόν.
      Το έχω συνηθίσει γμτ και δεν θέλω μετακομίσεις. Τα μειονεκτήματά του είναι τα υδραυλικά του και τα κουφώματα, α ναι, επίσης δεν έχει μεγάλες βεράντες να βάλεις ένα τραπεζάκι και δυο καρέκλες που λέει ο λόγος. Έχει βέβαια μια μικρή αυλίτσα που κάτι μπορείς να κάνεις. Βέβαια και να είχα άπλετο χώρο μάλλον δεν θα το έκανα.. να χεις την Κα Μ. να στήνει αυτί να ακούει τι λέμε. Φοβάμαι μην κουφαθεί ή της πέσουν τα μαλλιά και με ρωτάει πάλι τι βιταμίνες να πάρει, λες και είμαι γιατρός. Αυτή νομίζει ότι επειδή έκανα μια επέμβαση, έχω κάνει και ιατρική μαζί και ξέρω σε όλα τις απαντήσεις..
     Αυτά τα ολίγα.. και εις άλλα με υγεία!!!!

Καλημέρα!!!
     Ξε-σσαλονίκη

2014-10-03T07:28:39.652+03:00

Καλημέρα,Λοιπόν, έχω νευριάσει με τον καιρό, είναι δυνατόν; Να είμαι με φούτερ και φόρμες στο σπίτι από τώρα;;; Γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω και μου τη δίνει;; Γιατί να σκέφτομαι από τώρα το πετρέλαιο και το που θα μπορούσα να ανοίξω τρύπα για ξυλόσομπα;; Κάτι άκουσα και για χιόνια αλλά δεν θέλω να βάζω το κακό ακόμη στο νου μου.      Νεράκι πέρασε η εβδομάδα με ικανοποιητική δουλειά και πίεση ελάχιστη. Το ΠΣΚ που μας πέρασε ήμουν εκτός. Σε μια φίλη κολλητή τις είχαν κάτσει κάτι εισιτήρια για Θεσσαλονίκη και μου είχε πει από καιρό να πάμε μαζί, να κλείσουμε δωμάτιο νωρίς και να περάσουμε καλά. Έτσι και έγινε. Είχα δυο χρόνια να τη δω. Μαζέψαμε λεφτά να έχουμε να χαλάσουμε και έκλεισα και ραντεβού με το γιατρό μου για τις καθιερωμένες εξετάσεις τις ετήσιες (για να μην χρειαστεί να ξαναπάω φέτος) και ξεκίνησα.      Παρασκευή βράδυ και Σάββατο βράδυ στο ξενοδοχείο Μαδρινό, Εγνατίας και Αντιγονιδών. Δεν λέω, καλό ήταν, έχω μείνει και σε καλύτερα βέβαια. Το μπάνιο δεν μου άρεσε, κακοτεχνίες, το δωμάτιο το υπόλοιπο πολύ καλό. Το πρωινό ήταν σχετικά φτωχό αλλά το προσωπικό ήταν ευγενικό και εξυπηρετικό πολύ.    Έφτασα Παρασκευή μεσημέρι με ψιλόβροχο και κρύο σχετικά με κοντοπαντέλονο και κοντομάνικο. Έτρεξα να αφήσω τα πράγματα για να προλάβω το γιατρό, όλα εντάξει και με αυτό. Το βράδυ θα ερχόταν και η φίλη. Είχα καιρό μπροστά μου, οπότε έκανα μια καλή γνωριμία με ένα παιδί που μιλούσαμε κάνα εξάμηνο. Βόλτες στην παραλία με καφέ στο χέρι, μην φανταστείτε τίποτα με τα πονηρά μυαλά σας! Μόνο λίγο χαμούρεμα. Λίγο λέμε! Το βράδυ ήρθε με βρήκε στο κέντρο η κοπελιά και πήγαμε να φάμε και να πιούμε και ένα ποτό. Ξεροί πέσαμε..      Η επόμενη μέρα ξεκίνησε με πρωινό, έπειτα βόλτα στα μαγαζιά και ψώνια το μεσημέρι πήγαμε και κάναμε έκπληξη σε μια κοινή φίλη που δούλευε στο κέντρο. Ολόκληρο σχέδιο κάναμε για να την εκπλήξουμε και το καταφέραμε! Ήπιαμε ένα καφέ στην κόρη της Αχτίδας και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα συναντηθήκαμε με τη φίλη να πάμε να φάμε, τουμπανιάσαμε όπως καταλαβαίνετε. Το βράδυ βρέθηκα ξανά με το παιδί που σας έλεγα, πήγαμε για καφέ και με[...]Έτσι .. για το ΣΚ που έρχεται..

2014-09-19T09:28:17.745+03:00

Καλημέρα,

      Παρασκευή σήμερα, η χαρά ανείπωτη, στο γραφείο όλοι πετάμε τέτοια μέρα κάθε εβδομάδα! Η δουλειά γίνεται γρήγορα, με χαβαλέ, με καφέ, με τα μάτια στη λίμνη έξω (που λέει και μια φίλη για να παίρνει κουράγιο). Βρήκα ένα βιντεάκι με μια διαφήμιση που με εξέπληξε ευχάριστα όταν τελείωσε και συνειδητοποίησα περί τίνος πρόκειται. Ορίστε το ένα
allowFullScreen='true' webkitallowfullscreen='true' mozallowfullscreen='true' width='320' height='266' src='https://www.youtube.com/embed/xZ0aksbiiXw?feature=player_embedded' FRAMEBORDER='0' />

Πως σας φάνηκε;
      Ήρθε η ώρα να ξεπληρώσεις λοιπόν και τη μαλακία σου και η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο σε βοήθησε με τον καλύτερο τρόπο.. 
allowFullScreen='true' webkitallowfullscreen='true' mozallowfullscreen='true' width='320' height='266' src='https://www.youtube.com/embed/Xbs6eMxa5ds?feature=player_embedded' FRAMEBORDER='0' />
      Εγώ πάντως το κατά-ευχαριστήθηκα. Πόσες φορές στο δρόμο έχω δει να το κάνουν και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα; Τους κορνάρεις να τους δείξεις τι μαλακία έκαναν και αυτοί σε χαιρετάνε νομίζοντας ότι τους ξέρεις. Begging for mercy δηλαδή.. 

Εγώ όλα καλά για όποιον θέλει να μάθει, ετοιμάζομαι για μίνι ταξιδάκι με φιλική παρέα για ΣΚ! Όχι, αυτό, το άλλο ΣΚ! χεχεχε θα σας πω τα νέα όταν έρθω.. 

Τα φιλιά μου και καλό ΣΚ!Μέρες Καλοκαιριού..

2014-08-11T07:33:56.775+03:00

Καλησπέρα σας,  Το Καλοκαίρι μας θυμήθηκε πια, ναι ήρθε και κάνει ζέστη..  η αλήθεια είναι όμως ότι κοιμάμαι με κουβέρτα, λεπτή μεν, κουβέρτα δε, με λίγο ανοιχτό παράθυρο! Έχει την κατάλληλη θερμοκρασία, κοιμάμαι και δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, είναι απίστευτο το πόσο χαλαρό ύπνο κάνεις με αυτές τις θερμοκρασίες!Νυδρί, Λευκάδα.      Πήγα και διακοπές αρχές Ιουνίου, δεν σας το είπα, δεν το έμαθαν και πολλοί είναι η αλήθεια. Ήταν να πάω με παρέα, γυναικεία, μην πάει το μυαλό σας πουθενά πονηρά.. τελικά ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακυρώθηκε τελευταία στιγμή και πήγα μόνος όπως πέρυσι. Δεν με χάλασε ιδιαίτερα βέβαια, συνηθισμένος ήμουν. Πήρα την πρώτη δόση ιωδίου για φέτος και μαυρίσματος φυσικά. Αν υπάρξει δεύτερη δεν ξέρω ακόμη, θα δείξει ανάλογα τα οικονομικά. Το θέλω πολύ!         Μέσα Ιουλίου πήγα στο Συρράκο Ιωαννίνων για μια υποχρέωση και ένα διήμερο χάρμα! Απίστευτο μέρος, παραδοσιακός οικισμός, εξολοκλήρου φτιαγμένος με πέτρα, σπίτια και δρόμοι! Άσε που δεν πηγαίνει αμάξι στο κέντρο του χωριού.. είναι σε πλαγιά με τρομερή κλίση.      Τώρα μαζεύτηκα λιγάκι όμως. Βγήκαν κάτι ξώφαλτσα έξοδα για τα δόντια τον Ιούλιο που με περιόρισαν οικονομικά. Άσε που δεν τελείωσα και θα πληρώνω και τον Σεπτέμβριο και άλλες διορθωτικές. Και τις εξετάσεις στους γιατρούς που τις πας;         Και δεν φτάνουν όλα αυτά ήρθε και ο ΕΝΦΙΑ (είδες ομοιοκαταληξία; χαχαχχα). Ναι, για το σπίτι στο χωριό σου λέει, έχεις ποσοστό; Πάρε να χεις και φόρο να τον χαίρεσαι! Γ@μ@θηκαν φέτος! Έβγαλαν το χαράτσι και το έκαναν ΕΝΦΙΑ;;;       Συρράκο Ιωαννίνων.      Ακόμη και οι γλάστρες μου φέτος, δεν έχουν προκοπή, όσο ντάντεμα και αν δέχονται. Δεν αγόρασα λουλούδια, ότι είχα έβαλα, τα περισσότερα με σπόρους που μαζεύω το Φθινόπωρο. Η λεβάντα μου έχει θεριέψει, λίγα τα άνθη αλλά όμορφα και μυρωδάτα. Τα μάζεψα για τη ντουλάπα. Η μέντα καλή είναι, όλο νερό ζητάει και ας βλέπει ήλιο 1-2 ώρες την ημέρα. Θέλω να βάλω και άλλα αρωματικά, φαρμακευτικά, βότανα σε γλάστρες για να τα χρησιμοποιώ. Δεντρολίβανο και δυόσμο θέλω να πάρω τώρα, νομίζω ότι έχω στ[...]Φίλοι..

2014-04-03T12:44:37.925+03:00

Οι  φίλοι, μεγάλο κεφάλαιο τελικά, θυμάστε την προηγούμενη ανάρτηση;   Όσο καλές είναι οι φιλίες και σου προσφέρουν ένα σωρό άλλο τόσο μπορεί να σε πληγώσουν. Άλλοτε άθελά τους, άλλοτε ηθελημένα. Ανάλογα την περίπτωση βέβαια κατηγοριοποιείς τα σφάλματα, γιατί όπως και να το κάνουμε τα φάουλ, παραμένουν φάουλ, η συγχώρεση είναι συγχώρεση. Δεν είπαμε να κρατάμε και τεφτέρι..     Είσαι άνθρωπος όμως και όσο και αν ξεχνάς, αφήνεις πίσω τα παλιά, ένα αγκαθάκι που έβγαλες θα αφήσει το σημάδι του για πάντα. Δεν θες να εκδικηθείς, δεν θες να πονέσεις, είσαι θύμα; Ίσως. Χάνεις την εμπιστοσύνη σου. Σκέφτεσαι κατά πόσο αξίζουν για σένα οι φίλοι σου και μετά το γυρνάς από την άλλη πλευρά και λες, αξίζω εγώ να είμαι φίλος τους;   Αξίζει να τσακώνεσαι μαζί τους; Δεν αξίζει να τσακώνεσαι με κανέναν. Όμως όταν έχεις κάτι να πεις, να το λες εκείνη την ώρα που πρέπει. Ποιος ο λόγος να το παίξεις υπεράνω; Κανένας, όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι παίζεις τον υπεράνω και όχι ότι είσαι. Να είσαι ευθύς, μόνο έτσι θα είσαι καλά και δεν θα χρειάζεται να τρέχεις στον ψυχολόγο κάθε λίγο.   Υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην σε καταλάβει κάποιος. Κάποιοι από αυτούς είναι η έλλειψη συγκέντρωσης στα λεγόμενά σου, η διαφορά επιπέδου (και δεν μιλάω για τη μόρφωση), το να μην θέλει κάποιος να σε καταλάβει (μάλλον βαριέται να σε ακούει), το να κατάλαβε και κάνει την πάπια από συμφέρον, το να μιλάτε διαφορετική γλώσσα, το να μην τα εξηγείς καλά.    Δεν θα αναλύσω όλα τα παραπάνω. Το συμφέρον. Στην περίπτωση που το συμφέρον είναι προς το μέρος κάποιου άλλου εκτός από το δικό σας και ο φίλος σας καλώς (γι' αυτόν) ή κακώς (για εσάς) κάνει του κεφαλιού του, δεν έχετε παρά.. να το δεχτείτε... γιατί είστε φίλοι και δεν θέλετε να χαλάσετε αυτή τη φιλία. Καπρίτσια ένα σωρό. Ο εγωισμός και η αχαριστία είναι χαρακτηριστικό κάποιων ανθρώπων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν φίλους. Και ούτε πως δεν αγαπάνε τους φίλους τους. Νοιάζονται για αυτούς αλλά κάποιες φορές (?) βάζουν τους εαυτούς τους πάνω απ' όλα. Τους αγαπάμε για αυτό που είναι.   Κάποιοι έχουν και ελαφρυντικ[...]Ατυχείς σχέσεις...

2014-03-20T10:13:58.453+02:00

Καλημέρα!    Όχι, δεν έκανα κάποια ατυχή σχέση. Επειδή έχω πολύυυ καιρό να κάνω σχέση. Δεν μιλάω για τις φιλικές βέβαια. Που τελικά είναι και οι πιο σταθερές στο χρόνο. Βλέπω κόσμο γύρω μου να πονάει για την λήξη μιας σχέσης ή για τα εμπόδια που υπάρχουν σε μια άλλη. Θα συμφωνήσω γενικά ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες. Πολύ δύσκολες. Αλλά όλα εξαρτώνται από τα άτομα.     Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι όλα μέσα στη ζωή, όλα πρέπει να τα περιμένουμε, από το φιλί το αναπάντεχο μέχρι το θάνατο. Μόνο και μόνο γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε πιο ανεκτικοί με τους εαυτούς μας και τους άλλους φυσικά. Να σκεφτόμαστε ότι δεν θα κάτσω να σκάσω ρε γαμώτο, τι κερδίζω; Οκ να κλάψεις και να στενοχωρηθείς, θες μια; Θες δυο; Θες τρεις μέρες; Ε φάε και ένα μήνα στη μάπα την Αντέλ, αλλά γιατί βρε παιδί μου να σε τρώνε τα πατώματα και τα ξύδια; Αγαπάς εντάξει, πάντα θα τον/την αγαπάς. Δεν μπορείς όμως να ζεις με την ιδέα ότι πρόκειται να ξαναγυρίσει, έστω και ας είναι μια πιθανότητα και αυτή, ούτε με την ματιά που θα σου ρίξει και θα το πάρεις πάνω σου. Είναι σημάδια που μπορεί να σου δίνουν ελπίδες και  στιγμές χαράς μέχρι την επόμενη κατραπακιά.     Ξέρω ότι δύσκολο κομμάτι ο χωρισμός (κάτι θυμάμαι δηλαδή). Όταν εκεί που σκέφτεσαι για ένα, αρχίζεις να σκέφτεσαι για δυο, να χωρίζεις τον εαυτό σου, την μονάδα στα δυο, να ανακαλύπτεις ότι μπορείς να συνδεθείς με μια άλλη ύπαρξη ως το σημείο που να γίνεστε ένα. Μετά πρέπει να ξαναγυρίσεις στο ένα, να κόψεις τη σύνδεση, να κάνεις αποσύνδεση της άλλης συσκευής και να τα βγάλεις πέρα με την δική σου χωρητικότητα φτάνει, δεν φτάνει, αυτή είναι.      Όλα αυτά ισχύουν στην περίπτωση που πρέπει να κάνεις την αποσύνδεση αθέμιτα, με τη βία, χωρίς να το θες, ωθούμενος από την συσκευή που θέλει να πάρει την χωρητικότητα της και να φύγει για άλλες συσκευές. Αν είσαι η συσκευή που θέλει να φύγει, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Κρατάς τα ωραία της προηγούμενης σύνδεσης στα αρχεία του συστήματός σου και πας για άλλη συσκευή. Θα πονέσεις αλλά για να θες να φύγεις κάποιος κάτι θα υπάρχει, η σύνδεση έχει χ[...]Ξύπνημα με καλή διάθεση

2014-02-24T10:35:45.006+02:00

    Χτες Κυριακή, είχα βάλει ξυπνητήρι στις 8:30, χωρίς λόγο βέβαια καθώς ξυπνάω μόνος μου νωρίτερα, έως πολύ νωρίτερα. 8 παρά είκοσι λοιπόν, τέντα το μάτι. Από την προηγούμενη μέρα είδα ότι θα βρέχει οπότε θα έκανα λίγο διάδρομο σπίτι να περάσει η ώρα και μήπως πέσει και η μπάκα. 
    Αλλάαααααααααααααα με εξέπληξε, ανοίγω το μάτι (έχω πάντα ανοιχτά τα παντζούρια το Χειμώνα), έξω απίστευτη μέρα ξημέρωνε, χαρά εγώ....
     Σηκώθηκα, ήπια το λεμόνι με το χλιαρό νερό μου, τσίτωσα σαν να με χτύπησε ρεύμα, ετοιμάστηκα και βγήκα με τα ακουστικά στα αυτιά. Ήλιος με σύννεφα συνέχεια στον ουρανό, όμορφο τοπίο, χειμωνιάτικο, γεμάτο ζωή όμως. 
    Η λίμνη ήρεμη, τα ζώα μέσα σε αυτή ακόμη πιο ήρεμα. Το φως του ήλιου να χτυπάει στη λίμνη, ομίχλη που και που μέσα και έξω από τη λίμνη να ανεβαίνει στις πλαγιές του Προφήτη Ηλία, Ησυχία.. ακόμη και με τα ακουστικά στα αυτιά ησυχία, ναι. Πολλές φορές τα έχω μόνο και μόνο για ομορφιά, που λέει ο λόγος, δεν βάζω μουσική, απλά τα έχω, σαν ασφάλεια μη μου μιλήσει κανένας. Αντικοινωνικότητά; χεχε μπορεί, έτσι μου αρέσει όμως! 
    Καταπληκτική η βόλτα, γύρισα, έκανα μπανάκι και πήγα για ένα καφεδάκι μετά στον κολλητό στο χωριό. Κάτσαμε στον ήλιο σαν τα φίδια και ήπια για πρώτη φορά φέτος φραπέ, για την επιλογή φταίει το φούτερ που φορούσα και έβγαλα τη βέμπελη κάποια στιγμή... 
   Μετά φαί και ύπνο και μετά πάλι καφέ το βροχερό απόγευμα που κατέληξε καλύτερα απ'ότι περιμέναμε καθώς είχαμε στην παρέα μας ένα φίλο από τα παλιά.. όχι τα πολύ παλιά.. πέρασε ο καιρός αλλά μεταξύ μας ήταν σαν να μη πέρασε μια μέρα.. 
     Ευτυχώς έχω κόψει γενικά το καφέ με καφεΐνη και έχω συνηθίσει τον ντεκαφεϊνέ, αλλιώς θα τα είχαν παίξει τα νεύρα μου. Επίσης η νέα μόδα του εσπρέσο αμερικάνο με έχει κερδίσει. Τρελαίνομαι! 
     Κατά τ' άλλα δεν έχει αλλάξει τίποτα.. συνεχίζουμε δυναμικά με ταξιδάκι στο τέλος της εβδομάδας στην Πάτρα για Σαβ-Κυρ- Δευ. Δεν μου αρέσουν τα καρναβάλια, αλλά (έχω το σκοπό μου) θα πάω να στηθώ  με μια λεκάνη στο άρμα που θα πετάει τις σοκολάτες.. και ότι βρέξει.. θα φαγωθεί.. χαχαχαχα! Επίσης σκέφτομαι και την εναλλακτική του σεντονιού, μεγαλύτερη επιφάνεια, περισσότερες σοκολάτες!!! χαχαχα!

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά! Καλή να είναι. Σας φιλώ! Καλημέρα!
Ήλιος και πάλι..

2014-01-27T14:03:06.925+02:00

Καλησπέρα παίδες!

---"Παρασκευή σήμερα,

Χαρά μας έχει πιάσει που κόβουμε πίτα σήμερα και ίσως κερδίσουμε ένα φλουρί, που σημαίνει και τύχη.. ή μάλλον σημαίνει μέρες άδειας για το 2014 παραπανίσιες. Να πω ότι θέλω να πάω; Όχι, θα πάω επειδή πρέπει και επειδή κατέχω μια θέση που δεν την ζήτησα βέβαια αλλά την δέχτηκα."---

Η παραπάνω παράγραφος γράφτηκε πρωί της Παρασκευής που μας πέρασε. Μετά κόπηκε το ρεύμα, κάηκαν ασφάλειες στο κτήριο και σήμερα 27-1-14 κατά τις 11 άρχισαν να λειτουργούν όλα όπως πρώτα.. πάει της Παρασκευής το κείμενο, σήμερα Δευτέρα..
Στα πλαίσια της ενημέρωσης διάβασα και αυτό. Στενοχωριέμαι που υπάρχει κόσμος που αναγκάζεται να ζει έτσι. Στην ανέχεια, την εγκατάλειψη, την φτώχεια, το φόβο και ένα σωρό άλλα τα οποία δεν θα θέλαμε να ποτέ να αντιμετωπίσουμε.

Και έχω και τον συνάδελφο να μου λέει ότι στο περιστατικό με τους μετανάστες στο Φαρμακονήσι, καλά κάνανε οι λιμενικοί που έπρεπε λέει να τους εμποδίσουν να μπουν στα ελληνικά ύδατα. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ιδιαίτερα και να τσακωθώ, όμως για να σηκώθηκαν να φύγουν από τον τόπο τους σημαίνει ότι δεν περνούν καλά, σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν μια νόμιμη είσοδο στην Ελλάδα οκ, όχι όμως από τη στιγμή που μπαίνουν στα ελληνικά ύδατα να γινόμαστε και "εκτελεστές" τους. Μπήκαν, οκ, μάζεψε τους και στείλε τους πίσω, μην τους αφήνεις να θαλασσοπνίγονται. Μετά βγήκαν και είπαν ότι ήταν ψεύτικες οι φωτό και αυτοί που μιλούσαν ήταν από άλλη χώρα και άλλα τέτοια ωραία, μετά σκέφτεσαι από μπορείς να πάρεις πια αξιόπιστη ενημέρωση.. με την απορία θα μείνουμε..

Άντε και καλή εβδομάδα!ΥΓ. Ποιος μπορεί να μου πει γιατί δεν μπαίνουν ποτέ στη μέση οι φωτογραφίες;;;; Η' θα είναι λίγο αριστερά ή λίγο δεξιά.. σπάσιμο νεύρων!Εδώ είμαι!

2014-01-20T11:43:28.445+02:00

    Σήμερα είχα όλη την καλή διάθεση να γράψω εδώ κάτι, το κακό είναι ότι μου 'ρθε όσο ήμουν στη δουλειά.. οπότε είναι και περιορισμένη η δυνατότητα να συγκεντρωθώ στο γράφειν της ανάρτησης. Δεν είχα και κάτι ιδιαίτερο να πω, παρά ότι είμαι καλά και ας έχω καιρό να γράψω. Πέρασε ένα εξάμηνο από την τελευταία ανάρτηση, ξεσυνήθισα μου φαίνεται.. 

Θα τα πούμε ξανά.. καλημέρα και καλή εβδομάδα!

(image)
Η φωτογραφία είναι από τη λίμνη Ορεστιάδα της Καστοριάς, το πρωί της Κυριακής.Καλοκαιράκι...

2013-08-04T20:36:52.497+03:00

Καλησπέρα!

     Με τούτα και με 'κείνα πέρασε ο καιρός. Έφτασε Αύγουστος, ώρες ώρες σκέφτομαι ότι περνάει γρήγορα. Ο καιρός των διακοπών.Φέτος οι διακοπές μου δεν κανονίστηκαν από νωρίς. Κάτι που ήταν να κανονιστεί όλο και αργούσε και μου έσπαζαν τα νεύρα, τελικά δεν κανονίστηκε τελευταία στιγμή, μου 'φυγαν και τα νεύρα και ηρέμησα. Έλα όμως που γνωστοί και άγνωστοι έφευγαν προς όλες τις κατευθύνσεις και ήθελα και εγώ!

     Παρασκευή ή Σάββατο φεύγω για Καρπενήσι και το πατρικό! Μια βδομάδα με την οικογένεια και φίλους. Μετά πάλι εδώ! Από τα χρόνια που είμαι εδώ, είναι ο μόνος χρόνος που δεν θα πάρω 2 εβδομάδες συνεχόμενες. Το σίγουρο είναι πως με μια μόνο εβδομάδα δεν νομίζω να βαρεθώ ιδιαίτερα.

     Από θερμοκρασίες καλά πάμε, έχει ανέβει το θερμόμετρο, καιρός του ήτανε δηλαδή με τόσα κρύα που μας έδωσε ο Ιούλιος! Τα φυτά μου θέλουν πότισμα κάθε μέρα. Στη δουλειά όλα καλά, τελειώνουμε θεματάκια και από Σεπτέμβρη βάζουμε νέους στόχους.

      Σκέφτηκα να κανονίσω διακοπές μοναχικές, μόνος μου σε ένα νησί. Στην αρχή ήμουν διστακτικός, δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω κατά πόσο θα περάσω καλά. Από την άλλη, άγνωστος σε αγνώστους, το παίζεις τουρίστας (που είσαι) και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Παίρνεις και κάνα βιβλίο παραπάνω και γεμίζεις το χρόνο σου. Μου πέρασε από το μυαλό να ψάξω κανέναν άγνωστο να πάμε διακοπές μαζί, αλλά η ντροπή δεν με άφηνε να κάνω κάτι τέτοιο. Όποιος το έχει κάνει ας μου πει τι να προσέξω!

Φιλιά πολλά και καλό βράδυ!
Ποιός θα ρίξει αυτή τη πύλη;;;

2013-06-12T08:44:32.598+03:00

Ρητορικό το ερώτημα..


Άνοιξη,,

2013-04-24T21:23:55.152+03:00


Καλησπέρα σας,
 Δεν είναι όμορφη η Άνοιξη; Τρελαίνομαι! Η Καστοριά πανέμορφη! Βασικά σαν να Καλοκαίριασε ξαφνικά.. Περιμένω ανυπόμονα να φύγω για Πάσχα, λίγες μέρες θα κάτσω αλλά θα είναι καλές.. 


Στα υπόλοιπα όλα καλά, με τα προσωπικά νομίζω τα έχω κάνει λίγο κουλουβάχατα αλλά όλα θα λυθούν.. αν το 'ξερα ότι θα είχα πέραση στα 30, στα 15 δεν θα έλεγα πότε θα γίνω 18 να βγαίνω αλλά πότε θα φτάσω 30 για να βρω γκόμενο.. χαχαχα για γέλια και για κλάματα, όπως το βλέπω..  Επίσης κατέληξα στο ότι  σε αυτή την ηλικία έχουμε πέραση στα μικρά.. δεν λέω πόσο μικρά.. είναι ένα θέμα και αυτό, μην μας πάνε και μέσα..
Δεν είναι πια ότι δεν θέλω να γράφω, αλλά σαν να το αποφεύγω συνέχεια.. δεν μου έχετε κάνει τίποτα πάντως, να ξέρετε.. είμαι εδώ και σας διαβάζω, αλλού σχολιάζω αλλού όχι, αλλού μου σπάνε τα νεύρα οι φόρμες που δεν μου βγάζουν τα σχόλια και τα παρατάω.. 


Σας χαιρετώ!Ψίχουλα..

2013-04-24T21:23:42.672+03:00

Καλησπέρα!   Πήγαινα το πρωί στη δουλειά, κατεβαίνοντας τα τελευταία σκαλιά για το κτήριο των γραφείων, βλέπω μια γιαγιά σε ένα παράθυρο που βγάζει ένα τραπεζομάντιλο να το τινάξει∙ και το τίναξε και έφευγαν από μέσα οι χαρτοπετσέτες. Ήταν και πρωί, ένιωθα και το λαιμό μου χάλια, είπα να μην αρχίσω τις νουθεσίες σε γριά γυναίκα και ξελαρυγγιαστώ να με ακούσει. Καλά πες, από οικολογική συνείδηση μπορεί να μην έχει, δεν είχαν και στην εποχή της κάδους ανακύκλωσης αλλά όταν μαζεύεις ένα τραπέζι αφήνεις τα μισά πάνω; Αν είχε πετσέτες πάνινες όπως στην εποχή της, θα τις πετούσε; Έτσι μου έφτιαξαν τα νεύρα πρωινιάτικα πήγα και στο γραφείο μου ανέβασε την πίεση ο νέος υπάλληλος που του δίνεις δουλειά για 2 ώρες και σου κάνει 5 και όταν του δίνεις παραπάνω σου λέει ότι δεν προλαβαίνει. Είναι να τραβάς τις κοτσίδες σου.    Μιζέρια και εκεί, μου 'ρχεται να μην μιλάω σε κανέναν εκεί μέσα. Βασικά ένα άτομο φταίει, που κάνει σαν μικρό παιδί, δημιουργεί πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει, κλαψουρίζει και αναλώνεται στα ίδια κάθε μέρα σχεδόν. Δεν λέω, γκρινιάζω και εγώ, αλλά όχι και έτσι, και να νομίζει ότι κάποιος είναι και ότι τα κάνει όλα όπως πρέπει, και πάντα να είναι ο πιο έξυπνος, γμτ δηλαδή, μεγάλος άνθρωπος και δεν βάζει μυαλό. Καλά ήμασταν όσο είχε άδεια. Θα σκάσω αλήθεια! Ώρες ώρες μου βγαίνει μια ψυχρότητα απέναντί του και σκέφτομαι ότι δεν πρέπει, τι φταίει και αυτός, η πίεση τον έκανε έτσι, τα προβλήματα και η παραπανίσια εξυπνάδα.. τι να πω.. μετά ηρεμώ, τα σκέφτομαι λιγάκι και τα ξεχνάω.      Επίσης, αυτός που ξεμυξιάζεται στα πλακάκια του μπάνιου, συνεχίζει να το κάνει και μετά την προειδοποίηση με το χαρτί που βάλαμε. Μα πείτε μου, ποιός μπορεί να είναι τόσο σιχαμερός, αηδιαστικός, αγενής, ηλίθιος καλύτερα να πω.     Υγρασία φουλ. Βροχές.. βροχές.. και πάλι βροχές.. Το σπίτι στάζει από παντού. Είναι που δεν ανάβω και το καλοριφέρ συχνά και δεν στεγνώνει ποτέ. Το Καλοκαίρι θα στεγνώσει μια και καλή με τις ζέσ[...]Παιδί στο.. φιλικό..

2013-04-24T21:21:53.649+03:00

Καλησπέρα!      Καλοκαιρία τις τελευταίες μέρες, στέγνωσε και κάνα ρούχο, που είχα ξεμείνει από σεντόνια και στο τέλος θα τα έβαζα ξανά με τη σειρά δεύτερη φορά, ήδη χρησιμοποιημένα. Είχε και αεράκι και οι πετσέτες στέγνωσαν σχεδόν, που είναι και δύσκολες στο στέγνωμα.       Προχτές είδα την ταινία Friends with Kids, δεν μπορώ να πω, ωραία ταινία. Συγκινητική ειδικά στο τέλος (όπως όλες θα μου πείτε). Πόσο εύκολο είναι να πάρει κανείς απόφαση να κάνει παιδί με ένα φιλικό πρόσωπο μόνο και μόνο για να μην μπει στο τρυπάκι της οικογένειας και της κατάντιας αυτής; Στην ταινία η σχέση αυτή τελικά δεν μένει φιλική μόνο. Που σημαίνει ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Φαντάζομαι όμως αν συνέχιζε η ταινία να μας δείξει και στιγμές από τα επόμενα χρόνια, θα είχαμε τα ίδια προβλήματα όπως αυτά που φοβόντουσαν οι πρωταγωνιστές όταν πήραν την απόφαση να κάνουν παιδί στο φιλικό..     Με έβαλε σε σκέψεις γενικά η ταινία, να κάνεις παιδί με μια φίλη σου και να το μεγαλώνετε μαζί, χωρίς τις δεσμεύσεις του "οικογενειακού βίου", του "γάμου" δηλ. Ο καθένας τη ζωή του και το παιδί και των δυο, οικογένεια μεν αλλά με την ευρεία έννοια. Δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα απόφαση κάτι τέτοιο. Εάν όμως υπήρχε η φίλη που θα το πρότεινε, με δυσκολία θα απέρριπτα την πρόταση. Θα ήθελα ένα παιδί στη ζωή μου και αφού δεν γίνεται (εν Ελλάδι) να μπορέσω να υιοθετήσω, οποιαδήποτε άλλη πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη.       Αύριο θα κάνουν διαμαρτυρία εδώ τα παιδιά του ΤΕΙ, μαζί τους και πολλοί φορείς της πόλης. Μαζί τους και εμείς. Αυτό το σχέδιο "Αθηνά" για καλό πήγαινε και μπάχαλο τα έκανε. Μπορεί να θέλουν να κόψουν λεφτά που ξοδεύονται και να κάνουν αναδιάρθρωση στα ανώτατα ιδρύματα, αλλά ο τρόπος που επέλεξαν θεωρώ ότι είναι λάθος. Κάνε αλλαγές στην εκπαίδευση, αμ δεν είσαι λιγάκι έξυπνος, κάνε τες σιγά σιγά να μην τις πάρει κανείς χαμπάρι. Τώρα καλά να πάθεις που όλοι είναι  εναντίον σου και κατεβαίνουν στους δρόμους. Ελπίζω να [...]Φεβρουάριος..

2013-02-07T18:04:56.282+02:00

Καλησπερίζω!     Γύρισε η χρονιά, καλά να είμαστε και καλή χρονιά να έχουμε! Καλύτερη από την περσινή τουλάχιστον! Όοοοχι δεν ήρθε ακόμη το Πάσχα, είπαμε πέρασε καιρός για να γράψω αλλά όχι και τόσο.      Στα εορταστικά που πέρασαν θέλω μόνο να πω ότι πέρασα καλά και οικογενειακά.. αν εξαιρέσεις ότι είχαμε τη μητέρα 1 βδομάδα στο κρεβάτι λόγω μέσης.. αλλά τεσπα όλα πήγαν καλά και γύρισα ακόμη πιο δυνατός για να αρχίσω τη χρονιά.      Όλα καλά στην πανέμορφη Καστοριά. Περνάει ο καιρός. Πότε μουντός, πότε βροχερός, με πολύ κρύο, με λιγότερο κρύο και έχει κάνα ήλιο ανάμεσα στα διαλείμματα, έτσι για ποικιλία ώσπου να έρθει η Άνοιξη και να αρχίσει να οργιάζει η φύση. Έκανα και τις πρώτες γύρες τις λίμνης για φέτος τις μέρες που πέτυχα καλό καιρό. Οι φωτό που βλέπεται από εκεί είναι!     Σε 2 μήνες περίπου κλείνω 4 χρόνια στην Καστοριά! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το πιστέψω! Εδώ κάνω παρέα με 2-3 άτομα, όλα γκέι. Τον τελευταίο καιρό το ένα από αυτά έχει μια σχέση. Μια χαρά είναι τα παιδιά και καλά να περνάνε. Το άτομο αυτό είναι (αν και δεν μου αρέσει η λέξη) κολλητός μου (από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον). Όπως και να' χει το πράγμα, αυτό που λένε ότι δεν είναι ότι καλύτερο κανείς να βγαίνει με ένα ζευγάρι έξω κλπ  κάπου έρχομαι και το καταλαβαίνω. Νιώθεις λίγο άβολα ώρες ώρες. Λίγο πως είσαι βάρος (ακόμη και αν δεν το νιώθουν αυτοί) και είναι σαν μπαίνεις ανάμεσά τους. Το έχω βιώσει και παλιότερα αλλά μετά το έκοψα, το απόφευγα με καλές δικαιολογίες. Μια χαρά κάνουμε παρέα ευτυχώς όμως, εκτός από αυτές τις αναλαμπές που μου έρχονται πότε πότε. Όταν ένα άτομο έχει μία σχέση, αλλάζει, προς το καλό, προς το κακό, ανάλογα από ποια πλευρά το βλέπει κανείς. Είναι η αλληλεπίδρασή του με τα υπόλοιπα άτομα. Τα γύρω γύρω. Καταλαβαίνεις όμως γιατί κάποια στιγμή πέρασες από τα ίδια και δεν παρεξηγείς την συμπεριφορά αυτή ασχέτως αν σε ευχαριστεί ή όχι. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις σε όλη σου [...]43 σχόλια

2014-01-20T11:36:40.279+02:00

Καλησπέρα σας,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Πως περνούν οι μέρες δεν το καταλαβαίνω! Δουλειά, σπίτι, λίγη γυμναστική, ένα καφέ έξω, στο σπίτι μου ή σε σπίτι φίλου, λίγη μουσική, ελάχιστο ίντερνετ για κάνα μπλόγκ, διάβασμα και ύπνο. Ευτυχώς δεν αφήνω πολύ ελεύθερο χρόνο, όλο και κάτι έχω να κάνω ακόμη και μεσα στο σπίτι, αλλά είναι καλά και έτσι.

Από την άλλη η προσπάθεια με τη θέρμανση συνεχίζεται σαν να έχω βάλει στοίχημα με το κρύο για το ποιος θα νικήσει. Φέτος (από πέρυσι δηλ. αλλά έφυγα και δεν πρόλαβα να τη χρησιμοποιήσω) έχω πρώτη μούρη στο σαλόνι την σόμπα υγραερίου, τώρα άμα ακούσετε κάνα μπαμ, να ξέρετε από που έγινε.. Το πετρέλαιο σε δεύτερη μοίρα, άμα χρειαστεί, με το σταγονόμετρο. Να κρατήσω όσο έχει μέχρι να τελειώσει ο Χειμώνας γιατί λεφτά για να βάλω άλλο δεν έχω.

Τι να πω και για το σπίτι, που είναι σαν να μου κάνει πόλεμο! Η λεκάνη της τουαλέτας ψιλοβουλωμένη είναι, πότε τραβάει, πότε όχι. Το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας έχει φουσκώσει από την υγρασία και κλείνει ίσα ίσα. Όχι πες μου τώρα, δεν είναι σαν κάποιος να το κάνει επίτηδες; Πρέπει να τα αλλάξει ο ιδιοκτήτης τα κουφώματα, μη σου πω και όλες τις σωληνώσεις του μπάνιου, ένα χάλι είναι όλα. Άμα του τα πω προβλέπω να με πετάει έξω κατευθείαν με τις κλωτσιές με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτόν τον καιρό μου είχαν πει να κάνω μια μαγνητική και είχα αγχωθεί φουλ καθώς δεν έβρισκα τη γιατρό μου. Την βρήκα όμως και κανονίσαμε για Άνοιξη αρχές, καθώς θα λείπει μέχρι τότε. Αφού δεν επείγει πάλι καλά.

Κανονίσαμε και τις διακοπές μας. Οι δικές μου ξεκινούν την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι μετά την γιορτή μου. Ωραία θα είναι και φέτος ελπίζω. Σήμερα περιμένουμε χιόνι, ωραία θα είναι αλλά μόνο μη το παγώσει μετά και δεν μπορούμε να κάνουμε ρούπι.

Αυτές τις μέρες ανακαλύπτω το τουίτερ για να δω αν με βολεύει σαν μέσο. Μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί εν είδει τσατ. Άσε που νομίζω κολλάει ώρες ώρες και μου βγάζει πόση ώρα μετά τα μηνύματα, πρώτα εμφανίζονται στο μέιλ και μετά στη σελίδα του. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει ο ενθουσιασμός μου γι' αυτό.

Αλλάααα παράπονο δεν έχω κανένα, όλα μια χαρά. Κάνετε καιρό να διαβάσετε ανάρτησή μου αλλά γενικά δεν έχω πολλά να σας πω. Βλέπετε ότι είμαι καλά αφού οι περισσότεροι με βλέπετε να περνάω από τα μπλόγκ σας!

Αυτά τα ολίγα..
Φιλιά!


Συγγραφείς..

2013-04-24T21:23:30.512+03:00

Καλησπέρα!     Σήμερα το πρωί σηκώθηκα με αρκετή όρεξη να κάνω μια ανάρτηση. Τώρα βέβαια μετά από τόσες ώρες μου 'φυγε λιγάκι... αλλά οι συνθήκες είναι ότι πρέπει.. έξω βρέχει, νύχτωσε κιόλας, έκανα και καφέ, δεν θα πάω πουθενά.. οπότε θα γράψω σε εσάς!      Φθινοπώριασε για τα καλά! Από χτες βρέχει, πότε ψιχάλα, πότε δυνατά και πότε κανονικά. Αέρα δεν έχει όμως. Κρύωσε και ο καιρός. Υγρασία πολλή! Σήμερα έβγαλα και τα υπόλοιπα χειμωνιάτικα. Σιδέρωσα και κάποια γιατί ήταν στα κακά τους χάλια. Τώρα είμαι έτοιμος για τα κρύα! Δεν έστρωσα τα χαλιά, το άλλο ΣΚ αυτά, θα αλλάξω και τους καναπέδες μάλλον, έτσι για αλλαγή!      Στη δουλειά, ήρεμα τα πράγματα, σας είπα ότι σας είπα στο προηγούμενο ποστ αλλά είχαμε και συνέχεια. Ήρθε το συγκεκριμένο άτομο με αξιώσεις και απαιτήσεις. Όπως καταλαβαίνεται γίναμε Τούρκοι και οι δυο και ανταποκριθήκαμε καταλλήλως. Δύσκολη η διοίκηση αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Έγινε ρεζίλι και ηρέμησε και αυτός και εμείς. Μαζεύτηκε και κάνει την πάπια. Ξέρω ότι θα έχουμε και συνέχεια αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Να ξέρετε ότι αν έχετε δίκιο, δεν σας κουνάει κανένας και επίσης να φροντίσετε πάντα να έχετε ένα σύμμαχο, έστω και για καμιά συμβουλή.      Προ ημερών έκλεισα και τα 29 μου χρόνια. Οδεύω για τα 30! Τώρα για να χαρώ αυτό δεν είναι αλλά τι να κάνω κιόλας; Μπορώ και αλλιώς; χαχαχα! Ας γελάμε και ας πηδάμε για να λέμε ότι δεν πεινάμε που έλεγε και η γιαγιά.. άσχετο ε; Πως περνάνε τα χρόνια απορώ.. είμαι 3,5 χρόνια εδώ.. και είναι σαν να ήρθα πριν ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι περνάω καλά, χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο βέβαια.. και από προσωπικά ελάχιστα. Ω ναι αυτό είναι για κλάματα..      Αρχές της εβδομάδας που εκπνέει μου ήρθε ένα μέιλ από μία mail list που έχω γραφτεί και έλεγε για μια επιστολή της Χρύσας Δημουλίδου. Την έψαξα, τη βρήκα, την διάβασα, έμεινα άφωνος μπορώ να πω.      Θα σας αφήσω ε[...]