Subscribe: Αλφειός Ποταμός
http://alfeiospotamos.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Greek
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Αλφειός Ποταμός

Αλφειός ΠοταμόςΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΠΑΡΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ΄ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑριστοτέληUpdated: 2018-03-20T17:43:46.683+02:00

 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΣΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

2015-12-18T18:31:46.447+02:00

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2899 ή κατ” άλλους 2015 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΠρωτόκολλο 63673/18/12/15ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1060356590651516&set=a.742940135726498.1073741828.100000315551099&type=3&theaterNanci Georgossopoulou Το πρώτο βήμα έγινε !!!Κατατέθηκε σήμερα στην ΔΟΥ Χαλκίδος επ” ονόματι μου η εξώδικη δήλωση-εντολή για την είσπραξη κάθε βεβαιωμένης σε βάρος μου οφειλής απ” τους λογαριασμούς των 600 δις καθώς και απ” τα συνολικά ποσά των 115,5 τρίς των καταπιστευματικών λογαριασμών στα οποία είμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες συνδικαιούχοι…Η κατάθεση έγινε εν αγαστή συνεργασία με τους υπαλλήλους της ΔΟΥ , για να μην πω σε κλίμα ενθάρρυνσης προς ημάς ….Κατατέθηκαν λοιπόν σήμερα 1+12 =13 τέτοια εξώδικα από 13 συμπολίτες μας….Για λόγους ουσίας ζήτησα απ” την υπάλληλο του τμήματος πρωτοκόλλου να καταχωρήσει στον υπολογιστή της και τα 13 εξώδικα με την αιτιολογία ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ !!!!Ο Λαός έδωσε την ΕΝΤΟΛΗ…. Αναμένουμε την απάντηση των υπαλλήλων μας , διαχειριστών της εξουσίας την οποία ημείς τους αναθέσαμε !!! ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!!!https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1060356587318183&set=a.742940135726498.1073741828.100000315551099&type=3&theaterΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ : ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ…… ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΙ ΟΥΧΙ ΑΥΤΉ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΉΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!! Το δικό μου εξώδικο θα επιδωθεί τελικά και δια δικαστικού επιμελητού και στον Υπ.Οικ. την Δευτέρα , προκειμένου να αποδεικνύεται απ την έκθεση επίδοσης η ακριβής ημερομηνία παραλαβής του εγγράφου για να μην υπάρχει καμμία αμφισβήτηση ως προς το πότε ακριβώς παρήλθε η πενθήμερος προθεσμία που τάχθηκε με το εξωδικό μας…. ΔΥΝΑΜΗ , ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!!!!!!!!!! Όπως λέει και ο γίγαντας του ελληνισμού , η Βάση του Λαού μας , ““το ποτάμι είμαστε εμείς»….Πάμε να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγέως …ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ…. Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!…………………………….ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣ[...]ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

2015-12-16T21:15:18.822+02:00

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΣΑΕΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΕΝΟΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.«ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ – ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ ΚΤΛ)»Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΤΟΙ:α) ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΚΑΙβ) ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ 2013ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Η ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΩΘΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ.ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΣΥΓΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΤ” ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞ” ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦ[...]ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, μέρος Α» (απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

2015-07-31T12:15:21.053+03:00

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητοί Συνέλληνες, είναι πολύ σημαντική η στιγμή κι έφτασε η ώρα να αναλύσουμε όλα τα ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  που χρειάζονται για την Ελλήνων Πολιτεία, ξεκινώντας από τις 12 ΑΞΙΕΣ, συνεχίζοντας με τις 18 ΑΡΧΕΣ από τις οποίες οι 10 είναι ΑΞΙΑΚΕΣ και οι 8 είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και τελειώνοντας με τους 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που συμπληρώνουν και κλειδώνουν την Ελλήνων Πολιτεία.Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να τις αναλύσουμε, αν και θεωρώ ότι η κάθε Αξία θέλει πάρα πολύ ανάλυση, γιατί αργότερα θα έρθουν και οι ΥΠΟ-ΑΞΙΕΣ, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την εικόνα του Αξιακού μας συστήματος.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΞεκινάμε λοιπόν από τις Αξίες και θα εξηγήσουμε μαζί με τον Βασίλη τον Θεοδωρόπουλο τι ακριβώς σημαίνει Αξία, γιατί πρέπει να είναι στο Αξιακό μας Σύστημα. Θα δούμε και θα καταλάβουμε καλύτερα, ότι το Αξιακό Σύστημα στην Ελλήνων Πολιτεία είναι ένας αντικατοπτρισμός του ίδιου του Σύμπαντος, όπως ακριβώς έχει εξελιχθεί και λειτουργεί όλο το Συμπαντικό στερέωμα.Εμείς αυτή την φορά δεν ορίζουμε μόνο τις ΑΞΙΕΣ, αλλά και το τι σημαίνει ΑΞΙΑ.Βασίλη, ξεκίνα λοιπόν με τον πιο ευκρινέστερο τρόπο για να μεταδόσουμε τι ακριβώς φτιάχνουμε, για να καταλάβουν όλοι πώς θα κλειδώσει η Πολιτεία και πώς μπορούμε να παράξουμε την Πολιτεία, η οποία παράγει Ανθρώπους και Πολίτες μέσα σε ένα ΑΞΙΑΚΟ-ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ σύστημα, έτσι όπως είμαστε εμείς δομημένοι κι έτσι όπως το ΣΥΜΠΑΝ  μας ανέχεται και μας αντέχει!Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταρχήν θέλω να πω ότι κάνουμε έναν Όρκο που είναι η Συμπαντική Θέση του Ανθρώπου, να προσδιορίζει ποιος είναι ο στόχος του και ποιος ο προορισμός του και μέσα σε αυτόν τον Όρκο, αναφέρουμε ότι ορκιζόμαστε στα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.Ήρθε η ώρα λοιπόν να ορίσουμε και να εξήγήσουμε ποια είναι τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.Αυτές τις ΑΞΙΕΣ δεν μας τις δίνει κανένα ιερατείο, δεν μας τις δίνει καμία οντότητα, αλλά είναι οι ΑΞΙΕΣ οι οποίες είναι έμφυτες στα ανθρώπινα όντα. Αυτές οι ΑΞΙΕς είναι ιδίον του Ανθρώπου, γιατί είναι έμφυτες μέσα στον Άνθρωπο κι αυτό θα το καταλάβουμε αναλύοντας τες.Ο Άνθρωπος πρέπει να βρίσκεται σε κάποια ΜΕΣΟΤΗΤΑ.Η Μεσότητα έχει αναλυθεί από τους δικούς μας φ[...]1/8/2899(2015)/Ω:19.30 ΟΜΙΛΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

2015-07-31T12:13:14.590+03:00


ΑΥΡΙΟ 1-8-2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30 ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ ΣΤΟ ΚΡΙΟΝΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!
ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο 
Αντώνης Κλάδης !!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !

2015-07-30T15:21:39.324+03:00

ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΔΥΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ…-Άστα τι να σου λέω ! Ήρθε χθες ένας και μου “φερε κάτι εφημερίδες «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» γράφει ! Κάθησα και διάβασα που λες, και έχω χάσει τον ύπνο μου… ! Αυτοί πάνε πολύ σοβαρά και το πιο ωραίο είναι ότι όλα είναι με το νόμο !!!-Τι μου λες; ! Μήπως είναι αυτοί που τρέχουν με τον Σώρρα ; !!!-Ναι κι απ” ότι διάβασα πάνε για εθνοσυνέλευση !!! Ξέρεις τι πάει να πει αυτό ε; !!! -Ε ;;;;;; !!!! αμάν αλιλουγιάχ και γίνει κάτ τέτοιο ….!!!! Τη βάψαμε .. και το χειρότερο … δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα !!! -Κι ακόμα χειρότερα… πάνε με το νόμο ! Είναι όλα με το νόμο και μάλιστα τον νόμο των αυτοχθόνων !!!! Και τώρα τι κάνουμε;;;-Μάλλον να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε βαλίτσες…… ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ !!! Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ !!! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ … ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΗΣ !!! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ… ΠΕΤΟΥΣΕ … ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ … ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ… ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!! … ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ !!! ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΜΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΡΑΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ !!!…… ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ , ΑΙΘΕΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΑ , ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ.ΔΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ.ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΒΟΗ ΘΕΙΑ:ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ) ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩ[...]ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ. Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 6:28 -6:29 ΠΜ

2015-07-30T15:20:35.466+03:00

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 6:28 -6:29 ΠΜ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ -ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΕΞ´ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΦΑΛΜΥΡΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΓΊ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ 2015 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΔΡΩΜΕΝΟ ( ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΟΝΟΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ )ΕΤΣΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΟΛΗΣΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΥΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΦΥΑΛΗ 1 ΛΙΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΥΔΩΡ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΟΝΟΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ ) 13 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ 12 ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΟ 13ο ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ  ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ:1. ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ2. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ3. ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ4. ΙΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡ*** ( Δείτε πιο κάτω τα έντυπα και κατεβάστε τα )ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΑΝΑΤΑΣΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ » Ε » ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ «Ψ» ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΜΑΣ ΑΤΟΜΟΥΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ Ή ΠΥΛΙΝΟ Ή ΧΑΛΚΙΝΟ ( ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ) ΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΥΛΛΕΞΕΙΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝ[...]ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η… 14η «ΜΑΚΚΑΒΙΑΔΑ» ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;

2015-07-29T23:22:25.239+03:00

[ … Ἴφιτος … φθειρομένης τότε δὴ μάλιστα τῆς Ἑλλάδος ὑπὸ ἐμφυλίων στάσεων… ἐπῆλθεν αἰτῆσαι τὸν ἐν Δελφοῖς θεὸν λύσιν τῶν κακῶν: καί οἱ προσταχθῆναί φασιν ὑπὸ τῆς Πυθίας ὡς αὐτόν τε Ἴφιτον δέοι καὶ Ἠλείους…τὸν Ὀλυμπικὸν ἀγῶνα ἀνανεώσασθαι. ][ … χρόνῳ δὲ ὕστερον Ἴφιτος, γένος μὲν ὢν ἀπὸ Ὀξύλου, ἡλικίαν δὲ κατὰ Λυκοῦργον τὸν γράψαντα Λακεδαιμονίοις τοὺς νόμους, τὸν ἀγῶνα διέθηκεν ἐν Ὀλυμπίᾳ πανήγυρίν τε Ὀλυμπικὴν αὖθις ἐξ ἀρχῆς καὶ ἐκεχειρίαν κατεστήσατο, ἐκλιπόντα ἐπὶ χρόνον ὁπόσος δὴ οὗτος ἦν: αἰτίαν δὲ δι” ἥντινα ἐξέλιπε τὰ Ὀλύμπια, ἐν τοῖς ἔχουσιν ἐς Ὀλυμπίαν τοῦ λόγου δηλώσω. [6] τῷ δὲ Ἰφίτῳ, φθειρομένης τότε δὴ μάλιστα τῆς Ἑλλάδος ὑπὸ ἐμφυλίων στάσεων καὶ ὑπὸ νόσου λοιμώδους, ἐπῆλθεν αἰτῆσαι τὸν ἐν Δελφοῖς θεὸν λύσιν τῶν κακῶν: καί οἱ προσταχθῆναί φασιν ὑπὸ τῆς Πυθίας ὡς αὐτόν τε Ἴφιτον δέοι καὶ Ἠλείους τὸν Ὀλυμπικὸν ἀγῶνα ἀνανεώσασθαι. ἔπεισε δὲ Ἠλείους Ἴφιτος καὶ Ἡρακλεῖ θύειν, τὸ πρὸ τούτου πολέμιόν σφισιν Ἡρακλέα εἶναι νομίζοντας. τὸν δὲ Ἴφιτον τὸ ἐπίγραμμα τὸ ἐν Ὀλυμπίᾳ φησὶν Αἴμονος παῖδα εἶναι, Ἑλλήνων δὲ οἱ πολλοὶ Πραξωνίδου καὶ οὐχ Αἴμονος εἶναί φασι: τὰ δὲ Ἠλείων γράμματα ἀρχαῖα ἐς πατέρα ὁμώνυμον ἀνῆγε τὸν Ἴφιτον.Παυσανία Ηλιακά Α΄ … ]ΚΙ ΕΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ …[ Απλώς οι Αγώνες Μακάμπι είναι για εβραίους αθλητές. Είναι μια οικογένεια, μια κοινότητα, όπου όλοι οι αθλητές έχουν κάτι κοινό. Αυτό διαφοροποιεί τους Αγώνες Μακάμπι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.… η πρώτη Μακκαβιάδα έλαβε χώρα το 1932. Από πού προέρχεται το όνομα, εξηγεί ο ιστορικός Μοσέ Τσίμερμαν από την Ιερουσαλήμ:«Πότε ήταν οι Εβραίοι ηρωικοί, πότε ήταν μυώδεις, πότε ήταν δυνατοί; Την εποχή των Μακκαβαίων. Ο Ιούδας Μακκαβαίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο, ένας στρατηγός, ο οποίος επιβλήθηκε στους Έλληνες, τους Ελληνιστές»*.*Σημείωση ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ: Διαβάστε όμως την ιστορική αλήθεια για τους Μακκαβαίους ΕΔΩ ]ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ … «ANY GAMES»  ΚΙ ΑΣ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «IEROUS (HOLLY) OLYMPIC AGONES» ( MATCHES ) !!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [...]ΠΕΡΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ 24/11/2011 ;;;

2015-07-29T23:18:11.161+03:00

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ Πήρε το αυτί μου, πως λέει θα πάει δικόγραφο στην βουλή βάσει του άρθρου 86 του συντάγματος ( περί ποινικών ευθυνών υπουργών και μελών της κυβέρνησης ) , από την εισαγγελέα Αθηνών, για ένα πλάνο που διαχειρίστηκε ο Γιάν(ν)ης και οι συνεργάτες.. πως δεν είναι αρμοδιότητα του δικαστικού σώματος αλλά του κοινοβουλίου. (δηλαδή με υπογραφή 30 μόνο βουλευτών θα γίνει ειδικό δικαστήριο). Καλά μέχρι εδώ όλα. (ασχέτως αν δεν εφαρμόστηκε το plan b).Ρωτάω εγώ τώρα, και ας μου πει κάποιος πως κάνω λάθος…Το δικόγραφο που διαβάστηκε και διαβάστηκε από την βουλή στις 24 Νοεμβρίου 2011 περί ευθύνης υπουργών για το πρώτο μνημόνιο, ( 173 οι υπογράφοντες του 1ου μνημονίου, μη τα ξεχνάμε αυτά ) που εφαρμόστηκε κιόλας.(Δείτε στην φωτογραφία την σχετική ανακοίνωση)1ον Γιατί δε το είχαν βγάλει στην δημοσιότητα;,2ον Γιατί δεν υπήρξαν 30 βουλευτές της αντιπολίτευσης να κάνουν τότε ειδικά δικαστήρια τότε, για τους 173 προδότες του έθνους… 3ον Γιατί υπάρχουν Έλληνες που εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε κόμματα εξουσίας ή μη..4ον Γιατί δε κάνουμε ΕΜΕΙΣ μέσω των Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) άσκηση Κυριαρχίας σαν Έλληνες Ιθαγενείς; http://alfeiospotamos.gr/?p=16821Κοιτάξτε, τι μπορείς να καταφέρεις αν είσαι ενωμένος και με την κυρίαρχη δύναμη του αυτόχθονα στον τόπο που γεννήθηκες.Εδώ: http://alfeiospotamos.gr/?p=16837ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ… ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΌ ΕΛΛΗΝΕΣ;https://www.youtube.com/watch?v=2aiojcDVQHw&feature=shareΤΗΝ ΑΝΆΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ( Ε.ΣΥ ) .ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ( ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ…..ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ Ο[...]«Δεν είναι θέμα χρημάτων: είναι περιβαλλοντικό και πολιτιστικό ζήτημα» ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ!

2015-07-29T23:24:58.268+03:00

Αυτόχθονη φυλή στον Καναδά αρνείται 267.000 δολάρια ανά άτομο για να επιτρέψει τη διέλευση αγωγού από τη γη τουςΗ φυλή των Lax Kw’alaams, ενός «πρώτου έθνους» που ζει σε ένα απομακρυσμένο μέρος της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, απέρριψε μια προσφορά ύψους 267.000 δολαρίων ανά άτομο για να επιτρέψει σε έναν αγωγό φυσικού αερίου να κατασκευαστεί στη γη τους. Το εταιρικό σχήμα υπό τον ενεργειακό γίγαντα Petronas της Μαλαισίας είχε προσφέρει στα 3600 άτομα της φυλής συνολικά 960.000.000 δολάρια για να καταστεί δυνατή η κατασκευή του αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου του Βορειοδυτικού Ειρηνικού.«Δεν είναι θέμα χρημάτων: είναι περιβαλλοντικό και πολιτιστικό ζήτημα» ανέφεραν στη δήλωσή τους οι εκπρόσωποι της φυλής που ψήφισαν ομόφωνα ενάντια στην προσφορά. Η ψηφοφορία έγινε εν μέρει δυνατή από μια απόφαση του Καναδικού Ανώτατου Δικαστηρίου πέρυσι που έδωσε μεγαλύτερη αυτονομία στις αυτόχθονες ομάδες και μεγαλύτερο έλεγχο επί των φυσικών πόρων και ζητημάτων που επηρεάζουν τα εδάφη τους.Η απόφαση αποτελεί ένα ακόμη εμπόδιο στα σχέδια ενεργειακών κολοσσών να εξάγουν περισσότερα ορυκτά καύσιμα από τον Καναδά. Εκτός από τον αγωγό Keystone XL Pipeline του οποίου το τελευταίο διασυνοριακό σκέλος δεν εγκρίθηκε από το Λευκό Οίκο, η νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα έχει δηλώσει ότι θα αποσύρει την υποστήριξη της Επαρχίας στον αγωγό Northern Gateway που θα μεταφέρει αραιωμένη άσφαλτο από πισσώδεις άμμους στην ακτή του Ειρηνικού. http://oikotrives.gr/periodiko/kosmos/eidame-10/………………….ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ! Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ , ΤΟΥ ΕΘΙΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ! «ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΙ ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ»ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝhttps://www.google.gr/maps/place/Lax+Kw’alaams+Fire+Dept/@54.299247,-130.250559,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1s2611896!2e1!3e10!6s%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fstatic.panoramio.com%2Fphotos%2Fsmall%2F2611896.jpg!7i936!8i694!4m2!3m1!1s0x5472d56c63f940b7:0xcdf7ffa3b2e57d8b?hl=elΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!http://www.firstnations.de/indian_land.htmΔΕΙΤΕ «ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ»-ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ «HER MAJESTY THE QUEEN» ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ(ΙΝΔΙΑΝΩΝ) ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ…ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ Τ[...]


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !

2015-07-27T22:32:06.748+03:00

https://www.google.com/maps/d/viewer?usp=sharing&mid=zioSogf14fdA.kjXBAEZD3TCEΛίλη Χαραλαμπίδου ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ !!!Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»[...]ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. «ΞΑΦΝΙΚΗ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ» ΠΟΛΛΩΝ blogs ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ! ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

2015-07-27T22:30:50.574+03:00

8/11/2013 21:32 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!…ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ… «ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ» ΤΗΝ… ΑΜΕΡΙΚΗ ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ»-ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ; ΤΙ ΔΟΛΩΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΝΑ ΔΟΥΜΕ … ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ … ΨΕΥΤΙΚΩΝ ( ΘΑ… ΘΑ… ΘΑ… ) ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ … ΔΟΓΜΑΤΑ…ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ 21/2/2014 14:32 BRETTON WOODS, B.I.S., ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ!George Kinikos Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ..!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΣΗ ……..   ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ….. ΑΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..1…ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑ USA $ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΕΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ…2…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.. ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΔΕ , ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΛΑΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007………………………………………………ΚΑΙ ΤΗΝ 3/3/2014 19:05 ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ !!! ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ[...]


Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

2015-07-27T22:24:27.933+03:00

Vasilis TheodoropoulosΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ. !!!!!ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΠ” ΑΚΡΙΒΩΣ.Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡ” ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΕΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KFW ΤΟΝ WOLFANG SCHOEBLE. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΚΑΘΕ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ 100 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ .Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 120 Ε.ΣΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 120 Ε.ΣΥ. ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ……..ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ. !!!!!!!!……………………………….ΣΧΕΤΙΚΑ…ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;;;ESM ( ΕΜΣ ) : η νέα δικτατορία! ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΚΤΕΙΣ; «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΣΥ !ΗΛΕΙΑ… ΕΛΛΑΔΑ… Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ… ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΑΪΠΕΔ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ;;;………………………………http://alfeiospotamos.gr/?p=16789[...]Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ…

2015-07-27T22:23:04.948+03:00

Νικητας Καραγιαννης ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΔΙΑ-ΚΡΙΣΗ…ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ…Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ…ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ…Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΟΝΗΣΗ…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ…Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ…ΓΙ” ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ…Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ…Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΟΡΑΤΟ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ…ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ…ΕΡΡΩΣΘΕ…http://alfeiospotamos.gr/?p=16787[...]ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;;;

2015-07-27T22:21:28.232+03:00

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑDimitris GialipsosΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ… ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΡΔΙΑ.. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ:ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ;ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ …ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ..ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ???ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!  allowfullscreen="" frameborder="0" height="521" src="https://www.youtube.com/embed/2aiojcDVQHw?start=165&feature=oembed" style="border-width: 0px; margin: 0px; outline: 0px; padding: 0px;" width="695">http://alfeiospotamos.gr/?p=16779[...]ΦΕΚ 119/1922 Νόμος 2870. ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

2015-07-27T22:19:00.200+03:00

Αποστολης Σταθόπουλος ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ) ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ 2870, ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ. ΟΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ !!!……………………………..ΣΜΥΡΝΗ 1922 . ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. (βίντεο) Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!!BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ……………………………..Pavlos Chatzimoissis‎ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1922Ο νόμος 2870…Ένας νόμος, μια δημοσίευση, μια απόφαση, ένα απειλητικό «αόρατο» χέρι θανάτου…εφαρμόστηκε και οδήγησε σε σφαγές και φρικτό θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες Μικρασιάτες…Ο λόγος;Μα δεν είχαν διαβατήριο για να έλθουν στην Ελλάδα! Γιατί έτσι αποφάσισε η Ελλήνων Βασιλική Πολιτεία…Αυτά τα μιάσματα, οι βενιζελο-τρελαμένοι, οι τουρκομερίτες και τουρκόσποροι ας μείνουν εκεί, οι αχάριστοι, να σφαχτούν από τον Κεμάλ…https://www.facebook.com/photo.php?fbid=967001609989285&set=gm.999298723435611&type=1&theater………………………………………………..ΓΙΑΤΙ Ο ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ; … Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ! ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… , ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΩΘΕΙ…Ο ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…Το χρονικό: Η Τράπεζα της Ανατολής, η Εθνική τράπεζα και η Κεντρική ΤράπεζαΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ 20o ΑΙΩΝΑ ΜΕ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΘΥΜΑΤΑ.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1920 Ο ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΕΚ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΑΠΟΔΕΙ[...]ESM ( ΕΜΣ ) : η νέα δικτατορία! ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΚΤΕΙΣ; «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΣΥ !

2015-07-27T22:16:19.090+03:00

allowfullscreen="" frameborder="0" height="391" src="https://www.youtube.com/embed/Q1p1gosnoyc?feature=oembed" style="border-width: 0px; margin: 0px; outline: 0px; padding: 0px;" width="695">………………………………………………………………ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ / ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ή ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…………………………………………………………………Athanasios Dimitrios Ntompros ΕΛΛΗΝΕΣ………………………!!!!!!!!Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…… ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ……ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ………<<ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ>>ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΤΡΟΙΚΑ ( ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕΚΟΜΙΣΙΟΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ………….ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ????????? (ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ……………Η ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΣ…….(ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΝΤΕ Η” ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ)…………….ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ??????????ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΕΛΕΓΧΟ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ, Η” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ……….ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ………….ΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ???????……,…ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ………..ΑΡΑ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ……ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ (ΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ (ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ……..ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ)ΚΑΙ ΟΛΑ Α[...]ΙΑΝΟΣ Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΟΣ !

2015-07-27T22:14:17.381+03:00

Panagiotis Kourevessis1ον. Ο Ιανός , θεός των Ρωμαίων , είχε διπλή όψη .Κοιτούσε και δυτικά και ανατολικά , καλύπτοντας έτσι την Ρωμαική Αυτοκρατορία !Βλέποντας την εικόνα εντελώς συμπτωματικά , μου θύμισε ότι είναι άδικο να ρίχνω τα<πάρθεια> βέλη μου , σε μία κατεύθυνση .Η άλλη πλευρά , ο λαός , είχε μείνει ανενόχλητος , να λέει και πράττει . Ένας νεαρός εκτιμώ σε ηλικία έγινε η αφορμή να χρησιμοποιήσω και την άλλη όψη μου.2ον. Αρκετό καιρό τώρα κοιτούσα προς την μία κατεύθυνση έχοντας την εντύπωση ,ότι εκεί ήταν μόνο το πρόβλημα .Οι πολιτικοί μας , όλου του φάσματος , εντός του Κοινοβουλίου, <ταμπουρώθηκαν> πίσω από τις κουίντες του θεάτρου τους και σιγά-σιγά ετοιμάζονται για τις…διακοπές τους , θεωρώντας ότι , επετέλεσαν το <καθήκον απέναντι στον όρκο τους ,ψηφίζοντας το Τρίτο μνημόνιο !!!3ον. Απορημένος παρακολουθώ τον <υποβόσκωντα> ανταγωνισμό , μεταξύ δύο νέων πολιτικών , του Πρωθυπουργού και της Προέδρου της Βουλής , με παράλληλη έξαρση σε κορώνες ,νεοδημοκρατικές , πασοκικές και νεοπασοκικές ποταμίσιες , κουμουνιστικές και χρυσαυγίτικες και νόημα δεν βγάζω !!4ον. Όταν , εγώ , ο πολύπειρος , στα 70 μου χρόνια , <χάσκω> ως χάνος , μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στον πολιτικό χώρο , που όπως και να το κάνουμε , έχουν ορισθεί , μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες , να διαχειρίζονται τις τύχες και το μέλλον αυτού του τόπου, φανταστείτε τι παθαίνουν οι άπειροι και κυρίως η νεολαία αυτού του τόπου , η οποία αγκαλιάζει από το Νεογέννητο , περνά από τους παιδικούς σταθμούς , τα Νηπιαγωγεία , το Δημοτικό , το Γυμνάσιο ,την Επαγγελματική κατεύθυνση το , Λύκειο , την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές , το Πανεπιστήμιο, το Πτυχίο , τις παράπλευρες σπουδές , ξένες γλώσσες ή και τον ξενιτεμό για Σπουδές5ον. Από την ώρα που γεννιούνται τα Ελληνόπουλα , είναι τα αθώα θύματα , μιας πολύπλευρης κρίσης , η οποία έχει τις απαρχές της από το 1974 και εντεύθεν με υπεύθυνους όχι μόνο τους πολιτικούς (δεν ακούν τίποτε άλλο από τα σκάνδαλα τους.) , τους γονείς , οι οποίοι αν δεν έχουν χωρίσει (φο[...]Απλά μαθηματικά…

2015-07-24T20:23:33.282+03:00


Δώρα Γκιούρα ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΤΜ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. :

- ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ;
- 5€
- ΔΗΛΑΔΗ 5€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 60€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 180 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ !!!
- ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
- ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ;;;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ…..

allowfullscreen="" frameborder="0" height="521" src="https://www.youtube.com/embed/iUg8HvkG_JE?feature=oembed&start=300" style="border-width: 0px; margin: 0px; outline: 0px; padding: 0px;" width="695">
…………………………………..Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 23/7/2899 βίντεο

2015-07-24T20:22:05.831+03:00allowfullscreen="" frameborder="0" height="391" src="https://www.youtube.com/embed/IG_7ncFgowA?feature=oembed" style="border-width: 0px; margin: 0px; outline: 0px; padding: 0px;" width="695">ΗΛΕΙΑ… ΕΛΛΑΔΑ… Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ… ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΑΪΠΕΔ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ;;;

2015-07-24T20:20:57.049+03:00

ΡΑΘΥΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…Ο ΙΜΠΡΑΪΜ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ … ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ …  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ …ΔΕΙΤΕ ΤΑ «ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ( «Θεσμοί» και κυβέρνηση ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!![ «ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ «ιμπραΐμηδων» … ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ… ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ …Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ… ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ … ΟΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΣΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΓΛΥΨΕΙΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ … ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ;;;; ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ;;; ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΠΛΕΡΕΤΖΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΛΑΨΟΠΟΥΛΙ … ΣΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ! ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΛΑ ! ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΑΜΕ , ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΜΕ , ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕΣ … ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΣ … ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΣΟ , ΝΑ ΞΕΤΣΙΜΠΛΙΑΣΤΕΙΣ , ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ! ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ … ΣΟΥ ΤΑΡΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ … ! ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ κιχ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΤΑΝ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ … ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ;;;; ούτε κιχ …Η ΒΟΥΛΗ ΛΕΕΙ «ΝΑΙ» ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ; ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ … ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ … ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ !!! Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ … Πλάτων Πισατίδης ]…………………………………………………………………..«Υποθηκεύεται» και η Ηλεία; – Στο ΤΑΙΠΕΔ 121 ακίνητα*Τα ακίνητα του δημοσίου στο νομό μας, δεν φαίνεται πως θα «περάσουν» άμεσα στο νέο φορέα αλλά η πώλησή τους θα γίνει σταδιακά*Στη λίστα η έκταση της ΔΕΠΟΣ στις Θίνες Βαρθολομιού, τα μεγάλα παραλιακά «φιλέτα» σε όλο το μήκος του Ηλειακού αιγιαλού, κτίσματα και ακίνητα σε όλες τις πόλεις του νομού, μεγάλα αγροτεμάχια, οικόπεδα πάρκ[...]Πόσα χρήματα παίρνει ακριβώς ο Έλληνας βολευτής; ΟΣΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ… ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !

2015-07-24T20:17:46.201+03:00

( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ! ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ … ) ………………………………………………….Xara Koutra ΕΛΛΗΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ… Σ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ…. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ !!!!!!!ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!ΕΙΝ” ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΓΙΑ ΓΑΙΑ ΜΑΣ !!!ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ !!!!!!!!…………………………………………………………………………….ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΕΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΚΡΙΣΗ…ΕΤΣΙ ;;;!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ;;;… ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ !!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!! ΤΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!………………………………………………………………….[ Να ρίξουμε μια ματιά στις απολαβές όσων «κατανοούν» βαθιά τι έφερε η κρίση και η ανικανότητα των ίδιων ή και των προκατόχων τους στην Ελλάδα;http://www.inter-news.gr/2015/07/blog-post_20.html Βουλευτική αμοιβή. Το «πάσης φύσεως» κόστος του κάθε βουλευτή για το Κοινοβούλιο, αγγίζει τις 20.000 ευρώ μηνιαίως ή τα 700 ευρώ ημερησίως. Την ίδια ώρα, έχει αρθεί το ασυμβίβαστο και μπορεί ο κάθε βουλευτής να ασκεί παράλληλα το όποιο επάγγελμά του και να κερδίζει και από αυτό. Έχουμε και λέμε: 1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ (έχει πέσει μικρό κούρεμα). 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. Το συγκεκριμένο κονδύλι μπορεί να φτάσει στα 2.875.000 ευρώ το μήνα. Αλλα 150 τον μήνα παίρνουν οι βουλευτές από την επιπλέον αποζημίωση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας στα θερινά τμήματα της Βουλής. Σύνολο για επιτροπές και θερινά, 1.250 ευρώ τον μήνα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο, με τους περισσότερους να διαμένουν σε μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας, ύστερα από συμφωνίες που έχουν γίνει με τη Βουλή. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιο[...]ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΧΟΥΝΤΑΣ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ; ! Ε ΝΑΙ ! ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ;

2015-07-24T20:14:19.549+03:00


ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ … ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ … ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ … , ΓΙΑ … , ΓΙΑ…

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ… «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΛΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ … ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ !!!
allowfullscreen="" frameborder="0" height="391" src="https://www.youtube.com/embed/50HlhKzXV50?start=79&feature=oembed" style="border-width: 0px; margin: 0px; outline: 0px; padding: 0px;" width="695">
……………………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑΌλα έχουν την εξήγησή τους…

2015-07-24T20:12:54.382+03:00

Panagiotis Kourevessis Καλημέρα σας !Τι μέρα κι αυτή χθες ;Ζούμε για μια ακόμη φορά , στα τελευταία 5 χρόνια , την <ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ>, δηλαδή δεν συμβαδίζει η λογική σκέψη του καθενός , με τις πράξεις του και τα λεγόμενά του .Κι αν συνέβαινε στον καφενέ της γειτονιάς , υπάρχει ελαφρυντικό, γίνεσαι περίγελος σε στενό κύκλο ! .Όταν όμως αυτό συμβαίνει στο Κοινοβούλιο ,το πράγμα διαφέρει !Τα μάτια και τα αυτιά όλων είναι προσηλωμένα στο τι λέει και στο τι αποφασίζει , ο κάθε <βουλόμενος> ….Αυτό το φαινόμενο θα με απασχολήσει σήμερα , όχι κάτω από πίεση , αλλά χαλαρά … γουλιά γουλιά και σεις να καταλάβετε και εγώ να το απολαύσω !!……………..Καλό μεσημέρι λοιπόν !1ον. Κύριε Πρωθυπουργέ τελικά κατάφερες μέσα σε λίγο διάστημα , να εισπράξεις , δεν έχει σημασία πως το ερμηνεύει ο καθένας , την τεράστια αποδοχή του Κοινοβουλίου , με 224-230 ψήφους να στηρίζουν τις απόψεις σου σχετικά με την πορεία της χώρας στο <Τρίτο> Μνημόνιο !!!!2ον. Θα τολμούσες άραγε να κάνεις τώρα ένα δημοψήφισμα με το ίδιο θέμα , δηλαδή —Αποδέχεστε Έλληνες , ΟΧΙ η ΝΑΙ , τους νέους και πολύ σκληρότερους όρους που μας επέβαλαν οι τοκογλύφοι δανειστές μας ;3ον. Προκαταβολικά σου λέω ότι το ΟΧΙ , θα έπιανε 75% , εκ διαμέτρου αντίθετο αλλά και ισόποσο από τα ΝΑΙ , τα οποία εισέπραξες , στην ολονύκτια συνεδρίαση της Βουλής !!!4ον. Ποιος ψυχίατρος μπορεί να ερμηνεύσει αλήθεια αυτό το <φαινόμενο> ( η λέξη έχει επικρατήσει διεθνώς , ως δείκτης του πρωτοφανούς γεγονότος ) , το οποίο συμβαίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας και σηματοδοτεί την οικονομική πορεία της για αρκετές δεκαετίες και σε συνδυασμό με άλλα νομοθετήματα η Ελλάδα δεν χάνει μόνο την εθνική κυριαρχία της στα οικονομικά αλλά και εδαφικά κυριαρχικά της δικαιώματα !!5ον. Όλα έχουν την εξήγησή τους , αρκεί κάποιος να θέλει να δει και να ακούσει την πραγματικότητα , χωρίς παραμορφωτικούς φακούς και ηχητικές παρεμβολές ( θα έλεγα και… ψεκασμούς αλλά δεν είναι ώρα !) και οι [...]