Subscribe: Chillax
http://chill-and-relax.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Greek
Tags:
από  για  δεν  είναι  θα  και  μας  με  μου  να  που  τα  την  το  του  τους 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Chillax

Chillax

Updated: 2018-03-01T23:01:03.939+02:00

 

Ο γρίφος του Αϊνστάιν.

2008-07-28T01:08:04.640+03:00

Υπάρχουν 5 σπίτια, 5 διαφορετικών ανθρώπων. Σε κάθε ένα από τα σπίτια αυτά ζει ένας άνθρωπος διαφορετικής εθνικότητας. Οι 5 ιδιοκτήτες πίνουν ένα συγκεκριμένο είδος ποτού, καπνίζουν μια συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και έχουν όλοι ένα συγκεκριμένο κατοικίδιο. Όλοι έχουν μεταξύ τους διαφορετικά κατοικίδια, διαφορετικές μάρκες τσιγάρων και διαφορετικά είδη ποτών.

(image)

Στοιχεία:

α)Ο Άγγλος ζει στο κόκκινο σπίτι.

β)Ο Σουηδός έχει ένα σκύλο.
γ)Ο Δανός πίνει τσάι.
Δ)Το πράσινο σπίτι είναι αριστερά από το άσπρο σπίτι.
ε)Ο ιδιοκτήτης του πράσινου σπιτιού πίνει καφέ.
ζ)Αυτός που καπνίζει Pall Mall τσιγάρα έχει πουλιά για κατοικίδια.
η)Ο ιδιοκτήτης του κίτρινου σπιτιού καπνίζει Dunhill.
θ)Αυτός που μένει στο μεσαίο σπίτι πίνει γάλα.
ι)Ο Νορβηγός μένει στο 1ο σπίτι.
κ)Αυτός που καπνίζει Blends μένει δίπλα σε αυτόν που έχει γάτες.
λ)Αυτός που έχει το άλογο μένει δίπλα σε αυτόν που καπνίζει Dunhill.
μ)Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει Bluemasters πίνει μπίρα.
ν)Ο Γερμανός καπνίζει Prince.
ξ)Ο Νορβηγός μένει δίπλα στο μπλε σπίτι.
ο)Αυτός που καπνίζει Blends έχει ένα γείτονα που πίνει νερό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποίος έχει το ψάρι;

Ό μύθος λέει ότι τον γρίφο αυτό τον έλυσε ο Αϊνστάιν μέσα σε 90 λεπτά χωρίς χαρτί και μολύβι,μόνο με το μυαλό του και υποστήριξε πως το 98% του πληθυσμού δεν μπορεί να τον λύσει.

Με χαρτί και μολύβι μπορεί να τον λύσει και η κουτσή Μαρία, αν θελε τε να ανήκετε στο 2% χρησιμοποιήστε το μυαλό σας.
Τουρκική Εισβολή 20 Ιουλίου 1974

2008-07-20T19:23:24.541+03:00

Στις 20 Ιουλίου 1974 ο τουρκικός στρατός πάτησε το πόδι του στην Κύπρο με πρόσχημα το πραξικόπημα. Εκείνη την μέρα στην Μόρφου και συγκεκριμένα στην Πεντάγυια η γιαγιά μου έτρεχε με την ανήλικη τότε μητέρα μου να σωθούν όπως και πολλοί άλλοι. Ο παππούς μου έπρεπε και πήγε στον πόλεμο μαζί με όλους τους άλλους πατριώτες για να προστατεύει την οικογένεια του, την Κύπρο και τον Κυπριακό λαό. Η γιαγιά μου και η μητέρα μου κατάφεραν να πάνε στην Παναγιά της Πάφου, ο πάππους μου αγνοούμενος κανένας δεν τον είδε κανένας δεν άκουσε για αυτόν.

34 χρόνια μετά ο παππούς μου είναι ζωντανός, βλέπετε ήταν από τους τυχερούς και σώθηκε. Λέω τυχερούς γιατί μετά που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα βγήκαν στο φως κάποιες λίστες θανάτου. Περιείχαν ονόματα μακαριακών που "έπρεπε" να πεθάνουν και το όνομα του παππού μου ήταν μέσα.

1619 αγνοούμενοι δεν τα κατάφεραν ποτέ να γυρίσουν πίσω, κανένας δεν ξέρει αν πέθαναν ή αν βρίσκονται κάπου ζωντανοί. Οι οικογένειες τους ακόμα υποφέρουν και περιμένουν την ώρα που θα μάθουν τι απόγιναν οι δικοί τους άνθρωποι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο αδερφός τους.

37% των εδαφών μας βρίσκετε από τότε στην κατοχή των αγρίων που ήρθαν και φόνευσαν του δικούς μας ανθρώπους, που έδιωξαν χιλιάδες από τα σπίτια τους και τους έκαναν πρόσφυγες στον ίδιο τους τον τόπο. Κανένας δεν ξέρει πότε και αν ποτέ θα επιστρέψουν, κανένας...

Έχουμε χρέος να μην ξεχάσουμε ποτέ και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτά που μας ανήκουν.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η μέρα δεν είναι μακριά και θα μπορέσουν όλοι όπως και οι δικοί μου να επιστρέψουν στα σπίτια τους
Top 10 Fountains of the world! The best in the end...

2008-07-17T03:08:45.309+03:00

(image) Abu Dhabi (image) Las Vegas (image) Dubai (image) Moscow (image) Moscow (image) Barcelona (image) Tivoli (image) Rome (image) Saint-Petersburg
(image) Sri Lanka15 - 07 - 1974

2008-07-15T20:47:28.593+03:00

Τα λόγια είναι περιττά.

Τιμή και δόξα σε όσους υπερασπίστηκαν με την ζωή τους την δημοκρατία.

Μακάρι κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι σειρήνες να μας θυμίζουν τα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβουμε ποτέ.
Γεννητούρια στον 3ο όροφο.

2008-07-11T00:05:30.339+03:00

Πριν μερικές εβδομάδες επήα να πληρώσω τα κοινόχρηστα και εκάμαμε τον εξής διάλογο με την διαχειρίστρια:
Διαχειρίστρια: Έλα να σου πω άμπα τζαι έκαμαν φωλιά τα πεζούνια πας το μπαλκόνι σας?
Chillax: Oΐ σιορ εν είδα τίποτε αλλά γιατί με ρωτάς?
Διαχειρίστρια: Επειδή κουτσουλούν το μπαλκόνι μου και εν μπορώ να απλώσω τα ρούχα.
Chillax: Οκ τώρα που ένα πάω πάνω ένα τσιακάρω.
Η αλήθεια είναι ότι το εν λόγω μπαλκόνι είναι μικρό και δεν το χρησιμοποιούμε οπότε και να έκαμναν φωλιά τα πεζούνια δεν θα το επαίρναμε είδηση. Τέλοσπαντων για να μεν τα πολυλογώ εφκήκα πάνω, εφκήκα στο μπαλκόνι και τι βλέπω μπροστά μου? Μια πεζούνα να κάθεται σε μια εκπληκτική κατασκευαστικά φώλια και να βράζει δύο αβγουλάκια. Εκατάφερε να κτίσει την φωλιά της να γεννήσει 2 αυκά και εμείς ενε χαπαρίσαμε. Ήταν κάτι πολλά απρόσμενο και ομολογώ ότι ήταν το τελευταίο πράμα που επερίμενα να δω στην Λευκωσία.
Αστειευόμενος λαλώ της golgen_C έκατσε μας λαχείο η κατάσταση ένα φάμε παλαζούθκια με σούπα. Εν το κάμνει η καρκιά μου όμως να τα καθαρίσω για να φάω μια σούπα και ειδικά μες το κατακαλόκαιρο. Όταν ήμουν μιτσίς όμως και η γιαγιά μου ήταν ο killer εν με εχάλαν καθόλου να φάω 2-3 πιάτα σούπα.
Οι μέρες επεράσαν και προκτές που επήα να ελέγξω πως προχώρα η κατάσταση εβρέθηκα face to face με τα νεογέννητα παλαζούκια. Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε αν εν αρσενικά η θηλυκά για να τα βαφτίσουμε. Αν οποιεσδήποτε γνωρίζει από πού τα ξεχωρίζουμε παρακαλούμε όπως μας διαφωτίσει.
Ακόλουθουν φωτογραφίες των νεογνών. Δυστυχώς η πεζούνα δεν μας έκανε την τιμή να ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Και επειδή δεν είμαι ένας συνδυασμός superman-spiderman-paparazi να πετώ και να πετάσομαι που την μια ταράτσα στην άλλη για να φκάλω φωτογραφία την πεζούνα εμείναμε χωρίς φωτογραφία της.
(image)
(image) (image)Παρουσίαση ψηφοφορίας και ανάλυση αποτελεσμάτων.

2008-07-08T17:01:15.563+03:00

Ερώτηση: Πόσες μέρες θα πάτε διακοπές?
Επιλογή 1: Καμία 29%
Επιλογή 2: 2 - 3 μέρες 11%
Επιλογή 3: 5 - 8 μέρες 5%
Επιλογή 4: 10 - 15 μέρες 52%
Ψήφισαν 17 άτομα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκαν στο κόπο να σπαταλήσουν μερικά δευτερόλεπτα από τον πολύτιμο χρόνο τους για να ψηφίσουν. Όταν αποφάσισα να αναρτήσω αυτή την ψηφοφορία ήθελα να αποδείξω ότι λόγω ακρίβειας δεν θα πάμε διακοπές. Όπως καταλαβαίνετε όμως δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από τις απαντήσεις 17 ατόμων.
Τελοσπάντων από αυτούς που ψήφισαν 5 άτομα θα μείνουν σπίτι (καμία), 2 άτομα θα πάνε διακοπές 2 - 3 μέρες, 1 άτομο θα πάει διακοπές 5 - 8 μέρες, 9 άτομα θα πάνε διακοπές 10 - 15 μέρες.
Υπομονή, ψυχή και νεύρο σε αυτούς που θα μείνουν σπίτι(dont worry και εγώ σπίτι θα μείνω). Στους υπόλοιπους εύχομαι καλές διακοπές, να περάσουν όσο πιο καλά μπορούν.
Υ.Γ: Ψηφίζετε άφοβα στις ψηφοφορίες δεν κοστίζει κάτι και δεν παίρνει πολύ χρόνο. Αν θα το κάνετε ψηφίστε υπεύθυνα, αν δεν θέλετε να πείτε την αλήθεια για οποιονδήποτε λόγο μην ψηφίζετε.Το άκρον άωτον.

2008-07-02T02:16:49.342+03:00

Έγινε ένας μαθητικός διαγωνισμός αφίσας για την εξοικονόμηση νερού στον όποιο έλαβαν μέρος αρκετά λύκεια και γυμνάσια στα πλαίσια μιας εκστρατείας. Συγχαρητήρια σε αυτούς που κέρδισαν αλλά και σε αυτούς που έλαβαν μέρος. Το θέμα της όλης υπόθεσης όμως πoιό είναι? Τα παιδιά που κέρδισαν(2 ομάδες) το διαγωνισμό πήραν το χρηματικό βραβείο των 500 ευρώ κάθε ομάδα, ως εδώ όλα καλά. Τα άκρον άωτον είναι ότι τα σχολεία των παιδιών που κέρδισαν πήραν 5000 ευρώ έκαστο. Μάλιστα φίλοι μου αν είναι ποτέ δυνατόν αυτοί που δούλεψαν έβαλαν τις ιδέες τους πάνω σε χαρτί πήραν ψίχουλα και το κάθε σχολειό το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5000 ευρώ. Κατάφορη αδικία για αυτά τα παιδιά και δεν δέχομαι το ότι αυτά τα λεφτά θα δοθούν για εξοπλισμό του σχολειού και τα συναφή γιατί αυτά μας τα είπαν και άλλοι και δεν τα μασάμε. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς και αυτά τα λεφτά θα ήταν μια ανάσα για τους γονείς των παιδιών. Ακόμα θα βοηθούσαν για τις σπουδές τους και γιατί όχι για να κάνουν κάποια όνειρα πραγματικότητα, οποιαδήποτε και αν είναι αυτά. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά είμαστε μάρτυρες μιας αδικίας. Όπως λέει και ο φίλος origami FUCK THE SYSTEM.Θέλω τα εκατομμύρια μου.

2008-06-28T23:43:48.394+03:00

Την Πέμπτη 26/06/08 παρακολούθησα στο ΡΙΚ 1 την εκπομπή Από Μέρα σε Μέρα, όπου καλεσμένος ήταν ο αρχηγός αστυνομίας κ. Παπακώστας. Ακούστηκαν κάποια πράγματα τα οποία καμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και νιώθω ότι πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις. Ο αρχηγός παραδέχτηκε ότι στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό από την στιγμή που το πρόβλημα ξεκινά μέσα από την αστυνομία και την νοοτροπία των Πάφιων αστυνομικών. Δηλαδή το αποδίδει στο ότι οι Παφίτες παρανομούν ασύστολα αλλά οι αστυνομικοί κάνουν τα στραβά μάτια επειδή εν ο γείτονας τους, ο κουμπάρος τους, ο κουμπάρος του κουμπάρου τους, επειδή ο παππούς τους ήταν αστυνομικός κ.τ.λ. Aυτό γινόταν στο παρελθόν σε μεγάλο βαθμό, την σήμερον ημέρα δεν έχει έτσι πράμα, οι περισσότεροι Παφίτες αστυνομικοί δεν χαρίζουν κάστανο. (Δεν λέω πάντα θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις)
Επίσης αναφέρθηκε το θέμα γιατί οι Παφίτες δεν επιλέγουν να κάνουν καριέρα στην αστυνομία και ο κ. αρχηγός έδωσε την εξής απάντηση σε ελεύθερη μετάφραση:«Οι Παφίτες είναι εκατομμυριούχοι έχουν τις περιούσιες τους και δεν ενδιαφέρονται να δουλέψουν στην αστυνομία.» Εκείνη την στιγμή που το ακούσαμε με την golden_C εκοπήκαμε του γέλιου και απορήσαμε που είναι τα δικά μας εκατομμύρια. Ρωτήσαμε και ένα φίλο συμπολίτη μας(Παφίτη) αν εκείνου του έδωκαν τα εκατομμύρια του αλλά απότι φαίνεται εγελάσαν του και εκείνου. Το http://chill-and-relax.blogspot.com/ δέχεται αιτήσεις από Παφίτες που δεν τους εδόθησαν τα εκατομμύρια τους και τα θέλουν για να πάμε όλοι μαζί να τα διεκδικήσουμε. Είναι αστείο να λέμε ότι όλοι οι Παφίτες είναι εκατομμυριούχοι, σίγουρα υπάρχουν αλλά είναι οι λίγοι και όχι όλοι. Κανένας δεν είναι σε θέση να πει τους λόγος για τους οποίους δεν επιθυμούν να γίνουν αστυνομικοί οι Παφίτες εκτός και εάν κάμει ερεύνα πάνω σε τούτο το θέμα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να δίνονται λανθασμένες εντυπώσεις για μια ομάδα ανθρώπων στην προκειμένη περίπτωση για τους Παφίτες.Ποιος "πατέρας" θα σώσει αυτά τα παιδιά?

2008-06-24T11:40:29.720+03:00

Πριν από μερικές μέρες πήγα στο περίπτερο τις γειτονιάς για να αγοράσω τσιγάρα. Λόγο κίνησης περίμενα υπομονετικά στην γραμμή μέχρι να έρθει η σειρά μου. Ξαφνικά βλέπω 3 τύπους και 1 τύπισσα να έρχονται από τα ψυγεία προς το ταμείο και προς μεγάλη μου έκπληξη έκαναν στάση μπροστά στο ράφι με τα προφυλακτικά. Λέω προς μεγάλη μου έκπληξη διότι οι τύποι ήταν δεν ήταν το πολύ 12 χρονών. Οι 2 τύποι απομακρύνονται και μένει ο ένας με το κορίτσι. Και κάπως έτσι ξεκινά ο διάλογος:
Αγόρι: Κοίτα, έχει και ποτούτα με τις γεύσεις!!!
Κορίτσι: Εν καλά?
Αγόρι: Μα ξέρω?
Κορίτσι: Πιάστα να τα δοκιμάσουμε.
Αγόρι: Οκ!!!
Ξέχασα να αναφέρω ότι ο τύπος κρατούσε στο χέρι και μία μπουκάλα μπύρα και ήταν μόνο 18:00 η ώρα το απόγευμα. Ο περιπτεράς χωρίς κανένα ενδοιασμό και με απόλυτη ανευθυνότητα κτυπά στην μηχανή την μπύρα και τα προφυλακτικά του δωδεκάχρονου παίρνει τα λεφτά και ο νεαρός φεύγει ικανοποιημένος.
Και κάπου εδώ τίθενται αυτόματα τα ερωτήματα. Ποια κατάληξη θα έχουν αυτά τα παιδιά? Που είναι οι γονείς τους? Γνωρίζουν τι κάνουν τα παιδιά τους ή ζουν στο κόσμο τους? Τι ξέρουν τα παιδιά αυτά από σεξ στην ηλικία των 12? Αν ξεκινούν τις μπύρες από τις 18:00, τι πίνουν στις 00:00? Καθώς και πολλά αλλά που στριφογυρίζουν στο κεφάλι μου ψάχνοντας απαντήσεις.
Οι γονείς σίγουρα δεν έχουν ιδέα τι κάνουν τα παιδιά τους. Η νομοθεσία που απαγορεύει την πώληση τέτοιων αγαθών σε άτομα κάτω των δεκαοκτώ ετών υπάρχει για να την γραφούμε στα αρχίδια μας. Όμως είμαι υπέρ στην πώληση των προφυλακτικών, επειδή αν ο άλλος θέλει να το κάμει θα το κάμει δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Είναι μάλιστα και πολύ θετικό το ότι παίρνουν προφυλάξεις. Αλλά το αλκοόλ αν δεν του το πωλήσει ο περιπτεράς μπορεί και να μην πιει. Σίγουρα τώρα θα λέτε ότι θα βρει τον τρόπο άμαν θέλει. Συμφωνώ αλλά κάποιοι πρέπει να κάνουν την αρχή και να πουν όχι στο κάθε ρόκολο που καλά καλά δεν έμαθε τι είναι ο χυμός και θέλει μπύρα. Και όλα αυτά γιατί? Επειδή ζούμε σε μια σύγχρονη κοινωνία που οι γονείς βάζουν πάνω από όλα την καριέρα τους και κάποιοι άλλοι ανεύθυνοι το κέρδος.
Και σας ερωτώ. Ποιος "πατέρας" θα σώσει αυτά τα παιδιά?
Δεν μου αρέσει να τα ισοπεδώνω όλα αλλά δυστυχώς αυτές οι περιπτώσεις τείνουν να είναι οι περισσότερες στην σημερινή σύγχρονη κοινωνία. Σίγουρα κάπου εκεί έξω υπάρχουν και οι γονείς που νοιάζονται για τα παιδιά τους και κάποιοι άλλοι που είναι υπεύθυνοι επιχειρηματίες.Το πολύ το high θα μας φάει…

2008-06-17T18:02:03.869+03:00

Χθες ήρθε ο κολλητός μου από Αγγλία να με δει, πήρε αυτός ένα φίλο του και εγώ το έτερον μου ήμισυ και είπαμε να πιούμε το ποτάκι μας σε πρόσφατα εμφανισμένο γνωστό κλαμπ της πρωτεύουσας. Εγώ είχα πάει πάμπολλες φορές στο συγκεκριμένο μαγαζί στην Αθήνα, όπου σπούδαζα μέχρι πριν από δυο χρόνια και πραγματικά μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Κάθε παρασκευοσάββατο εκεί ήμουν με την παρέα, χαλαρή φάση αν ήθελες φορούσες κυριλέ αν ήθελες ρουχαλάκια άνετα, παντοφλίτσες και δώστου ναργιλέ και χορό μέχρι πρωίας. Ψες που λέτε ντυθήκαμε καλύτερα, μιας και είχαμε ακούσει ότι στη πρωτεύουσα της Κύπρου είναι ποιο “high” το επίπεδο, μη χεσ... Φτάνουμε που λέτε έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί και μας βλέπει ο πορτιέρης από πάνω μέχρι κάτω, έναν έναν σαν σκάνερ και που εστιάζει? Ναι, στα παπούτσια μας. Στα λίγα δεύτερα που είχα περιθώριο πριν μιλήσει σκέφτηκα «μα καλά ανώμαλος είναι? έχει φετίχ με τα παπούτσια? Τι στο καλό?», εντωμεταξύ αυτός είχε αρχίσει να ξεροκαταπίνει, κοιτάζει τον δικό μου και αρχίζει να του λέει «ξέρετε τα παπούτσια σας θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα», ναι όπως σας το λέω τα μπλε converse του φίλου μου θα του δημιουργούσαν πρόβλημα σαν να και θα τον κλωτσούσε στα αρχ…α ενώ έπινε το ποτό του και θα τον άφηνε στείρο (αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα που μπορούσα να σκεφτώ εγώ την συγκεκριμένη στιγμή). Λοιπόν τον ερωτάω εγώ τι εννοεί και αρχίζει να μου αραδιάζει μαλακιές περί κώδικα ντυσίματος και λοιπά, και να τις χέσω όλες τις μαλ…ς που άκουσα, «και αν δεν ήταν τόσο έντονο ότι είναι αθλητικά, αν δεν ήταν μπλε σκούρο αλλά μαύρο» και μπλα μπλα μπλα! Τι κόλλημα είναι αυτό με τη δική μας πρωτεύουσα και τον κώδικα ντυσίματος δεν μπορώ να καταλάβω, τι δηλαδή αν ο άνθρωπος δεν φορεί μαύρα γυαλισμένα πολιτικά παπούτσια, τζιν των 1000 ευρώ και πουκαμισάκι cucci είναι μαλάκας? Από πότε υπάρχει η αστυνομία της μόδας και δεν το πήραμε χαμπάρι εμείς οι εγκληματίες που την σκοτώνουμε καθημερινά επειδή δεν φοράμε πολιτικά, κυριλέ ρούχα? Δηλαδή η Λευκωσία να πούμε είναι πιο in από τις υπόλοιπες πρωτεύουσες του κόσμου? Που να μη χε.. από πότε η Λευκωσία είναι πιο high από τις υπόλοιπες πρωτεύουσες που μέχρι πριν 30 χρόνια δεν ξέραμε στην Κύπρο να βγάλουμε τα μάτια μας! Μια φορά είπαν να φέρουν μια αξιοσέβαστη αλυσίδα μαγαζιών διασκέδασης και χαλάρωσης πέραν των φαστφουντάδικων όπως τα Mc Donald’s και τα’ καναν σκατά! Το γιατί δεν μπορώ να το πω με σιγουριά μα μπορώ να δώσω μια πιθανή εξήγηση, ο συγκεκριμένος μαλ… που έχει το μαγαζί εδώ κάτω ή κάτι πίνει και δεν μας δίνει ή ο εγκέφαλος του από το πολύ το καυσαέριο στη Λευκωσία συν την έλλειψη καθαρού οξυγόνου έχει σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Ναι ναι έχουμε φτάσει στην εποχή της μόδας που καυλώνει του κάθε high asshole! Και ναι εμείς έχουμε την ευθύνη διότι αν αυτού του ιδιοκτήτη αύριο του αναδώσει να φοράμε τάγκα τιγρέ και ανάποδα για να μπούμε στο μαγαζί του είμαι σίγουρη πως είναι πολλοί εκείνοι που θα το κάνουν για να μπουν μέσα, διότι ναι εμείς είμαστε που επιτρέπουμε σε τέτοια άτομα να μας κάνουν ότι θέλουν, διότι αν εμείς δεν συχνάζαμε σε τέτοια μπαράκια δεν θα συνέχιζαν αυτούς τους σαδισμούς! Σαδισμους που αφορούν όσους φυσικά δεν ξέρουν τον πορτιέρη τον ανιψιό του ανιψιού του γαμπρού του ιδιοκτήτη και τα αρχ…α μου τα μπλε! Και γιατί το λέω αυτό? Διότι εμείς φάγαμε την παρατήρηση και την ίδια ώρα είδα έναν τρίγωνο τύπο με κόκκινα converse να μπαίνει στο μαγαζί και έναν με άσπρα να βγαίνει, ο δικός μου φορούσε μπλε και έβγαζαν μάτι μας είπε ο πορτιέρης, αυτού με τα κόκκινα τι έβγαζαν? Το μεσαίο δάκτυλο όπως λέει και ο Νίβο έβγαζαν για μας τους μαλάκες με τα μπλε converse που δεν ξέρουμε από κώδικες ντυσίματος και δεν έχουμε ούτε διασυνδέσεις!ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ BLOG

2008-06-16T22:27:16.812+03:00

Αγαπητοί διαδικτυακοί τύποι, Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό(2-3 μέρες) αποφάσισα να γίνω ενεργό μέλος της κυπριακής κοινωνίας που ονομάζεται blog-οσφαιρα. Τωρά σίουρα θα σκέφτεστε είχαμε τα ούλλα εσύ μας έλειπες· δεν σας αδικώ, μάλιστα μπορώ να πω ότι σας καταλαβαίνω και ένα 80% θα έλεγα το ίδιο. Τέλοσπαντων είπα το, εσκέφτηκα το, έκαμα το. Το πρώτο και μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν το όνομα του blog, έμου έρκετουν καμιά ιδέα, τελικά εκατέληξα στο Chill and Relax. Εμπνευστής μου ήταν o πολύ καλός μου φίλος Μαρίνος ο οποίος είναι πολύ χαλάρας τζαι εν την εφκάλη τούτην την κουβέντα που το στόμα του. Έτσι επροέκυψε και το όνομα μου, Chillax το οποίο είναι και η πιο ψηλή βαθμίδα της χαλαρότητας. Στο blog αυτό δεν θα είμαι μόνος αλλά με το έτερον μου ήμισυ την golden-C. Είναι μελλοντική ψυχολόγος με τρομερό χιούμορ και τα λέει έξω από τα δόντια και δεν κωλώνει πούποτε. Αυτό θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας σε λίγες μέρες. Σκοπός αυτού του blog είναι να κρίνουμε καταστάσεις και ανθρώπους να φκάλλουμε τα νεύρα μας, να προκαλούμε το γέλιο αλλά και να προβληματίζουμε για διάφορα θέματα που απασχολούν την Κύπρο αλλά και όλο τον πλανήτη γη. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για οτιδήποτε θελετε. Σε 1-2 μέρες θα αρχίσει η ανάρτηση άρθρων. Anyway take care.
Chillax__ golden-CUNDER CONSTRUCTION

2008-05-23T16:49:00.700+03:00

(image) under-construction