Subscribe: ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
http://kitrinoadiavroxo.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Greek
Tags:
για  δεν  είναι  και  με  μου  να  πολύ  που  σε  σου  τα  την  τις  το  του 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Updated: 2018-03-06T21:12:10.874+02:00

 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!!!!!

2011-05-08T22:53:33.318+03:00

Όταν ο καλός Θεός δημιουργούσε τις μητέρες, βρισκόταν στην έκτη μέρα συνεχούς δουλειάς, όταν ο άγγελος εμφανίστηκε και είπε: "Παιδεύεστε πολύ με αυτό το δημιούργημα."Και είπε ο Θεός: " Έχεις διαβάσει τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει αυτό εδώ;Πρέπει με  ένα φιλί του να θεραπεύει οτιδήποτε από ένα σπασμένο πόδι μέχρι μια ερωτική απογοήτευση, και να έχει έξι ζευγάρια χέρια."Ο άγγελος κούνησε το κεφάλι του αργά και είπε: "Έξι ζευγάρια χέρια...με κανέναν τρόπο.""Δεν είναι τα χέρια που μου δημιουργούν προβλήματα," είπε ο Θεός. "Είναι τα τρία ζευγάρια μάτια που πρέπει να έχουν οι μητέρες.""Αυτά θα υπάρχουν στο στάνταρ μοντέλο;" ρώτησε ο άγγελος.Ο Θεός έγνεψε καταφατικά. "Το ένα ζευγάρι για να βλέπει μέσα από κλειστές πόρτες όταν αυτή ρωτάει, "Τι κάνουν τα παιδιά εκεί;" όταν ήδη αυτή ξέρει. Το άλλο ζευγάρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού της για να βλέπει όσα δεν μπορούσε αλλά πρέπει να ξέρει,.........και φυσικά ένα τρίτο ζευγάρι εδώ μπροστά για να μπορεί να βλέπει πότε ένα παιδί κάνει γκάφες και να λέει, "Καταλαβαίνω και σ' αγαπώ," χωρίς να χρειάζεται να βγάλει λέξη."Κύριε," είπε ο άγγελος αγγίζοντας ευγενικά το μανίκι του, "Ξεκουραστείτε τώρα. Αύριο είναι άλλη μέρα."."Δεν μπορώ," είπε ο Θεός. "Είμαι πολύ κοντά στο να δημιουργήσω κάτι που μοιάζει τόσο πολύ με μένα.Ο άγγελος περιτριγύρισε το μοντέλο της μητέρας πολύ αργά. "Είναι πολύ απαλή," αναστέναξε.""Αλλά και πολύ σκληρή!" είπε ο Θεός με έμφαση. "Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει ή τι μπορεί να αντέξει μια μητέρα.""Μπορεί να σκέφτεται;""Όχι μόνο σκέφτεται, αλλά μπορεί να λογικεύει και να συμβιβάζει," είπε ο Δημιουργός.Τελικά ο άγγελος έσκυψε πάνω της άγγιξε με το δάχτυλο του το μάγουλό της. "Εδώ υπάρχει μια διαρροή," είπε. "Σας το είπα, προσπαθήσατε να τοποθετήσετε πάρα πολλά σ' αυτό το μοντέλο.""Δεν είναι διαρροή," είπε ο Θεός. "Είναι ένα δάκρυ.""Και σε τι χρησιμεύει;""Είναι για χαρά, λύπη, απογοήτευση, πόνο, μοναξιά και υπερηφάνεια.""Είστε μεγαλοφυΐα," είπε ο άγγελος.Ο Θεός κοίταξε μελαγχολικά, "Δεν το έβαλα εγώ εκεί."Παολο ΚοελιοΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  !!!!!!!!!![...]ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΙΔΑΓΜΑ !!!

2011-05-05T23:14:23.091+03:00

Μετά από πολύ πολύ καιρό νά΄μαι και πάλι !Εδώ μαζί σας με μια ιστορία!!!!!!!!!!! "Δεν μπορώ" του είπα "Δεν μπορώ!""Σίγουρα;" με ρώτησε αυτός."Ναι. Πολύ θα ήθελα να να μπορούσα να σταθώ μπροστά της και να της πω τι νιώθω... Ξέρω, όμως, ότι δεν μπορώ!!!"O Νίκος κάθισε σαν το Βούδα πάνω σ΄ εκείνες τις φριχτές μπλε πολυθρόνες του γραφείου του ।Χαμογέλασε, με κοίταξε στα στα μάτια και, χαμηλώνοντας τη φωνή όπως έκανε κάθε φορά που ήθελε να τον ακούσουν προσεκτικά, μου είπε:"Να σου πω μια μια ιστορία..."Και χωρίς να περιμένει να συμφωνήσω, άρχισε να αφηγείται:Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε πολύ το τσίρκο και στο τσίρκο μου άρεσαν πιο πολύ τα ζώα.Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο ελέφαντας που, όπως έμαθα αργότερα,είναι το αγαπημένο ζώο όλων των παιδιών!!Στην παράσταση, το θεόρατο ζώο έκανε επίδειξη του τεράστιου βάρους του, του όγκου και της δύναμής του..Όμως, μετά την παράσταση και λίγο προτού επιστρέψει στη σκηνή, ο ελέφαντας στεκόταν δεμένος συνεχώς σ΄ ένα μικρό ξύλο μπηγμένο στο έδαφος.Μια αλυσίδα κρατούσε φυλακισμένα τα πόδια του. Ωστόσο, το ξύλο ήταν αληθινά μικροσκοπικό κι έμπαινε σε ελάχιστο βάθος μέσα στο έδαφος.Μολονότι η αλυσίδα ήταν χοντρή και ισχυρή, μου φαινόταν ολοφάνερο ότι ένα ζώο που μπορούσε να ξεριζώνει δέντρα με τη δύναμη του, θα μπορούσε εύκολα να λυθεί και να φύγει.Το θεωρούσα αληθινό μυστήριο.Μα τι τον κρατάει;Γιατί δεν το σκάει;Ρώτησα τότε κάποιον δάσκαλο ,τον πατέρα μου ή ένα θείο μου, για το μυστήριο του ελέφαντα.Κάποιος μου εξήγησε ότι ο ελέφαντας είναι δαμασμένος.Έκανα τότε την προφανή ερώτηση:"Κι αφού είναι δαμασμένος, γιατί τον αλυσοδένουνΔε θυμάμαι να πήρα κάποια ικανοποιητική απάντηση.Με τον καιρό, ξέχασα το μυστήριο του ελέφαντα με το παλούκι.Πριν από μερικά χρόνια ανακάλυψα - ευτυχώς για μένα - ότι κάποιος είχε αρκετή σοφία ώστε ν΄ ανακαλύψει την απάντηση.Ο ελέφαντας του τσίρκου δεν το σκάει γιατί τον έδεναν σ΄ένα παρόμοιο παλούκι από τότε που ήταν πολύ, πολύ μικρός.Έκλεισα τα μάτια και φαντάστηκα τον νεογέννητο ανυπεράσπιστο ελέφαντα δεμένο στο παλούκι.Είμαι βέβαιος ότι τότε το ελεφαντάκι είχε σπρώξει, τραβήξει και ιδρώσει πασχίζοντας να λευτερωθεί.Μα, παρ όλες τις προσπάθειές του, δεν τα είχε καταφέρει, γιατί το παλούκι ήταν πολύ γερό για τις δυνάμεις του.Φαντάστηκα ότι θα κοιμόταν εξαντ[...]ΔΙΑΚΟΠΕΣ- ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!

2009-07-21T17:44:55.221+03:00

Αγαπημένοι μου φίλοι Καλή εβδομάδα!!!

Απο χθες ξεκίνησαν οι ολιγοήμερες διακοπές μου, δεν θα τα καταφέρουμε

να πάμε κάπου αυτό το καλοκαίρι μια και εχουν προτεραιότητα φέτος αλλα πράγματα να γίνουν...:(

Θα κάνουμε οπως μικρές ημερήσιες αποδράσεις !!!!

(image)

Εχω άλλωστε να περιμένω κάτι πολυ όμορφο την επόμενη εβδομάδα !!!!

Θα αρραβωνιάσω την καλύτερή μου φίλη!!!!!!!!

Δε σας κρύβω οτι με κάνει πολύ πολύ χαρούμενη το συγκεκριμένο γεγονός!

Θέλω τόσο μα τόσο πολύ να της πάνε όλα καλά και όπως τα εχει ονειρευτεί που

πιστευω οτι κάποιες φορές με αυτά που εχω πει την έχω τρομάξει ....και ισως λίγο

στεναχωρήσει .??

Αλλά οι ανθρωποι που μας αγαπάνε γύρω μας ειναι μετρημένοι και οτι κάνουν το κάνουν

απο αγάπη!!


Αχ αυτος ο υπολογιστής μου όλο προβλήματα μου βγάζει..


(image)

Αν με χασετε για λίγο ξέρετε θα τον εχω πάει για ......ίαση χαχα

Σας στέλνω ενα πλατύ χαμόγελο!!!!!!!

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

2009-07-05T23:21:03.698+03:00

Φιλοι μου ,
τίποτα ακόμα δεν εχει πάρει τους κανονικούς ρυθμούς στη ζωή μου...
το τρεξιμο τρελλό και ο χρόνος για μένα ανυπαρκτος.
Δεν άντεξα ομως να μη σας πω μετα απο τόσες μέρες
μια ζεστή γλυκιά ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!και βεβαια να έχετε όλοι
μια ακόμα καλύτερη εβδομάδα!!!!


Ευχές με το αγαπημένο μου τραγούδι

(object) (embed)8 σχόλια

2009-06-15T14:42:15.958+03:00

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΖΩΓΡΑΦΊΖΕΙ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ

ΚΟΣΜΟΥ ...... EΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ,ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ

ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ 'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ(image)

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!

2009-06-03T23:24:57.834+03:00

(image)
Χαθηκα για λίγο μα νά μαι ....


Τρέχω διπλά μα θα αντέξω...


Κουράζομαι μα χαμογελάω...


Δακρύζω για λίγο μα το ουράνιο τόξο βγαίνει....


Σκέφτομαι χαμογελάω, κουράζομαι ,μιλάω , προσπαθώ να προλάβω ...


Μέσα στη δίνη της καθημερινότητας και εκει που ο χρόνος κυλά


χωρίς σκαμπανευάσματα έρχεται μια στιγμή και το αυτονόητο πάυει


να είναι αυτονόητο... ενα μικρό δευτερόλεπτο ειναι ικανό να σε κάνει να σκεφτείς........


Εκείνη τη μαγική στιγμή που σε πονά ,καταλαβαίνεις οτι ενα λεπτό αρκεί ...αρκεί μόνο ένα


να σου ανατρέψει το δεδομένο σου τη ρουτίνα σου!! Αυτό το καθημερινό δεδομένο που
κάποιες στιγμές σε εκνευρίζει,


αυτό που αλλές θες να αλλάξεις , αυτό που σε κάνει με γρίνια να λές ..πάλι τα ίδια
σήμερα ...

Και τότε ........τότε μόνο καταλαβαίνεις οτι αυτό που τελικά θέλεις πιο πολύ στη ζωή


ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
.ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!

2009-05-24T13:12:46.080+03:00

Ενας άνδρας γύρισε σπίτι από την δουλειά του αργά, ήταν κουρασμένος και τσαντισμένος, και βρήκε τον 5-ετών γιο του να τον περιμένει στην πόρτα.ΥΙΟΣ: «Μπαμπά, θέλω να σου κάνω μια ερώτηση;"ΜΠΑΜΠΑΣ: «Ναι, μάτια μου τι είναι;" απάντησε ο άντρας. ΥΙΟΣ: «Μπαμπά, πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε σε μια ώρα;" ΜΠΑΜΠΑΣ: «Αυτό να μη σε νοιάζει. Γιατί ρωτάς όμως ένα τέτοιο πράγμα; " είπε θυμωμέναΥΙΟΣ: «Θέλω να μάθω. Παρακαλώ πολύ πες μου, πόσα κερδίζετε σε μια ώρα; " ΜΠΑΜΠΑΣ: «Εάν πρέπει οποσδήποτε να, ξέρεις ... να ... 50 ευρώ την ώρα."ΥΙΟΣ: «Ωχ,« το μικρό αγόρι απάντησε, με το κεφάλι κάτω. ΥΙΟΣ: «Μπαμπά, παρακαλώ μπορώ να σας δανειστώ 25ευρω?"Ο πατέρας του ήταν πολύ θυμωμένος, «Αν ο μόνος λόγος που έκανες αυτη τη συζήτηση είναι για να μπορεσεις να δανειστείς κάποια χρήματα για να αγοράσεις ένα ανόητο παιχνίδι ή κάποια άλλη ανοησία, τότε εμπρός στο δωμάτιό σου και πηγαίνετε αμέσως στο κρεβάτι σου και σκέψου γιατί είσαι τόσο εγωιστής. Δεν εργάζομαι σκληρά καθημερινά μόνο για να έχεις ολες τις παιδικές ανοησίες που σκεφτεσαι ". " Το μικρό αγόρι πήγε ήσυχα στο δωμάτιό του και έκλεισε την πόρτα. Ο πατέρας κάθισε και άρχισε να θυμώνει περισσότερο με τις ερωτήσεις που του ειχε κάνει ο μικρός γιός του.Πώς τολμά να κάνει τέτοιες ερωτήσεις .. μόνο και μόνο για να δανειστεί κάποια χρήματα; Μετά απο μία ώρα περίπου, ο πατέρας είχε ηρεμήσει, και άρχισε να σκέφτετε: -Ίσως είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεται να αγοράσει με 25,00 ευρώ . Και πραγματικά δεν ζητούσε χρήματα πολύ συχνά ο μικρός ...Ο πατέρας πήγε στο δωματίου του μικρού αγοριού και άνοιξε την πόρτα. "κοιμάσαι, παιδί μου;" Ρώτησε΄«Οχι μπαμπά, είμαι ξύπνιος», απάντησε το αγόρι."Σκέφτηκα οτι , ίσως ήμουν πολυ σκληρός μαζί σου νωρίτερα" είπε ο άνδρας. "Ήταν μια κουραστική μέρα και ίσως εβγαλα την κούραση μου σε σένα.Εδώ είναι τα 25 ευρώ που ζήτησες ." Το μικρό αγόρι πετάχτηκε όρθιο και άρχισε να χαμογελά."Ω, ευχαριστώ μπαμπά!" φώναξε και μετα έβγαλε απο κάτω απο το μαξιλάρι του τα χρήματα που είχε μαζέψει .Ο μπαμπάς είδε ότι το αγόρι είχε ήδη χρήματα, και άρχισε πάλι να θυμώνει . Το μικρό αγόρι αργά μετρούσε τα χρήματά του και, κοιτούσε τον πατέρα του.«Γιατί ήθελες περισσότερα χρήματα, αφου ήδη έχεις μερικά;" ο πατέρας ρώτησε«[...]Το Άλας της ζωής!

2009-05-18T07:54:14.556+03:00

Ολοι μας γνωρίζουμε ΤΟ ΑΛΑΤΙ!! Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε ειναι ότιΤο αλάτι δεν προσθέτει μόνο νοστιμιά στο φαγητό μας. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο αλατιού ,υπάρχουν περισσότερο απο14.000 χρήσεις του και το σημαντικότατο ειναι φιλικό στο περιβάλλον.Μερικές απο τις εφαρμογές του τις διάβασα και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας!. Χάλκινα αντικείμενα Για να τα γυαλίσετε ανακατεψτε αλατι με ξίδι και με μαλακοπανί περαστε την επιφάνειά τους. Σημάδια απο καφέ η τσάι Βάλτε λίγο αλάτι στο σφουγγάρι και καθαρίστε τα υπολείματα στις κούπες.. Λίπη Αν υπάρχουν καμμενα λιπη στα ταψιά σας πριν απο το τριψιμο χρησιμοποιήστε πρώτα χοντρόαλάτι και κατόπιν τρίψτε.. Φωτιά απο καμένο λάδι Αν ξεχάσετε λάδι στο τηγάνι και αυτό πάρει φωτιά ,ρίξτε πάνω μια χουφτα αλάτι. Η φλόγα θα υποχωρήσει και ετσι θα το απομακρύνετε με ασφάλεια!! . Μυρμήγκια Σε περίπτωση >, καντε μία γραμμή απο αλάτι στο σημείο που βγαίνουν.Δε θα τα εξαφανίσει αλλά θα τα εμποδίσει να περάσουν. Κιτρινισμένα ρούχα Διαλύουμε αλάτι και μαγειρική σόδα σε νερό και βράζουμε για περίπου μια ώρα τα γαριασμένα ασπρόρουχα!!Μετά απο αυτά τα μικρά tips για το αλάτι να σας ευχηθώΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!![...]ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ!!!!

2009-05-14T00:39:55.144+03:00

Αφιερωμένη αυτή η ανάρτηση στον Άνθρωπο της Ζωής μου!


(image)

Σήμερα ….μια τόσο ξεχωριστή μέρα για σένa!!!!!!!!!!!!!!Γιορτάζεις !!!!!!!!!!!!!

(image)
Θέλω να σου γράψω τόσα πολλά ... και να σου ψιθυρίσω ακόμα περισσότερα… να σου πω λόγια τρυφερά αρκεί να σε βλέπω να μου χαμογελάς!!!!

Πιο πολύ από κάθε άλλη μέρα, σήμερα ,θέλω να σου πω λόγια της καρδιάς με χρώματα ήλιου
Μαγιάτικου !!!

Το ταξίδι της ζωής μαζί σου μοιάζει με την απεραντοσύνη της θάλασσας!!Καρδούλα μου ευχομαι τα μάτια σου να λάμπουν πάντα και η ψυχή σου να γεμίζει μόνο με ανταύγειες χαράς!

Σ αγαπάω πολύ !!


(image)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!! να είσαι πάντα χαρούμενος, χαμογελαστός και

ευτυχισμένος !!!

(object)

(embed)
Οταν το μυαλό...... ζωγραφίζει!!!!!!!!

2009-05-11T23:38:30.044+03:00

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!! Η ΚΟΛΑΣΗ Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!! [...]ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

2009-05-09T19:00:14.834+03:00

Στο πιο σημαντικό πλάσμα της ζωής μας.... τη Μητέρα ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις φίλες μου που ειναι μανούλες!!!!![...]6 σχόλια

2009-05-02T17:58:17.873+03:00

Μάιος!!
Ο Μάιος περιβόλια με τα κρόσια του ήλιου κεντά!!

(image)
Χρωματιστά παραθυρόφυλλα ανοίγει για να μπεί στις καρδιές
μας.(image)
Μας στέλνει κουβέντες της καρδιάς με χρώματα ήλιου μαγιάτικου,
μας μαθαίνει τη μελωδία τ΄ουρανού ,το μέσα φως των λουλουδιών ,

(image)
τα έγχρωμα βάθυ του ονείρου.
Εκεί που οι ανοιξιάτικοι δρόμοι μας αλλάζουν αέρα και
(image)
μνήμες!!!

Η υπαρξη του ένα παράθυρο άνοιξης και εμεις εγλωβισμένοι στο φως των χρωμάτων!!

(image)

Καλό μήνα!!!Το Χθές και το Σήμερα!!

2009-04-29T18:31:53.862+03:00

Ο Χρόνος ...τόσο κοντινός μα και τόσο μακρινός μαζί!!!!Είναι καιρός που στο μυαλό μου παλέυει το κάποτε με το σήμερα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας ..... Kάποτε ο χρόνος είχε τέσσερις εποχές,Σήμερα έχει μόνο δύο.Κάποτε δουλεύαμε οκτώ ώρες,Σήμερα έχουμε χάσει το μέτρημα.Κάποτε είχαμε χρόνο να πάμε για καφέ με τους φίλους μας. Τώρα τα λέμε μέσω MSN και Skype. Κάποτε είχαμε χρόνο να κοιτάξουμε τον ουρανό, να δούμε το χρώμα του, να ακούσουμε το κελάϊδισμα των πουλιών, να νιώσουμε την ευωδιά του βρεγμένου χώματος. Σήμερα τα βλέπουμε στην τηλεόραση. Κάποτε παίζαμε με τους φίλους μας στις αλάνες. Σήμερα τα παιδιά παίζουν στο playstation η στον υπολογιστή Κάποτε ζητάγαμε συγγνώμη από κοντά. Σήμερα το λέμε και με ένα απλό SMS. Κάποτε αγοράζαμε ένα μπλουζάκι και το είχαμε για δύο χρόνια.Τώρα το έχουμε δύο μήνες και δεν το θέλουμε.. παίρνουμε άλλο.Κάποτε ζούσαμε μαζί με τη γιαγιά και τον παππού σε σπίτι 65 τετραγωνικών και... ήμασταν ευτυχισμένοι. Σήμερα ζούμε σε σπίτια 120 τετραγωνικών και δεν χωράμε μέσα... Κάποτε ξυπνάγαμε πρωί πρωί την Κυριακή για να πάμε στην εκκλησία.Σήμερα δεν πάμε γιατί οι παπάδες γίνανε μεσίτες και επιχειρηματίες. Κάποτε λέγαμε καλημέρα σε ένα περαστικό και τον ρωτούσαμε για την τάδε οδό.Σήμερα μας τα λέει ο navigator. Χάθηκε και η καλημέρα!! Κάποτε είχαμε τις πόρτες των σπιτιών μας ανοικτές, όπως και τις καρδιές μας....Σήμερα κλειδαμπαρωνόμαστε,βάζουμε συναγερμούς και δεν αφήνουμε να μας πλησιάσουν Οταν κοιτώ τον ουρανό ψηλά βλέπω ακόμα το ουράνιο τόξο ισως γιατί ........Αυτό το κάποτε με τις τόσες αναμνήσεις μου λείπει ...μα το έχω πάντοτε στην καρδιά μου !!!!!!!! [...]ΔΥΟ ΑΓΕΛΑΔΕΣ & Ο ΚΟΣΜΟΣ !!!

2009-04-26T15:53:13.490+03:00

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!Ας γελάσουμε λιγάκι.......Δύο αγελάδες και ο κόσμος !!!!ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη µία στη γείτονά σουΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες, η κυßέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλαΦΑΣΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυßέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλαΝΑΖΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυßέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλαςΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες , η κυßέρνηση παίρνει και τις 2, σκοτώνει τη µία, αρµέγει την άλλη και στο τέλος πετά το γάλαΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη µία, αγοράζεις ένα ταύρο, πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονοµία αναπτύσσεται οµαλά. Στη συνέχεια, πουλάς όλο το κοπάδι, γίνεσαι εισοδηµατίας και ζεις καλύτερα.ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες. Αργότερα, προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή.ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3.ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να έχουν το 1/10 του µεγέθους τους και να παράγουν 20 φορές περισσότερο γάλα. Μετά σχεδιάζεις ένα έξυπνο καρτούν, το ονοµάζεις COWKEMON και το πουλάς σε όλο τον κόσµο.ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια, να τρώνε µία φορά το µήνα και να αυτοαρµέγονται.ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι, έτσι κάνεις διάλειµµα για φαγητό.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες, τις πουλάς όσο-όσο, µε τα λίγα χρήµατα που σου δίνουν δίνεις προκαταßολή για να πάρεις αυτοκίνητο, το οποίο αποπληρώνεις σε 7.083 δόσεις.ΙΝΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες και απλά τις λατρεύειςΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες και είναι και οι δύο τρελές!!!!!!! [...]Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!!! Καλό Πάσχα !!!!!!

2009-04-13T09:37:24.528+03:00

Οι μέρες που μόλις ξεκίνησαν ειναι μέρες αγάπης!!!!
(image)


Με αφορμή αυτό θα ήθελα να

μας θυμισω οτι τα απλά πράγματα έχουν αξία!!!!!!!!!


'Τί είναι αγάπη';
(image)
Ρεβέκκα, 8 ετών
'Όταν κάποιος σε αγαπά, ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του'

Βασίλης, 4 ετών
'Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον'

Κάρολος, 5 ετών
'Αγάπη είναι όταν βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητάς να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του'

Χριστίνα, 6 ετών
'Αγάπη είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη'

Λευτέρης, 4 ετών
'Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε'

Δανιήλ, 7 ετών
'Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον και να μιλάτε. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία'

Αιμιλία, 8 ετών
'Αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα. Αν σταματήσεις το άνοιγμα..... θ' ακούσεις την αγάπη'

Πάνος, 7 ετών
'Αν θέλεις να μάθεις να αγαπάς καλύτερα, πρέπει να ξεκινήσεις από έναν... φίλο που δεν χωνεύεις'

Τζένη, 8 ετών
'Αγάπη είναι όταν λες σ' ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του, κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα'

Θωμάς, 7 ετών
'Σε μία σχολική εκδήλωση και πριν παίξω πιάνο, μ' έπιασε φόβος πάνω στη σκηνή... Τότε κοίταξα κάτω και είδα τον μπαμπά μου να με χαιρετάει χαμογελώντας. Ήταν ο μόνος που το έκανε αυτό. Τότε μου πέρασε ο φόβος'

Μαρία, 8 ετών
'Η μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ' όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω για ύπνο'

Κλαίρη, 6 ετών
'Η αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στον μπαμπά το καλύτερο κομμάτι από το φαγητό'


(image)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γυναίκα-σύντροφος-μητέρα-φίλη!!!!

2009-04-06T19:41:15.096+03:00

Ισως η διάθεση των τελευταιων ημερών .......Ισως η ψυχή μου .......Ισως οι σκέψεις μου ,η αγωνία μου.... ισως ....ισως ...ισωςΓ Υ Ν Α Ι Κ ΑΌταν ο Θεός δημιουργούσε την Γυναίκα, ήταν είδη στην έκτη του υπερωρία. ενας άγγελος παρουσιάστηκε και ρώτησε: «Γιατί χαραμίζεις τόσο πολύ χρόνο μ’ αυτό???"Ο Θεός απαντά: «Έχεις δει τις προδιαγραφές της??? Πρέπει να έχει πάνω από200 κινούμενα κομμάτια τα οποία να μπορούν να αντικαθιστώνται όλακαι το σώμα της να μπορεί να τρέχει ακόμα και όταν θα τρέφεται μεμία Cola διαίτης και ένα Tic Tac (καραμελίτσα μέντας). Να έχει μία αγκαλιάστην οποία να χωρούν τέσσερα παιδιά ταυτόχρονα και να έχει ένα φιλί το οποίοθα γιατρεύει τα πάντα, από ένα γδαρμένο γόνατο έως και μία ραγισμένη καρδιά,και όλα αυτά θα τα κάνει μόνο με δύο χέρια. Ο άγγελος έμεινε έκπληκτος από τις απαιτήσεις. «Μόνο δύο χέρια!? Και αυτόστην βασική του έκδοση ??? Αυτό είναι πάρα πολύ δουλειά για μία μέρα.Περίμενε μέχρι αύριο για να την ολοκληρώσεις.» «Αυτό δεν θα το κάνω!» διαμαρτυρήθηκε ό Θεός. «Είμαι τόσο κοντά στο ναολοκληρώσω αυτή μου την δημιουργία την οποία αγάπησα τόσο.Μπορεί ήδη να γιατρεύεται μόνη της ΚΑΙ να δουλεύει 18 ώρες την ημέρα.» Ο άγγελος πλησίασε και ακούμπησε την γυναίκα. «Την έφτιαξες όμως τόσοαπαλή Θεέ!»«Είναι όντως απαλή» συμφώνησε ο Θεός, «αλλά την έφτιαξα και δυνατή.Δεν έχεις ιδέα τη μπορεί να αντέξει ή να κατορθώσει.»«Θα μπορεί να σκέφτεται?» ρωτά ο άγγελος. Ο Θεός απαντά, «δεν θα μπορεί μόνο να σκέφτεται, θα μπορεί να συζητά καινα διαπραγματεύεται …. καλύτερα και από έναν άντρα.» Ο άγγελος παρατηρεί κάτι, τεντώνει το χέρι του και ακουμπάει το μάγουλοτης γυναίκας. «Ωχ, φαίνεται σαν να έχεις μία διαρροή σ’ αυτό το μοντέλο.Σου το είπα εξ’ αρχής ότι όλα αυτά είναι πάρα πολύ δουλειά για μία μέρα.» «Αυτό δεν είναι διαρροή» τον διορθώνει ο Θεός, «είναι ένα δάκρυ!»«Γιατί είναι το δάκρυ?» ρωτά ο άγγελος. Ο Θεός απαντά. «Το δάκρυ είναι μία δυνατότητα με την οποία θα μπορείνα εκδηλώνει την χαρά, τον πόνο, την στεναχώρια, την απογοήτευση,την αγάπη, την μοναξιά, την θλίψη και την περηφάνια της.» Ο άγγελος εντυπωσιάστη[...]ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

2009-04-01T00:17:01.579+03:00

.[...]