Subscribe: Η νέα Γρίπη - Γρίπη των χοίρων
http://neagripi.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: English
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Η νέα Γρίπη - Γρίπη των χοίρων

Η νέα Γρίπη - Γρίπη των χοίρων

Updated: 2018-03-05T08:35:30.366-08:00

 Φρικτά τα αποτελέσματα των εμβολίων της γρίπης "των χοίρων"

2011-10-09T04:31:14.113-07:00

Μετά από αρκετούς μήνες διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τη γρίπη των χοίρων και τα άκρως επικίνδυνα εμβόλια που είχαν προταθεί (τα οποία προσπαθούσαν κυβερνήσεις, ΠΟΥ και φαρμακευτικές να προωθήσουν προς όλους μας!) βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει...Στη Φινλανδία, 79 παιδιά ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και 19 ανέπτυξαν ναρκοληψία μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα Pandemrix το 2009 και το 2010.Από τις περιπτώσεις αυτές,  σύμφωνα με φινλανδική έρευνα, νας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός, 76, πάσχουν και από κρίσεις καταπληξίας, υποφέρουν από παραισθήσεις ή παράλυση και σωματική κατάρρευση.Στο δημοσίευμα που υπάρχει στη σελίδα yahoo.news διαβάζουμε πως η φινλανδική κυβέρνηση και οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι θα πληρώσουν εφ'όρου ζωής ιατρική περίθαλψη για τα παιδιά που έχουν διαγνωστεί με ναρκοληψία μετά τη λήψη του εμβολίου της γρίπης των χοίρων.«Η αποζημίωση θα παρέχει την απαραίτητη οικονομική βοήθεια για τις οικογένειες, αν και δεν μπορεί να αφαιρέσει τη συναισθηματική ένταση που προκλήθηκε από αυτή την κατάσταση», ανέφερε σε δήλωσή του και η υπουργός Υγείας Paula Risikko .Φινλανδοί και διεθνείς ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα μια οριστική σύνδεση μεταξύ του εμβολίου Pandemrix της γρίπης των χοίρων και τα νέα κρούσματα της ναρκοληψίας, μια χρόνια διαταραχή του νευρικού συστήματος η οποία προκαλεί στους ανθρώπους συχνό και ανεξέλεγκτο ύπνο.Η φινλανδική Φαρμακευτική Πισίνα Ασφαλίσεων (LVP), η οποία εκπροσωπεί ασφαλιστικές εταιρείες, είπε την Τετάρτη ότι θα τηρήσει όλες τις ασφαλιστικές αξιώσεις σε αυτή την κατηγορία, ενώ η φινλανδική κυβέρνηση συμφώνησε να καλύψει οποιαδήποτε ιατρική δαπάνη υπερβαίνει τις αυτές που καλύπτουν οι ασφάλειες.Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η φινλανδική κυβέρνηση παραδέχτηκε πλέον ανοιχτά τη σχέση μεταξύ των εμβολίων γρίπης των χοίρων και της μόνιμης νευρολογικής βλάβης στα παιδιά, δεν γίνεται καθόλου λόγος να σταματήσει εντελώς το αντιεπιστημονικό τελετουργικό του εμβολιασμού των παιδιών με εμβόλια γρίπης (για αρχή τουλάχιστον). Επιπλέον δεν είναι μόνο επιβλαβή  τα εμβόλια γρίπης για τα παιδιά (όπως τώρα παραδέχθηκαν), αλλά δεν έχου[...]Κρούσματα ναρκοληψίας σε όσους είχαν εμβολιαστεί για τη γρίπη των χοίρων!

2010-09-11T04:04:53.605-07:00

* Αφορούν άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά της γρίπης των χοίρων

Έξι κρούσματα ναρκοληψίας σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά της πανδημίας της γρίπης Α/Η1Ν1 γνωστή και ως η γρίπη των χοίρων, έχουν αναφερθεί στη Γαλλία από τη Δευτέρα στη γαλλική Υπηρεσία Υγειονομικής Ασφάλειας Προϊόντων Υγείας (Afssaps).

Πέντε από τα κρούσματα αυτά προέκυψαν μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pandemrix του βρετανικού φαρμακευτικού εργαστηρίου GlaxoSmithKline και ένα μετά τη χορήγηση του Panenza του Sanofi-Pasteur.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Afssaps «δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη σχέσης ανάμεσα στον εμβολιασμό κατά της γρίπης Α/Η1Ν1 και την εμφάνιση ναρκοληψίας».

Πριν τη Γαλλία είχαν παρουσιαστεί 6 κρούσματα ναρκοληψίας στη Σουηδία και 6 στη Φιλανδία. Μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη 22 κρούσματα ναρκοληψίας, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, μετά τον εμβολιασμό τους κατά της γρίπης των χοίρων, συνολικά έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από 30 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η ναρκοληψία είναι μια χρόνια, νευρολογική διαταραχή που οφείλεται στην ανεπάρκεια του εγκεφάλου να ρυθμίζει τους κύκλους κατά τους οποίους ο ασθενής κοιμάται ή είναι ξύπνιος.


H1N1: πανδημία, πανικός ή σκάνδαλο;

2010-04-09T09:09:21.741-07:00

Μια πολύ καλή ανάλυση της ιστορίας με το σκάνδαλο της "γρίπης των χοίρων" και τα επικίνδυνα εμβόλια από τον Αριστοτέλη Βάθη, Ιατρό Ομοιοπαθητικό-Βιοχημικό, μέλος ΔΣ ΕΕΟΙαπό το περιοδικό HomeoNews, τεύχος 15. Aξίζει να το διαβάσουμε όλοι και να κρατήσουμε τα συμπεράσματα μας για κάθε ανάλογη περίπτωση που θα μας "σερβίρουν" στο μέλλον...Νέα γρίπη H1N1: πανδημία, πανικός ή σκάνδαλο;H Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής με υπευθυνότητα κάλυψε το θέμα της νέας γρίπης τον Σεπτέμβριο του 2009, με εκτενές άρθρο στο 13ο τεύχος των «Ομοιοπαθητικών Νέων» (Ενημέρωση για τη γρίπη των χοίρων- ιός H1N1). Επανερχόμαστε στο θέμα με ανασκόπηση στοιχείων, μελετών και απόψεων που δημοσιεύτηκαν τους τελευταίους μήνες.Περιεχόμενα:Στοπ στον «χορό» των εμβολίωνΠανδημία ή κερδοσκοπική «φούσκα»;Χαμηλή η θνησιμότητα του Η1Ν1Η νέα γρίπη στην ΕλλάδαΛογοκρισία στους διαφωνούντες ιατρούς Ηχηρές διαφωνίες για τους εμβολιασμούςΕμβόλια, παρενέργειες και αποτελεσματικότηταΠανδημία Η1Ν1: πώς θα εξελιχθεί;Επικοινωνιακό το μέλλον των εμβολιασμώνΜέτρα πρόληψης και θεραπείας - Κλασική ΟμοιοπαθητικήΣτοπ στον «χορό» των εμβολίωνΣε παγκόσμιο σκάνδαλο πρώτου μεγέθους εξελίσσεται το σίριαλ με την «πανδημία»(;) της νέας γρίπης, καθώς η μία χώρα μετά την άλλη ακυρώνουν τις υπέρμετρες παραγγελίες των πολυσυζητημένων εμβολίων για την αντιμετώπιση του ιού Η1Ν1 ή ψάχνουν απεγνωσμένα να μεταπωλήσουν τα εκατομμύρια εμβόλια που τους έχουν περισσέψει [1, 2].Σε καταγγελία των συμβάσεων με τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις για τα πανδημικά εμβόλια προχώρησε και το ελληνικό Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (18-01-2010). Όπως είπε η υπουργός κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, από τα μέσα Δεκεμβρίου έχουν σταματήσει οι παραλαβές εμβολίων. Έως τότε, η χώρα μας είχε παραλάβει 3.636.700 δόσεις εμβολίων από τις 16.000.000 δόσεις που είχαν παραγγελθεί. Στις 30 Δεκεμβρίου, το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε τις τρεις εμπλεκόμενες φαρμακευτικές επιχειρήσεις ότι καταγγέλλει τις συμβάσεις όσον αφορά το υπόλοιπο της παραγγελίας (περίπου 12.350.000 δόσεις) [3, 4, 5].Πανδημία ή κερδοσκοπική «φούσκα»;Το εμβόλιο κατά του ιού της νέας γρίπης αποδεικνύεται με μαθηματική ακρίβεια ότι είναι «χρυσωρυχείο» για τις φαρμακοβιομηχανίες, CSL, Sanofi-Aventis, Novartis κ.ά., παρά τις μειώσει[...]Τα τελευταία νέα σχετικά με τι γρίπη Η1Ν1 και το εμβόλιο σε τίτλους

2009-12-12T09:41:44.847-08:00

Γιατί αλλάζει θέσεις ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σχετικά με τη γρίπη των χοίρων?

2009-12-04T18:45:41.195-08:00

Όπως ενημερώθηκα, ο ΠΟΥ για "αδιευκρίνιστους" ακόμη λόγους -μιας και δεν με πείθουν τα επιχειρήματα που αναφέρει- άλλαξε την μέχρι τώρα τακτική του και απολογείται για τον τεράστιο θόρυβο που προκάλεσε. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω "διαπίστωσαν" αφ' ενός πως η γρίπη είναι ελαφριάς μορφής και αφ' ετέρου πως υπάρχουν εμπλοκές γιατρών με φαρμακοβιομηχανίες! Αν και η είδηση αυτή θα έπρεπε να δώσει σήμα λήξης για τους εμβολιασμούς και να "χαρούμε" έχω τη βάσιμη υποψία πως πιθανόν πιέστηκε να κάνει πίσω για να "περισώσει" το γόητρο του, εν όψει των δικαστικών αγώνων και τη συνεχιζόμενη εναλλακτική ενημέρωση... Ας μην ξεχνάμε -έγινα κουραστική να το επαναλαμβάνω- το International Health Rgulations του ΠΟΥ, όπου ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεσμεύει τις χώρες μέλη (194 συνολικά συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) να έχουν συμβόλαια με φαρμακευτικές εταιρίες ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!...  Οπότε το να μιλούν για "γιατρούς" που έχουν δεσμούς με φαρμακευτικές, ενώ ο ίδιος ο ΠΟΥ καλεί αντιπροσώπους των φαρμακευτικών στην Επιτροπή του που αποφασίζει για τους εμβολιασμούς, που στη συνέχεια τους επιβάλει σε 194 χώρες... είναι τουλάχιστον αστεία ως κατηγορία...Ωστόσο ο ΠΟΥ ένιψε τας χείρας του...Πολύ θα ήθελα να δω τώρα τις δηλώσεις των δημοσίως "εμβολιασθέντων"  (με τί άραγε?)Υπουργών Υγείας της χώρας μας, όπως και των υπόλοιπων καρεκλοκένταυρων, που σώνει και καλά επιμένουν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό...  Επίσης πολύ θα ήθελα να δω την επόμενη δήλωση της επιτρόπου Υγείας που μέχρι σήμερα υπηρετούσε με σθένος την εμβολιαστική γραμμή... Ο ΠΟΥ έριξε το μπαλάκι στους γιατρούς "που τα παίρνουν"... οι υπόλοιποι "αρμόδιοι" σε ποιόν θα τα φορτώσουν? Και αλήθεια ποιός θα αποζημιώσει τις χώρες που ξόδεψαν τόσα εκατομμύρια άσκοπα?Το δημοσίευμα: Σε μια άνευ προηγουμένου ανακοίνωσή του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, απολογείται, για τον υπερβολικό θόρυβο γύρω από τη γρίπη των χοίρων (νέα γρίπη Η1Ν1).Συγκεκριμένα λέει τα άκρως σημαντικά και μάλλον καθησυχαστικά:Ο Π.Ο.Υ. έχει αξιολογήσει συστηματικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας πανδημία γρίπης ως μέτρια. Ο Π.Ο.Υ. υπενθύμισε με συνέπεια στην ιατρική κοινότητα, δημόσια, και μέσω των μέσων ενημέρωσης, ότι η εμπειρία από τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενώ[...]Τελευταία νέα -έως 19 Νοεμβρίου

2009-11-19T07:52:31.926-08:00

 "ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, όποιος διεξάγει εμβολιασμούς ή κάνει προπαγάνδα για εμβολιασμούς ή διοργανώνει την διεξαγωγή τους" Η επανάσταση της "γρίπης των χοίρων": παν-γενοκτονία και ευγονική Τουλάχιστον 7 νεκροί σε 3 εβδομάδες από το εμβόλιο Η1Ν1 στη Γερμανία Παιδάκι 21 μηνών πέθανε στο Βερολίνο μετά από εμβόλιο γρίπης των χοίρων.Να αποζημιωθεί η ΕΕ για τα τεράστια έξοδα που άσκοπα έγιναν για την αντιμετώπιση της "γρίπης των χοίρων"! ΟΧΙ στον εμβολιασμό για τη νέα γρίπη από τον Διευθυντή του νοσοκομείου ΜΕΑΤΑΞΑ To φονικό εμβόλιο για την γρίπη (του Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλου) Υστερία Γρίπης των χοίρων και θανάσιμα εμβόλια Συναγερμός πανδημίας στην Ελλάδα...(?) Καταπληκτική στάση νοσηλευτών και γιατρών με αποχή στο "πρόγραμμα εμβολιασμού" (ΠΟΥ) = Παγκόσμιος Οργανισμός Υποκρισίας -Νέα γρίπη & τοξικά εμβόλια- του βιοχημικού καθ. Παν. Πατρών Χρήστου Γεωργίου SUPER ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΥΝΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ! Κατάλυση της εξουσίας των Εθνικών Κυρίαρχων Κρατών & η Τρομοκρατία του ΠΟΥ μέσω της "νέας γρίπης" ΑΝΗΘΙΚΟ να συστήνονται μαζικοί εμβολιασμοί! - Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος Επιτροπής Εμβολιασμών του Αγ. Παύλος- κ. Πλωμαρίτης! Εμβολιασμοί: Το κάλεσμα των σειρήνων... Τι συμβαίνει στην Ουκρανία και τον κόσμο? Χρονικό Περίεργων Επιδημιών και Ψεκασμοί... ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ «Πράξη ευθύνης και αγάπης», «αναγκαίο κακό», ή «Μία επιχείρηση βασισμένη στο φόβο»; "ΝΕΑ" ΓΡΙΠΗ- σταθερά ΟΧΙ στο εμβόλιο! (γενικώς και ειδικώς... :) "ΝΕΑ" ΓΡΙΠΗ- "στοίχημα" να πείσουν γιατρούς, νοσηλευτές και λαό... Γιατί?[...]ΟΧΙ στο εμβόλιο Η1Ν1 λέει επίσημα ο Ερντογάν

2009-11-07T12:29:48.318-08:00

Ο Ερντογάν αρνείται να εμβολιαστεί κατά της "νέας γρίπης" και τονίζει το δικαίωμα της επιλογής!Φαίνεται πως οι τούρκοι ηγέτες αναγνωρίζουν περισσότερο το υπέρτατο αγαθό της υγείας των πολιτών της χώρας τους από τους δικούς μας,   -που φαίνεται να έχουν επιδοθεί σε αγώνα τρομοκράτησης των ελλήνων, προκειμένου να τους πείσουν για την... "αναγκαιότητα" του εμβολιασμού τους κατά της ήπιας "νέας γρίπης",Φαίνεται πως αλλιώς ζυγίζονται οι προτεραιότητες των ηγετών, αφού άλλοι τοποθετούν την υγεία πάνω από οποιεσδήποτε πολιτικο-οικονομικές δεσμεύσεις...  ενώ άλλοι τις εφαρμόζουν πιστά σαν... προσευχή...Διαβάζω στο The NetWar:"Κάτι ξέρει; O πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αρνήθηκε να εμβολιαστεί κατά της «νέας γρίπης», μη συμμετέχοντας στο γενικευμένο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της νόσου που ξεκίνησε απ’ τις αρχές της βδομάδας σε όλη τη χώρα."Η άρνησή του τον έκανε επισήμως τον πρώτο κυβερνητικό αξιωματούχο διεθνώς που εξέφρασε εμπράκτως την επιφύλαξή του για την ασφάλεια των εμβολίων, που κατά γενική ομολογία βγήκαν στην αγορά εσπευσμένα…"Ο Ερντογάν, μιλώντας χτες στη βουλή, εξήγησε την ενέργειά του, λέγοντας στο κοινοβούλιο ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα να αποφασίζει από μόνος του γι’ αυτό το θέμα, παροτρύνοντας τους πάντες να αποφεύγουν τις χειραψίες και τους πολυσύχναστους χώρους και να πλένουν τα χέρια τους επιμελώς και συχνά…Φυσικά το ιερατείο με τις λευκές ποδιές δεν άργησε να απαντήσει, "μαλώνοντας" τον πρωθυπουργό:Η άρνηση του Τούρκου πρωθυπουργού προκάλεσε την αντίδραση της Ενωσης Τούρκων Γιατρών (ΤΤΒ) που τόνισε ότι η άρνηση του πρωθυπουργού να εμβολιαστεί είναι «αμετάκλητο λάθος όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας».Tην ίδια ώρα ο αρχισυντονιστής του τρόπου διαχείρισης της "νέας γρίπης" και φορέας της πρωτογενούς απόφασης για "μαζικό εμβολιασμό" ενάντια στη "νέα γρίπη", ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνεχίζει να μετρά θύματα, τα οποία είναι σαφώς λιγότερα από τα θύματα της εποχικής γρίπης, δεν είναι ξεκάθαρο εάν αποτελούν πράγματι θύματα της γρίπης ή άλλων προϋπαρχόντων ασθενειών του θύματος και που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται σε αριθμούς που να μπορούν να υποσ[...]ΚΥΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ στον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Η1Ν1

2009-11-07T12:12:50.819-08:00

Μερικά από τα σημαντικότερα νέα των τελευταίων ημερών που αξίζει να γνωρίζει κανείς σχετικά με το ζήτημα και που ξεχώρισαν από την αντίθεση τους στη μέχρι τώρα μονοδιάστατη τρομολαγνεία:-Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων οργανώνουν ενημερωτικές παρουσιάσεις για τη "νέα γρίπη" και την επικινδυνότητα των εμβολίων και αποφασίζουν ομόφωνα να μην επιτρέψουν τον εμβολιασμό των παιδιών τους για ΚΑΝΕΝΑ λόγο.-Η πρώτη χώρα, που προκειμένου να προστατεύσει  τον πληθυσμό της από επικίνδυνα συστατικά του εμβολίου, απαγορεύει μερικώς τη χρήση του είναι η Ελβετία...Η Πολωνία αρνείται να αγοράσει εμβόλια εάν πρώτα δεν  ελεγχθούν και δοκιμαστούν επαρκώς-Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Πανδημίας "παλεύουν με τη σοκαριστική" -για αυτούς- δήλωση της πλειοψηφίας των πολιτών και ειδικά των νοσοκόμων να μην δέχονται για κανένα λόγο τον εμβολιασμό τους-Γιατροί  φάσκουν και αντιφάσκουν: "σώζει" λένε το εμβόλιο, αλλά αρνούνται οι ίδιοι να το κάνουνΗ πλειοψηφία των πολιτών αρνείται να εμβολιαστεί. Αναλυτικά:Τα στοιχεία έρευνας που παρουσίασε κατά τη χθεσινή σύσκεψη της Εθνικής Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης ο παθολόγος-λοιμωξιολόγος και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων κ. Μάριος Λαζανάς φαίνεται πως έχουν αναζωπυρώσει τον προβληματισμό των επιστημόνων για μειωμένη προσέλευση στα εμβολιαστικά κέντρα:οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού σε ποσοστό 58% απάντησαν ότι δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν, ενώ ένας στους δέκα απάντησε πως «πιθανόν» και να το κάνει- δεν έχει ωστόσο «κλειδώσει» την απόφασή του. Ακόμη πιο σθεναρή είναι η αντίσταση των νοσηλευτών:μόλις το 7% δήλωσε πως θα κάνει το εμβόλιο, ενώ το 89% απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «όχι». Επιπλέον, αντίστοιχες έρευνες που έχουν γίνει στον γενικό πληθυσμό δείχνουν πως περίπου έξι στους δέκα πολίτες σκέφτονται να απέχουν από το πρόγραμμα του μαζικού εμβολιασμού. πηγη: Τα ΝέαΕνώ και στη σελίδα του Τοξότη, φαίνεται να διατηρείται και να αυξάνει ελαφρώς το ποσοστό  όσωςνδεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν, αφού επι μήνες παραμένει σταθερά γύρω στο 80%...Η Ελβετία, σύμφωνα με την εφημερίδα ΑΥΓΗ, απαγορεύει με επίσημη ανακοίνωση της, το εμβόλιο της Glaxo Smith Kline για τη "νέα γρίπη" Η1Ν1[...]Άγνωστος (?) ιός ξέσπασε στη Δυτική Ουκρανία - Πρόχειρα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ζήτησε να ετοιμαστούν ο πρόεδρος Γιουσένκο

2009-11-04T15:19:29.732-08:00

Το "πρώην ανατολικό μπλοκ" ακολουθεί κατά πόδας το παράδειγμα του Μπάρακ Ομπάμα κατά πως δείχνουν τα τελευταία τρομολάγνα "δελτία ειδήσεων"...Δεν θα ήθελα να επεκταθώ ιδιαίτερα σε στοιχεία και δεδομένα που είναι ήδη γνωστά στους αναγνώστες του "ΤΟΞΟΤΗ", ωστόσο αξίζει να δούμε επιγραμματικά πως πλέον βλέπουμε να επιβεβαιώνονται στην πράξη, όλα όσα περιγράφαμε εδώ και μήνες στα πλαίσια της έρευνας περί "γρίπης των χοίρων" και τα εμβόλια Η1Ν1,το ρόλο της Baxter τις βαρύτατες καταγγελίες -κυρίως με τις αγωγές των Βurgermeister και Campbell- που μιλούν για σχεδιασμένη γενοκτονίατο International Health Regulation του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που "προέβλεπε" από το 2005 αναγκαστικούς εμβολιασμούς και περιορισμό σε καραντίνα, όπως και χρήση ειδικών μονάδων "επιτήρησης" σε καιρό "έκτακτης ανάγκης πανδημίας"τη σχέση της "νέας γρίπης" με τους περίεργους θανάτους 83ων μικροβιολόγων (biomedexpert.com & dead scientists and microbiologist) και τα chemtrails...  Στο cosmo.gr διαβάζουμε μεν πως ο εφιάλτης στην Ουκρανία είναι η Η1Ν1, αλλά δεν αναφέρεται το γεγονός πως ο πρόεδρος της Γιουσένκο ζήτησε να στηθούν πρόχειρες στρατιωτικές μονάδες νοσηλίας εξ αιτίας "διαφόρων μορφών γρίπης και influenza" που ξέσπασαν στη χώρα, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν πρόκειται για Η1Ν1 ή μόνο για αυτή..., όπως αναφέρει το RT στο ρεπορτάζ που φαίνεται μεταξύ άλλων στο παρακάτω βίντεο.Επίσης τα ΜΜΕ δεν κάνουν φυσικά καμία αναφορά στην μαζική επιχείρηση χημικών αεροψεκασμών (chemrtails) που με έντονο ρυθμό προηγήθηκε στην Ουκρανία στα τέλη Οκτώβρη και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, δίχως να πάψουν μέχρι σήμερα...Ακόμη δεν γίνεται καμία αναφορά στο περιστατικό που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, όπου συνελήφθη και απελάθη ο βιολόγος Moshe, επειδή ήθελε να ενημερώσει δημόσια τον κόσμο, πως υποκατάστημα της Baxter Ουκρανίας ετοίμαζε εμβόλιο-βιολογικό όπλο για τη "γρίπη των χοίρων"...Η Ρουμάνος Υπ. Υγείας Αντριάν Στρέινου – Σέρσελ, μπορεί να δήλωσε γεμάτος σιγουριά ότι «θα υπάρξουν πάνω από 20.000 νεκροί από τη γρίπη», και να κατάφερε να τρομοκρατήσει τους Ρουμανούς που συνωστίζονται στα νοσοκομεία για προληπτικούς λόγους. αλλά επίσης δεν δήλωσε "ποιά γρίπη" και από που θα προκληθεί...Στην Πολωνία, μπορεί να "έχουν παν[...]SOS - ΑΝΤΙσταση εδώ και τώρα - Οποια απόφαση και να πάρουν αύριο!

2009-11-04T15:29:45.231-08:00


SOS! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ της BAXTER είχε προκαλέσει τους θανάτους και την επιδημία στο ΜΕΞΙΚΟ! 

 Το εμβόλιο της BAXTER είχε προκαλέσει τους θανάτους στο Μεξικό.

To ΜΕΞΙΚΟ καταγγέλει την BAXTER στα διεθνή δικαστήρια.

δείτε το δημοσιογράφο κ. Χατζάρα να το περιγράφει:

allowFullScreen='true' webkitallowfullscreen='true' mozallowfullscreen='true' width='464' height='422' src='https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dxJRBSoz66qxQ66yzyyKGPAw4-JLaqFbnBBLYVN_q7hpKYGF9YSaMduRS4uhKuO9AV5Lw8Gq69RwD0YyFwvPA' class='b-hbp-video b-uploaded' FRAMEBORDER='0' />
(Επισημαίνω πως η αλήθεια αφορά στην εμπλοκή της Βaxter ΜΟΝΟ και όχι τη δήλωση του δημοσιογράφου πως προσέφυγε σε διεθνή δικαστήρια το Μεξικό εναντίον της εταιρίας, πράγμα που όπως είδα μεταγενέστερα δεν ευσταθεί... -σχετική αναφορά κάνω στο κείμενο:


192 ασθενείς και ένας νεκρός με την έναρξη εμβολιασμών για την H1N1 στη Σουηδία!

(object) (embed)

Θέλετε να περιμένουμε να μετρήσουμε και στη χώρα μας τα θύματα?

Οι λίγοι έντιμοι γιατροί που αντιστέκονται δεν μπορούν να επιβάλουν τη λογική άρνηση στο εμβόλιο, αφού οι ίδιες οι κυβερνήσεις δεσμεύονται από το IHR που έχουν υπογράψει με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και είναι υποχρεωμένες να περάσουν στον εμβολιασμό των πληθυσμών ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, αφού αυτή είναι η οδηγία του ΠΟΥ...

Η τύχη της Υγείας σας βρίσκεται στη δική σας απόφαση: 

Πείτε ΑΦΟΒΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ 

ΟΧΙ στο εμβόλιο Η1Ν1!

Κείμενα ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

2009-10-21T03:36:44.679-07:00

ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ: ΟΧΙ εμΒόλιο Η1Ν1 στο παιδί μου! - Γονείς: καταθέστε πρωτοκολλημένη επιστολή στα σχολειά των παιδιών σαςΥπόδειγμα Δήλωσης Γονέα για ΜΗ συναίνεση σε εμβολιασμό...ΧΑΡΑ και ΑΦΟΒΙΑ -τα αποτελεσματικότερα αντίδοτα για παντώς είδους "γρίπη"  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!Ράλυ αντίστασης στα εμβόλια γρίπης και τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς (SOS)Γιατροί - "Ιώσεις" και Εμβόλια = Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ!!!Γρίπη των χοίρων -η συνωμοσία των φαρμακοβιομηχάνων Το δικαστήριο του New Jersey δεν δέχτηκε τα ασφαλιστικά μέτρα για τα εμβόλια γρίπης των χοίρων Πες ΟΧΙ στο εμβόλιο "γρίπης των χοίρων"!Επιστολές ΝΙΕΜΙΤΖ - ΔΕΝ ΥΑΡΧΟΥΝ ΙΟΙ παραδέχονται έμμεσα τα Υπουργεία! Το θρίλερ με τα εμβόλια γρίπης Το επόμενο βήμα στην τρομοκρατία της γρίπης: Το Εμφυτεύσιμο μικροτσίπ.  Ακίνδυνη η νεα γρίπη - πιο επικίνδυνο το εμβόλιο  Νεώτερα κείμενα -Mέχρι Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου: Επιστολή -σοκ για το εμβόλιο της γρίπης (Μπεχράκης)BINTEO ΣΟΚ! MHN εμβολιάσετε τους αγαπημένους σας με DNA H5N1... ΕΜΒΟΛΙΑ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ...ΠΡΟΣΟΧΗ!: λίγες μέρες ελεύθερης υγείας έχουν απομείνει...Με επίσημα ΨΕΜΑΤΑ καλούν τους πολίτες να εμβολιαστούν...Πες ΟΧΙ στο εμβόλιο "γρίπης των χοίρων"!ΑΓΩΓΗ "βάζει φρένο" στην καμπάνια εμβολιασμού κατά της Η1Ν1 στις ΗΠΑΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ---> Με τίποτε ΔΕΝ πρέπει να κάνετε Εμβόλιο! -Δείτε γιατί (ελληνικοί υπότιτλοι)18 Λόγοι για να ΜΗΝ κάνετε το Εμβόλιο της "νέας γρίπης" Η1Ν1  ΤΕΧΝΗΤΟΣ ο ιός της "νέας γρίπης" λέει ο πολυβραβευμένος ομοιοπαθητικός Βυθούλκας!...Καβγάς για το πειραματικό  εμβόλιο της Νέας γρίπης (α μέρος)Ψέματα, κουκούλωμα και βιασύνη να μας εμβολιάσουν "με το ζόρι"... (β μέρος)[...]


Τίτλοι κειμένων

2009-09-25T12:23:24.812-07:00

 Άρθρα και μεταφράσεις κειμένων από την Βίκυ Χρυσού, αλλά και επιλεγμένα άρθρα τρίτων   Καταναγκαστικοί εμβολιασμοί "θεωρητικά" δυνατοί  Προετοιμάζονται για Εμβολιασμούς με τη βία! -το ΝΟΥ ΣΑΣ    Δώστε αγάπη στα παιδιά όχι εμ-Βόλια! Δεν υπάρχει νομοθεσία επιβολής εμβολίων ως προϋπόθεση εγγραφής σε δημόσιο σχολείο!    Κι αν ήρθαν τα επικύνδινα εμβόλια τι? θα σηκώσουμε το μανίκι? Μαθήματα παιδιών προς δασκάλους... Και η εκκλησία ζητά τη συμβολή εισαγγελέων για τα εμβόλια... Νίκη του κινήματος αντίστασης στους εμβολιασμούς! Εμβόλιο; Οχι, ευχαριστώ Αρνούνται ακόμη και οι κατασκευαστές να κάνουν το εμβόλιο! Απολυταρχία και στην υγεία Οι συνωμότες βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας Aπό την απάτη την γρίπης των πτηνών στην απάτη της γρίπης των χοίρων  Στον αέρα η θεωρία περί ύπαρξης ιών & κατ' επέκταση χρησιμότητας εμβολίων... Απλή ομοιοπαθητική και όχι εμβόλια... τόσο απλά! Η Αληθινή Ιστορία του Oscillococcinum, του Νο 1 "φαρμάκου" της Ισπανικής γρίπης του 1917 1000 € πρόστημο ανά ημέρα και φυλακή περιμένει όσους αρνηθούν το εμβόλιο... Υπό το βλέμμα των αστυνομικών αρχών θα γίνουν οι εμβολιασμοί! Εσύ θα το υπογράψεις?... Δελτίο Εγγραφής Συγκατάθεσης για τον Εμβολιασμό για το Νέο Ιό της Γρίπης Α (Η1Ν1), όπως προβλέπει το Εθνικό Σχέδιο αντιμετώπισης Πανδημίας Γρίπης... Κρατική Αποζημίωση σε θύματα εμβολιασμών! Και όχι υπογραφή "παραίτησης" από αιτήματα και δικαιώματα σε περίπτωση παρενεργειών! όπως ζητά η ελληνική κυβέρνηση... Σοβαρές παρενέργειες ενδέχεται να προκαλεί το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ Το σώμα μας και το σώμα των παιδιών μας δεν είναι κρατική ιδιοκτησία! Το κείμενο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣΔιεθνές Συνέδριο για τη "γρίπη των χοίρων" ! Γρίπη των χοίρων -  Εμβόλια & Δημοκρατίατης Βίκυς Χρυσού (21-25) Η "γρίπη" χτυπά ΚΑΙ τη δημοκρατία! Γιατροί προειδοποιούν για επικίνδυνα αντιγριπικά εμβόλια και φάρμακα Παγκόσμιες Σχέσεις Υγείας -> το νομικό υπόβαθρο των αναγκαστικών μέτρων εμβολιασμών, καραντίνα[...]0 σχόλια

2009-09-22T16:21:48.791-07:000 σχόλια

2009-09-22T16:25:09.629-07:00
Κινήσεις και παραδείγματα δημιουργικής Αντίστασης

2009-10-07T19:14:49.846-07:00

Μας αφορά όλους άμεσα το γεγονός, οπότε όλοι μαζί οφείλουμε να προστατέψουμε την υγεία και τη ζωή μας, αλλά και των παιδιών μας, από τα απάνθρωπα σχέδια των ισχυρών. Στην προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης του σοβαρότατου κινδύνου που ενέχουν τα εμβόλια ενάντια στη "νέα γρίπη" των χοίρων- Η1Ν1, συμμετέχουμε όλοι! 

 • Με απλά κείμενα διαμαρτυρίας προς κάθε υπεύθυνο, προς βουλευτές, προς ιατρικούς Συλλόγους, προς την κυβέρνηση, προς εργαζομένους στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη, αλλά και
 • με ατομικές ή ομαδικές αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα ή με συλλογή υπογραφών για κάθε νόμιμη χρήση ή 
 • απλά ενημερώνοντας τους φίλους και γνωστούς μας προφορικά ή με ομαδικά μηνύματα... 

 • όπως και με κάθε άλλο ειρηνικό και δημιουργικό τρόπο που μπορείτε να σκεφτείτε.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις-παραδείγματα:

 1. Γράμματα ειρηνικής αντίστασης στους εμβολιασμούς προς βουλευτές ...


  ΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ κτλ


 2. ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ 

   

  NEO: ΣΤΕΙΛΤΕ την αφίσα!


  • σαν εικόνα 

   -με e-mail, 

   - αναρτήστε τη στο μπλογκ σας, στο facebook, στο φόρουμ σας

   σε εκτυπωμένη μορφή
   • στείλτε τη με φαξ σε κάθε γνωστό σύλλογο, φορέα, υπηρεσία, σχολείο, κτλ
   • αναρτήστε τη σε πίνακες ανακοινώσεων
   • βάλτε τη στο παρμπριζ του αυτοκινήτου σας
   • στη βιτρίνα του μαγαζιού σας
   • βγάλτε φωτοτυπίες και μοιράστε τες στους φίλους σας, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στο δρόμο, στις καφετερίες, στα ΚΑΠΗ, σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα κτλ
    
  •  Για καλύτερη ποιότητα κατεβάστε την αφίσα από εδώ: http://www.box.net/shared/dpj91zee1m
  • έχει μέγεθος Α5, οπότε σε μία φωτοτυπία θα έχετε 2 αντίγραφα...


0 σχόλια

2009-09-22T16:28:39.917-07:00Μια αναδρομή σε όσα μάθαμε για τη "νέα γρίπη"

2009-09-22T12:56:57.324-07:00

Εδώ θα σας παρουσιάσουμε σταδιακά όλα τα άρθρα με εναλλακτική ενημέρωση γύρω από τη γρίπη των χοίρων.

Θα είμαστε έτοιμοι σε λίγο καιρό.

Μέχρι τότε ανατρέξτε στο πλούσιο υλικό του TOXOTIS