Subscribe: Αθλητικοί Ψίθυροι
http://athlhtikoipsithyroi.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: English
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Αθλητικοί Ψίθυροι

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙΗλεκτρονικό στέκι σχετικό με τον αθλητισμόUpdated: 2018-03-06T14:45:54.542+02:00

 Θετικά μηνύματα στον ΠΑΟΚ από τη συνάντηση για την έκταση «Καρατάσου»!!

2016-03-17T08:07:36.666+02:00


(image)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση του ΠΑΟΚ με τους αρμόδιους φορείς για την εκμετάλλευση της έκτασης «Καρατάσου».

Κάποια θετικά μηνύματα έλαβαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν σήμερα στην πρώτη συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς με θέμα την εκμετάλλευση της έκτασης «Καρατάσου».

Το σημερινό «μίτινγκ» έγινε σήμερα στη Μητρόπολη Νεάπολης μετά από σχετική πρόσκληση του Μητροπολίτη Βαρνάβα. Συμμετείχαν εκπρόσωποι του υπουργείου Άμυνας, του ΤΕΘΑ, του δημάρχου «Παύλου Μελά» με τον ΠΑΟΚ να αντιπροσωπεύει ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο υπεύθυνους εγκαταστάσεων της ομάδας, Γιάννης Δημογιάννης και ο νομικός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Γκουρουβανίδης.

(image)

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θέλησε να μάθει τις προθέσεις όλων των φορέων για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν προβλήματα και εάν μπορούν να ξεπεραστούν.

Δεν θα είναι η πρώτη συζήτηση η οποία θα γίνει για το ζήτημα αυτό. Αναμένεται να υπάρξει και νέα τις επόμενες ημέρες στην οποία θα γίνουν –ενδεχομένως- συγκεκριμένες προτάσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*Ο Κοντονής, η βία και ο... Μωυσής!!

2016-03-17T08:07:17.729+02:00


(image)

Έχει ο Σταύρος Κοντονής, η βία και ο Μωυσής; Κι όμως έχουν...

Μια αναφορά από τη Βίβλο χρησιμοποίησε ο Σταύρος Κοντονής όταν η συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων πέρασε στα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Συγκεκριμένα, κάποιοι από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση επεσήμαναν ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται βάσει των όσων ορίζει για τη βία και πως δεν έχει φέρει αποτέλεσμα.

Η απάντηση του Σταύρου Κοντονή; «Και στις δέκα εντολές που έφερε ο Μωυσής ήταν η «ου φονεύσεις». Αυτό δεν πάει να πει ότι σταμάτησαν τότε και οι φόνοι. Έτσι και η βία. Παίρνουμε μέτρα αλλά δεν έχει εξαφανιστεί το φαινόμενο», υποστήριξε ο υφυπουργός ο οποίος πρόσθεσε ότι στόχος είναι να υπάρχει συνεχής βελτίωση, θέτοντας ως χρονικό όριο ένα διάστημα τριών ετών.

Μάλιστα, ο υφυπουργός -στο θέμα της βίας- υποστήριξε ότι ήδη υπάρχει βελτίωση συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Πώς δικαιολόγησε; Λέγοντας ότι πέρσι υπήρξε ένας νεκρός!
*Πηγή: sport-fm.gr*Στη συνάντηση του Πανόπουλου και ο Σπανός!!

2016-03-17T08:04:01.218+02:00


(image)

Παρών στη συνάντηση των ιδιοκτητών των 12 ΠΑΕ της Super League στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι «μεγάλοι» θα είναι ο Γιώργος Σπανός εκπροσωπώντας τον Ατρόμητο.

Την ευκαιρία να ακούσει τις θέσεις και τις προτάσεις του Χρήστου Πανόπουλου θα έχει ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος έχει αποδεχθεί την πρόσκληση του ισχυρού άνδρα της Skoda Ξάνθης.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου διατηρεί καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη των Ακριτών και δεν είχε κανένα ενδοιασμό να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να δουν από τη δική τους πλευρά το τι μέλλει γενέσθαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνάντηση που έχει καλέσει ο Χρήστος Πανόπουλος θα πραγματοποιηθεί αύριο στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ. *Πηγή: sport-fm.gr*Πέμπτη αναμένεται η απόφαση της έφεσης του ΠΑΟΚ!!

2016-03-17T08:03:43.883+02:00


(image)

Εκδικάσθηκε σήμερα η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρίας της μιας αγωνιστικής. Αύριο η απόφαση.

Την Πέμπτη θα γίνει γνωστή η τύχη που θα έχει η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για την τιμωρία της μίας αγωνιστικής της για τη ρήψη αντικειμένου στον Νίκο Λαζαρίδη.

Σήμερα εκδικάσθηκε η έφεση του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από νομικό μετά από σχετική άδεια που πήρε από τον δικηγορικό σύλλογο λόγω της απεργίας που είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Θυμίζουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο οπαδός πέταξε ένα μπουκάλι και χτύπησε τον Νίκο Λαζαρίδη όταν εκείνος κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.
*Πηγή: sport-fm.gr*Αργεί ο νόμος για την ΕΠΟ!!

2016-03-17T08:03:22.282+02:00


(image)

Απίθανο μοιάζει να είναι έτοιμο τον Μάιο, όπως δεσμεύτηκε ο Στ. Κοντονής, το νομοσχέδιο για την αλλαγή στο εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ. Κίνδυνος να μην είναι έτοιμο πριν τις εκλογές της ομοσπονδίας.

Παρά τις δεσμεύσεις του Σταύρου Κοντονή πως ο μεγάλος αθλητικός νόμος θα είναι έτοιμος το Μάιο και μαζί του θα περάσουν και οι διατάξεις που αφορούν στο ποδόσφαιρο, με κυριότερες την αλλαγή στο εκλογικό σύστημα σε ΕΠΟ και Ενώσεις, τον περιορισμό στις θητείες των μελών του ΔΣ και την αποχώρηση όσων προσώπων διώκονται ποινικά, όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις.

Κι αυτό γιατί στο τέλος του Μαρτίου η νομοπαρασκευαστική επιτροπή του Υπουργείου θα παραδώσει το πόρισμά της, ακολούθως αυτό θα μελετηθεί από τον υπουργό, εν συνεχεία θα παραδοθεί στις ομοσπονδίες για να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, επόμενο βήμα είναι να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση και τέλος θα προωθηθεί στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση. Όλα αυτή η διαδικασία δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί πριν το καλοκαίρι και καλά γνωρίζοντες τους ρυθμούς που κινούνται τέτοιες υποθέσεις υπολογίζουν πως είναι ζήτημα αν θα ολοκληρωθεί πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, αν και κάποιοι εκφράζουν ανησυχίες μήπως δεν είναι έτοιμη καν όταν θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ, τον Οκτώβριο!

Ο κ. Κοντονής επανέλαβε πως ο νέος αθλητικός νόμος «θα είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο νομοθέτημα».

Η συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 12:00, με την ακρόαση των φορέων που έχουν κληθεί και είναι οι εξής: ΕΣΚΑΝ, ΕΟΕ, ΕΠΟ, ΣΕΓΑΣ και ομοσπονδίες τοξοβολίας και κολύμβησης. Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής θα ξεκινήσει στις 18:00 και το νομοσχέδιο για το ντόπινγκ θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια την Παρασκευή.
*Πηγή: sport-fm.gr*Ενθουσιάστηκε και ο Ζήσης με το Μπάγερν-Γιουβέντους!!

2016-03-17T08:01:28.208+02:00


(image)

Τις ικανότητες του στο τραγούδι έδειξε ο Στέλιος Μανωλάς, με τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ να τραγουδάει τον ύμνο της ομάδας σε εκδήλωση των βετεράνων της «Ένωσης».

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν σε μαγαζί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να στηρίξουν τον άλλοτε συμπαίκτη τους, Τάσο Κωνσταντίνου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και χρειάζεται την οικονομική τους βοήθεια.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό στη συνάντηση των βετεράνων της «Ένωσης», με τον Στέλιο Μανωλά να δίνει ρέστα, αποδεικνύοντας τις ικανότητες του στο τραγούδι.

Ο προπονητής της Κ-19 της ΑΕΚ, όταν έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο της ΑΕΚ, δίνοντας το ρυθμό στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Το βίντεο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Ηλίας Ατματσίδης.


*Πηγή: sport-fm.gr*Η κατάρα της Άρσεναλ…!!

2016-03-17T07:53:40.836+02:00


(image)

Για έκτη σερί χρονιά, το ταξίδι της Άρσεναλ στο Champions League σταματά στη φάση των «16»!

Δεν λέει να «στεριώσει» στο Champions League η Άρσεναλ. Για έκτη σερί χρονιά, οι κανονιέρηδες γνωρίζουν τον αποκλεισμό στην φάση των 16. Παίζει και ο αντίπαλος βέβαια, που είναι αλήθεια πως σε αρκετές περιπτώσεις, η κληρωτίδα δεν έχει χαμογελάσει στους Λονδρέζους και έχουν βρει μπροστά τους ομάδες-«βουνό».

Το 2011
Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα 2-1
Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ 3-1

Το 2012
Μίλαν-Άρσεναλ 4-0
Άρσεναλ-Μίλαν 3-0

Το 2013
Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου 1-3
Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ 0-2

Το 2014
Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου 0-2
Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ 1-1

Το 2015
Άρσεναλ-Μονακό 1-3
Μονακό-Άρσεναλ 0-2

Το 2016
Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα 0-2
Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ 3-1

(image)
*Πηγή: sport-fm.gr*Για πλάκα και με «ΜSN» στους «8» η Μπάρτσα!! (video)

2016-03-17T07:53:21.193+02:00

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Μπαρτσελόνα νίκησε και στη Βαρκελώνη την Άρσεναλ (3-1) και πλέον περιμένει το επόμενο «θύμα» της στα προημιτελικά του Champions League. Η τυπική διαδικασία του δεύτερου αγώνα για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άρσεναλ επιβεβαιώθηκε και εντός «Καμπ Νου», καθώς οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ πολύ εύκολα μόλις στο 18’ με τον Νεϊμάρ και κατάφεραν να «πατήσουν» πάνω στο υπέρ τους σκορ, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων. Μπορεί η Άρσεναλ να δημιούργησε ευκαιρίες στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ισοφάρισε με πολύ ωραίο σουτ του Ελνενί στο 51’, αλλά οι Καταλανοί εκμεταλλευόμενοι την ατομική ποιότητα της επιθετικής τριάδας κατάφερε να πάρει και δεύτερη νίκη με 3-1. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε με τον χαρακτηρισμό του φαβορί περιμένει πλέον τον επόμενο αντίπαλό της στα προημιτελικά του Champions League. Πώς έπαιξανΧωρίς εκπλήξεις ο Λουίς Ενρίκε επέλεξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για τον συγκεκριμένο αγώνα, με τον Ματιέ να αγωνίζεται ως βασικός στη θέση του τιμωρημένου Πικέ. Από την άλλη μεριά, ο Αρσέν Βενγκέρ επέλεξε στο βασικό σχήμα τον πιτσιρικά Αϊόμπι και ως δίδυμο στα αμυντικά χαφ του Φλαμινί και Ελνενί και στην κορυφή τον πιο γρήγορο Γουέλμπεκ, αφήνοντας στον πάγκο τον Ζιρού. Το ματςΔιατεθειμένη να πάρει ρίσκα, προσέχοντας την ίδια ώρα τα μετόπισθεν, η Άρσεναλ κυνήγησε από την αρχή του ματς το γκολ που θα της αναπτέρωνε τις ελπίδες για να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί στο ματς, ωστόσο, το σουτ του Οζίλ στο 10’ πέρασε άουτ. Ήταν δεδομένο ότι η Άρσεναλ έπρεπε να εκμεταλλευτεί την παραμικρή της ευκαιρία, γιατί διαφορετικά θα γινόταν αυτό που συνέβη στο 18’. Ο Νεϊμάρ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ασίστ του Σουάρες και με πλασέ άνοιξε το σκορ και παράλληλα έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα της Άρσεναλ. Στο υπόλοιπο μέρος του α’ ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αλλάζει πάσες, αλλά η Άρσεναλ κατάφερε να προκαλέσει επικίνδυνες καταστάσεις, με μεγαλύτερη στο 39’ με την κεφαλιά του Σάντσες να περνά δίπλα από το δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Στις αρχές του β’ ημιχρόνου, η Άρσεναλ έβαλε το γκολ που της αναλογούσε, όταν στο 51[...]