Subscribe: Δεξιός-gr
http://dexios-gr.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: English
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Δεξιός-gr

Δεξιός-grΔεξιός-grUpdated: 2018-03-05T21:07:03.529-08:00

 Πόσο μαλάκες είστε μερικά στελέχη της Δεξιάς;

2012-01-03T09:11:50.573-08:00

Μάλλον χρειάζεται ένα τσουνάμι από φάπες σε στελέχη από τη βάση της ΝΔ. Πρέπει να πέσει πολύ ξύλο. Όταν λέμε πολύ ξύλο, εννοούμε ξύλο και των γονέων. Διότι όπως λέει και ο δεξιός blogger dexiextrem, δεν έχει μείνει σάλιο να τους φτύσεις. Μα πόσο μαλάκες είναι οι άνθρωποι; Πόσο άχρηστοι; Πόσο ξεφτίλες; Πόσο γελοίοι; Πόσο τσανακογλείφτες; Θα συνεχιστεί πολύ ακόμη το...
 βόλεμα Πασόκων από "δεξιούς"; Αυτό πρέπει να είναι το ερώτημα που πρέπει να βάζει κάθε οπαδός της ΝΔ στον υποψήφιο. Μια είναι η ερώτηση: "αν σε ψηφίσω θα συνεχίσεις ρε μαλάκα να βολεύεις όποιον πασόκο βρίσκεις μπροστά σου;"


διαβάστε αυτά για να καταλάβετε:

http://dexiextrem.blogspot.com/2012/01/blog-post_8172.html

http://taxalia.blogspot.com/2012/01/5.htmlfimotro : Στη φάκα του νόμου ο Παπαγιάννης (fimotro)

2011-07-27T09:38:32.019-07:00

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του διαχειριστή του δημοσιογραφικού blog fimotro, που δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Παπαγιάννη.
Ο Γιάννης Παπαγιάννης θα καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου για απειλές εναντίον του διευθυντή του MEGA, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμούν εναντίον του εκατοντάδες μηνύσεις.
Τώρα με την ταυτοποίηση ανοίγει ο δρόμος για την οικονομική εξόντωση του "φίμωτρο"

27.7.2011, Σταμάτης ΜέλλοςΒγάζουν χολή τα πράσινα Μπλόγκ κατά Σαμαρά

2011-07-03T01:48:22.740-07:00

Η αναφορά του στην αποκατάσταση της αδικίας του κοψίματος των μισθών που έκανε το ΠΑΣΟΚ έχει φέρει μεγάλη ταραχή στο πράσινα blogs Η αναφορά του στην αποκατάσταση της αδικίας του κοψίματος των μισθών που έκανε το ΠΑΣΟΚ έχει φέρει μεγάλη ταραχή στο πράσινα blogs .

ΑΜΟΚ τους έχει πιάσει κατηγορώντας τον είτε για "λαϊκιστή" που τολμά να λέει "ψέματα" στον λαό ότι δηλαδή θα "αποκαταστήσει" αφού..
όπως λένε η τρόικα ΔΕΝ θα το ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ  , η μιλάνε για λεφτα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ώστε να αυξήσει τις συντάξεις κλπ κλπ...

Μόνο που ο Α.Σαμαράς δεν μιλά για την αποκατάσταση με το που θα αναλάβει την κυβέρνηση.

Άλλοι ήταν αυτοί που έταζαν παραμονές εκλογών την ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ πρωτοσέλιδα ...

Τότε όμως ΚΑΝΕΝΑ πράσινο blog δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά και το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ...

Τότε όμως το ΠΑΣΟΚ ήθελε την εξουσία , οι πράσινοι bloggers ήταν καβάλα στο άλογο και κάλπαζαν πρός την νίκη...

Τότε το σύνθημα ήταν "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" οπότε γιατί να μήν διαγραφούν τα χρέη...

Αυτοεξευτελίζονται τα πράσινα κομματικά blogs .
Έκλειναν τα μάτια στον λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ και δεν τα ανοίγουν ούτε και σήμερα πια.
Παραμένουν ΔΕΣΜΙΟΙ των αγκυλώσεων και του κακώς εννοούμενου κομματικού συμφέροντος.
Συνεχίστε σε αυτόν τον ρυθμό .
παράγετε γέλιο και αυτό χρειάζεται ο Έλληνας που του έχετε στερήσει ότι μπορεί να τον κάνει να χαμογελάσει...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να σας παρουσιάζουμε ξεβράκωτους στο internet .
Μπορεί να μην είναι ωραία η εικόνα αλλά ποιος είπε ότι μόνο τα ωραία πρέπει να παρουσιάζονται στο internet;;;Στηρίζουμε fimotro

2011-07-03T01:49:50.276-07:00

Στον αγώνα του για ελεύθερη πληροφόρηση, χωρίς φίμωτρο από κατεστημένους δημοσιογράφους.


Εκτός ελέγχου το Α.Π.Ε.

2011-03-03T10:25:47.505-08:00

Tην ίδια ώρα που η Κυβέρνηση επιβάλλει σκληρή λιτότητα στους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ ο διευθυντής του ΑΠΕ Ηλ. Μάτσικας έχει βρεί το δικό του τρόπο για να παρακάμψει τους αυστηρούς κανόνες. Προφανώς όχι για όλους αλλά για εκείνους τους λίγους και εκλεκτούς στους οποίους μοιράζει διάφορα οφίκια (συντονιστές, επικεφαλής τμημάτων, αναπληρωτές των παραπάνω κ.ο.κ) έναντι πρόσθετης αμοιβής.
Φυσικά οι υπόλοιποι συντάκτες προετοιμάζονται για τη νέα περικοπή του μισθού τους κατά 10% που έχει ζητήσει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωσταντίνου.
Φαίνεται λοιπόν ότι εκεί στο ΑΠΕ ο διορισμένος από την Κυβέρνηση Ηλ. Μάτσικας έχει ένα δικό του τρόπο να ερμηνεύει και να υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική. Σε πείσμα λοιπόν της αυστηρής εντολής Ραγκούση για πάγωμα των προσλήψεων στο ΑΠΕ  προχώρησαν σε οκτώ προσλήψεις δημοσιογράφων  Αντε μετά να πείσει ο κυρ Ηλίας για τις αγαθές του προθέσεις όταν ο  ίδιος κατηγορούσε την προηγούμενη διοίκηση ότι προκάλεσε  «υπερπληθυσμό των δημοσιογράφων» στο Αθηναικό Πρακτορείο και όταν κατά διαβολική σύμπτωση τρείς  από τους επτά (νέο)προσληφθέντες είναι ομόσταβλοι του προερχόμενοι από το Συγκρότημα.troktiko: Η Μπόχα της Τρωκτικής Σαπίλας ΔΕΝ ακουμπά το Στράτευμα

2010-11-20T13:42:14.655-08:00

Πολλές φορές έχουμε γράψει για την προσπάθεια σπίλωσης του στρατεύματος από τους εκάστοτε εμπόρους όπλων, ιδιαίτερα όταν ο Αρχηγός στρατού αρνείται να υποκύψει στα συμφέροντά τους. Τελευταία όμως το πράγμα παράγινε.

Περιβόητο για τον κιτρινισμό του blog, από το οποίο αναδύεται η μπόχα της τρωκτικής σαπίλας, γνωστό στους στρατιωτικούς κύκλους για την προσπάθεια του ιδιοκτήτη του να εδραιωθεί στο
 πάνελ των εμπόρων όπλων, έβαλε και πάλι κατά του στρατεύματος βρίζοντας τον αρχηγό του και γράφοντας ψευδώς ότι εξυπηρέτησε το γιό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Η ξεδιαντροπιά τους δεν έχει όριο. Άνθρωποι που δεν υπηρέτησαν ποτέ την Πατρίδα, προφασιζόμενοι τους ψυχάκηδες ή τις αδερφές τολμούν να τα βάλουν με τον αρχηγό του στρατού επειδή, σε αυτές τις δύσκολες για την Ελλάδα οικονομικές στιγμές, προσπαθεί να μειώσει τις αμυντικές δαπάνες και λέει ΟΧΙ στις αγορές όπλων.

Καταρχήν θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν διακατεχόμαστε και με τα φιλικότερα αισθήματα απέναντι στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αλλά για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους αναφέρουμε τα παρακάτω:

Ο γιός Τριανταφυλλόπουλος είναι 28 χρονών παντρεμένος με παιδιά και ως τούτου είναι υπόχρεος 8μηνης θητείας. Στη δήλωσή του ζήτησε να υπηρετήσει στις Διαβιβάσεις ισχυριζόμενος ότι έχει τα απαιτούμενα προσόντα από την πανεπιστημιακή του εκπαίδευση. Σαν δεύτερη επιλογή του έβαλε να υπηρετήσει ως οδηγός ως κάτοχος του ανάλογου διπλώματος οδηγήσεως που κατέχει.

Παρόλα αυτά τίποτε από τα παραπάνω δεν έγινε. Το αυτόματο σύστημα του έδωσε την ειδικότητα του ΣΚΑΠΑΝΕΑ και τον έστειλε να υπηρετήσει σε ακριτικό φυλάκιο της 79 ΑΔΤΕ στη ΣΑΜΟ. Όχι στην Αθήνα ούτε στον ηπειρωτικό χώρο αλλά στην παραμεθόριο στη ΣΑΜΟ.

Και ρωτάμε λοιπόν την απαίσια τρωκτική λάσπη. Από πού φαίνεται ότι ο Αρχηγός στρατού έκανε το χατίρι του Τριανταφυλλόπουλου; Αν κάποιος πρέπει να διαμαρτυρηθεί αυτός είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που στείλανε τον γιό του στη παραμεθόριο.

Πάρτε το χαμπάρι ΛΑΜΟΓΙΑ. Με τον Φράγκο Αρχηγό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΑΜΑΤΙΑ.
http://www.aitolia.gr/?p=3821Bilderberg Μπακογιάννη

2010-06-04T08:20:36.063-07:00

Τελικά δε μάθαμε. Πήγε η Ντόρα Κούβελου-Μητσοτάκη στη bilderberg?Ο επίτιμος Κώστας Μητσοτάκης ξαναχτυπά

2010-11-20T13:43:19.107-08:00

(object) (embed)Ιδού το δέυτερο DVD Τζούλια Αλεξανδράτου και ο νέος της παρτενέρ

2010-11-20T13:42:49.771-08:00

..
(object) (embed)
ελληνιδες τσοντα αλεξανδρατου πουτανες ελληνιδες γυμνες μενεγακη βιντεο πιπα menegaki pipa dvd τζουλιας sirina tsontes τσοντες ελληνικη τσοντα ελληνιδες μουναρες γυμνες φωτογραφιεςΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

2010-04-21T04:02:34.086-07:00

Να χαίρεται ο κ.Σαμαράς το Νομάρχη του!!! Εμπρηστής βιβλίων (Μίμη Ανδρουλάκη) Επίσημος και μόνιμος γελωτοποιός των καναλιών Εκφραστής ρατσιστικών και καρατζαφερικών απόψεων Τώρα και τραμπούκος με βούλα !!!
σχολιάζει "σύντροφος" σε μπλογκ της Θεσσαλονίκης (ταχαλια), βγάζοντας χολή εναντίον Σαμαρά. Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν...Ν.Δ. Να μην παραιτηθεί ο Χρυσοχοϊδης !

2010-11-20T13:44:16.647-08:00

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Δένδιας, σχετικά με την αποψινή ισχυρή έκρηξη στα Πατήσια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με αποτροπιασμό την βομβιστική επίθεση στα Πατήσια και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες συνανθρώπους μας.

Η πολλοστή βομβιστική επίθεση τους τελευταίους μήνες, φέρνει με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο το τεράστιο έλλειμμα δημόσιας ασφάλειας σήμερα στη χώρα μας. Οι τοποθετήσεις ισχυρών εκρηκτικών μηχανισμών, τα συχνότατα επεισόδια με πάσης φύσεως ταραχοποιούς και η μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας, πιστοποιούν το πρόβλημα.

Με την συγκεκριμένη αφορμή, καλούμε για μία ακόμη φορά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να πάρει το ταχύτερο δυνατόν μέτρα μετά από έξι μήνες διαπιστώσεων και να σταματήσει επιτέλους να παριστάνει τον θεατή, μπροστά στα αλλεπάλληλα πλέον συμβάντα.

Δυστυχώς, ο κ. Χρυσοχοΐδης έσπειρε ανέμους και η χώρα θερίζει θύελλες. Η Ελλάδα όμως δεν αντέχει άλλο την αδράνεια και την αβουλία της κυβέρνησης σε έναν εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι θα στηρίξει με υπευθυνότητα κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της δημόσιας ασφάλειας. Αρκεί να υπάρξει τέτοια πρόθεση και από την πλευρά της κυβέρνησης.Ο Κωλοτούμπας (ελάτε τώρα, αφού καταλάβατε ποιός είναι!)

2010-11-20T13:43:36.666-08:00

(image)
Αντιγράφω λοιπόν από τα ΝΕΑ της 3ης Δεκεμβρίου 2009:
«Τέχνασμα Καρατζαφέρη με την προεδρική εκλογή για να ανακόψει τις διαρροές προς τη Ν.Δ.

Σε προσπάθεια να προσεταιριστεί τη Νέα Δημοκρατία μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ. κατέφυγε χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Κάλεσε από...
 το βήμα της Βουλής τη νέα ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συνταχθεί μαζί του και να ζητήσουν πρόωρες εκλογές τον ερχόμενο Μάρτιο με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η προσπάθεια, ωστόσο, έπεσε στο κενό καθώς το γραφείο Τύπου της Ν.Δ., σε γραπτή δήλωση, έκανε σαφές ότι η Ν.Δ. θα στηρίξει την υποψηφιότητα Παπούλια.
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...

Λίγο νωρίτερα ο βουλευτής της Ν.Δ. Μαργαρίτης Τζίμας, στην παρέμβασή του κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της χορήγησης επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης στους χαμηλόμισθους που προτείνει η κυβέρνηση, ....
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...

Η άποψή του αυτή προκάλεσε πολλά σχόλια από στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και τη χαρακτήρισαν ως «μία ακόμη σπασμωδική κίνηση του κ. Καρατζαφέρη επειδή φοβάται τη συρρίκνωση του κόμματός του μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας». Επιπλέον, τα ίδια στελέχη σχολίαζαν ότι «ενδεικτικό της προσπάθειας που κάνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να πείσει τον κόσμο πως το κόμμα του και ο ίδιος προσωπικά εκφράζουν τη γνήσια Δεξιά, είναι το γεγονός ότι άλλαξε στάση και καταψήφισε το σχετικό νομοσχέδιο- μολονότι είχε ταχθεί υπέρ στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή- όταν διαπίστωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση αποφάσισε να το υπερψηφίσει».»

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ:

ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ...

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ
ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ!!!

Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης των σταθερών αρχών και θέσεων...
αλλά τι να περιμένεις από τον άνθρωπο που είχε κάνει σημαία του το "Μακεδονικό" και έρχεται σήμερα και λέει ΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
όχι γιαυτόν... γιατί αυτός ξέρουμε γιατί τα κάνει...
αλλά για όσους συνοδοιπόρους του συνεχίζουν να αρνούνται να δούνε την πραγματικότητα.
dexiextremΠιπερόπουλος: Αγαπητό μου troktiko

2010-11-20T13:44:03.320-08:00

(image) Πόσο ξεφτίλας είσαι;

ΑΓΑΠΗΤO ΜΑΣ BLOG ΤΡΩΚΤΙΚΟ
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΠΙΣΥΝΑΠTΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΟΥ k, ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΕΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑ
ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ Αρβανιτόπουλου-Παπαμιμίκου για «καλπονοθεία» στην ΟΝΝΕΔ;

Αποδεικνύεται και στην πράξη ο ρόλος που κάποιοι επιθυμούν να παίξουν στην ΟΝΝΕΔ. Μέτα την έντεχνα στημένη προσπάθεια της ομάδας του Ανδρέα Παπαμιμίκου να εμποδίσει τους Βορειοηπειρώτες και τους Κύπριους να ψηφήσουν και το ηχηρό χαστούκι που δέχτηκαν από τον Αντώνη Σαμαρά … οι «Παπαμιμίκοι» που είοχαν διατυμπανίσει ότι ο ΑΝΔΡΕΑΣ τους είχε επιτύχει τις «ανοικτέ διαδικασίες» τώρα προσπαθούν να περιορίσουν τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν στις εκλογές για Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ.
Ο Παπαμιμίκος φέρεται να προτείνει το στήσιμο μόνο 100 καλπών σε πανελλαδικό επίπεδο, την ώρα που ΜΟΝΟ η Αττική έχει 122 δήμους και η ελληνική επικράτεια διαμορφώνεται από έναν μεγάλο αριθμό νησιών και απομακρυσμένων δήμων. Κάποιοι φαίνεται επιθυμούν να αποτρέψουν τη νεολαία από το να συμμετάσχει … αναγκάζοντας την να «ταξιδέψει» για να εκλέξει πρόεδρο.
Αλήθεια γιατί φοβάται ο Παπαμιμίκος να στηθούν κάλπες στο πρότυπο της εκλογής Προέδρου Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ την αποκλειστικότητα της επιθμίοας για μία ανοιχτή σε όλους ΟΝΝΕΔ;
Γιατί ένα κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όπως ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος συντάσσονται με την άποψη αυτή, την ώρα που το κόμμα εφάρμοσε μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στις δικές του εσωκομματικές εκλογές; Μεθοδεύεται η συρρίκνωση της δυναμικής και του ρόλου της ΟΝΝΕΔ στην παράταξη με τη σύμφωνη γνώμη μερίδας νεολαίων που πρόσκεινται στον Παπαμιμίκο;
Την ίδια ώρα ο Κώστας Χατζής που ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ στην προσπάθεια για ΑΝΟΙΚΤΕΣ εκλογές ΕΠΙΜΕΝΕΙ στη μεγαλύτερη, κατά το δυνατόν, συμμετοχή και την προστασία της διαφάνειας στην εκλογική διαδικασία.
Στα πλαίσια αυτά, ‘όπως ΕΞ ΑΡΧΗΣ επέμενε ο Κώστας Χατζής (και τώρα φαίνεται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ το «δήθεν» του Ανδρέα Παπαμιμίκου) η νεολαία οφείλει να χρησιμοποιήσει και να ενσωματώσει την εμπειρία που προέκυψε από τις εκλογές του κόμματος, τοποθετώντας τουλάχιστον μία κάλπη σε κάθε μικρό δήμο της χώρας και πολλές σε Δήμους όπως της Αθήνας, Πειραια, Θεσσαλονίκης, Βόλου Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου κοκ.
Στην άποψη αυτή συγκλίνει όχι μόνο η πλειοψηφία των ΔΑΠιτών και ΟΝΝΕΔιτών, αλλά και ο έτερος υποψήφιος Βασίλης Αξιώτης, που δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να δουν μία νεολαία συρρικνωμένη και αδύναμη.
Θα επιτρέψει ο Αντώνης Σαμαράς το σχέδιο παραγκωνισμού και ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ της νεολαίας ή θα δώσει ηχηρό μήνυμα ότι εσωστρέφεια, κλειστά συστήματα εξουσίας και αποκλεισμοί δεν χωρούν ΠΛΕΟΝ στη Νέα Δημοκρατία της Ελπίδας;


Γαλάζια Νεολαία
galazianeolaia@gmail.comΑυτός είναι ο τρομοκράτης

2010-03-11T23:33:30.514-08:00

(image) Η Φωτο από το πατριωτικό ιστολόγιο
http://veto300.blogspot.com/2010/03/blog-post_7024.htmlO βλάκας fimotro ξαναχτυπά

2010-03-11T23:13:23.207-08:00

(image)
Ένας πανίβλακας, που δεν ξέρω ποιός είναι, ο οποίος διατηρεί το blog http://fimotro.blogspot.com.
Τον ανακάλυψα τυχαία τις τελευταίες ημέρες, με βάση κάτι δημοσιεύματα για την ΟΝΝΕΔ (το ένα πιό μαλακία από το άλλο!).
Ο παπαρομπλόγκερ, δημοσιεύει ενα άρθρο κάποιου δήθεν ...Πολύκαρπου Αντωνίου, ο οποίος ενίοτε εμφανίζεται και ως ...Σερέτης.
Προφανώς πρόκειται για τον ίδιο τον τρομπόβλακα διαχειριστή δημοσιογράφο του fimotro, ο οποίος θέλει να διαδραματίσει "ρόλο" στο κόμμα.
Δεν τραβάς τα βυζιά σου να μεγαλώσουν βρε βλάκα fimotro ;Μαθήματα προπαγάνδας από το ΠΑΣΟΚ

2010-11-20T13:44:35.349-08:00

Πολλοί, που δεν κατέχουν τα μυστικά τεχνάσματα της προπαγάνδας, ακόμα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ, αναρωτιούνται γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε οικονομικά μέτρα από την επομένη της ανάληψης της εξουσίας στις 4-10-2009, δηλαδή τότε που τα spreads ήταν κάπου 170 μονάδες, αλλά άφησε να παρέλθει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα αφενός η χώρα να διασυρθεί διεθνώς και αφετέρου να μας κοστίσει αυτή η αργοπορία πολλά δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ από τα υψηλότερα επιτόκια δανεισμού;Θα πρέπει πλέον να πληροφορηθεί και ο κάθε άσχετος ότι το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν άσκησε, ούτε ασκεί.....πραγματική πολιτική, αλλά βάσισε και βασίζει την επιβολή του και την εξουσία του στην προπαγάνδα. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό αντιληπτό, είναι εύκολο να καταδειχθούν οι πρακτικές του και να αδρανοποιηθεί.Υπάρχει λοιπόν ένα κεφάλαιο στην τέχνη της προπαγάνδας που λέγεται «Η Τεχνική της Υποβολής». Μια λοιπόν από τις δέκα προϋποθέσεις αυτής της τεχνικής είναι και το ότι, οποιοδήποτε μέτρο λαμβάνεται, θα πρέπει να δημιουργεί την εντύπωση ότι συμβαδίζει με το κοινό αίσθημα. Δεν θα πρέπει λοιπόν ποτέ να υπάρξει αιφνιδιασμός της Κοινής Γνώμης, αλλά θα πρέπει αυτή να προπαρασκευαστεί κατάλληλα πριν από κάθε ενέργεια που μπορεί να την αιφνιδιάσει και να την κάνει να αλλάξει απότομα στάση. Ο Γκαίμπελς, για παράδειγμα, όταν ήθελε να επιβάλει νέες περικοπές στα δελτία των τροφίμων, φρόντιζε να κυκλοφορούν από πριν οι ανάλογες φήμες, ώστε να προετοιμάζει ψυχολογικά τον Γερμανικό λαό. Στη δική μας περίπτωση, όπου ο κ. Παπανδρέου, είχε υποσχεθεί τα πάντα προκειμένου να πάρει την εξουσία, φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν στις 5-10-2009 ή κάπου εκεί κοντά, ξαφνικά ανακοίνωνε τα μέτρα που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα!!! Η Κοινή Γνώμη, εκεί που υπολόγιζε ότι απαλλάχτηκε από τη Νέα Δημοκρατία και την πολιτική που αυτή είχε εξαγγείλει προεκλογικά και περίμενε να ανασάνει, ξαφνικά θα διαπίστωνε ότι εξαπατήθηκε άγρια από το ΠΑΣΟΚ. Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Απλά το ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν σήμερα στην εξουσία.Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΣΚΟΠΙΜΑ και όχι από [...]Τι να φοβηθεί η Νέα Δημοκρατία;

2010-11-20T13:44:50.060-08:00

Μέχρι τώρα, η μόνη επιβεβαιωμένη "συναλλαγή" με τη SIEMENS, είναι το 1.000.000 μάρκα που έλαβε ο Τσουκάτος και κατά τη δική του ομολογία, κατέθεσε στα κομματικά ταμεία.
Το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε, αλλά ο Τσουκάτος μίλησε με παράπονο για "συντρόφους" που δεν το στήριξαν.
Χθες οι ΠΑΣΟΚοι εξήηγειλλαν εξεταστική επιτροπή, με την οποία ολοφάνερα θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, από την φορομπηχτική λαίλαπα και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία, οξύνοντας τα κομματικά αντανακλαστικά.
Τι να φοβηθεί η ΝΔ από τέτοιες αστειότητες;Ζείτε πολύ, παλιοέλληνες, θα σας βγάζουμε στα 70 στη σύνταξη

2010-02-03T00:54:05.608-08:00

"Αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής", συνεπώς πρέπει να παραταθούν τα όρια ηλικίας για τη συνταξιοδότηση, δήλωσε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου.
Αν έκανε ο Καραμανλής αυτή τη δήλωση, θα:
-ήταν πρωτοσέλιδες στις ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ εφημερίδες, δηλαδή σε όλες.
-έκανε έκτακτη εκπομπή σάτιρας ο Λαζόπουλος
-θα μας βομβάρδισε το ΠΑΣΟΚΙΚΟ MEGA με βαθυστόχαστες αναλύσεις
-θα έβγαζε 10 έκτακτα δελτία ο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ALPHA
-θα ανεβάζανε 5.000 ειρωνικά σχόλια στο ΠΑΣΟΚΙΚΟ press-gr
-θα ανεβάζανε 5.000 αναρτήσεις με φωτογραφιούλες στο troktiko
Τώρα;Καμία συναίνεση στον Παπανδρέου

2010-11-20T13:45:10.339-08:00

Μ πορεί τα Μμε και οι υμνογράφοι του Πασοκ να έχουν μνήμη...κουνουπιού,αλλά εμείς θυμόμαστε πολύ καλά τι γινόταν ΠΕΡΥΣΙ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ,όταν ο Καραμανλής ζήταγε Συναίνεση για την αντιμετώπιση της Οικονομικής Κρίσης.Απολαύστε λοιπόν τα τότε πρωτοσέλιδα των πράσινων φυλλάδων και διαβάστε την είδηση,όπως παρουσιαζόταν:"Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό για την οικονομική ασφυξία της αγοράς, μετά και το «όχι» της αντιπολίτευσης στη συναίνεση που ζήτησε ο Κ.Καραμανλής για την αντιμετώπιση της κρίσης.Το σχέδιο της κυβέρνησης αφορά τη διάσωση της ίδιας, κι όχι της χώρας τόνισε ο Γ.Παπανδρέου.Δεν ζήτησα λευκή επιταγή, αλλά υπεύθυνη στάση για ένα εθνικό ζήτημα, απάντησε ο Κ.Καραμανλής.«Δεν θα σας αφήσουμε να χρεοκοπήσετε τη χώρα»Ο Γ.Παπανδρέου υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο διάσωσης της χώρας, αλλά σχέδιο διάσωσης της ίδιας και των συμφερόντων που εξυπηρετεί.Σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει διασύρει τη χώρα ήδη δύο φορές με τις ισάριθμες επιτηρήσεις και έχει αποτύχει παταγωδώς. «Έχετε απολέσει την εμπιστοσύνη εταίρων και πολιτών», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.«Μπορεί να χρεοκόπησε η ΝΔ, αλλά δεν θα αφήσουμε να χρεοκοπήσει και η χώρα», είπε ο κ. Παπανδρέου επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές.Ακόμη, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα ζήταγε συναίνεση αν είχε διαβάσει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, θα μπορούσε απλώς να εφαρμόσει μερικές από αυτές.Χαρακτήρισε, δε, επικοινωνιακά σόου τις επαφές του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς χθες, σημειώνοντας ότι όπως προέκυψε από τις συναντήσεις τίποτα δεν αλλάζει στην πολιτική της κυβέρνησης, που όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηρίζεται από σπατάλες και διαφθορά.Φραστικό θύμα της διαφαινόμενης άκρατης πόλωσης ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ ήταν η υπάρχουσα πολιτική συναίνεσης στα εθνικά θέματα και επακόλουθό της, η σοβαρή απόκλιση των δύο μεγάλων κομμάτων στην αντιμετώπιση της παρούσας βαθιάς οικονομικής κρ[...]troktiko: Πτυχίο ρουφιανιάς

2010-01-21T02:21:48.695-08:00

(image)
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ

Πτυχίο ρουφιανιάς και κατάδοσης θα παίρνει όποιος καταγγέλλει κάποιον φοροφυγά! Ο φορολογούμενος μετά την ρουφιανιά του θα λαμβάνει και μια ευχαριστήρια επιστολή από το υπουργείο Οικονομικών που θα τον ενημερώνει ποιο ήταν το όφελος του κράτους από την πράξη του.
Μήπως ...

θα ήταν καλύτερο να του δώσουν κάποια προστασία για να μπορεί να την βγάλει καθαρή; Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν αλλά τον ρουφιάνο κανείς!

Γιαυτό υπάρχουν οι ελεγτές και οι εφοριακοί για να εντοπίζουν τους φοροφυγαδες. Τι δουλείά έχουν
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_4597.html
troktiko

2010-01-20T15:00:46.326-08:00

Απίστευτη αλητεία από το εμετετικό δήθεν μπλογκ των χαφιέδων, troktiko.
Το χαφιεδομπλόγκ troktiko κατέδωσε μπλογκερ, για δήθεν εκβιασμό, που φυσικά θα καταλήξει στο αρχείο.
Το γελοίο δήθεν blog εκτός από μπούτια, κυταρίτιδες και απάτες με τους μετρητές, ειδικεύεται και στο σπορ της ρουφιανιάς.
Καταδότες με κουκούλα.Kαραμανλική αισχύνη

2010-11-20T13:41:39.000-08:00

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
a.papagiotis@gmail.com
Αφήνει μια παράταξη, στη προσπάθειά της να ανασυνταχθεί, να απολογείται για πράξεις και απραξίες του ιδίου και της επίλεκτης παρέας του. Αντί να υπερασπίζεται το όποιο έργο του, τιμά τα μπαράκια του Κολωνακίου και τις ταβέρνες της Ραφήνας. Αφού οδήγησε μια χώρα σε ρόλο πρωταγωνίστριας σε τσόντα του Salieri, κοιτά από μακριά αμέτοχα και απενoχοποιημένα το λευκό τοπίο της αγνότητας στα αυστριακά σαλέ.
Προσπαθεί να δημιουργήσει σχέσεις εξάρτησης με το νέο Πρόεδρο της ΝΔούλας, για...
την πολιτική διατήρησή του. Αποσπασματικά και κατά το δοκούν δανείζεται κινήσεις και πράξεις από το βίο του θείου του, με πιο χαρακτηριστική αυτή της "φυγής".
Τίμησε μετά δαφνών, προτομών και άφεσης αμαρτιών κάθε πολιτικό αντίπαλο του κόμματός του και κάθε επιζήμιο για τη χώρα, από τον Φλωράκη μέχρι τον Σημίτη, ατιμώντας και αγνοώντας όλους εκείνους που έδωσαν αγώνες για την ιστορική δικαίωση της ιδεολογίας της Δεξιάς.
Επί των ημερών του, αποτελούσε ύβρη η κατοχή του επιθετικού προσδιορισμού "δεξιός" και τιμή η έκθεση της αριστερής ταυτότητας. Και παραταύτα, φαντάζει πιθανό το σενάριο της "αξιοποίησής" του στο μέλλον.. Σε ένα τέτοιο σκηνικό, γιατί απορείς που ο Βουλγαράκης έχει το θράσος να επανεμφανίζεται; Mια τέτοια "νεκρανάσταση" δικαιολογείται εκ των προτύπων που τιμάς..Αυτοί είναι οι Ανθέλληνες

2010-01-04T14:09:09.521-08:00

Όλος ο βορβορώδης εσμός των αθλίωνΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ Η ΠΑΡΕΑ:Τάσος Αβραντίνης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Παύλος Αθανασόπουλος, Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Σπύρος Απέργης, Μιχάλης Αρτεμάκης,Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Τάσος Βάμβουκας, Δήμητρα Βασιλάκη, Μανώλης Βασιλάκης, Άρης Βασιλειάδης, Γιώργος Βερυκάκης, Παύλος Βοσκόπουλος, Ευτυχία Βουτυρά,Σίσσυ Βωβού, Θεμιστοκλής Γάτης, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Βασιλική Γεωργιάδου, Μαρία Γεωργίου, Ήλιος Γιαννακάκης, Όλγα Γιαννακοπούλου, ΓιάννηςΓιανουλόπουλος, Γιώργος Γιαννουλόπουλος, Αριάδνη Γκαζή, Μανώλης Γκαζής, Μαίρη Γκαζή, Μελίττα Γκουρτσογιάννη, Διονύσης Γουσέτης, Νικόλαος Δαμηλάκης,Άννα Δαμιανίδη, Παντελής Δαμιανού, Σπύρος Δανέλλης, Νίκος Δεμερτζής, Παναγιώτης Δημητράς, Κορίνα Δημητρίου, Περικλής Δημητρολόπουλος, Νίκος Δήμου,Δημήτρης Δουλγερίδης, Κώστας Ζέπος, Πέρσα Ζέρη, Μυρσίνη Ζορμπά, Αλέξης Ηρακλείδης, Σταύρος Θεοδωράκης, Μαριλένα Θεοδωράκου, Νάσος Θεοδωρίδης,Θωμάς Ιακώβη, Χρυσάφης Ιορδάνογλου, Σταύρος Ιωαννίδης, Βούλα Καλογερή, Νίκος Καλογερής, Ηλίας Κανέλλης, Γκασμέντ Καπλάνι, Μαρία Καποδίστρια, ΆκηςΚαπράνος, Άννα Καραμάνου, Ξανθούλα Καρανίκα, Χάρης Καρανίκας, Αντύπας Καρίπογλου, Τάκης Κατσαρός, Tριαντάφυλλος Κατσαρέλης, Ηλίας Κατσούλης, ΙωάνναΚεραμετσή, Ζαν Κοέν, Μαρία Κόντη, Ελπίδα Κοντσάκη, Ιωσήφ Κόβρας, Βασίλης Κοζωνάκης, Κλιφ Κουκ, Κυριάκος Κουκλάκης, Πέτρος Κουναλάκης, Ελένη Κουντούρη,Αγγελική Κουρούνη, Μιχάλης Κυριακίδης, Αλέκα Κυφιώτη, Σταύρος Κωσνταντακόπουλος, Γιάννης Κωνσταντίνου, Σιμόνη Λαζίδη, Ζωή Λιάκα, Αντώνης Λιάκος,Νικήτας Λιοναράκης, Θάνος Λίποβατς, Μπάμπης Λίτος, Λίνα Λούβη, Στάθης Λουκάς, Πάσχος Μανδραβέλης, Στέφανος Μάνος, Νίκος Μαραντζίδης, Φιλίτσα Ματζιορίνη-Μπένμπεργκ, Μάνος Ματσαγγάνης, Νίκος Μεγγρέλης, Τάκης Μίχας, Ηρακλής Μήλλας, Μιχάλης Μητσός, Μπερίν Μυισλή, Ρένα Μόλχο, Στρατής Μπαλάσκας,Παντελής Μπασάκος, Νίκος Μπίστης, Νέναντ Μπογκντάνοβιτς, Νίκος Μυλωνάς, Γ[...]Δημοψήφισμα για τους μετανάστες

2010-01-02T15:03:11.863-08:00

Γιατί σκούζετε μωρέ για δημοψήφισμα;
Ο λαός επέλεξε Γιωργάκη κι αυτός θα εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Σιγά μη κάνει δημοψήφισμα.
Απλά, αν ο Πακιστανός βιάσει κόρη ΠΑΣΟκου, αυτοί οι ΠΑΣΟΚοι είναι τόσο φανατικοί,με το κόμμα, που θα βαφτίσει το βιασμό.... "σχέση"