Subscribe: ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ ....
http://vreoust.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: English
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ ....

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ ....

Last Build Date: Wed, 07 Mar 2018 20:03:49 +0000

 Έτσι είναι η ελευθεροτυπία ;;

Thu, 07 Apr 2011 15:27:00 +0000

(image) Αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι ελευθεροτυπία ; Είναι ελεύθερη ενημέρωση ; Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδράτε στο καθεστώς; Αυτή είναι η αντίδραση σας;  Σήμερα η συμπεριφορά σας είναι δημαγωγική και η επιλογή σας, είναι η φίμωση των γεγονότων. Αναρωτιέμαι όμως. Πως θα φιμώσετε τον ιστορικό του μέλλοντος ; Πως θα κάνετε την ιστορία να μην αποκαλύψει την αλήθεια του σήμερα, στις επόμενες γενιές ; Γιατί εμείς σήμερα, γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια. Πως θα απαντήσετε στις ερωτήσεις που θα σας τεθούν τότε ; 

 

Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του λαού, όταν θα έρθει η ώρα. Αντιμέτωποι με την οργή του λαού, θα έρθουν όλοι οι κατέχοντες εξουσία. Είτε αυτή είναι εκτελεστική, είτε άλλης μορφής. Εσείς ειδικά όμως, έχετε την υποχρέωση (κυρίως ηθικά), να υπερασπιστείτε και να προβάλετε την αλήθεια. Να προβάλετε τα γεγονότα. Αλήθεια, θυμάται κανείς από εσάς τον όρκο του όταν πήρε το πτυχίο δημοσιογραφίας ; Ενώ ο ρόλος σας θα έπρεπε να περιορίζετε μόνο στην ενημέρωση, στην προβολή, γίνατε και εσείς γρανάζια της μηχανής. Ορισμένοι, γίνατε το λάδι της μηχανής, έτσι ώστε αυτή να μην μπλοκάρει ποτέ.

Λειτουργείτε, όπως και οι πολιτικοί, ενώ θα έπρεπε να είστε απέναντι τους. Ο ιστορικός του μέλλοντος, δεν θα ξεχωρίσει πολιτικούς από δημοσιογράφους, γιατί όλοι μαζί θα έχετε γράψει την μαύρη ιστορία αυτής της χώρας. Και πολλοί από εσάς, θα πρέπει να δώσετε απαντήσεις τότε.   
Τι παριστάνει η Μπακογιάννη ;;

Thu, 07 Apr 2011 15:02:00 +0000

Βλέπω την Ντόρα Μπακογιάννη (κόρη Μητσοτάκη, για να θυμόμαστε καλά ποια είναι η κυρία αυτή) στα κανάλια, να μιλάει και να κάνει δηλώσεις και ειλικρινά δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Να γελάσω, να θυμώσω;; Τι να κάνω ; Πως να αντιδράσω, δεν ξέρω.   Τι παριστάνει η Ντόρα Μπακογιάννη (κόρη Μητσοτάκη) ; Η Ντόρα Μπακογιάννη, ήταν (χαριστικά ο παρελθοντικός, δεν τον αξίζει) πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για χρόνια. Πολλά χρόνια. Όπως η κυρά Μαργαρίτα (η Μαργαρώ), όνειρο είχε να δει τον Γιωργάκη της πρωθυπουργό, έτσι και η κυρά Μαρίκα, όνειρο είχε (και όνειρο θα μείνει) να δει πρωθυπουργό την Ντορούλα της. Πολλά και μεγάλα τα όνειρα για τις δυο μητέρες. Της κυρά Μαργαρίτας το όνειρο, έγινε πραγματικότητα. Ο Γιωργάκης της , έγινε πρωθυπουργός (λέμε τώρα και κανένα χωρατό). Την κυρά Μαρίκα όμως, την χτύπησε η γκαντεμιά του Μητσοτάκη. Ναι και όμως, η γκαντεμιά του Μητσοτάκη δεν κάνει διακρίσεις. Χτυπάει και ενδοοικογενειακά. Στο θέμα μας όμως, γιατί ξεφύγαμε. Η Ντόρα προσπαθεί να μας πείσει, ότι ξαφνικά έγινε κάποια άλλη. Πέταξε από επάνω της το πέπλο της Νέας Δημοκρατίας και τώρα, αγωνίζεται για κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Μαζί με το πέπλο όμως, νομίζει πως πέταξε και το παρελθόν της. Όσο και αν το επιθυμεί αυτό η Μπακογιάννη, το παρελθόν της και τα πεπραγμένα της, τα θυμόμαστε όλοι. Καθαρά. Πολύ καθαρά. Τι λοιπόν παριστάνει η Ντόρα ; Μήπως νομίζει πως κρύβοντας το κεφάλι της στην άμμο, καταφέρνει κάτι ; Εδώ δεν καταφέρνει η στρουθοκάμηλος, που είναι και η original. Θα το καταφέρει η Ντόρα ; Εδώ λοιπόν έρχεται η σκέψη μου για ακόμα μια φορά, να μιλήσει για στημένα παιχνίδια. Γιατί δεν πιστεύω να πιστεύει κανείς, πως η Ντόρα αποφάσισε ξαφνικά να ψηφίσει κατά του μνημονίου και να δει την πόρτα της εξόδου από την Ν.Δ. Πιστεύει κανείς, πως αν είχε κερδίσει την προεδρία της Ν.Δ, αυτή την στιγμή, θα υπήρχε η Δημοκρατική Συμμαχία ; Μήπως, θα είχε πει όχι στο μνημόνιο ; Το κόμμα, τα στελέχη και γενικότερα το σύνολο της Ν.Δ, δεν της κάνει της Ντόρας τώρα. Δεν της ταιριάζει. Της ήρθε επιφοίτηση και άλλαξε σκέψη. Έγινε άλλη. Εάν είχε γίνει πρόεδρος, εσύ τι λες. Θα τις έκαναν, τα στελέχη, το σκεπτικό και η γενικότερα η Ν.Δ ; Αρχηγός να είναι και όπου να ‘ναι. Δεν έχει πρόβλημα. Είναι αρχηγός παντός καιρού. Γιατί σου λέει. Τόσα χρόνια στην Ν.Δ, [...]Και τώρα, ο επικήδειος …

Wed, 06 Apr 2011 10:46:00 +0000

(image) Συναντήσεις επί συναντήσεων έχει ο Γιώργος Παπανδρέου με τους υπουργούς της κυβέρνησης. Και αυτό, όχι γιατί ξαφνικά τους έπιασε εργασιομανία και υπερβολική δόση αγάπης για την πατρίδα φυσικά..

Σε πολύ γενικές γραμμές, δυο είναι τα θέματα.

 

1. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί, το πρόγραμμα έχει αποφασιστεί και η μοίρα μας έχει σφραγιστεί ήδη. Μην περιμένετε θαύματα. Το θέμα είναι τώρα, πως θα μας το σερβίρουν όλο αυτό.

2. Δεν παραπονιέται μόνο ο λαός. Δεν ακούγονται μόνο από εκεί φωνές. Ακούγονται και φωνές, μέσα από την βουλή. Και ΠΑΣΟΚικες φωνές αντίδρασης στην πολιτική της κυβέρνησης. Αυτές οι φωνές λοιπόν, πρέπει να φιμωθούν με κάθε τρόπο.

Βρισκόμαστε μπροστά σε πολύ σημαντικά γεγονότα για την πατρίδα μας και για την ζωή μας. Αυτοί οι οποίοι εμείς οι ίδιοι έχουμε επιλέξει για να μας κυβερνούν, μας ξεπουλούν μέρα με την μέρα. Μας καταστρέφουν και μας σκοτώνουν εν ψυχρώ, χωρίς κανέναν οίκτο. Και εμείς τι κάνουμε γι’ αυτό ; Αυτή την στιγμή ο Παπανδρέου και οι υπουργοί, συζητούν την δική μας εξόντωση. Όποιο και αν είναι το θέμα των συζητήσεων, δεν είναι ποτέ για το δικό μας καλό. Το ξέρουμε αυτό πλέον. Το έχουμε μάθει, το έχουμε εμπεδώσει.

Η σωτηρία μιας χώρας, ενός λαού, ποτέ δεν είναι το αποτέλεσμα επιλογών, πολιτικών προσώπων. Αυτά, έφεραν την χώρα εδώ.

Η σωτηρία μας, θα έρθει από εμάς.
Εσύ, τι έκανες στον “πόλεμο” πατέρα ;;

Wed, 06 Apr 2011 10:26:00 +0000

(image) Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος την επόμενη φορά που θα αποκαλέσει γκάου κάποιον οργισμένο πολίτη, ας κάνει στον εαυτό του την εξής ερώτηση :

Εσύ, τι έκανες στον “πόλεμο” πατέρα ;; Εσύ που έχεις την δύναμη της ενημέρωσης στα χέρια σου, τι έκανες ; Πως χειριστικές την δύναμη αυτή ; Εσύ πατέρα, πως αντέδρασες κατά της χούντας, του καθεστώτος Παπανδρέου ;

 

Έκανες κάτι, ή έγινες μέρος του συστήματος, ένας ακόμα τροχός της αμάξης, με απώτερο σκοπό το χρήμα και την εξασφάλιση ; Ήσουν από τους γενναίους, ή ήσουν από τους δειλούς ;

Ιορδάνη την επόμενη φορά, κάνε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σου και απάντησε ειλικρινά. Γιατί σε όλους εμάς, μπορείς να λες ψέματα και να συντάσσεσαι με την κυβέρνηση, αλλά στην συνείδηση σου, δεν μπορείς..

Θα σου πω μόνο ετούτο. Η εντύπωση που δίνεις σε όλους εμάς που απλά παρακολουθούμε (όσοι σου έχουν απομείνει πια τηλεθεατές), στο μέλλον, θα ξέρουμε να απαντήσουμε σχετικά με το τι έκανες στον πόλεμο Ιορδάνη. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις αυτά που θα γράψει ιστορία για εσένα ..  
Σώσε με γιατρέ …

Wed, 06 Apr 2011 08:53:00 +0000

(image)

Γιατρέ μου, αλήθεια αναρωτιέμαι.

Ένας άνθρωπος κοντά στα 80, με περισσότερα από 150 παραπάνω κιλά και για περισσότερα από τα μισά του χρόνια, δεν θα έπρεπε κανονικά να έχει αποδημήσει εις κύριων, εις τόπον χλοερών εδώ και καιρό ;;

Γιατί δεν έχει ; Ε ;;

Και όχι μόνο είναι ακόμα ζωντανός, βασιλεύει κιόλας και τον κόσμο κυριεύει που λένε. Ζει την δεύτερη εφηβεία του. Αυτήν κατά την οποία και να πεις και καμιά κουταμάρα, να κάνεις και καμιά βλακεία, δικαιολογείται έως έναν βαθμό. Αυτός όμως γιατρέ μου, κάνει μόνο τέτοια. Λέει μόνο βλακείες και κάνει μόνο βλακείες. Γενικότερα, δεν πάει καλά τελευταία. Και κάτι μου λέει γιατρέ μου, ότι έχει σταματήσει να τρώει. Δεν τρώει και με φοβίζει πως θα θα ζήσει πολύ ακόμα. Σαν τον Μητσοτάκη και δεν θα το το αντέξω. Να μου πεις, λένε πως οι ελέφαντες ζούνε πάνω από 100 χρόνια και έτσι όπως το βλέπω, δεν διαφέρει και πολύ από τον Ντάμπο. Βάλε τον στα τέσσερα, βάλε του και μια ουρίτσα πίσω, έτοιμος ο ελέφαντας..

Όσον αφορά την στάση την οποία ανέφερα (στα τέσσερα δηλαδή), μην ανησυχείς για τα γονατάκια του. Τόσα χρόνια υπουργός. Έχει μάθει γιατρέ μου …. 
Ο λύκος, φυλάει τα πρόβατα ….

Wed, 06 Apr 2011 08:31:00 +0000

(image)

Έβαλαν τον λύκο, να φυλάει τα πρόβατα.

Μόνο με αυτή την φράση θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος (που γνωρίζει), την απόφαση του Παπανδρέου να ορίσει υφυπουργό οικονομικών τον Δημήτρη Κουσελά. Εγώ από εδώ, μια πρόταση θα κάνω. Κύριοι των εξεταστικών επιτροπών, κύριοι του ΣΔΟΕ, γιατί δεν κάνετε έναν έλεγχο στον κ. Κουσελά, να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο υφυπουργός ;;

Απλά, μια πρόταση κάνω …
Τι κάνει εδώ ο Παπανδρέου ;;

Wed, 06 Apr 2011 07:56:00 +0000

Μας εμπαίζουν, ψεύδονται συνεχώς σε κάθε τους πρόταση και έχουν και το θράσος να εμφανίζονται δημοσίως και να απειλούν, να εκβιάζουν. Έχουν το θράσος να απειλούν με ελέγχους, μέτρα, φυλακές και άλλα, ανθρώπους που για να ζήσουν δουλεύουν όλη μέρα και πολλές φορές και όλη νύχτα για ένα μεροκάματο της πείνας. Αυτή είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μια “κυβέρνηση” δήθεν σοσιαλιστική, η οποία όπως τελικά αποδεικνύεται, είναι η πιο Δεξιά, φασιστική κυβέρνηση που έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα. Πρωθυπουργός της χώρας και στρατηγός του υπάρχοντας καθεστώτος; Ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου…..Ο Γιώργος Παπανδρέου, γνώριζε από πριν. Γνώριζε πολύ πριν αρχίσει να μιλάει για τα λεφτά που υπάρχουν. Γνώριζε και ετοιμαζόταν. Ετοίμαζε την ομάδα του κρυφά, διαλέγοντας έναν προς έναν, ανθρώπους τεχνοκράτες. Χωρίς ίχνος φραγμού. Ανθρώπους που θα αναλάμβαναν την επιτυχή υλοποίηση του σχεδίου του. Ένας από αυτούς, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Άνθρωπος αδίστακτος. Χωρίς ίχνος φραγμού, σε κανένα επίπεδο. Τεχνοκράτης, ιδανικός για τον ρόλο του οικονομικού δολοφόνου. Ο άνθρωπος που απαλλαγμένος από δεσμεύσεις (μιας και δεν είναι βουλευτής), θα αναλάβει να κάνει τα πάντα, μόνος του. Μόνος του αποφασίζει, μόνος του υπογράφει, μόνος του νομοθετεί. Σας θυμίζει κάτι αυτό ; Χούντα για παράδειγμα ; Ναι, είναι χούντα.. Αυτό είναι ακριβώς. Όσο και αν φαίνεται τραβηγμένο, τα πάντα είναι οργανωμένα, στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Ο Γιώργος Παπανδρέου (όπως και ο Καραμανλής πριν), δεν έχει καμία πολιτική αξία, καμία πολιτική δυναμική. Είναι απλώς, ένα πολιτικό τίποτα. Όπως και πολλοί ακόμα πριν από αυτόν. Είναι εδώ, γιατί τοποθετήθηκε εδώ. Τοποθετήθηκε εδώ, για να ολοκληρώσει ένα σχέδιο. Ένα σχέδιο πολλών χρόνων. Μην παραμυθιάζεστε πως ο Καραμανλής έφερε την χώρα εδώ. Δεν την έφερε αυτός. Και αυτός, ακολούθησε το σχέδιο. Ο ρόλος του τέλειωσε, πήρε την αμοιβή του και να είστε σίγουροι πως κάποιοι, του είπαν και συγχαρητήρια για την επιτυχία του. Ο Καραμανλής όμως, δεν μπορούσε να περάσει, τα μέτρα που έπρεπε να περάσει ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Όσο και αν δεν το θέλουμε, στο πίσω μέρος του μυαλού μας, υπάρχει το εξής. Γιώργος Παπανδρέου, ίσον, γιός του Ανδρέα Παπανδρέου. Και ΠΑ[...]Φασίστας ή σωτήρας ο Γιώργος Παπανδρέου ;;

Fri, 25 Feb 2011 09:21:00 +0000

(image)
Η διαχείριση Παπανδρέου, εξακολουθεί ακριβώς την ίδια πορεία. Την ίδια πολιτική φασισμού και εξαθλίωσης του πολίτη, χάριν των οικονομικών συμφερόντων. Το χειρότερο, δεν είναι όμως αυτό. Το χειρότερο είναι πως ο Παπανδρέου και κατά συνέπεια και ο Παπακωνσταντίνου (ο ποιο τρομαγμένος υπουργός της διαχείρισης), πιστεύουν πραγματικά πως σώζουν την Ελλάδα. Πιστεύουν πως η ιστορία αύριο, θα τους αναφέρει ήρωες, αντί για προδότες, φασίστες και υποχείρια συμφερόντων.

Η ιστορία που θα γραφεί από ιστορικούς τόσο ανεξάρτητους, όσο και οι δημοσιογράφοι σήμερα, ίσως και να σας αναφέρει ήρωες. Λέω ίσως, γιατί όλοι ευελπιστούμε πως δεν θα προλάβετε να μας “σώσετε”. Πως θα οδηγήσετε την χώρα σε εκλογές που θα χάσετε και θα αποχωρήσετε με την ουρά στα σκέλια από αυτή την χώρα. Αυτό, αν είστε έστω και λίγο έξυπνος. Εάν δεν είστε τόσο έξυπνος, τότε, ευελπιστώ πως θα βρεθεί κάποιος να σας σταματήσει. Το πως θα το κάνει, το αφήνω στην δημιουργική φαντασία, ανθρώπων ειδικότερων από εμένα. Πάντως Γιώργο Παπανδρέου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πρέπει να σταματήσεις.. Δεν θέλουμε να μας σώσεις άλλο. Στο θέμα μας όμως.

Η ιστορία που θα γραφεί από ανθρώπους που δεν θα φοβηθούν τον χλευασμό, την απόρριψη και  την περιθωριοποίηση, θα πει την αλήθεια. Θα μιλήσει για πρωτοφανούς μορφής φασισμό και κατοχική χούντα. Συνθήκες πρωτόγνωρες για χώρα δημοκρατική με σοσιαλιστική κυβέρνηση. 

‘Όπως και να έχει Γιώργο Παπανδρέου, η ιστορία θα ασχοληθεί μαζί σου. Όχι όμως μόνο γι’ αυτά που έκανες, αλλά και για το πως τέλειωσες …….
Η παγκοσμιοποίηση έχει ξεκινήσει, 2000 χρόνια τώρα...

Tue, 05 Oct 2010 07:48:00 +0000

Τα βλέπω, τα ξαναβλέπω και αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω. Να βάλω τις φωνές, ή να βάλω τα γέλια ;; Τι βλέπεις θα μου πεις τώρα. Από την μια πλευρά βλέπω τους παπάδες ντυμένους σαν καρναβάλια, να προσπαθούν κάνοντας αλλά και λέγοντας γελοιότητες να φέρουν τον κόσμο κοντά στην εκκλησία. Στον Θεό. Τον καλό Θεό, που όλους μας βλέπει, όλους μας αγαπάει και μας φροντίζει, αρκεί να κάνουμε αυτά, που εκείνος θέλει. Αν δεν τα κάνουμε, πολλά κακά θα μας βρουν. Φωτιά και λαύρα θα μας κάψει και όλα στην ζωή μας θα πάνε στραβά. Τίποτα δεν θα πάει καλά. Το νόημα της ζωής, είναι η ανάπτυξη της πνευματικότητας μας, η επαφή μας με τον Θεό και άλλα τέτοια χαρούμενα πράγματα..  Το τι θέλει ο καλός αυτός Θεός, έχει να κάνει με το σε ποιο σημείο της Γης ζεις, ποιο είναι το θρήσκευμα που κυριαρχεί, καθώς και οι διάφορες αιρέσεις. Αν και όλες οι θρησκείες έχουν ουσιαστικά την ίδια βάση (σε όλες υπάρχει το καλό και το κακό, η κόλαση και ο παράδεισος κλπ), όλες επίσης διαφοροποιούνται σημαντικά. Άλλα λένε οι Ορθόδοξοι, άλλα οι Καθολικοί, άλλα οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και πάει λέγοντας. Για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά ειδικά, θα πω τούτο. Αν ήταν στην πολιτική, θα ήταν άκρως ακραίο πολιτικό κόμμα. Θα ήταν το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, αλλά ακόμα χειρότερο. Με όλα αυτά, ο Θεός εμφανίζεται να μην ξέρει τι του γίνεται. Εν τω μεταξύ, δεν τους έκατσε η επιβολή του Χριστιανισμού μέσω της αιματοχυσίας και των ιερών εξετάσεων και αυτό έχει συνέπειες που τώρα αρχίζουν και φαίνονται. Το σχέδιο ήταν απλό. Μια θρησκεία σε όλο τον κόσμο. Παγκοσμιοποίηση. Γιατί αυτό ; Γιατί ακόμα και όταν τα γεωπολιτικά σύνορα χωρίζουν τα κράτη, η θρησκεία θα ήταν αυτή που θα ένωνε τους ανθρώπους. Και η θρησκεία, είναι πολύ ισχυρότερη από τα κόμματα και τις κυβερνήσεις. Το αίμα που έχει χυθεί για τις θρησκείες, δεν έχει χυθεί σε όσους πολέμους έχουν γίνει μαζί. Ο καλός , αγαθός Θεός για τον οποίο μιλούσαμε πριν, φρόντισε γι αυτό. Ανέκαθεν ο άνθρωπος έψαχνε το κάτι παραπάνω. Επειδή δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις σε ορισμένα ζητήματα, τα έκανε αναγωγή σε κάτι ανώτερο, ή σε κάτι μαγικό, υπερφυσικό, μέχρι να έρθει η ώρα που επιστημονικά να δοθεί μια εξήγηση. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν κ[...]Γιατί απλώς, είμαστε όλοι κότες !!

Wed, 22 Sep 2010 12:53:00 +0000

Πάει. Πέρασε και η ΔΕΘ και αυτό που αποδείξαμε για ακόμα μια φορά, είναι πόσο ΚΟΤΕΣ είμαστε ως λαός και πόσο πολύ μας αξίζουν οι ηγεσίες που έχουμε τόσα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Γεωργίου Γκούφη Παπανδρέου και των κατοικιδίων του.


Αντί να τους περάσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην ΔΕΘ (τόσο ισχυρό που να τους ταρακουνήσει), καθόμασταν όλοι στους καναπέδες μας και χαζεύαμε στις πανέμορφες πανάκριβες πλάσμα τηλεοράσεις τηλεοράσεις μας (που ένας θεός ξέρει πως θα τις ξεχρεώσουμε), τον Γεώργιο Γκούφη Παπανδρέου να παραληρεί λέγοντας άλλα ντ άλλων, χρησιμοποιώντας τα χειρότερα "Ελληνικά" που έχει μιλήσει άνθρωπος ποτέ. Απλώς τον κοιτούσαμε. Κανείς δεν καταλάβαινε τι λέει ο άνθρωπος αυτός. Έτσι και αλλιώς, είναι που είναι σαν μαστουρωμένος όλη την ώρα, μιλάει και απαράδεκτα Ελληνικά, άντε βγάλε άκρη. Κάπως έτσι την πατήσαμε μάλλον και τον ψηφίσαμε. Έτσι σπαστά και ναζιάρικα δεν μιλούσε και το Καλομοιράκι άλλωστε και κέρδισε το Fame Story ; Μια από τα ίδια και ο Γκούφη. Ο άλλος ο χοντρός, δεν μιλούσε καθόλου και όταν ήρθε η ώρα για εκλογές, ήταν λες και παρακαλούσε να τελειώσει αυτή η διαδικασία να πάει να ξεκουραστεί, να φάει και να παίξει PlayStation ο μόσχος.

Το θέμα όμως, δεν είναι τι κάνουν αυτοί. Αυτοί με εμάς να τους ψηφίζουμε, καλά κάνουν και μας αλλάζουν τα φώτα. Το πρόβλημα λοιπόν, το έχουμε εμείς. Και ρωτώ. Ας μου πει κάποιος με ποιο σκεπτικό, ποια λογική, έγινε πρόεδρος της Ν.Δ και πρωθυπουργός της χώρας η χοντρός. Με ποια κριτήρια. Υπάρχει το  Civilization σε PlayStation και είχε μεγάλο rank ; Αν ναι, να κάνω πίσω. Είχε βάσεις ο άνθρωπος. Επίσης με ποιά κριτήρια, έγινε πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και πωρθυπουργός σήμερα, ο Γκούφη. Αυτόν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ούτε για κλητήρα δεν τον ήθελε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δεν ήξερε ο Ανδρέας ;;  Ξαναρωτώ λοιπόν. Αφού τόσα χρόνια πηγαίνουμε μπαλάκι, ανάμεσα σε Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ και αυτοί με την σειρά τους εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν, γιατί τους ξαναψηφίζουμε για να μας σώσουν ; Είμαστε μαζόχες ή απλώς κουτοί ;; Δεν βλέπουμε ότι με αυτούς, άσπρη μέρα δεν θα δούμε ; Θα μας σώσει ο Γκούφη ή θα μας σώσει ο Σαμαράς ; Ο Σαμαράς αν του κάνεις "μπουουου" θα βρέξει το παντελονάκι του και θα αρχίσει να ζητάει την μαμά του. Ο Γκούφη από την άλλη αν του κάνεις "μπουουου" δεν θα αντιδράσει καθόλου, γιατί θα το θεωρήσει άγνωστη λέξη και θα την ψάχνει στο λεξικό ... 

Καταλήγω λέγοντας το εξής. Αν κάποιος πρέπει να αλλάξει σε αυτή την χώρα, είμαστε εμείς και το χαζό μυαλό που κουβαλάμε όλοι. Μηδενός εξαιρουμένου. Αν αλλάξουμε εμείς, να δεις που θα πάνε και οι Παπανδρέου και οι Καραμανλήδες και όλοι εκείνοι που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι το τσιφλίκι τους. Αλλάζει ο Έλληνας όμως ;; Έλα μου ντε ; Αλλάζει ;;Πάλι τα ίδια ...

Sun, 05 Sep 2010 18:17:00 +0000

Θα κόψει το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς Δημόσιους χώρους. Στην Ελλάδα. Ο ηλίθιος, που δεν μπορεί να κλείσει καν την βίδα στο κρανίο του, από το οποίο φεύγει έστω και το λίγο μυαλό που διαθέτει. Παράτα μας ρε Παπανδρέου.

Το μόνο που αποδεικνύεις κάθε μέρα, είναι ότι είσαι ένας ανίκανος, κρυφοφασίστας, κότα μπροστά στους ξένους. Κάθε φορά που σε βλέπω στην τηλεόραση, αισθάνομαι ο πιο ηλίθιος Έλληνας, γιατί σε ψήφισα πιστεύοντας πραγματικά πως θα κάνεις κάτι διαφορετικό. Αλλά έπεσα και εγώ θύμα. Καραγκιόζη (και μην γελάνε τα μουστάκια σου Γκούφη. Ο Καραγκιόζης, είναι και επισήμως Τούρκος. Και όσο αγαπάνε οι Τούρκοι την Ελλάδα, άλλο τόσο την αγαπάτε και οι Παπανδρέου.)Τυχαίο ; Δεν νομίζω !!

Tue, 17 Aug 2010 12:57:00 +0000

  • Τώρα που η Θρασκιά κάνει μια εξαιρετική πορεία στον Ant1, το Alter, άρχισε να προβάλλει ξανά το "Κοιτάζω Μπροστά". Τυχαίο ;; Δεν νομίζω !!
  • Ένεκεν της οικονομικής κρίσης (;;), το Mega μας έχει τρελάνει στις διαφημίσεις. Γιατί σου λέει : " Αφού δεν μπορώ να μειώσω τα λεφτά που παίρνω από τους κακόμοιρους διαφημιζόμενους, τουλάχιστον, ας αυξήσω τα διαφημιστικά σποτ που τους παίζω κάθε μέρα. Τώρα, κατά πόσο έχουν πραγματικά απόδοση αυτά τα διαφημιστικά, είναι άλλο θέμα. Αλλά. Το κόστος για την διαφήμιση στις μεγάλες εταιρίες, έχει μια επιδότηση από το κράτος. Τυχαίο ; Δεν νομίζω !!

  • Πάλι το Mega. Γεγονός είναι, πως ποτέ τα Ελληνικά κανάλια δεν είχαν καλή σχέση με το Timing και τον προγραμματισμό. Στον γάμο του Καραγκιόζη βάραγε το πρόγραμμα πάντα. Αλλά το Mega, έχει γράψει ιστορία φέτος. Ξεκινάει π.χ το " Η οικογένεια βλάπτει" στις 21:00 και στις 21:05 ακόμα παίζει ειδήσεις. Το δελτίο καιρού στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν έχει τελειώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Πριν τις 21:30 πάντως, σήριαλ δεν ξεκινάει. Αυτό φυσικά συνεχίζει και για το υπόλοιπο πρόγραμμα, με αποκορύφωμα το "Safe Sex" που ξεκινάει στις 00:30. Μόνο που στις 00:30, δεν έχει καν ξεκινήσει το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Μεγαλεία. Αν αυτά όλα, τα συνδυάσεις με τα απίστευτα πολλά (κυριολεκτικά) διαφημιστικά μηνύματα που παίζει, βγάζεις ένα συμπέρασμα. Τυχαίο όμως ;; Δεν νομίζω !!

  • Παίζουν που παίζουν επαναλήψεις επί επαναλήψεων και επαναλήψεις των επαναλήψεων, αυτών δεν μπαίνουν καν στον κόπο να βάλουν ένα διακριτικό "Ε" επάνω στην οθόνη έτσι ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται. Βασιλιάς σε αυτό, ο Άλφα. Ο Άλφα έκανε το αμίμητο. Προέβαλε τρέιλερ του "Εφιάλτης στην κουζίνα" με τον Μποτρίνι, παρουσιάζοντας επεισόδια σε επανάληψη, σαν καινούργια επεισόδια. Τον Ant1 με τα "Κωνσταντίνου & Ελένης" , "Καφέ της Χαράς" κ.α., δεν τον πιάνω στο στόμα μου.
     
  • Ο Άλφα και πάλι, ο οποίος πέρυσι αλλά και φέτος, με καμάρι θα σηκώσει το λάβαρο του καναλιού με το πιο Trash πρόγραμμα. Ο Alpha, είναι ο "βασιλιάς" του Reality και επειδή νόμισε ότι αυτό του βγαίνει σε καλό, θα το συνεχίσει και την επόμενη χρονιά. Έρχεται το Big Brother, New Generation. Για να μην πω για τα κλασικά σκουπίδια που έχουν ήδη παίξει και θα ξαναπαίξουν. "Αγρότης μόνος" .. κλπ. Βασιλιάς στο σκουπίδι και ο Ant1, που έκανε πανηγύρι με την επιτυχία του Τούρκικου σκουπιδιού "Χίλιες και μια νύχτες". Σε αυτή την λίστα, μπαίνει και το Mega σε λίγες μέρες, επαναφέροντας τα ... Μεξικάνικα στο πρόγραμμα του. Μεγάλες στιγμές ζούμε. Θα ξεχάσουμε τα σήριαλ που ξέραμε. Επανέρχεται η "μόδα" του Μεξικάνικου. Πεινάνε τα κανάλια. Πεινάνε ..

  • Τα είπα και ηρέμησα. Έχω και άλλα όμως, αλλά άλλη φορά..

Η Ελλάδα, τελεί υπό κατοχή (Μίκης Θεοδωράκης)

Tue, 17 Aug 2010 10:56:00 +0000

Διαβάστε την νέα επιστολή του Μίκυ Θεοδωράκη στην εφημερίδα "Τα Νέα Σαββατοκύριακο" , όπου μιλάει για την κατοχή στην οποία αυτή την στιγμή έχει περιέλθει η χώρα. Διαβάστε και την επόμενη φορά που θα δείτε τον Παπανδρέου και τα κατοικίδια του, τρέξτε να τους χαιρετήσετε, να τους δώσετε το χέρι και να τους πείτε μπράβο για την κατάντια μας. «Στην εορταστική συναυλία στον Λυκαβηττό δεν είπα μόνο τη λέξη “Κατοχή” αλλά και απηύθυνα προς κάθε κατεύθυνση την προειδοποίηση ότι με βάση την ιστορική πείρα “ο Έλληνας όταν στριμώχνεται, καθώς είναι πολυμήχανος, υποχωρεί, με τη σκέψη ότι τελικά κάτι θα γίνει για να αποφύγει το κόστος της αναμέτρησης. Υποχωρεί, υποχωρεί λοιπόν έως ότου τον αναγκάσουν να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Τότε μη έχοντας άλλη διαφυγή, θα γίνει είτε ήρωας είτε ραγιάς”. Είναι λοιπόν φρόνιμο, για τους εκάστοτε δυνατούς, να μην ξεγελιώνται από την υπομονή, την παθητικότητα και την υποχωρητικότητα του ελληνικού λαού αγνοώντας είτε υποτιμώντας το γεγονός ότι ο ίδιος έχει θέσει λόγω της ιδιομορφίας του χαρακτήρα του την κόκκινη γραμμή, όπου η “σύνεση” μεταβάλλεται σε κείνο το γνωστό ΟΧΙ, χάρη στο οποίο άλλωστε η έννοια “ελληνικότητα” από αρχαιοτάτων χρόνων είναι συνυφασμένη με υπεράνθρωπες θυσίες με καταστροφικές για τον ίδιο συνέπειες, που όμως τελικά μας χαλυβδώνουν το ήθος και μας επιτρέπουν να βαδίζουμε όρθιοι με το κεφάλι ψηλά... Κι αυτός είναι ο λόγος που αγάπησα με τόσο πάθος την Ελλάδα και τους Έλληνες, ενώ πρέπει να ομολογήσω ότι η καθημερινότητά τους με απωθεί σε σημείο που να αποζητώ την απομόνωση. Γνωρίζω όμως και κάτι άλλο: ότι ο Έλληνας με τους καλούς γίνεται καλύτερος, ενώ με τους κακούς χειρότερος. Γι΄ αυτό και το σύνθημα “η Ελλάδα στους Έλληνες” τον ομόρφυνε και τον συστράτευσε, γιατί πίσω απ΄ αυτό έβλεπε ότι κάποιοι δυνατοί θέλουν να παλέψουν μαζί του για κείνο που αγαπά περισσότερο: την εθνική ανεξαρτησία!Κοίταξε όμως πόσο παράξενος σκηνοθέτης είναι η ζωή, ώστε ύστερα από τριάντα χρόνια να βρεθεί ένας “κλώνος” εκείνου που ανέμισε το σύνθημα αυτό πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων, να πε[...]Επέστρεψε ο Γκούφη ..

Mon, 16 Aug 2010 09:13:00 +0000

Τέλος των διακοπών για τον κουρασμένο, βασανισμένο από τις κακουχίες Γιώργο (Γκούφη) Παπανδρέου. Ώρα για δουλειά τώρα. Γύρισε η τσατσά στον οίκο της και ψάχνει για πελάτες. Που....νες, έχει ήδη. Εμάς !!Απειλούν κιόλας ;;

Thu, 12 Aug 2010 08:53:00 +0000

Είναι σε θέση ο Παπανδρέου και τα κατοικίδια του, να απειλούν κιόλας ; Ποιος είναι ο κόπρος ο Λοβέρδος, που θα μας απειλήσει κιόλας ; Δεν κοιτάνε τα χάλια τους και την ευθύνη τους για την σημερινή μας κατάσταση ; Παπανδρέου (Γκούφη), Λοβέρδος (Γκαστόνε), Παπακωνσταντίνου (Μίκυ Μάους). Οι δυο πρώτοι, απλά είναι ηλίθιοι και χαζόφατσες και ο τρίτος, ε, σαν ποντικός μοιάζει !!

Λοβέρδο. Πάρε και τους άλλους δυο, πάρτε φόρα από το βουνό και ελάτε να μας ........ !!  Γέλια που θα κάνουμε στις Δημοτικές ...

Wed, 11 Aug 2010 15:46:00 +0000

Πως και πως περιμένω τις δημοτικές εκλογές. Όχι ότι θα ασχοληθώ να ψηφίσω. Έχω επιλέξει να μην συμμετάσχω ποτέ ξανά, σε καμία εκλογική διαδικασία. Ούτε στις βουλευτικές δηλαδή. Αυτό, μέχρι να δω πως κάτι αλλάζει σε αυτή την χώρα. Περιμένω πως και πως, να δω τον Γκούφη (Παπανδρέου) και τον Μπιπ μπιπ (Σαμαρά) , να γράφουν ιστορία, δίνοντας γι ακόμα μια φορά μαθήματα ψεύδους, εμπαιγμού και υποκρισίας στο Ελληνικό λαό. Να δω τον Γκούφη να μιλάει και τι άλλο θέλω. Πολύ θα γελάσουμε.Σωστός ο Αντ1 ..

Tue, 10 Aug 2010 17:49:00 +0000

Σωστός ο Αντ1 σε μια φράση που χρησιμοποιήθηκε πριν λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του. Οι πολιτικοί ηγέτες, λόγω της κρίσης, υποχρεώνονται να ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ πως έχουν πρόβλημα οικονομικό και αυτοί, έτσι ώστε να μην προκαλούν τους πολίτες , κάνοντας πολυέξοδες διακοπές ... Είπατε κάτι ή μήπως δεν είναι αλήθεια ; Σας φαίνεται ο Γκούφη (Παπανδρέου) για άνθρωπος με οικονομικό πρόβλημα ;;Είναι αυτοί, αλλά είμαστε και εμείς ....

Tue, 10 Aug 2010 17:35:00 +0000

Είναι οι πολιτικοί μας άχρηστοι, αλλά είμαστε και εμείς, μεγάλοι απατεώνες. Έχουμε master στην απατεωνιά. Είναι δυνατόν να υπάρχουν 10.000 υπεραιωνόβιες συντάξεις, όταν οι πολίτες που είναι πάνω από 100 ετών, είναι μόλις 2000 και κάτι ; Είναι δυνατόν να υπάρχουν πάνω από 5000 αναπηρικές μόνο σε έναν νομό και όταν τους πεις κάτι, να σε απειλούν με το όπλο ;; Αυτά, είναι απαράδεκτα. Αν κάποιος θέλει να ρίξει ξύλο σε δημόσιους λειτουργούς, υπάρχει τρόπος. Ας κάνει μια βόλτα στις εφορίες. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει να βαράει ... Εκεί υπάρχει όλη η βρωμιά και η δυσωδία αυτού του κράτους..Ανασχηματισμός ;;

Tue, 10 Aug 2010 17:20:00 +0000

Ανασχηματισμό θα κάνει ο μικρός Γιωργάκης .. Θα το κάνει που θα το κάνει, δεν μας κάνει την χάρη να αλλάξει και τον πρωθυπουργό γιατί έτυχε να είναι κότα και χαζός ταυτοχρόνως ;;
Για να μην πω σχετικά με την "δημοκρατικότητα" που τον διακρίνει .. Ότι γίνει πάντως, πρέπει να γίνει πριν την ΔΕΘ. Την τρέμουν την ΔΕΘ. Αν εμφανιστούν (που θα γίνεται χαμός από προστασία αυτή την φορά), κινδυνεύουν να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να γίνει "πόλεμος" εκεί. Αν δεν εμφανιστούν, θα δείξουν πόσο κατουρημένοι από τον φόβο είναι και θα παραδεχτούν με αυτό τον τρόπο, πως γνωρίζουν την ζημιά που κάνουν στην Ελλάδα και τους πολίτες. Τι θα κάνουν οέο ;; Δεν βλέπουν ;;

Tue, 10 Aug 2010 17:06:00 +0000

Έχει κανείς την εντύπωση πως δεν βλέπουν ; Πως δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται έξω στην πραγματική οικονομία ; Αν δεν βλέπουν και δεν καταλαβαίνουν, είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι. Βλέπουν όμως.. Αυτό, τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους ... Σκεφτείτε το. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και όμως το συνεχίζουν. Και όχι μόνο το συνεχίζουν. Θα το κάνουν, ακόμα χειρότερο ...Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...

Tue, 10 Aug 2010 08:20:00 +0000

Αδαής είναι αυτός που πιστεύει ότι έχουμε τελειώσει με τα μέτρα των φασιστών της "κυβέρνησης". Δεν έχουμε δει ακόμα, τίποτα. Τα "καλύτερα" έρχονται. Βουτιά έκαναν τα έσοδα του κράτους τον Ιούλιο από τον ΦΠΑ και όχι μόνο. Αναρωτιούνται γιατί. Έχουν την εντύπωση, πως ο κόσμος, έχει χρήματα και απλά δεν τα δίνει στο κράτος. Στο κράτος που να υπενθυμίσω, έχει φάει όλα αυτά τα λεφτά τόσα χρόνια και είναι υπεύθυνο για την σημερινή μας κατάσταση.
Ξεκινώντας από τον Μητσοτάκη φυσικά που είναι ο κυρίως υπεύθυνος για τα χάλια μας και προχωρώντας στον Σημίτη και φυσικά στον Καραμανλή τον νεότερο και κατά πολύ παχύτερο !! Με απλά λόγια, για το κράτος, είμαστε όλοι κλέφτες. Φοροφυγάδες. Είμαστε όλοι λεφτάδες με τα λεφτά που έχουμε κλέψει από το κράτος τόσα χρόνια και τώρα, απορούν, γιατί δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε. Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη, επιχειρηματίες και υπάλληλοι γίνονται άνεργοι και μετά, αναρωτιούνται γιατί μειώθηκαν τα έσοδα. Η αγορά είναι νεκρή, δεν κινείται τίποτα εδώ και καιρό και αυτοί αναρωτιούνται, γιατί δεν υπάρχουν έσοδα. Στις 11/9 στην ΔΕΘ που θα φάνε την ντομάτα και το ξύλο με τον τόνο, θα αναρωτιούνται για ποιόν λόγο το παθαίνουν αυτό. Μιλάμε για ηλίθιους. Για κουτούς και άχρηστους. Δεν ξέρω πως αλλιώς να τους χαρακτηρίσω. Είναι τόσο ηλίθιοι, που νομίζουν ότι σώζουν την Ελλάδα αυτή την στιγμή. Πως επιτελούν έργο. Και εκτός από αυτούς, υπάρχουν και πολίτες που είναι ακόμα πιο κουτοί. Που μιλάς μαζί τους και σου λένε : Μπράβο, καλά κάνει. Και καλά να είσαι "φτιαγμένος" και να μην σε επηρεάζει τίποτα. Όταν όμως είσαι μεροκαματιάρης ;; Δεν λέω πως δεν υπάρχει φοροδιαφυγή. Τεράστια. Πέρα από κάθε φαντασία. Αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα αρχικώς, είστε εσείς Γιωργάκη Παπανδρέου. Στην κυβέρνηση ήσουν όταν εξαφανίζατε τα λεφτά και στην αντιπολίτευση μετά. Εκεί ήσουν πάντα. Βλέπω εργαζόμενους, συνταξιούχους και επιχειρηματίες να υποφέρουν, να ματώνουν για να τα καταφέρουν και οι περισσότεροι, δεν τα καταφέρνουν. Και βλέπω κάτι άθλια πολιτικά σκουπίδια τύπου Παπανδρέου, Καραμανλή και Παπακωνσταντίνου, να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο απρόσκοπτοι, απτόητοι. Και εμείς, χωρίς ίχνος αντίδρασης. Παραλία, φραπεδάκι και πέρα βρέχει. Για την κατάντια μας, δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίμε και εμείς, γιατί τους αφήσαμε να τα κάνουν. Φταίμε, που έχουμε μάθει μόνο να παίρνουμε και να μην δίνουμε. Που νομίζουμε ότι είμαστε οι εξυπνότεροι όλων και πως μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε και να τους εκμεταλλευτούμε όλους, ενώ στην πραγματικότητα, είμαστε απλά κουτοπόνηροι, ημιμαθείς που μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και μας εμπαίζουν διεθνώς.  Γι αυτό λέω, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Αυτούς, δεν τους κουνάει κανείς από εκεί που είναι. Και αυτό θα φανεί καθαρά τον επόμενο καιρό. Μιλάω συνεχώς για τον φασισμό του ΠΑΣΟΚ. Όσοι ακόμα δεν έχετε πειστεί για τον φασισμό στην Ελλάδα, θα πειστείτε στο επόμενο διάστημα. Κάποιος να τον μαζέψει ..

Thu, 05 Aug 2010 15:54:00 +0000

Καλά πάμε, λέει ο Παπακωνσταντίνου. Όλα καλά, αλλά έχουμε ένα θεματάκι με τα φορολογικά έσοδα.. Που θα μας πάει όμως ; Τόσα λεφτά παίρνετε. Θα σας τα πάρουμε όλα.. Γιωργάκη υπάρχουν και όρια και τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού. Μαζευτείτε .. Συνεχίζει η απεργία των φορτηγατζήδων ..

Fri, 30 Jul 2010 12:51:00 +0000

Οι φορτηγατζήδες, δεν "μάσησαν" από τις μαγκιές του κώλου της "κυβέρνησης" περί "πολιτικής επιστράτευσης" και συνεχίζουν κανονικά την απεργία τους σύμφωνα με το αποτέλεσμα της συνέλευσης τους που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Και πολύ καλά έκαναν. Τι θα τους κάνουν οι φασίστες δηλαδή. Θα τους μαλώσει ο Γιωργάκης και θα τους τραβήξει το αυτί ; Κατουρημένος επάνω του είναι ο Παπανδρέου και τρέμει για τα χειρότερα. Και αντί να αλλάξει πάνα και να δει αν μπορεί να κάνει για να διορθώσει τα χάλια στα οποία έχει φέρει την χώρα, πάει να το παίξει και κόκορας. 

Γιωργάκη, τι κότα, τι κόκορας, μια χαρά γίνονται οι χυλοπίτες. 

Ίσα ίσα που με κόκορα, είναι και γευστικότερες. 

Για να δούμε τώρα. Τι θα κάνει ο σούπερ πρωθυπουργός με την σούπερ κυβέρνηση και τα κατοικίδια του ;

Υ.Γ.: Ελπίζω έχετε καταλάβει ποιους εννοώ όταν λέω κατοικίδια ε ;; Παπακωνσταντίνου, Πάγκαλο, Λοβέρδο , κανάλια κλπ.. Όλοι όσοι για να ζήσουν, τρώνε από το χεράκι του Γιωργάκη και γι' αυτό δεν τον πειράζουν ποτέ. Αυτό από μόνο του κανονικά, δεν θα το ονομάζαμε διαπλοκή ; Η αυτή η λέξη, είναι μόνο για τους άλλους ;; 

Κατευθυνόμενη "ενημέρωση"

Fri, 30 Jul 2010 10:19:00 +0000

Παρατηρούμε με αυτή την "κυβέρνηση", κάτι που δεν νομίζω ότι έχουμε ξαναδεί όσον αφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όλοι, λειτουργούν για να προασπίσουν το "έργο" της κυβέρνησης.
Βλέπω τώρα στο δελτίο του ΑΝΤ1 (κανάλι που ανέκαθεν υποστήριζε την Νέα Δημοκρατία) σχετικά με την απεργία των φορτηγατζήδων. Στην γενική συνέλευση που γίνεται τώρα, όλοι όσοι υποστηρίζουν την συνέχιση της απεργίας είναι προβληματικοί, δεν πατάνε στην γη, δεν είναι νηφάλιοι και ότι άλλο αρνητικό μπορεί να σκεφτεί κανείς. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την διακοπή της και το σκύψιμο του κεφαλιού στον φασισμό του ΠΑΣΟΚ μέσω της "πολιτικής επίταξης" της πλάκας, είναι καλοί και λογικοί. Μέχρι πρόσφατα θυμάμαι, κάθε κανάλι, ξέραμε πάνω κάτω ποια πολιτική παράταξη υποστηρίζει. Σήμερα, όλοι, υποστηρίζουν το καλό ΠΑΣΟΚ και τον καλό Γιωργάκη που παλεύει να σώσει την Ελλαδίτσα μας από τα χειρότερα. Τι καλός άνθρωπος ο Παπανδρέου. Χρυσάφι .. Όμως, κάτω από ποίο καθεστώς καταργείται άμεσα ή έμμεσα (δες Τρωκτικό) η ελευθερία του λόγου και επιβάλλεται η δημαγωγία και η προπαγάνδα ;; Φασισμός. Δεχτείτε το. Και όχι από κάποιον δηλωμένο δεξιό ή ακροδεξιό. Από σοσιαλιστή και γιο του Ανδρέα .. Μόνο φόβος υπάρχει στα πρόσωπα τους !!

Fri, 30 Jul 2010 09:55:00 +0000

Εάν την ώρα που βλέπεις τον Παπανδρέου (τρομάρα του) ή τον Παπακωνσταντίνου στην τηλεόραση, κλείσεις τον ήχο, θα παρατηρήσεις τον τρόμο που υπάρχει στα πρόσωπα τους. Τον τρόμο που έχει κάποιος που ξέρει ότι λέει ψέμματα, που ξέρει ότι οδηγεί τον κόσμο στην εξαθλίωση και κυρίως, την προσμονή του όλο αυτό να τελειώσει.
Ο Παπανδρέου, έχει και το κλασικό χαμόγελο του ηλίθιου Αμερικάνου που δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Εντάξει όμως. Τι να περιμένεις από τον Γιωργάκη ;  Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο χοντρός (Καραμανλής) τα είχε παρατήσει όλα και ασχολιόταν μόνο με το Playstation. Περίμενε πως και πως τις εκλογές και φρόντισε να είναι απολύτως σίγουρος πως δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να κερδίσει. Μην μας φανεί παράξενο αν μεθαύριο, κάνει και ο Παπανδρέου με τα κατοικίδια του το ίδιο.. Γιατί δεν τους έπιασε η αγάπη για την Ελλάδα ξαφνικά. Αν ήταν έτσι, θα το είχαν δείξει από παλιά και δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Ο Παπανδρέου έχει δηλώσει, θέλει να είναι ο πολιτικός εκείνος, που θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που άλλαξε την Ελλάδα και την έφτιαξε. Εγώ λέω, θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο ξεφτιλισμένος, κατευθυνόμενος και δωσίλογος "πολιτικός" που πέρασε ποτέ. Γι αυτό και στο μέλλον, δεν θα τον θυμάται κανείς. Αυτός ο άνθρωπος, δεν θα γράψει καμία ιστορία. Θα περάσει, σαν να μην πέρασε ποτέ. Α ρε Ανδρέα. Εκείνη την εποχή υποθέτω, δεν υπήρχαν οι αμβλώσεις ...