Subscribe: Download CHIP.eu - New Reviews Oblast: Internet
http://download.chip.eu/cz/rss/rss_feed_cz_229699.xml?mode=1&category=115
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Czech
Tags:
ale  dobrý  download  export pomoci  free  jako  jsem  není  note  pod  pro  program  stále  super  tento program    že 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Download CHIP.eu - New Reviews Oblast: Internet

Download CHIP.eu - New Reviews Oblast: Internet



New Reviews Oblast: Internet



Published: Sun, 10 May 2015 15:35:50 GMT

Last Build Date: Sun, 10 May 2015 15:35:50 GMT

 



Shaiya

Sat, 14 Jun 2014 14:46:46 GMT

Čtyři oficiální servery jsou už rok sloučené, čili je jedno, začnete-li na serveru Lailah, Teos, Etain či Gaia. Na straně temných (Union of Fury) se navíc už několik let nachází početná cz/sk komunita (gilda) sdružující hráče pod jednou vlajkou (Czech Zealots). Více informací v češtině na www.shaiya.cz Download: Shaiya(image)


(image) (image)



FREE??

Sat, 14 Jun 2014 13:44:50 GMT

Tento program rozhodně NENÍ free.Stáhnul jsem ho a po převodu Vám uprostřed zůstane vodoznak s tím,že si máte koupit licenci.Takže tak nějak jde o nepravdu Download: FM PDF To JPG Converter Free 3.0(image)


(image) (image)



DOBRÝ, ALE DRAHÝ

Sat, 14 Jun 2014 13:44:50 GMT

Program je dobrý, ale mohl být trochu levnější. Navíc není pro laiky je třeba si ho trochu přenastavit podle svých požadavků. Jinak jsem s ním spokojen. Download: avast! Free Antivirus 5.0.594(image)


(image)



vyborna alternativa

Sun, 17 Nov 2013 07:59:55 GMT

vyzkousel jsem vetsi mnozstvi podobnych programku. A Note nakonec vyhrali. Duvody: 1. jednotlive Note je mozno minimalizovat! 2. jednotlive Note je mozno exportovat Jako malou nevyhodu vidim, ze zatim neumim nastavit program tak, aby export pomoci emailoveho klienta Windows Live Mail slo nastavit na export pomoci mnou pouzivaneho klienta Gmail. Exportuji totiz (po probirce) Note do Evernotu. Duvod je jednoduchy, nechce se mi zaplevelit Evernote zdanlive bezvyznamnymi poznamkami, ktere maji casto kratkou trvanlivost. Pokud se mi podari vyresit export pomoci klienta Gmail tak programek nema konkurenci Download: A Note 4.2.1(image)


(image) (image)



GIMP?Ano!!!

Wed, 02 Oct 2013 01:14:29 GMT

Podle mého názoru je GIMP jednička mezi editory a to nejenom v kategorii zdarma,srovnatelný je např. s Photoshopem od Adobe.Ze začátku je nutné si zvyknout na ovládání které není zrovna jednoduché ale je to otázka množství možností.Postupujte systémem "pokus - omyl" a nezapomínejte,že vždy můžete použít tlačítko "zpět". :) Download: GIMP pro Windows 2.6.12(image)


(image) (image)



Nejlepší tahovka jaká kdy vznika

Wed, 02 Oct 2013 01:14:29 GMT

Nyní jde hrát i na Androidu. Přečtěte si tuhle recenzi: http://www.androidtip.cz/battle-for-wesnoth-kral-tahovek-pro-android/ Download: The Battle for Wesnoth 1.6.4(image)


(image) (image)



licence

Wed, 02 Oct 2013 01:14:28 GMT

jsem zmaten z licencování tohoto jinak užitečného software, zde je veden jako freeware, na jiných serverech jako shareware, někde dokonce i jako trial ... Download: 3nity CD/DVD Burner 2.0(image)


(image) (image)



Super program

Wed, 02 Oct 2013 01:14:28 GMT

Velice elegantně a kvalitně zpracovaný program pro konverzi souborů. Funguje velice dobře a jsem s ním opravdu spokojen. Download: Format Factory 2.60(image)


(image)



Dobrý freeware antivirus

Thu, 20 Jun 2013 22:55:35 GMT

Jeden z nejlepších freeware antivirů. Jenom by chtěl doladit pár detailů a nemusel by být kvůli každé aktualizaci vyžadován restart PC. Download: Avast Free Antivirus 7.0.1472 Beta(image)


(image) (image)



PowerPointViewer

Thu, 13 Jun 2013 07:01:41 GMT

Tento program se stáhnul v pohodě,šel mi úplně bezvadně 14 dni a pak,nic jenom se mi stále objevuje aktualizace,ale ta se nikdy nezdaří,bohužel nejde tento program ani odinstalovat,takže mi jen zabirá místo v PC,moc bych byl rád.kdyby mi někdo poradil co s tím,protože jinak to bylo OK. děkují Download: PowerPoint Viewer 2007(image)


(image) (image)



Jazyk.

Thu, 13 Jun 2013 07:01:40 GMT

Ako nastavím češtinu ? Download: VirtualDub 1.9.11(image)


(image)



Hodnotím jako hodně dobrý...

Thu, 13 Jun 2013 07:01:39 GMT

Linux ubuntu je hodně dobrý operační systém, i když pro začátečníky může být složitější... je zcela zdarma a je taky dobrý pro kancelářské práce - obsahuje LibreOffice (náhrada za Microsoft office), mozilla firefox a lze si stáhnout i další programy, škoda že jich je relativně málo :-( Download: Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10(image)


(image)



Zmiešané pocity

Tue, 19 Feb 2013 10:14:31 GMT

Má to potenciál, dá sa na tom zabaviť, ale kôli tomu že stále obsahuje veľa bugov, hra stále aj roky po prvom releasu padá, neobsahuje žiaden anticheat (priamo na bázi klientu) a veľa tvorcov serverov majú veľké problémy si spraviť vlastný -> raj pre cheaterov, client crasherov, buggerov a pod. Tiež ma zamrzelo že v programovacom jazyk PAWN je veľa funkcií ktoré vôbec niesú potrebné (napr. Ban (jednoducho ban) a BanEx (ban s dôvodom) ktoré by sa dali bez väčších problémov dať do jedného a dôvod banu dať ako voliteľný argument), preto dávam hodnotenie také aké dávam. Download: GTA: San Andreas — Multiplayer 0.3b (klient)(image)


(image) (image)



Multi Theft Auto 1.3.1

Tue, 19 Feb 2013 10:14:30 GMT

Super mod len keby sa to chcelo tu niekomu updatovať a vymazať túto 6 rokov starú verziu a nahradiť novou. Download: Multi Theft Auto: San Andreas Race 1.1.1(image)


(image) (image)



program je výborný

Tue, 19 Feb 2013 10:14:30 GMT

dělá přesně to, co slibuje, že dělat bude, je možné k němu sehnat i fungující cz lokalizaci, žel doporučoval bych raději stáhnout jej z oficiálních stránek, protože loader, který se stáhne odtud, nainstaluje do PC samou nevyžádanou havěť Download: Resource Hacker 3.6.0(image)


(image) (image)



super !!! super !!!

Tue, 19 Feb 2013 10:14:29 GMT

Používám ho už několik let (od prvních verzí) a není lepší videoplayer !!! Download: VLC media player 1.1.8(image)


(image) (image)



Dobře propracované

Fri, 19 Oct 2012 10:11:08 GMT

Velký výběr a variabilita možností pro úpravy. Dobře ovladatelné, srozumitelné. Jsem max. spokojena Download: Google SketchUp 6(image)


(image)



spybotsd

Wed, 17 Oct 2012 11:57:46 GMT

Vyborny,slusny. Uz vysla verze 2.0.10 Download: SpyBot-Search & Destroy 1.6.2(image)


(image) (image)



trek buddy

Tue, 16 Oct 2012 16:21:12 GMT

poprosil by som užívatela mar.tan o radu mam N95 8GB a chcel by som trek buddy už som to skušal ale mam problem s mapami sk mal som ich v telefone ale nič my neukazovalo dakujem Download: TrekBuddy 0.9(image)


(image) (image)



dotaz k EFL

Tue, 16 Oct 2012 16:21:12 GMT

Zdravím, mám dotaz a současně asi i varování pro ostatní k tomuto výbornému prográmku. Zamkl jsem nějaké soubory, aby nebyly ani vidět, pod heslem, které si stále pamatuji - potud asi v pořádku. Ale pak, už si nevzpomínám, proč k tomu muselo dojít, jsem EFL odinstaloval!? Pak jsem však zjistil, že i přes novou instalaci se k souborům nijak nedostanu. Horší, než školácká chyba :-) Dotaz je tedy jednoduchý, a to, zda se k těm souborům ještě někdy dostanu, pokud si pamatuji původní heslo, pod kterým jsem soubory uzamkl. Děkuji :-) Download: Easy File Locker 1.2(image)


(image) (image)