Subscribe: Gamereactor Anmeldelser
http://www.gamereactor.dk/rss/rss.php?texttype=1
Added By: Feedage Forager Feedage Grade A rated
Language: Danish
Tags:
anmelder  bayonetta  bedre  definitive edition  end  endnu  kerbal space  med  nærmere på  nærmere    selv  space program  switch  tager 
Rate this Feed
Rating: 3.2 starRating: 3.2 starRating: 3.2 starRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Gamereactor Anmeldelser

Gamereactor Danmark Anmeldelser



Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag!



 



Owlboy

Tue, 20 Feb 2018 12:00:00 +0100

(image)

Owlboy udkom, efter ni års udvikling, til PC i 2016. Nu er det blevet konsollernes tur, og Magnus er parat til at anmelde.




Age of Empires: Definitive Edition

Mon, 19 Feb 2018 11:00:24 +0100

(image)

En klassiker er blevet restaureret af Microsoft selv, og Claus har taget en pause fra sit arbejde som historielærer, for at kigge lidt nærmere på Age of Empires: Definitive Edition.




Fe

Fri, 16 Feb 2018 09:00:00 +0100

(image)

Svensk øko-fabel bærer sine inspirationskilder uden på tøjet, men turen ind i skovens mørke rummer stadig en vis mængde magi.




Bayonetta 2 til Switch

Wed, 14 Feb 2018 15:01:00 +0100

(image)

Med en bedre sværhedsgrad danser Bayonetta 2 elegant foran sin forgænger.




Bayonetta til Switch

Wed, 14 Feb 2018 15:00:00 +0100

(image)

Charme, selvtillid og dødsensfarligt hår.




Kingdom Come: Deliverance

Tue, 13 Feb 2018 09:00:00 +0100

(image)

Warhorse Studios har valgt at fjerne alt det magiske i deres RPG, og har på den måde skabt noget ganske magisk.




Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones

Mon, 12 Feb 2018 13:00:00 +0100

(image)

The Hidden Ones tager den sikre vej, og fortsætter Origins som vi kender det. Og selv om det klæder historien, så kunne noget forandring i den åbne verden have pyntet.




Lost Sphear

Sat, 10 Feb 2018 12:00:00 +0100

(image)

Tokyo RPG Factory forsøger sig med endnu et rollespil efter det lidt middelmådige I am Setsuna, og Andreas har kigget nærmere på resultatet.




Vi anmelder Dragon Quest Builders på Switch

Fri, 09 Feb 2018 10:00:23 +0100

(image)

Et spilkoncept der er som skabt til sofahygge, og et meget passende spil til de håndholdte udfoldelser på Nintendo Switch.




Genital Jousting

Mon, 05 Feb 2018 12:00:00 +0100

(image)

Mange spil er seriøse, og tager sig selv seriøst. Genital Jousting er anderledes. Anders anmelder Free Lives' tissemandsspil.




Kerbal Space Program Enhanced Edition

Sat, 03 Feb 2018 10:00:00 +0100

(image)

Det tog menneskeheden mange århundreder at lande på månen. Ligeså lang tid tager det ikke i Kerbal Space Program - men det kan godt føles sådan.




Dissidia Final Fantasy NT

Fri, 02 Feb 2018 12:00:00 +0100

(image)

Det har været længe undervejs, men kan PlayStation 4-versionen af det populære kampspil leve op til forventingerne?




Celeste

Wed, 31 Jan 2018 12:00:00 +0100

(image)

Udsigten på toppen er det hele værd. Det samme er rejsen derop.




Shadow of the Colossus

Tue, 30 Jan 2018 09:00:00 +0100

(image)

En klassiker er blevet endnu bedre.




Seven: The Days Long Gone

Sat, 27 Jan 2018 10:00:00 +0100

(image)

Bedre sent end aldrig - Anders har ikke meget til overs for dette isometriske eventyr.




Monster Hunter: World

Thu, 25 Jan 2018 09:00:00 +0100

(image)

Capcom har kridtet banen op endnu en gang, og placerer bolden lige i hjørnet. Man kan ikke andet end at beundre målet.




Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory

Tue, 23 Jan 2018 14:00:00 +0100

(image)

Mere en udvidelse end en fortsættelse.




Dragon Ball FighterZ

Mon, 22 Jan 2018 15:00:00 +0100

(image)

Kongen af animé-kampspil er endelig klar med et af de mest ambitiøse kapitler til dato.




Total War: Warhammer II - Tomb Kings

Mon, 22 Jan 2018 11:29:16 +0100

(image)

De døde har rejst sig igen - og de er godt knotne.
 Kim kigger nærmere på den nyeste udvidelse til Total War: Warhammer II.




Vi anmelder Furi på Switch

Sun, 21 Jan 2018 16:37:34 +0100

(image)

I vredens rige er vi alle lige. Medmindre man begiver sig afsted på eventyr der, med en Nintendo Switch i hånden.