Subscribe: Gamereactor Anmeldelser
http://www.gamereactor.dk/rss/rss.php?texttype=1
Added By: Feedage Forager Feedage Grade A rated
Language: Danish
Tags:
anmelder  doom på  endnu  gang  man  med  nye  outcast contact  planet apes  på nye  på switch    spillet  største  switch  xbox switch 
Rate this Feed
Rating: 3.2 starRating: 3.2 starRating: 3.2 starRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Gamereactor Anmeldelser

Gamereactor Danmark Anmeldelser



Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag!



 



Rivals of Aether

Tue, 12 Dec 2017 09:04:35 +0100

(image)

Godt nok udkom dette farverige Smash Bros-inspirerede multiplayer-spil i marts, men det har ikke forhindret Anders i at nyde det i fulde drag.




Spellforce 3

Thu, 07 Dec 2017 09:34:18 +0100

(image)

Hvordan formulerer man noget kedeligt på en spændende måde? Grimlore Games, med THQ Nordic i ryggen, formår umiddelbart ikke at give et tilfredsstillende svar på det spørgsmål. Desværre.




Dead Rising 4: Frank's Big Package

Tue, 05 Dec 2017 10:27:46 +0100

(image)

Frank West vender tilbage til der, hvor det hele startede i selskab med Capcom's bedste helte.




City of Brass

Mon, 04 Dec 2017 10:00:00 +0100

(image)

Den mest hårdkogte Aladdin-simulator, du nogensinde har oplevet, og et studie i hvordan man håndterer et koncept som Early Access.




Xenoblade Chronicles 2

Thu, 30 Nov 2017 14:00:00 +0100

(image)

Endnu en succeshistorie for Switch.




Black Mirror

Tue, 28 Nov 2017 09:06:49 +0100

(image)

Den obskure horror-serie vender tilbage i et nyt reboot, og Claus har kigget nærmere på det nye spil.




Planet of the Apes: Last Frontier

Mon, 27 Nov 2017 09:06:56 +0100

(image)

Andy Serkis' produktionsselskab forsøger at kombinere Planet of the Apes med Telltale-formularen, men fungerer det? Carl anmelder...




Tartarus

Sun, 26 Nov 2017 13:43:19 +0100

(image)

Den klaustrofobiske rumskibsgyser lever i bedste velgående. Om Tartarus er den hest, der rider genren ind i rampelyset endnu en gang, kan dog diskuteres. Med meget store ord.




Final Fantasy XV: Comrades

Sat, 25 Nov 2017 16:59:41 +0100

(image)

Andreas har atter en gang rejst Eos tynd, men var det turen værd?




Vi anmelder L.A. Noire på PS4 Pro, Xbox One X og Switch

Tue, 21 Nov 2017 15:00:00 +0100

(image)

Team Bondi og Rockstars ambitiøse L.A. Noire ankommer på PS4, Xbox One og Switch, og vi har anmeldt alle tre versioner.




Vi anmelder The Elder Scrolls V: Skyrim på Switch

Thu, 16 Nov 2017 12:01:00 +0100

(image)

Skyrim lader til at være spillet der skal leve for evigt, for nu udkommer det på endnu en platform. Fungerer det dog på Nintendos hybridkonsol?




Outcast: Second Contact

Wed, 15 Nov 2017 10:00:00 +0100

(image)

Jo længere vin ligger, jo mere fyldig en smag. Men i Outcast: Second Contact får metaforen gammel vin på nye flasker en helt bogstavelig betydning.




Lego Marvel Super Heroes 2

Tue, 14 Nov 2017 09:00:00 +0100

(image)

Når man er lavet af Lego-brikker, er genkendelsens glæde nogle gange den største.




Star Wars Battlefront II

Tue, 14 Nov 2017 00:01:00 +0100

(image)

EA og DICE har lyttet til klagerne, og er nu klar med anden omgang Battlefront. Kan spillet leverer der hvor originalen snublede?




Football Manager 2018

Sat, 11 Nov 2017 12:00:00 +0100

(image)

Mange mails og ligegyldige dialoger præger dette års udgave af Football Manager-serien.




Sonic Forces

Fri, 10 Nov 2017 10:46:29 +0100

(image)

SEGA ramte guldåren med Sonic Mania tidligere på året, men Claus kan desværre fortælle, at successen ikke fortsætter i Sonic Forces.




Vi anmelder Doom på Switch

Thu, 09 Nov 2017 12:01:00 +0100

(image)

Bethesda ønsker at arbejde tættere sammen med Nintendo, og derfor udgiver de Doom på Switch. Men har oplevelsen overlevet rejsen til hybriden?




Vi har spillet konsolversionen af The Sims 4

Thu, 09 Nov 2017 09:01:00 +0100

(image)

The Sims 4 kommer endelig til konsollerne, og Magnus har afprøvet den nye version.




Need for Speed Payback

Tue, 07 Nov 2017 08:51:42 +0100

(image)

Ghost Games prøver én gang til, men denne gang er det værre end nogensinde før...




Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds

Tue, 07 Nov 2017 08:49:11 +0100

(image)

En udvidelse der tilføjer nye områder, maskiner, grej og vigtigst af alt svar på spillets største spørgsmål.