Subscribe: Eurogamer - Nintendo Wii
http://www.eurogamer.dk/rss/eurogamer_wii_feed.rss
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Danish
Tags:
blev  deres  han  hellip  hvor  man  mario  med  nintendo    read hellip  read  spil  super mario    var  wii 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Eurogamer - Nintendo Wii

Eurogamer.dkEurogamer er det største privatejede spilwebsite i Europa, som leverer nyheder, artikler, video, billeder m.m.Published: Fri, 23 Feb 2018 09:29:45 +0100

Last Build Date: Fri, 23 Feb 2018 09:29:45 +0100

 Oceanhorn sælger 1 million, kommer til Nintendo-maskine

Tue, 18 Oct 2016 17:01:00 +0200

(image)

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas startede som et iOS-spil med kraftige Zelda-undertoner tilbage i 2013. For en måneds tid siden udgav FDG Entertainment spillet til Xbox One og PlayStation 4, og kun få uger senere har action-adventurespillet solgt mere end en million eksemplarer tilsammen på de to maskiner.

Det har givet FDG blod på tanden, og spillet er nu sat til udgivelse på Android, PlayStation Vita og, interessant nok, en "Nintendo konsol". Hvilken konsol der er tale om, er dog uvist. Det kan både dreje sig om Wii U eller Nintendos dark horse, den kommende NX.

Det er specielt interessant at se spillet udkomme på en Nintendo-konsol, når spillet i sig selv er så kraftigt inspireret af Zelda-serien. Spørgsmålet er blot om FDG vil presse et par salg ud af Wii U-publikummet, eller spare krudtet til NX, der er omkring et halvt år fra lancering (hvis rygterne holder).

Read more…
Lego Harry Potter Collection kommer til PS4?

Fri, 19 Aug 2016 16:14:00 +0200

(image)

Den brasilianske klassificeringstjeneste har åbenbart lækket eksistensen af Lego Harry Potter Collection til PS4, en samling af de to Lego Harry Potter-spil.

Samlingen blev hurtigt fjernet fra klassificeringstjenesten, men Twitter-brugeren Felipe Mesquita tog et billede forinden:

''LEGO Harry Potter Collection'' passou por indicação indicativa aqui no BR. Talvez um release da Warner p/ Nov/Dez? pic.twitter.com/ubD6mGjsMW

Read more…
Pokémon fejrer 20 år på bagen med rekordstor mosaik

Tue, 22 Mar 2016 10:10:00 +0100

(image)

Pokémon er fyldt 20 år, og for at fejre denne milepæl, så er det blot naturligt at skabe en kæmpestor mosaik. Verdens største lavet af samlekort, ikke mindst.

Det er kunstneren Quentin Devine der står bag, i samarbejde med The Pokémon Company. Hele mosaikken indeholder 12.987 samlekort, og det endelige resultat fylder hele 71,54 kvadratmeter. Et ganske imponerende stykke arbejde.

We just set a new world record for the largest mosaic made of trading cards! #Pokemon20pic.twitter.com/zrWpcGwwuw

Read more…
Skylanders Superchargers - Anmeldelse

Thu, 29 Oct 2015 10:00:00 +0100

(image)

Jeg husker at sidde på gulvet i vores stue i Grønland og lege med G.I. Joe, og tænke der var helt fantastisk at kunne styre Doctor Mindbender fra tegnefilmene. Her var en karakter fra en TV-serie, noget amerikansk fra rigtigt fjernsyn, og jeg fik lov at sidde med ham i hænderne. Jeg bestemte hvert træk, hver grum plan han udtænkte fandt jeg på, og jeg var mind blown. Siden er grænserne såvel som forventninger for integrationen mellem interaktiv og passiv underholdning vokset noget, men det var med samme barnlige glæde jeg satte min første legetøjsfigur ned på portalen i Skylanders Superchargers.

Jo jo siger du let hovedrystende, er Skylanders ikke et børnespil? Det kan du have ret i, især hvis vi sammenligner med de nye coole knægte i byen: Disney Infinity 3.0 og Lego Dimensions. I denne trio af legetøj er Superchargers klart målrettet de yngste, for selv om ingen af de tre kan kalde sig deciderede voksenspil er alt fra animation, stemmeskuespil og kompleksitet i styringen helt nede i øjenhøjde med de yngste. Vi får dog glæden af Patrick Warburton, som vi alle kender som Kronk fra Kejserens Nye Flip, den bedste Disneyfilm til dato. Jo det er. Nemlig.

Jo jo siger du let hovedrystende, er Skylanders ikke et børnespil? Det kan du have ret i, især hvis vi sammenligner med de nye coole knægte i byen

Read more…
Redaktionen: Tillykke, Super Mario!

Tue, 15 Sep 2015 11:09:00 +0200

(image)

D. 13 september 1985 udkom et spil, der ændrede computerspil for evigt. Super Mario Bros er og bliver en enorm klassiker og et spil, der nærmest egenhændigt reddede en branche i krise og satte Nintendo på landkortet. Det var ikke Marios første optræden i spil, men det var der, hvor han trådte i karakter. Derfor ønsker redaktionen her et varmt tillykke med de 30 år til Super Mario Bros.

Nintendos kulørte maskot Mario bliver normalt hyldet for sin evne til at samle mennesker, børn som voksne, foran skærmen i fælles leg på tværs af generationer. På mit fritidshjem fungerede han dog snarere som videospillenes svar på Prins Ferdinand, og var således omdrejningspunktet for og startskuddet på en glohed, rivaliserende konflikt. Det var ikke Europas skæbne, der stod på spil, men om de usle hunde fra Kamelen på første sal med deres Nintendo 64 eller de noble PlayStation-børn fra Skattekammeret i stuen triumferede i at have fået den sejeste konsol. Slaget var desværre allerede afgjort på forhånd. Selvom vi fra Skattekammeret, som stolte og trodsige skotter, indledningsvist vendte vores nøgne bag i retning af deres Nintendo 64, måtte vi sande at Crash Bandicoot bare ikke var nær så slagkraftig som ham den italienske skæggede bandit. Allerede efter få uger, måtte vi duknakkede skrive os op på listen til spilletid på første sal, så vi kunne smage bare lidt af Nintendos trolddom. Det river til den dag i dag stadig lidt arrigt i min ene øjenvig, når jeg hører hans hånlige, sejrende ord 'It's a-me, Mario!'

Super Mario Bros var en fuldkommen overvældende oplevelse. Platformsspil var ikke noget nyt, men dybden og variationen i de forskellige verdener var uhørt.

Read more…
Fem topspil der burde skrabe bunden

Fri, 11 Sep 2015 11:00:00 +0200

(image)

Man har ofte et nogenlunde billede af, hvor på kvalitetsspekret et nyt spil vil befinde sig, og gerne længe før udgivelsen. Det kan være baseret på faktorer som genre, nøglepersoner blandt udviklerne, spillets finansiering osv. Af og til trodser et spil alle odds, og på trods af uudtømmelige ressourcer, velvoksen talentmasse og andre fordele bliver produktet noget uspilleligt venstrehåndsarbejde. Til tider overraskes man heldigvis også den anden vej, og det har vi samlet en håndfuld eksempler på herunder.

America's Army

Hvis du spørger, hvem der ville være de bedste til at lave computerspil, bliver det offentlige meget sjældent nævnt blandt de første. Ikke desto mindre lykkedes det for den amerikanske stat at lancere et ikke ueffent FPS/træningsværktøj/rekrutteringsmiddel i form af America's Army fra 2002, som blev både pænt anmeldt og modtaget af spillere. Spillet er en taktisk FPS, ikke ulig Ghost Recon eller Rainbow Six, og kan ses i aktion herunder.

Read more…
Hvis Mario Kart var virkelighed

Wed, 26 Aug 2015 11:00:00 +0200

(image)

Tænk nu, hvis Mario Kart var virkelighed. Gaderne stoppede med bananskræller, grønne skildpaddeskjol og turbofelter.

Det er en drøm, de fleste kan være med på, inklusiv YouTube-kollektivet CorridorDigital, der senest satte sig for at vise, netop hvordan virkelighedens Mario Kart kunne se ud.

Takket være avanceret video-redigering og computergrafik formår de at genskabe Nintendos populærte kart-racer på overbevisende manér.

Read more…
Pokémon-spillere mødte op med skarpladte våben

Mon, 24 Aug 2015 11:00:00 +0200

(image)

Lokale myndigheder i Boston, USA, har arresteret to Pokémon World Championship-deltagere for ulovlig våbenbesiddelse, det skriver Fox News Boston.

De to mænd, James Stumbo og Kevin Norton på henholdsvis 18 og 27 år, var inviteret til det officielle mesterskab i Nintendo 3DS-spillet Pokémon X + Y.

Begge blev de afvist og arresteret ved indgangen, da arrangørerne forinden var blevet tippet om, at de to havde skarpladte våben med sig.

Read more…
Redaktionen: Farvel, Satoru Iwata

Fri, 17 Jul 2015 12:00:00 +0200

(image)

I lørdags, den 18. juli, sov Nintendo-direktør Satoru Iwata ind efter længere tids sygdom.

Han blev 55 år gammel.

Få har præget spilbranchen som Satoru Iwata, han var en af de allerstørste.

Read more…
Nintendo-direktør Satoru Iwata er død

Mon, 13 Jul 2015 09:00:00 +0200

(image)

Nintendos administrerende direktør og præsident Satoru Iwata er død, 55 år gammel.

Iwata drog det sidste åndedrag i lørdags, den 11. juli 2015, som følge af længere tids kræftsygdom.

Den karismatiske Nintendo-direktør startede karrieren som programmør for HAL Laboratories, hvor han er krediteret for titler så som Balloon Flight, EarthBound og Kirby.

Read more…
Redaktionen: Svamperigets superstjerner

Fri, 23 Jan 2015 15:00:00 +0100

(image)

Svamperiget, som vi kender fra Super Mario, er spækket med interessante figurer, fra de største helte til de ondeste slyngler. Den huser mange af spilbranchens mest ikoniske ansigter, og derfor fandt vi det nærliggende at tænke nærmere over, hvem der egentlig er vores favoritter.

Nedenfor følger redaktionens yndlingsfigurer fra Super Mario. Hvilken er din?

Prinsesse Peach pisser mig af. Hun bliver altid bortført, hun virker aldrig rigtig tilfreds med Marios monumentale anstrengelser, og hendes ultra-lyserøde firserlook skærer i øjnene.

Read more…
Arkivet: Mens vi venter på patchen

Sun, 07 Dec 2014 09:00:00 +0100

(image)

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 27. oktober 2012. Vi vælger at genbringe den, fordi spiludviklere åbenbart fortsat har svært ved at forstå, at vi sætter pris på et færdigt spil og ikke stiller os tilfredse med halvfærdige produkter.

En patch til computerspil var engang, i sin reneste form, en simpel fejlrettelse af noget kode der ikke virkede.

I dag er det en forretningsstrategi for spilfirmaerne.

Read more…
Arkivet: Piger på forsiden sælger ikke

Sun, 30 Nov 2014 09:00:00 +0100

(image)

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 12. januar 2013. Vi vælger at genbringe den, fordi vi ultimo '14 fortsat må kigge langt efter kvinderne på forsiden af spilkasetterne, det på trods af, at de udgør halvdelen af alle computerspillere.

Tager man gennemsnittet af vestlige spiludgivelser, er der en overvejende sandsynlighed for, at reklamematerialet er domineret af hankøn. Fra BioShock til Mass Effect og Skyrim, ja, mange af de højt-profilerede titler direkte udelader kvinderne fra deres udstillingsvindue, dette på trods af at de stadig oftere spiller en akkurat så vigtig rolle som deres mandlige modspil.

I sig selv ikke en banebrydende nyhed, da computerspil traditionelt har beskæftiget sig med mandlige hovedpersoner, men samtidig en sejlivet diskurs, der selv med kvindernes indtog i AAA-spillenes kernefortællinger ikke synes at ændre sig.

Read more…
FIFA gør fodbold mere populært i USA

Thu, 27 Nov 2014 15:00:00 +0100

(image)

I USA er der en voksende interesse i den populære FIFA-serie, og det har ifølge EA medført en stigende popularitet i en sport de kalder for 'pro soccer'.

Jeg er ret sikker på at EA mener 'fodbold', men for amerikanerne er det trods alt mærkeligt at spille fodbold med andet end hænderne.

Det lader til at ca. 34% af amerikanske gamers, der spiller FIFA, er gået hen og blevet fans af sporten. Derudover mener omkring 50% at spillene har øget deres interesse for fodbold.

Read more…
Araber sætter svimlende rekord for sin spilsamling

Thu, 27 Nov 2014 12:00:00 +0100

(image)

Der er dem, som køber et spil for kun uger senere at returnere det til Gamestop.

Så er der de af os, som nøjsomt arkiverer hver og et af vores spil, og som efterhånden har en betragtelig samling, der skal tælles på mere end to fingre.

... og så er der Ahmed bin Fahad, ny rekordholder for den største samling af Nintendo-spil og -merchandise i verden.

Read more…
Nintendo overvejer at fjerne region-locking

Mon, 03 Nov 2014 17:14:00 +0100

(image)

Dem af os der var med fra starten af, da de forskellige konsoller udkom, kender kun alt for godt til regionslåst indhold. Glædestårerne trillede ned i lårtykke stråler, medens man stod med sit nye spil i sine hænder. Denne hellige gral af underholdning skulle snart tages i brug, vinduer og døre skulle barrikeres, og den nærliggende bunker skulle tømmes for dåsemad. Det var tid til gaming.

Drømmen blev øjeblikkeligt knust, efter man fandt ud af, at ens spil ikke virkede med konsollen, fordi konsollen var købt lidt billigere på familierejsen til Japan eller USA.

Region-locking har historisk set eksisteret grundet omstændigheder fra sælgerens side, snarere end for kundens skyld. Blandt andet på grund af problemer der kan opstå, hvis et spil gør brug af indhold, hvor ophavsretten ikke dækker globalt.

Read more…
Nintendo fejrer 125-års fødselsdag i dag

Tue, 23 Sep 2014 19:34:00 +0200

(image)

Nintendo har efterhånden en lang og finurlig historie bag sig, og det er ikke noget at sige til, for firmaet fyldte i dag 125 år. Det ikke småting, og det synes Nintendo vel næppe selv.

I et firma der begyndte som producenter af kortspil til mafiosoer, og endda drev såkaldte "love hotels", så havde man vel ikke helt set videospil som værende fremtiden?

Det blev det dog til for Nintendo, og gudskelov for det. Uden Nintendo, så havde vi vel næppe haft kendte figurer som Samus, Mario, Link og Ness, for ikke at tale om konsoller som (S)NES, GameBoy og Wii.

Read more…
Du kan få is for dine voldelige spil i Californien

Fri, 19 Sep 2014 16:59:00 +0200

(image)

Bliver man træt af sine spil, så er det normalt at sælge dem for lidt kolde kontanter. Det skal dog ikke helt være sagen i en kommune i Californien, nærmere bestemt Marin County. Her har de lokale politikere fundet på en fin idé; byt dine voldelige spil for lidt is - og så er det endda Ben & Jerry's.

Ifølge Marin Independent Journal, så er det Ed Berberian, som er distriktsadvokat, der står bag det lidt anderledes initiativ.

Initiativet er et samarbejde mellem distriktet, Ben & Jerry's og Center for Domestic Peace (Center for Fredeligt Hjem, red). Borgerne i byen skal nemlig droppe den voldsomme fiktion, og i stedet bruge kræfterne på at nyde en god is. Det skal dog ikke indskrænkes til kun at være voldelige spil, der kan indleveres. Legetøjspistoler- og geværer kan også byttes for de søde sager, så man kan roligt sige at man går efter en mere fredelig mentalitet i Marin County.

Read more…
E3 2014: Nintendo Direct - Live

Tue, 10 Jun 2014 12:00:00 +0200

Følg med kl 18:00, når Nintendo skal forsøge at samle stumperne
Historien om Nintendo - Del 3: Fra DS til Wii U og fremtiden

Sat, 10 May 2014 22:18:00 +0200

(image)

Vi er nu nået til tredje og sidste del af sagaen om Nintendo, hvor vi vil se på de håndholdte konsoller i DS-serien, Wii og Wii U, og slutte af med et forsigtigt kig på, hvorledes fremtiden kan tegne sig for Mario og vennerne.

Nye læsere kan starte med del 1, hvor vi ser på den spæde begyndelse frem til NES, og del 2, hvor vi fortæller om Game Boy frem til Gamecube.

Nintendo DS

Read more…
Nintendo har roterende fis i kasketten

Tue, 29 Apr 2014 19:06:00 +0200

(image)

Hvor konkurrenterne Sony og Microsoft satser på at overophede dine sanser med øresønderrivende dubstep, bombastiske rumkampe og epilepsifremprovokerende mundingsild, har Nintendo altid været den anderledes dreng i klassen. Ham der gik i forskelligfarvede sokker, trompetbukser og et par John Lennon briller, der ikke tog sig af, hvad de andre nu mente og gjorde.

Dette karaktertræk har de for alvor givet frit spil i optakten til årets E3, med deres netop frigivne 'teaser'. Man kan se, at de har haft en kongelig stund med at producere den, og deres PR-galionsfigur Reggie Fils-Aime, der spiller en stor rolle i filmen, er konstant på stadiet til at knække over i et stort smil.

Se løjerne gå for sig i videoen nedenfor:

Read more…
Historien om Nintendo - Del 1: Begyndelsen

Fri, 25 Apr 2014 20:24:00 +0200

(image)

Nintendo kan i denne uge fejre 25-års jubilæum for sin Game Boy, som tog verden med storm, og som er blandt de bedst sælgende konsoller nogensinde.

Nintendo er dog andet og meget mere end blot Game Boy. Man skal søge langt og længe for at møde en person, som ikke ved hvem Mario er, og hver gang et nyt Zelda spil sendes på gaden, er der utæmmet eufori i store gaming-kredse. Nintendo er i det hele taget en kolos i spilverdenen, og hver gang de foretager sig noget, har det stor indvirkning på det øvrige gaming-landskab.

Vi vil i denne artikel-serie se på, hvordan Nintendo har opnået den position de nyder i dag, på godt og ondt. Denne første artikel vil handle om Nintendos start, og til og med tiden omkring NES. Del 2 vil fokusere på Game Boy og frem til Gamecube. 3. og sidste del kommer til at dreje sig om Wii, Wii U og 3DS/2DS, godt krydret med hovedløse gætterier omkring hvordan fremtiden vil se ud for den japanske gigant.

Read more…
GameSpy trækker stikket på deres servere

Tue, 22 Apr 2014 22:45:00 +0200

(image)

GameSpy har annonceret at de trækker stikket på deres servere den 31. maj. Det betyder at den ellers så kendte service, endegyldigt takker af, efter mange år på bagen - faktisk helt fra 1996.

De titler der bliver påvirket af nedlukningen løber op i flere hundrede, og kan ses her - men dog påvirkes titlerne på forskellige måder. Man skal dog ikke være helt bekymret for, at man vil gå glip af online-funktionaliteten hos Battlefield: Bad Company, da EA har udtalt at de vil finde på alternativer til deres respektive titler.

Nedlukningen skyldes at GameSpy - som så meget andet - måtte bukke under for aldringens strenge hånd. Heldigvis for mange - både fans af , så har flere af de påvirkede titler været forberedte, og derfor rykket videre til nye hosting-muligheder.

Read more…
Skylanders var tæt på at havne i Nintendos hænder

Thu, 17 Apr 2014 17:48:00 +0200

(image)

Før Skylanders overhovedet var i handlen, ville Activision have en partner til at dele investeringen med. Ingen anede hvor stor en succes, serien kunne blive, og derfor gik spillets skabere, Toys for Bob, sammen med Activision om at hverve Nintendo som ekslusiv partner på det lovende projekt.

Ifølge IGN, så havde Toys for Bob og Activision et møde med firmaet.

"De brugte meget tid på at kigge og kigge," sagde Toys for Bobs medstifter, Paul Reiche, om fremvisningen for Nintendos folk. "De sagde bare at de ikke havde set noget lignende," tilføjer Reiche, og nævner at han aldrig helt havde forstået udmeldingen. Manglende enighed om produktet, førte, at der ikke blev etableret nogen fuld aftale mellem parterne, men blot et begrænset partnerskab, der omhandlede markedsføring af produktet.

Read more…
Mød Danmarks eneste Pokémon-streamer

Sat, 22 Mar 2014 11:00:00 +0100

(image)

Længe inden Twitch Plays Pokémon blev et internationalt fænomen med tusindevis af seere, kunne man finde en dansker på Twitch, som var i fuld gang med at avle de perfekte Pokémon, og i øvrigt delte ud til højre og venstre af tips, strategier og Pokémon han ikke lige havde brug for.

Eurogamer fangede den travle herre til et kort interview om blandt andet det at spille Pokémon på konkurrenceniveau.

Hvad hedder du, og hvad kan folk finde dig som på Twitch og evt. in-game?

Read more…
Nintendo lukker ned for Wii og DS' onlinetjenester

Thu, 27 Feb 2014 18:07:00 +0100

(image)

Nintendo vil lukke ned for sin aldrende Nintendo Wi-Fi-forbindelsestjeneste den 20. maj, hvilket vil gøre en ende på brugen af ​​online-funktioner, i et stort udvalg af spil.

Wii-titler såsom Smash Bros Brawl, Animal Crossing: Let's Go to the City og Mario Kart Wii vil miste deres online multiplayer, matchmaking og leaderboard-understøttelse.

Påvirkede DS-spil vil omfatte Mario Kart DS, Metroid Prime Hunters, Animal Crossing: Wild World og omkring et dusin Pokémon titler.

Read more…
Kina fastholder jerngreb om spilindustrien

Mon, 13 Jan 2014 18:12:00 +0100

(image)

Kina er begyndt at strikke et regelsæt sammen, der skal udrede hvilke spil, som får tilladelse til at blive udgivet i landet, efter regeringens nylige beslutning om at hæve det 14 år lange forbud mod salg af udenlandske konsoller og spil.

Der er ikke nogen vished om, hvordan ophævelsen af konsol-forbudet og de nye regler kommer til at udspille sig, men det er ikke udsigt til hippie-tider i den røde stormagt; den kinesiske regering vil stadig holde et fast greb om markedet.

Et fuldt regelsæt vil blive nedskrevet af Cai Wu, tophovede i kinas kulturministerium, som for nylig til en presse-konference kunne forklare, at spil som 'ikke harmonerer med kinas regerings samfundssyn' aldrig kommer til at se dagens lys.

Read more…
Nintendo undskylder for jule-fejl

Fri, 03 Jan 2014 08:00:00 +0100

(image)

Nintendo undskylder for at deres eShop ikke fungerede ordenligt henover julen og at de som følge at dette, er blevet nødt til at udskyde udgivelsen af Pokemon Bank og Poke Transporter.

Hvornår disse Apps, som originalt var sat til at udkomme d. 27. december, bliver udgivet, kommenterede Nintendo ikke yderligere på.

Den gode nyhed er dog, at eShoppen igen er oppe at køre, uden problemer.

Read more…
Nintendo: fankampagner har ikke nogen effekt på os

Thu, 05 Dec 2013 10:43:00 +0100

(image)

Nintendo har en af de mest passionerede grupper af fans som noget spilfirma nogensinde har haft, men selv de har nu indrømmet, at underskriftindsamlinger fra fans ikke har meget hold i deres beslutninger, når det kommer til forretning.

Operation Rainfall - den største fan kampagne i de seneste år - blev underskrevet af tusindvis af Wii ejere, der ønskede at få tre japanske Wii spil oversat og udgivet i Nordamerika. Mere specifikt er der tale om Xenoblade Chronicles, The Last Story og Pandora's Tower.

Alle tre spil blev godt nok udgivet, men den amerikanske chef for Nintendo, Reggie Fils-Aime, har udtalt, at man ikke skal overvurdere kampagnens effekt på disse udgivelser.

Read more…
Mørke udsigter for Rune Factorys fremtid

Fri, 29 Nov 2013 16:00:00 +0100

(image)

Udvikleren bag Rune Factory og Lufia, Neverland, har måttet dreje nøglen om og erklære sig konkurs.

Det japanske studie var i gang med at udvikle Rune Factory 5, hvis skæbne nu står hen i det uvisse.

Neverlands officielle hjemmeside kunne viderebringe de dårlige nyheder i denne uge, og hævdede at den ærgerlige udvikling skyldtes "ændringer i forretnings-miljøet", hvilket havde ført til en "kraftig forringelse" af deres økonomiske situation (oversat af Siliconera).

Read more…
En konsolkonge er død

Tue, 22 Oct 2013 08:00:00 +0200

(image)

Så gik den ikke længere. Efter flere end 100 millioner solgte eksemplarer har Nintendo officielt standset produktionen af deres populære Wii-konsol, dette for at gøre yderligere plads til arvtageren Wii U.

Beskeden blev givet på Nintendos officielle hjemmeside, hvor man kan læse, givet man har kundskaber ud i det japanske, at denne konsolgenerations sejrherre ikke længere ruller ud fra fabrikkerne.

Nintendo Wii blev lanceret for snart syv år siden i 2006 og har gennem årene lagt base til en række prominente spiludgivelser, herunder Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Skyward Sword og Metroid Prime 3: Corruption, samt casual-spillene Wii Sports, Wii Sports Resort og Wii Fit.

Read more…
Se ugens bedst solgte spil i Storbritannien

Mon, 21 Oct 2013 16:55:00 +0200

(image)

Ifølge GfK Chart-Track er Grand Theft Auto 5 på toppen af Storbritanniens salgsliste for anden uge i træk, hvilket er tredje gang, siden spillet kom ud.

På andenpladsen har vi FIFA 14, som overtog GTAs førsteplads for en stund. Den kæmper hårdt mod Skylanders: Swap Force, som kommer ind på en tredje plads, hvilket er overraskende, da deres salg er 35 procent mindre end sidste års Skylanders Giants. Disney Infinity, der kommer ind på en tiendeplads, kan have haft indflydelse på dette.

Pokémon X og Y er på fjerde- og femtepladsen, imens Sonys PS3 ekslusive spil; Beyond: Two Souls er kommet ned på en sjetteplads.

Read more…
Amazon afslører historiens bedst sælgende spil

Tue, 15 Oct 2013 10:00:00 +0200

(image)

I anledning af sin fødselsdag, den femtende af slagsen, har internetgiganten Amazon UK valgt at afsløre, hvilke spil er deres bedst sælgende gennem historien.

En liste (ovenfor), der fortæller, at vi computerspillere generelt er glade for at skyde til måls efter noget, om det så er mod fjendtlige soldater i diverse krigsspil eller på et fodboldmål i rollen som Messi og Ronaldo.

I hvert fald dominerer Activisions Call of Duty og EA Sports' FIFA-serie listen.

Read more…
Wii nærmer sig pensionsalderen

Tue, 01 Oct 2013 20:00:00 +0200

(image)

Nintendo stopper snart med at producere Wii-konsoller i Japan.

Afsløringen blev offentliggjort i dag efter en japansk til engelsk-oversætter, Cheesemeister, spottede nyheden på Nintendos japanske hjemmeside.

Nintendos afdeling i Europa har fortalt Eurogamer, at det for nu kun omhandler produktionen i Japan. Den endelige beslutning om, hvornår Wii definitivt udgår af produktion, er endnu ikke besluttet.

Read more…
FIFA 14 taber indledende runde

Mon, 30 Sep 2013 15:00:00 +0200

(image)

Nok er Electronic Arts' FIFA14 strøget direkte til tops på de britiske salgslister, selv foran Rockstars Grand Theft Auto 5, men ikke desto mindre har producenten bag noget at græmme sig over.

I en direkte sammenligning med sidste års udgivelse, FIFA13, er der nemlig solgt godt og vel 24% færre eksemplarer af dette års version efter den første uge på markedet.

Chart-Track, der måler de britiske salgstal, mener, at det lavere salg kan være et efterskælv fra forrige uges udgivelse af netop Grand Theft Auto 5. Folk har simpelthen brugt pengene på det i stedet, skriver de. Alternativt kan et lavere salg forklares ved, at folk venter på de nye konsoller for at spille dette års version af FIFA.

Read more…
Mario frier til Peach! (Måske)

Tue, 24 Sep 2013 15:10:00 +0200

(image)

Find risene frem, gå igang med forberedelserne til en tårevædet tale og vær' klar til at klippe spidserne af de nok ret ildelugtende sokker. Mario har haft på de sidste mange år.

Den officielle 'Super Smash Bros' hjemmeside har i dag et billede på forsiden, der umiddelbart forestiller Mario igang med at give Peach en ring på fingeren. Der er dog ikke nogen ansigter synlige på billedet, og Bowser er kendt for sine ondsindede narrestreger, så mon ikke han også har en finger med i spillet.

Der er flere ugler i mosen. Ifølge IGN har seriens chef Masahiro Sakurai skrevet 'Hvem er ringen til?" på Miiverse, og de har også spottet, at ringen er endt op på langemanden istedet for ringefingeren.

Read more…
BioShock Infinite genskabt i Disney Infinity

Fri, 06 Sep 2013 10:00:00 +0200

(image)

I går var det Rockstars Grand Theft Auto, i dag er turen så kommet til Irrational Games' BioShock Infinite.

Disneys store nye spilsatsning, Disney Infinity, har mange talenter, og ét af dem er åbenbart at imitere andre store værker.

Den seneste i rækken er BioShock Infinites svævende dystopi Columbia, som Disney har genskabt i spillets såkaldte Toy Box-mode, hvor man frit kan bygge ting på egen hånd. Denne vil blive udgivet i en opdatering i næste uge, hvilket betyder, at Disney Infinity-spillere selv kan få lov at gå på opdagelse i den ganske imponerende Columbia-replika.

Read more…
Spil Grand Theft Auto i Disney Infinity

Thu, 05 Sep 2013 15:51:00 +0200

(image)

Disney Infinity, spillet hvor man køber fysisk legetøj, der kan interagere med selve det digitale indhold, lader brugerne lave deres egne baner. Faktisk lader det folk lave deres helt egne spil, med særlige præmisser og regelsæt.

Derfor var det jo kun et spørgsmål om tid, før følgende skulle ske; det umiddelbart uskyldige børnespil forvandlet til et produkt af mere tvivlsom karakter. Som nu, hvor en Disney Infinity-spiller har genskabt af Rockstars gangsterdrama Grand Theft Auto.

Se det selv nedenfor i YouTube-filmen lavet af brugeren Somewhat Awesome.

Read more…
Live med Nintendo om Pokemon

Wed, 04 Sep 2013 10:40:00 +0200

(image)

src="http://www.ustream.tv/embed/10863084?v=3&wmode=direct" width="720" height="437" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Read more…
Kejseren taler i Angry Birds: Star Wars 2

Mon, 26 Aug 2013 08:00:00 +0200

(image)

Når Angry Birds: Star Wars 2 rammer en smartphone nær dig senere på året, bliver det med ekstra stjernedrys.

Ian McDiarmid, der lagde stemme til den onde Kejser Palpatine i den oprindelige Star Wars- trilogi, har nemlig sagt ja til at medvirke i Rovios nye fjer-fortolkning af den klassiske rumsaga.

McDiarmid må dog indfinde sig med at være mindre en anelse mindre intimiderende i denne ombæring. Nok er stemmen akkurat så dyb og overbevisende som altid, men Angry Birds' Kejser Palpatine, en af de grønne grise, indgyder ikke til megen respekt, i hvert fald ikke sammenlignet med den kutteklædte original.

Read more…
Disney Infinity - Anmeldelse

Wed, 21 Aug 2013 09:07:00 +0200

(image)

I denne uge kaster Disney sig ind i kampen om vores børns virtuelle gunst. Efter at have sat sig grundigt på TV-skærmene og biograferne, har firmaet nu besluttet sig for at lukke det hul, der i løbet af de seneste år er blevet stadig mere synligt inden for elektronisk underholdning.

For Disney er det et nyt koncept: Man tager de velkendte og elskede figurer fra tegnefilmene, laver dem til dukker, og sætter dem ind i computerspil.

For de første 450 kroner får man en starterpakke med tre figurer og en virtuel legetøjskasse af ting, der i bedste Minecraft-stil kan bruges til at lave sine egne baner og scenarier.

Read more…
Links Mastersword lavet i virkeligheden

Tue, 06 Aug 2013 15:17:00 +0200

(image)

Så er vi på den igen, flere våben fra spil, bragt til live af den fantastiske smed, Tony Swatton.

Denne gang drejer det sig om det legendariske sværd fra Legend of Zelda-spillene.

Det eneste vi lige kan sætte en finger på, er at han kommer til at sige at det er Zeldas Mastersword.

Read more…
Rockstars kostskoledrama kan gøre comeback

Wed, 31 Jul 2013 11:00:00 +0200

(image)

Rockstars kritikerroste kostskoledrama Bully, i Europa kendt som Canis Canem Edit, kan gøre snarligt comeback, som Take-Two har anmodet om at få fornyet seriens varemærke.

Varemærkeansøgningen blev sendt til det amerikanske patentkontor for godt fem dage siden, d. 25. juli, som spottet af Gamespot, og dækker bl.a.; computer- og videospil-programmer, multimediafiler, live-action-udsendelser, biograffilm og animation.

Den omstændige liste fortsætter, men ordet spil optræder op til seks gange, hvilket kunne indikere, at Rockstar forbereder et nyt Bully-spil. Vi har taget kontakt til Take-Two for at få bekræftet dette, men har endnu ikke hørt et kvæk tilbage.

Read more…
Sådan ville Link se ud hvis han var med i Samurai Jack

Sat, 27 Jul 2013 16:54:00 +0200

(image)

Har du nogensinde tænkt over hvordan Link, helten fra Legend of Zelda, ville se ud hvis han var med i tv-serier som Simpsons, Futurama og South Park?

Det har Reddit-brugeren TanBurn, og han er heldigvis en habil kunstner, så han har valgt at tegne det til jer!

src="http://imgur.com/a/rnfvJ/embed" width="100%" height="550" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Read more…
Epic Mickey 2: The Power of Two (PSVita) - Anmeldelse

Thu, 25 Jul 2013 08:00:00 +0200

(image)

Ultima! System Shock! Deus Ex! Epic... Mickey?

Warren Spectors strålende karriere tog sig en temmelig uventet drejning for tre år siden med udgivelsen af Disney Epic Mickey til Wii. Efter at have beskæftiget sig med episke, ofte meget komplicerede spil i mere end to årtier, ville den legendariske spildesigner prøve kræfter med noget andet, og chancen kom i form af Disneys opkøb af hans spilstudie, Junction Point Studios. Det blev til to kapitler i Epic Mickey-serien, men disse spil kom desværre også til at betyde, at Junction Point måtte lukke, da de ikke levede op til Disneys forventninger. Nu sidder vi så tilbage her med en kopi af Epic Mickey 2 til PlayStation Vita, som nu er en lidt bitter epilog til Spectors eksperiment. Havde det fortjent at klare sig bedre?

Ideen bag Epic Mickey fejler i hvert fald ikke noget. Spillet er en 3D-platformer, som foregår i det såkaldte Wasteland, hvor alle de fejlslagne, afviste og glemte Disney-figurer bor. Mickey er en lidt skumlere og drilagtig version af sit ellers meget moralske jeg, og hans primære værktøj i spillet er en malerpensel, som han kan bruge til at lave om på den omgivende verden. Penslen har to funktioner. Den kan male ting, eller den kan bruge fortynder til at fjerne ting. Dette er kernen i gameplayet, og det bruges hyppigt, når Mickey skal tage beslutninger i spillet. Epic Mickey-serien er nemlig tænkt som andet og mere end bare en 3D-version af fortidens 2D-platformere, som ikke ligefrem var genremæssige gennembrud.

Read more…
Ubisoft-database med brugerkonti hacket

Wed, 03 Jul 2013 10:00:00 +0200

(image)

Databasen med samtlige Ubisoft-konti er blevet hacket, det erklærer den franske spilgigant på sin hjemmeside.

Ubisoft har automatisk nulstillet alle passwords og anmoder om, at man hurtigt muligt laver et nyt.

- Vi kan bekræfte, at en svaghed i en af vores systemer er blevet udnyttet til uautoriseret at skaffe sig adgang til vores database.

Read more…
Nintendo blander sig i brugtspildebatten

Fri, 14 Jun 2013 13:30:00 +0200

(image)

Udviklere kan begrænse brugtspilsalget af deres udgivelser markant ved simpelthen at lave bedre spil, det fortæller Nintendo of America's administrerende direktør Reggie Fils-Aime.

Fils-Aime underbygger sit argument med, at Nintendo aldrig har været synderligt berørt af brugtspilsalget.

Raten for indlevering af brugte Nintendo-spil, nemlig, er meget lav sammenlignet med markedets øvrige tilbud, fortæller han til det amerikanske webmagasin Polygon.

Read more…
E3 2013: Nintendo E3 Direct Video - Live

Tue, 11 Jun 2013 14:00:00 +0200

Skæbnens time for de skøre japanere
Sæt din gamle Wii til god brug med Newer Super Mario Bros.

Mon, 10 Jun 2013 17:17:00 +0200

(image)

Har du en Wii der står derhjemme og samler støv?

Så er Newer Super Mario Bros. Wii noget for dig. Det er en udvidelse af New Super Mario Bros. Wii, lavet af fans i løbet af de sidste tre år.

Newer Super Mario Bros. Wii (Newer) indeholder 128 nye baner, nyt musik og grafik (selvfølgeligt i samme stil som det gamle), nye fjender (men også gensyn med gamle) og mulighed for at spille op til 4 personer sammen.

Read more…
6000 kr. for manualen til Nintendo 64-spil

Mon, 13 May 2013 13:10:00 +0200

(image)

Konsolspil er som en god vin; de bliver bedre med tiden... Ok, måske ikke helt, men nogle helt bestemte spil stiger i værdi. Derfor sker det af og til at et gammelt spil koster et par tusinde kroner.

Men 6000 kr. er måske lige i overkanten for et spil fra 1998.

Så hvem har lyst til at give over 6000 kroner bare for manualen?

Read more…