Subscribe: Eurogamer TV
http://www.eurogamer.dk/rss/eurogamer_tv.rss
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Swedish
Tags:
gta  hellip  helt  hvad  hvert fald  hvor  man  mario kart  med    read hellip  read  skal  spil    ved  være 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Eurogamer TV

Eurogamer.dkEurogamer er det største privatejede spilwebsite i Europa, som leverer nyheder, artikler, video, billeder m.m.Published: Thu, 18 Jan 2018 16:58:15 +0100

Last Build Date: Thu, 18 Jan 2018 16:58:15 +0100

 Ny Dragon Quest VII-trailer fremviser klasser

Tue, 02 Aug 2016 16:49:00 +0200

(image)

En ny trailer er landet for Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past, og denne giver indblik i spillets store klassesystem:

Spillet vil indeholde mere end 30 forskellige klasser, og hver klasse har unikke færdigheder og fordele. Og ved at kombinere klasser, kan man lukke op for nye klasser. Eksempelvis lukkes Gladiator-klassen op, hvis man lægger tid og energi i kriger- og kampsports-klasserne.

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past udkommer den 16. september til Nintendo 3DS.

Read more…
Tjek The Legend of Zelda: A Link to the Past lavet i Unreal Engine 4

Tue, 01 Mar 2016 16:00:00 +0100

(image)

The Legend of Zelda: A Link to the Past er uden tvivl et hyggeligt spil, men det er også ved at være en gammel grøntsag i spiluniverset. Derfor er det heller ikke underligt, at flere og flere genskaber Zelda-spillene i den kraftige Unreal Engine.

Takket været YouTuberen CryZENx, kan vi nu opleve noget af spillet i HD, da han har genskabt dele i Unreal Engine 4. Lad os håbe det giver visse udviklere gode ideer, så det en dag kan blive en realitet som ægte remake.

Read more…
Se P.T. genskabt i Fallout 4

Mon, 29 Feb 2016 16:00:00 +0100

(image)

Det kan godt være at P.T. er dødt nu, men det har ikke stoppet andre i at prøve at genskabe det på forskellige måder. Tag Fallout 4, for eksempel, hvor en kreativ person har prøvet at genskabe den uhyggelige intro.

Om denne version på nogen måder er lige så uhyggelig, er svært at sige. Måske det mest uhyggelige for mig ved videoen er, at man kan se, hvor meget Bethesda virker trænger til at opgradere deres engine. Det er dog flot lavet af personen bag.

Read more…
Se Mario Kart hacket til at have 101 spillere

Tue, 23 Feb 2016 10:30:00 +0100

(image)

En af styrkerne ved Mario Kart-serien har været måden, den formår at samle en masse forskellige Nintendo-figurer, og derefter lade dem køre rundt i forskellige baner.

Tingene kan normalt blive ret hektiske, men hvordan bliver det så lige hvis man tilføjer 100 modstandere, der alle vil komme på førstepladsen?

Se med her:

Read more…
Se galninge lege Mario Kart i indkøbscenter

Mon, 08 Feb 2016 16:00:00 +0100

(image)

Normal når man hører om flashmobs, så er der tale om dans og/eller sang af en eller anden art. Det har YouTube-kanalen Base37 ville lave om på, da de besøgte Londons Westfield Shopping Mall, og kørte rundt som spillede de Mario Kart derhjemme.

De var endda klædt ud til lejligheden, og det ser ud til at være en del sjovere end at sidde på sofaen.

Read more…
Sådan ser Rocket League ud uden for banen

Mon, 01 Feb 2016 14:44:00 +0100

(image)

Normalt skal man holde sig på banen når man spiller Rocket League, men en spiller formåede at finde en glitch, så han kunne køre uden for banen.

Det skulle selvfølgelig fejres med god, gammeldags udforskning, der også rejste et par spørgsmål. Rocket League har tilsyneladende en masse ødemark og strukturer på denne, som måske vidner om intelligent liv i rummet. Det har i hvert fald sat skub i spekulationer omkring Rocket Leagues mulige historie.

Read more…
Så flot bliver Rise of the Tomb Raider på PC

Thu, 28 Jan 2016 11:30:00 +0100

(image)

Rise of the Tomb Raider er her snart på PC, og med en PC-udgave forventer man altid at tingene bliver lidt pænere end på konsol.

Den gode nyhed er, at PC-versionen bestemt bliver pænere end Xbox-versionen. Hvis din computer har bøffer nok til at trække det, vil du kunne nyde godt af de ting du ser i videoen herunder.

Read more…
Se traileren til Angry Birds-filmen

Wed, 27 Jan 2016 14:28:00 +0100

(image)

Angry Birds får sig en filmatisering, og nu er traileren landet på YouTube. Ud fra traileren at dømme, kommer filmen til at handle om ting som udelukkelse, racisme og ... ja, urin. Det lyder underligt, men se selv med her:

Read more…
Se traileren til Wolf of Wall Street i GTA V

Mon, 25 Jan 2016 16:30:00 +0100

(image)

YouTuberen Powerlight-13 elsker både GTA V og The Wolf of Wall Street. Og hvilken bedre måde at erklære sin kærlighed til disse på, end ved at genskabe Wolf of Wall Street-traileren i GTA V?

Det er præcis hvad han gjorde, og det fantastiske resultat kan du se lige her.

Read more…
Se Los Santos bygget i Minecraft

Thu, 21 Jan 2016 15:57:00 +0100

(image)

Der er ikke mangel på ting der bliver bygget i Minecraft. Vi har allerede set Danmark omdannet, og nu er turen gået til Grand Theft Auto Vs Los Santos.

Det ser en smule tomt ud, og der er ingen kriminelle eller biler man skal være bange for. Men det gør intet, hvis man bare vil udforske og få sig en fredelig gåtur.

Los Santos er ikke helt færdigbygget, men N11cK, der står bag projektet, gik også først igang snart to uger siden. Målet er at lave en 1:1-gengivelse af Los Santos i sidste ende.

Read more…
Så stort bliver The Division

Mon, 18 Jan 2016 17:00:00 +0100

(image)

The Division er godt på vej, og der er mange der ikke kan vente med at få fingre i spillet, for at gå på opdagelse i Manhattan. Men hvor stort er det så egentlig?

Se med i videoen herunder, hvor YouTuberen Arrekz viser den del af spillet, som vi kender til, og samtidig giver information omkring hvad man ellers kan forvente af spillets verden.

Read more…
BioShock Infinites Columbia genskabt i Fallout 4

Thu, 14 Jan 2016 11:00:00 +0100

(image)

Det må have taget lang tid for YouTuberen GPG Shepard at genskabe BioShock Infinites Columbia i Fallout 4s bopælsbygningsfunktion, men hun gjorde det sgu, og det ser imponerende ud.

Her i videoen får du en tour af hendes bopæl, og hun har samtidig lagt en guide op hvis du selv vil på eventyr i Columbia. Ifølge hende selv er 99% af alle genstande allerede i Fallout 4, men hun har også uploadet hendes save game, hvis du vil udforske uden selv at bygge.

Read more…
Forza Horizon 2-trailer genskabt i GTA V

Wed, 13 Jan 2016 14:42:00 +0100

(image)

Forza Horizon 2 udkom til Xbox One og Xbox 360 i 2014, og der var selvfølgelig en lanceringstrailer der fulgte med.

Den må have været ret populær, siden YouTuberen RavenwestR1 genskabte den scene for scene i Grandt Theft Auto V. Eller også har han bare været rigtig glad for spillet. Uanset hvad har han gjort et ret lækkert arbejde også.

Navnet er passende Forza Theft Horizon, og du kan se videon her, samt en side-by-side-sammenligning i video nummer to.

Read more…
Se Warcrafts filmtrailer med Warcraft 2s lydeffekter

Tue, 12 Jan 2016 13:02:00 +0100

(image)

Det er måske lidt overraskende at det ikke skete før, men i hvert fald kan du nu nyde Warcrafts filmtrailer med lydeffekter og musik fra Warcraft 2.

Et underholdende syn på spillets stilistiske udvikling gennem tiden, for filmen bliver næppe en succes med samme komiske stemmeskuespil og daterede lydeffekter. Heldigvis har Blizzard nu så mange penge, at de har råd til at øge kvaliteten bare en lille smule.

Read more…
GTA V-mod lader dig hacke Los Santos som i Watch Dogs

Mon, 11 Jan 2016 10:10:00 +0100

(image)

Det er ikke alle der var glade for Watch Dogs, men man kan ikke benægte, at det var sjovt at hacke løs i det. Med ét tryk på en knap kunne man skabe kaos overalt.

Derfor kan man kun byde en mod velkommen, der gør det samme i GTA V. Modden smider Watch Dogs' Aiden Pearce ind i Los Santos, sammen med alle hans sædvanlige hackingværktøj. Se med herunder hvad sjov man kan have med det.

Read more…
Sådan flirter man i virtual reality

Fri, 08 Jan 2016 16:00:00 +0100

(image)

Der er store forventninger til virtual reality, og nu har folkene bag den populære Tekken-serie kommet med deres bud på hvad der kan laves: Et spil hvor man skal flirte med sin gymnasieelev.

Spillet hedder Summer Lesson og ser ud til også at komme til Vesten, efter at det viste sig at blive en af de helt hotte titler til Playstation VR. Og så er det ret enkelt: Du skal bare nikke ja eller nej, og håbe du kan få flirtet dig ind hos din elev, ved at rulle nok med hovedet. Akkurat som i virkeligheden.

Read more…
Battlefront mindes berømt Star Wars-blooper

Tue, 24 Nov 2015 10:30:00 +0100

(image)

Husker du også den berømte blooper fra den oprindelige Star Wars-film? Den, hvor en Stormtropper slår sit hoved mod en dørkarm?

Det viser sig, at selv samme scene bliver refereret i DICE's Star Wars Battlefront. Det sker faktisk så tidligt som i åbningsscenen, hvor en stormtropper i baggrunden støder hovedet mod en trappe.

Men det kan du se nedenfor. Har du spottet andre easter eggs i Star Wars Battlefront.

Read more…
Er Fallout 4 grafisk et next-gen-spil?

Tue, 10 Nov 2015 10:30:00 +0100

(image)

Der har været mange diskussioner om Fallout 4's grafik forud for spillets lancering i dag. Flere mener, at det ikke rigtig bærer mærke at et spil fra den nuværende konsolgeneration, men snarere burde høre til på de gamle platforme, PlayStation 3 og Xbox 360.

Det er måske sat på spidsen, men er der noget om snakken, at Fallout 4 halter bagud på det grafiske? Noget The Witcher 3 er det i hvert fald ikke, men behøver det være det?

I nedenstående video undersøger vores britiske kolleger netop den grafiske tilstand af Fallout 4 og sammenholder det med forgængeren, Fallout 3.

Read more…
Metroid-fanfilm er biografmateriale

Mon, 02 Nov 2015 15:00:00 +0100

(image)

Selvom der er lange udsigter til et nyt Metroid-spil (nej, Federation Force tæller ikke), er der masser af liv i Nintendos populære sci-fi-serie om dusørjægeren Samus Aran. Det er især takket være fan-miljøet, der gør sit for at holde Metroid fanget i folks bevidsthed.

Nedenstående Metroid-kortfilm er dog noget af det mest imponerende fanmateriale, vi længe har set. 10 minutter i selskab med Samus Aran, som hun efterforsker et mystisk Chozo-signal. Aran spilles i øvrigt af Jessica Chobot, som folk måske husker fra dengang, hun slikkede en PSP...

Anyway, fed og seværdig kortfilm. Nu en biografversion, tak.

Read more…
Smugkig: Overwatch

Fri, 30 Oct 2015 15:13:00 +0100

(image)

Det er længe siden, at vi har set noget helt nyt fra Blizzard. Hearthstone og Heroes of the Storm prøvede kræfter med nye genrer, men de trak begge på Blizzards etablerede katalog af helte og figurer. Nu kommer de så med en Team Fortress 2-inspireret FPS, som ikke bare er en ny genre for spilgiganten, men som også byder på et helt nyt figurgalleri. Det ser lækkert ud på overfladen som altid, men har Overwatch det, der skal til for at blive endnu en kanonsucces for Blizzard? Janus og Jonatan (med rusten stemme) har hoppet ud i den lukkede beta af spillet for at finde svaret. Se med i videoen herunder!

Read more…
Når en boss-kamp ikke går helt som planlagt

Mon, 26 Oct 2015 13:00:00 +0100

(image)

Det er ikke altid, en boss-kamp går som ventet. Sommetider afviger AI'en fra den forventede rutine, og det er sjældent en god ting.

I hvert fald ikke, når man taler meget svære boss-kampe, hvor strategi og timing er alfa og omega... Som i Destinys The Taken King, hvor nedenstående video kommer fra.

Her er spillerne i gang med at bekæmpe fjenden, da han pludselig beslutter sig for at skride.

Read more…
Ham her spiller Half-Life på hovedet

Fri, 23 Oct 2015 10:00:00 +0200

(image)

Når et spil ikke længere er svært nok, hvad gør man så? Vender det på hovedet.

Det er i hvert fald, hvad YouTuber quadrazid gjorde med Half-Life, som han netop har gennemført fra ende til anden... på hovedet.

Altså ikke ved selv at vende på hovedet, men ved at vende verdenen i Half Life 180 grader, så han, i stedet for at have fødderne plantet på jorden, render rundt på loftet.

Read more…
Warhammer Vermintide-launchvideo er god hype

Thu, 22 Oct 2015 09:30:00 +0200

(image)

I morgen, den 23. oktober, udkommer Warhammer: The End Times - Vermintide, og på behørig vis er producenten klar med en trailer, der skal sparke hypen op til næste niveau.

Og de gør et godt stykke arbejde, svenske Fatshark, der står bag. En CGI-trailer med fart på, der sætter stemningen godt for det dunkle Warhammer-univers.

Vermintide har på kort tid tiltrukket sig megen opmærksomhed takket være åbenlyse paralleller til Valves co-op-shooter Left 4 Dead. Det læner sig meget op af i koncept, men har også egne meritter så som et sammenhængende meta-game, loot-system og forskellige figurklasser. Og så selvfølgelig Skaven en masse i stedet for zombier. Left 4 Rats, anyone?

Read more…
Sådan bliver du en rigtig Witcher

Fri, 16 Oct 2015 11:00:00 +0200

(image)

Hvem kunne ikke tænke sig at være lige så sej, modig, mandig som Geralt of Rivia? En rigtig Witcher, der nedlægger drager som jomfruer, og løser store konflikter fra 08:00-16:00.

Det er ikke så svært, som det lyder, i hvert fald ikke at dømme efter en ny serie YouTube-videoer, der søger at fortælle, hvad der skal til for at blive en rigtig Witcher.

Og det starter med stemmen, der gerne skal være dyb og maskulin grænsende til hæs. Se selv med i første episode af: "How to become a Witcher, like me."

Read more…
Ham her går tværs igennem samtlige GTA-spil

Thu, 15 Oct 2015 16:00:00 +0200

(image)

En eventyrlysten, men yderst tålmodig GTA-spiller besluttede sig for nylig at gå på tværs af samtlige GTA-spil.

Rejsen tog ham 4 timer og 40 minutter for alle spil, GTA -> GTA 5. Det længste selvstændige spil var GTA San Andreas, hvor det tager cirka halvanden time at gå på tværs af hele kortet.

Spilleren besluttede sig for at optage hele eventyret på video og det er der kommet nedenstående timelapse ud af. Et kig værd for GTA-fans.

Read more…
Anno flytter ud i fremtiden

Thu, 15 Oct 2015 15:00:00 +0200

(image)

Ubisofts tradesim-serie Anno har altid, i mine øjne, været en undervurderet perle, der holder generelt højt niveau på tværs af dets forskellige udgivelser. Især det faktum at hvert spil hopper i tidsalder finder jeg inspirerende, også selvom gameplayet holder samme struktur.

Det nyeste i rækken er rykket langt ud i fremtiden og finder sted det herrens år 2205. Her er menneskeheden blandt andet flyttet til månen, hvor det gælder om at bygge og drive sit eget fremtidssamfund.

Vores britiske kolleger på eurogamer.net var forleden så heldige at få fingrene i et preview-build af netop Anno 2205, og deres kig (nedenfor) bekræfter mig kun i, at Anno 2205 tegner til at blive serien værdig, når det udkommer lige om lidt, den 3 november.

Read more…
Eurogamer.dk vodcast #16 - Det' da Destiny

Wed, 30 Sep 2015 16:30:00 +0200

(image)

Destinys tredie udvidelse - The Taken King - er kommet, du kan læse vore anmeldelse her: Destiny: The Taken King - Anmeldelse.

Morten er relativt ny i Destiny, mens Janus har spillet det siden starten og er vendt tilbage for at spille The Taken King.

Vi tager en snak om vores oplevelser og hvad fremtiden kan bringe for Destiny.

Read more…
Her er Game of War-reklamen med Mariah Carey

Wed, 16 Sep 2015 11:00:00 +0200

(image)

Nu er det godt nok kun en uge siden, at jeg erklærede denne MSI-reklame for den dummeste i historien af spil- og hardwarereklamer, men jeg fristes til at sige, at den allerede har fundet sin overmand.

Eller skulle jeg sige kvinde. Det er i hvert fald en berømt kvinde, R&B-legenden Mariah Carey, der pryder nedenstående reklame for Android- og iOS-spillet Game of War, hvilket hun i øvrigt har fået et syvcifret beløb for.

Jeg vil ikke gå ind i en nærmere beskrivelse af reklamen, men blot konstatere, at den, udover Mariah Carey, byder på krig, drager og smartphones. Den er herlig. Se selv.

Read more…
Filmen der er optaget som et skydespil

Tue, 15 Sep 2015 12:00:00 +0200

(image)

Sidste år lykkedes det amatørfilminstruktør Ilya Naishuller at finde finansiering til sin actionfilm HARDCORE på crowdfunding-siden Indiegogo.

Men HARDCORE er ikke som alle andre film. Den er optaget udelukkende i førsteperson, som var det et Call of Duty-spil.

Et år er gået, filmen er så småt ved at være færdigproduceret, og i weekenden fik den første trailer så premiere på filmfestivalen i Toronto.

Read more…
Er det her verdens dårligste PC-reklame?

Thu, 10 Sep 2015 09:30:00 +0200

(image)

Hardwareproducenten MSI præsterede til dette års Gamescom-messe, hvad jeg vil kalde en af de mest tåkrummende PC-reklamer, hvis ikke nogensinde så i hvert fald i nyere tid.

Og, nej, det er ikke engang besværet værd at beskrive, hvad den handler om. Bare klik afspil og få det overstået.

Man skulle næsten tro, den var produceret med et stort glimt i øjet.

Read more…
Mario Kart kommer til GTA 5

Tue, 08 Sep 2015 10:00:00 +0200

(image)

Mario Kart og Grand Theft Auto er ikke umiddelbart to serier, man forbinder med hinanden.

Takket være modding-communitiet til sidstnævnte behøver det dog ikke være sådan. Som videoen nedenfor demonstrerer, kan man ved at kombinere Mario Mask-modden med Kart-modden opnå, hvad der ligner Mario Kart i pc-versionen af GTA 5.

Godt nok skyder Mario med håndpistoler snarere end skildpaddeskjold, og jeg husker heller ikke, at man kan køre fodgængere ned i standard Mario-kart, men underholdende ser det nu alligevel ud. Eller hvad siger du?

Read more…
Battlefield-knifing helt tæt på

Thu, 03 Sep 2015 13:30:00 +0200

(image)

Måske jer er anormal, men man plejer ikke at tillægge et knivdrab i computerspil det store, og da slet ikke noget, der ligner moralske skrupler. Tværtimod er den en præstation at komme helt tæt på og gøre det af med modstanderen. Det er noget, man fejrer.

Efter at have set nedenstående video fra YouTuber SoCalledDante, ser man lidt anderledes på tingene. Den demonstrerer i hvert fald, hvor grufuld en handling, man egentlig begår, og hvor ubehageligt et øjeblik det må være.

Ved at sætte tempoet i Battlefield 4 helt ned, kommer man tæt på gerningen. Fra de sørgmodige øjne til livet der langsomt svinder ind. Smukt, men trist. Tænk over det, næste gang du knifer nogen i Battlefield.

Read more…
Se GTA V: Pokémon Edition

Mon, 31 Aug 2015 15:03:00 +0200

(image)

Gør dig klar til at lytte til barndommens Pokémon-toner i en fantastisk "hvad fanden så jeg lige?"-video, genskabt i Grand Theft Auto: Pokémon Edition.

YouTuberen Merfish har modificeret sin version af GTA V, for at lave figurer der minder om dem i hans favoritserie, Pokémon. Efter det var gjort gik han igang med at genskabe åbningstemaet fra serien. Det mest uhyggelige er hvor godt det hele passer sammen.

For det meste er der bare tale om mennesker der er overmalet for at ligne deres tilsvarende Pokémon, og man frygter lidt at der har været stoffer involveret et eller andet sted.

Read more…
Hvis Mario Kart var virkelighed

Wed, 26 Aug 2015 11:00:00 +0200

(image)

Tænk nu, hvis Mario Kart var virkelighed. Gaderne stoppede med bananskræller, grønne skildpaddeskjol og turbofelter.

Det er en drøm, de fleste kan være med på, inklusiv YouTube-kollektivet CorridorDigital, der senest satte sig for at vise, netop hvordan virkelighedens Mario Kart kunne se ud.

Takket være avanceret video-redigering og computergrafik formår de at genskabe Nintendos populærte kart-racer på overbevisende manér.

Read more…
Flabet Rocket League-spiller får sig en lærestreg

Tue, 25 Aug 2015 16:15:00 +0200

(image)

Når man spiller Rocket League, så er det helt i orden at føle sig god, når man fører stort. Det er i det hele taget tilladt, i de fleste spil (og sport). Man skal bare huske én ting; hvad der kommer let, går let. Det er et ordsprog som spilleren fra dagens pwn'd, måske lige skal huske på til en anden god gang.

Der er ti sekunder tilbage af 1-mod-1 kampen mellem orange og blåt hold, og orange hold sidder med en sikker føring på 5-1. Det er tid til, at bolden skal gives op, og selvfølgelig vælger føreren af den orange bil, at erklære kampen for vundet. Han vælger herefter at være flabet, og bare hovere på egen banehalvdel, mens blå spiller ihærdigt får smækket bolden i mål, en efter en. Pludselig ser stillingen meget anderledes ud, og med et enkelt sekund tilbage, er hele kampen vendt på hovedet.

Vi vil dog ikke røbe kampens udfald, men derimod opfordre til selv at give kampen et kig. Skadesfro er vist ordet, der bedst beskriver følelsen af slutresultatet, og man vil håbe, at der bliver taget ved lære.

Read more…
Duck Hunt fundet i Heroes of the Storm

Fri, 21 Aug 2015 10:30:00 +0200

(image)

Blizzard har det med at skjule små overraskelser i deres spil, som det er op til fansene at finde. De har gjort det mange gange før på tværs af alle deres spilserier, og Heroes of the Storm er selvfølgelig ingen undtagelse.

Den seneste af slagsen er en klon af Nintendos klassiske skydespil Duck Hunt i netop Heroes of the Storm. Som nedenstående YouTube-video demonstrerer, forvandler hovedskærmen sig til et lille skydespil, hvis man flytter musemarkøren ind over træerne i højre side af billedet.

Dernæst tordner fugle ud af træerne og spilleren kan vælge at skyde dem eller lade være. Jo flere fugle, man skyder, desto sværere bliver spillet. Så er der lidt at tage sig til, mens man venter på, at vennerne får fingeren ud og er klar til kamp.

Read more…
Twitch har klaret den første Dark Souls-boss

Thu, 20 Aug 2015 16:00:00 +0200

(image)

I fredags skrev vi om, hvordan Twitch-fællesskabet i øjeblikket forsøger at gennemføre Dark Souls ved at stemme på spillerens handlinger, akkurat som de gjorde med Pokémon.

En uhyre svær opgave, især fordi Dark Souls er et hurtigere og mere krævende spil end Pokémon.

De første par dage er da heller ikke gået særligt godt, og det meste af tiden er blevet brugt på at rulle ind i væggen gentagende gange.

Read more…
Virkelighedens Mortal Kombat-fatalities

Tue, 18 Aug 2015 12:00:00 +0200

(image)

De grusomme Mortal Kombat-fatalities, hvor spillerne henrettes på grusom manér, er nærmest blevet en kunst i sig selv. Mortal Kombat X, det seneste i rækken, var ingen undtagelse og yderst kreativ i sine mange henrettelser.

Men hvordan ville virkelighedens fatalities se ud?

Det satte søskendeparret Danny & Michael Philippou sig for at undersøge, hvilket der kom denne video ud af. Hvis ikke det i forvejen gjorde ondt at se computerfigurerer blive molestreret på uhyggelig vis, vil denne video helt sikkert fremprovokerende en reaktion.

Read more…
Eurogamer.dk vodcast #14 - en helt ny expansion

Sat, 15 Aug 2015 11:00:00 +0200

(image)

I denne uges vodcast kan du møde redaktionens nyeste medlem Mads.

Vi kommer vidt omkring og får både snakket om Galak-Z, den kommende udvidelse til World of Warcraft, Dota 2-turneringen The International, League of Legends, OlliOlli 2 og kvindelige streamer.

Du kan se Eurogamer Vodcast #14 nedenfor.

Read more…


Media Files:
//images.eurogamer.net/2014/podcasts/Produce-podcast-14.mp3
Hudteknologien vi alle har ventet på

Thu, 13 Aug 2015 14:30:00 +0200

(image)

Her på Eurogamer elsker vi tech-demoer, at få snigpremiere på morgendagens grafik og drømme om dagen, hvor vi får den at se i spil også.

En særligt imponerende en af slagsen kommer dugfrisk fra Siggraph 2015-konferencen, hvor ICTGraphicsLab fremviste en splinterny hudteknologi, der blandt andet gør det muligt at gengive stræk af huden i hidtil uset høj detaljegrad.

Det ligner praktisk talt et rigtigt menneske, også når det snakker, som ellers tidligere har været den store udfordring i gengivelsen af mennesker. Det er næsten skræmmende...

Read more…
League of Legends som animé

Tue, 11 Aug 2015 16:00:00 +0200

(image)

League of Legends er med sin kulørte stil og kæmpe figurgalleri oplagt som tegneserie.

Og det findes rent faktisk. En japansk fanserie ved navn Lu's Time har kørt et stykke tid nu og tidligere på året blev den så tekste på engelsk, så vi almindelige dødelige også kan forstå, hvad der foregår.

Er du League of Legends-fan, er den helt sikkert et kig værd. Nedenfor første episode.

Read more…
Syng Justin Bieber eller dø

Tue, 04 Aug 2015 10:30:00 +0200

(image)

I dagens fjollede Pwn'd-indslag skal vi forbi en gammel kending, H1Z1.

Den barske kamp for overlevelse betyder, at man somme tider må makke ret, hvis man vil redde skindet. Som nedenstående spiller, der i mødet med en bedre udrustet overlever bliver tvunget til at synge Justin Bieber, hvis han fortsat skal leve.

Ydmygende, men også en anelse morsomt. Se selv med.

Read more…
De største Rocket League-brølere

Mon, 03 Aug 2015 14:00:00 +0200

(image)

Rocket League er på alles læber, og vi har ved tidligere lejligheder hyldet de bedste tricks, internettet har budt på.

Mere underholdende, i virkeligheden, er de gange, hvor det går helt galt. En bold, der skulle være sendt sikkert i nettet, rammer stolpen, eller man får kludret bolden i eget mål trods et ihærdigt forsøg på modsatte.

Det er godt nok morsomt og noget, jeg kan relatere til snarere end de klip, hvor folk laver mål på hovedet eller fra loftet eller hvad de nu ellers finder på.

Read more…
Virtual Reality-kampspil er ren kaos

Thu, 30 Jul 2015 09:30:00 +0200

(image)

En ny bølge af Virtual Reality-spil lurer lige om hjørnet, med Oculus Rift og Project Morpheus på trapperne.

Men akkurat som man kan forestille sig en række spil, VR ville være velegnet til, er det nemt at gennemskue spilkoncepter, der slet ikke ville egne sig til en så tæt på oplevelse.

Som demonstreret af YouTuber SoKrispyMedia ville kampspil eksempelvis være helt ustyrlige i VR, i hvert fald dem af en kompleksitet så som Super Smash Bros.

Read more…
Når stemmeskuespillet går helt galt

Wed, 29 Jul 2015 10:30:00 +0200

(image)

Det er svært at pege på noget mere morsomt, end når stemmeskuespillet til en film eller computerspil går galt. Som i katastrofalt galt.

Hvad der skulle have været patetiske, måske endda smukke øjeblikke forvandles til tåkrummende sekvenser, når enten dialogen svigter skuespillerne, eller skuespillerne svigter dialogen.

Computerspil har nogle særligt grelle tilfælde, og vi har fundet fem af vores yndlings-kiks frem nedenfor. Og vi taler ikke kun om amatørproduktioner, men spil med et ordentligt budget i ryggen, hvor et eller andet bare har kortsluttet processen.

Read more…
The Witcher 3-vagt ville hellere være sensuel danser

Mon, 27 Jul 2015 10:00:00 +0200

(image)

Forleden havde vi fat i de gakkede gangarter fra The Witcher 3. I dag skal det handle om en anden fejl; når spillets vagter totalt misforstår deres rolle (eller udlever deres indre drøm).

Nærmere bestemt lykkes det denne YouTuber at fange hele to mandlige NPC'er i en dans så sensuel, at man skulle tro, de arbejdede på en natklub snarere end ved byens vagtværn.

Det er morsomt, og endnu en grund til at elske The Witcher 3.

Read more…
Tidsmaskinen: Cannon Fodder

Sat, 25 Jul 2015 15:19:00 +0200

(image)

Træd ind i Tidsmaskinen, din personlige portal til spilhistoriens arkiver. Her tager Eurogamers skribenter Jonatan Allin og Mark Elsberg dig med på en rejse tilbage i tiden for at se på seriers begyndelser, tidligere udgivelser fra en bestemt udgiver eller måske bare spøjse spil fra dengang, hvor man klistrede pixels sammen med limstift og indspillede al musikken på hjemmelavede instrumenter. Med andre ord: spæde begyndelser.

Det handler om, hvor det hele startede, og hvor det hele er på vej hen. Det handler om, hvor langt, vi er kommet, og om vi har glemt noget på vejen. Det handler om ambitioner kontra virkelighed, tekniske begrænsninger, designvalg og vidtrækkende konsekvenser. Og det handler om at undersøge, om spillene fra dengang stadig holder.

Krig har aldrig været sjovere end i Cannon Fodder, i hvert fald, hvis man skal tro temasangen fra Sensible Softwares klassiske spil fra 1993. Holder det stadig? Kig med og få svaret.

Read more…
Crash Bandicoot-tegnefilmen der aldrig blev til

Mon, 20 Jul 2015 12:00:00 +0200

(image)

Nyt videomateriale er dukket op fra hvad der angiveligt skulle have været en tegnefilmserie baseret på Naughty Dogs berømte computerspilfigur Crash Bandicoot.

Videoklippet (nedenfor) blev til som led i et pitch for at få Crash ud til tv-stationerne, men var også et forslag til, hvordan det oprindelige PlayStation-spils mellemsekvenser kunne have set ud, var man gået efter et mere klassisk tegneserieudseende.

Man bliver helt nostalgisk, når man ser klippet, efterfulgt af en harme over, at Crash Bandicoot ikke længere er en fast tilbagevendende spiludgivelse.

Read more…
Nintendo-klassiker gennemført på en dansemåtte

Fri, 17 Jul 2015 10:00:00 +0200

(image)

Der er gået sport i at gennemføre spil ved hjælp af alternative controllers, alt fra Guitar Hero-guitaren til Donkey Kongas trommesæt.

I dag skal vi se en af de mere imponerende af slagsen, hvor det lykkedes streamer og YouTuber Suber Scrub Brothers at gennemføre Zelda-klassikeren Ocarina of Time ved hjælp af dansemåtten fra Dance Dance Revolution.

I den konkrete video kan man se ham klare sidstebossen, der slet ikke står mål med Suber Scrub Brothers elegante dansetrin.

Read more…
Five Nights at Freddy's 4-trailer er et ægte gys

Thu, 16 Jul 2015 11:00:00 +0200

(image)

Der er noget over Five Nights at Freddy's-spillene der skræmmer mig helt vildt. Måske det er frygten fra barndommen om tøjbamser, der bliver levende i ly af mørket, som stadig lurer langt inde bag facaden?

Næsten ligeså uhyggeligt er det faktum, at seriens skaber Scott Cawthon er ved at lægge sidste hånd på det fjerde spil i serien på bare ét år. Manden er mere produktiv, end hvad mine nerver kan tåle.

Anyway, det fjerde spil i serien er lige på trapperne og her følger det første kig på spillet.

Read more…