Subscribe: Eurogamer - GameCube
http://www.eurogamer.dk/rss/eurogamer_cube_feed.rss
Added By: Feedage Forager Feedage Grade A rated
Language: English
Tags:
blev  eternal darkness  gamecube  hellip  man  mario  med  nintendo    read hellip  read  sin  spil    var  wii 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Eurogamer - GameCube

Eurogamer.dkEurogamer er det største privatejede spilwebsite i Europa, som leverer nyheder, artikler, video, billeder m.m.Published: Thu, 18 Jan 2018 03:41:03 +0100

Last Build Date: Thu, 18 Jan 2018 03:41:03 +0100

 Araber sætter svimlende rekord for sin spilsamling

Thu, 27 Nov 2014 12:00:00 +0100

(image)

Der er dem, som køber et spil for kun uger senere at returnere det til Gamestop.

Så er der de af os, som nøjsomt arkiverer hver og et af vores spil, og som efterhånden har en betragtelig samling, der skal tælles på mere end to fingre.

... og så er der Ahmed bin Fahad, ny rekordholder for den største samling af Nintendo-spil og -merchandise i verden.

Read more…
Nintendo overvejer at fjerne region-locking

Mon, 03 Nov 2014 17:14:00 +0100

(image)

Dem af os der var med fra starten af, da de forskellige konsoller udkom, kender kun alt for godt til regionslåst indhold. Glædestårerne trillede ned i lårtykke stråler, medens man stod med sit nye spil i sine hænder. Denne hellige gral af underholdning skulle snart tages i brug, vinduer og døre skulle barrikeres, og den nærliggende bunker skulle tømmes for dåsemad. Det var tid til gaming.

Drømmen blev øjeblikkeligt knust, efter man fandt ud af, at ens spil ikke virkede med konsollen, fordi konsollen var købt lidt billigere på familierejsen til Japan eller USA.

Region-locking har historisk set eksisteret grundet omstændigheder fra sælgerens side, snarere end for kundens skyld. Blandt andet på grund af problemer der kan opstå, hvis et spil gør brug af indhold, hvor ophavsretten ikke dækker globalt.

Read more…
Nintendo fejrer 125-års fødselsdag i dag

Tue, 23 Sep 2014 19:34:00 +0200

(image)

Nintendo har efterhånden en lang og finurlig historie bag sig, og det er ikke noget at sige til, for firmaet fyldte i dag 125 år. Det ikke småting, og det synes Nintendo vel næppe selv.

I et firma der begyndte som producenter af kortspil til mafiosoer, og endda drev såkaldte "love hotels", så havde man vel ikke helt set videospil som værende fremtiden?

Det blev det dog til for Nintendo, og gudskelov for det. Uden Nintendo, så havde vi vel næppe haft kendte figurer som Samus, Mario, Link og Ness, for ikke at tale om konsoller som (S)NES, GameBoy og Wii.

Read more…
Du kan få is for dine voldelige spil i Californien

Fri, 19 Sep 2014 16:59:00 +0200

(image)

Bliver man træt af sine spil, så er det normalt at sælge dem for lidt kolde kontanter. Det skal dog ikke helt være sagen i en kommune i Californien, nærmere bestemt Marin County. Her har de lokale politikere fundet på en fin idé; byt dine voldelige spil for lidt is - og så er det endda Ben & Jerry's.

Ifølge Marin Independent Journal, så er det Ed Berberian, som er distriktsadvokat, der står bag det lidt anderledes initiativ.

Initiativet er et samarbejde mellem distriktet, Ben & Jerry's og Center for Domestic Peace (Center for Fredeligt Hjem, red). Borgerne i byen skal nemlig droppe den voldsomme fiktion, og i stedet bruge kræfterne på at nyde en god is. Det skal dog ikke indskrænkes til kun at være voldelige spil, der kan indleveres. Legetøjspistoler- og geværer kan også byttes for de søde sager, så man kan roligt sige at man går efter en mere fredelig mentalitet i Marin County.

Read more…
Historien om Nintendo - Del 2: Fra Game Boy Til GameCube

Fri, 02 May 2014 19:03:00 +0200

(image)

Du kan læse første del af artikelserien, som handler om Nintendo's spæde start til og med NES, lige her

I denne ombæring af historien om Nintendo vil vi se på Nintendo's første relle håndholdte konsoller, samt Super Nintendo, Nintendo 64, og til sidst Gamecube.

Tredje og sidste del af artiklen, hvor vi tager fat på Wii, Wii U, Nintendo 3DS/2DS, og fremtiden for Nintendo, bliver udgivet i næste uge.

Read more…
Historien om Nintendo - Del 1: Begyndelsen

Fri, 25 Apr 2014 20:24:00 +0200

(image)

Nintendo kan i denne uge fejre 25-års jubilæum for sin Game Boy, som tog verden med storm, og som er blandt de bedst sælgende konsoller nogensinde.

Nintendo er dog andet og meget mere end blot Game Boy. Man skal søge langt og længe for at møde en person, som ikke ved hvem Mario er, og hver gang et nyt Zelda spil sendes på gaden, er der utæmmet eufori i store gaming-kredse. Nintendo er i det hele taget en kolos i spilverdenen, og hver gang de foretager sig noget, har det stor indvirkning på det øvrige gaming-landskab.

Vi vil i denne artikel-serie se på, hvordan Nintendo har opnået den position de nyder i dag, på godt og ondt. Denne første artikel vil handle om Nintendos start, og til og med tiden omkring NES. Del 2 vil fokusere på Game Boy og frem til Gamecube. 3. og sidste del kommer til at dreje sig om Wii, Wii U og 3DS/2DS, godt krydret med hovedløse gætterier omkring hvordan fremtiden vil se ud for den japanske gigant.

Read more…
Gyselige spiløjeblikke: Eternal Darkness

Tue, 26 Nov 2013 13:21:00 +0100

(image)

Jeg elsker gyserspil, og har spillet en lang række af dem. Og en af mine favoritter er GameCube-klassikeren, Eternal Darkness: Sanity's Requiem, hvor man i rollen som den unge Alexandra Roivas, der undersøger sin bedstefars brutale død, gennemgår hele sin families lange kamp mod onde magter fra det hinsides gennem sider i en ondskabsfuld bog, der findes rundt omkring i det mystiske hus.

Spillet er langt fra det mest uhyggelige, jeg har prøvet, men stemningen er høj, og den tykke Lovecraft-inflydelse og det unikke Sanity-system, der sørger for, at jo flere uhyggelige ting, man oplever, jo mere vil spillet tage røven på både karakteren og spilleren selv, giver spillet en hel speciel stemning, jeg virkelig holder af. Og det er også et af de spil, hvor jeg har fåét min største forskrækkelse, takket være et par såkaldte "venner".

Første gang jeg spillede dette spil var da jeg gik på efterskole, og en ven havde taget sin Gamecube med, så vi kunne spille det over weekenden. Og det gjorde vi - vi flyttede os nærmest ikke fra TV-rummet hele den weekend og lod os suge helt ind i spillets verden og nyde oplevelsen, mens vi ledte efter de sider, der lod os gå videre tilbage i tiden til hvert kapitel i Roivas-familiens historie.

Read more…
GameCube klassiker kommer i HD

Tue, 22 Oct 2013 15:42:00 +0200

(image)

Så er der 10 års jubilæum på Tales of Symphonia Chronicles.

Det skal da fejres, og udgiveren Namco Bandai er da også med på ideen. De er lige kommet med den gode nyhed om, at spillet genudgives d. 28. februar 2014 til PlayStation 3.

Samlingen indeholde det klassiske GameCube spil Tales of Symphonia og dets efterfølger Tales of Symphonia: Dawn of the New World. De kommer til at have forbedret HD grafik og de originale japanske stemmer.

Read more…
Nintendo blander sig i brugtspildebatten

Fri, 14 Jun 2013 13:30:00 +0200

(image)

Udviklere kan begrænse brugtspilsalget af deres udgivelser markant ved simpelthen at lave bedre spil, det fortæller Nintendo of America's administrerende direktør Reggie Fils-Aime.

Fils-Aime underbygger sit argument med, at Nintendo aldrig har været synderligt berørt af brugtspilsalget.

Raten for indlevering af brugte Nintendo-spil, nemlig, er meget lav sammenlignet med markedets øvrige tilbud, fortæller han til det amerikanske webmagasin Polygon.

Read more…
Eternal Darkness 2 var under udvikling

Mon, 29 Oct 2012 18:03:00 +0100

(image)

Eternal Darkness til Nintendos hedengangne GameCube var faktisk på vej til at få en fortsættelse i 2011 før udviklerne fra Silicon Knights måtte trække stikket på projektet og gå andre veje. Arbejdet med fortsættelsen stod endda på, mens holdet havde til opgave at udvikle et X-Men-spil for Activision.

Det kommer frem i et nyt interview med tidligere medlemmer af Silicon Knights.

Ifølge de pågældende havde udviklerne kontrakt på at udvikle X-Men: Destiny tilbage i 2011. Et spil, der mildest talt fik ringe anmeldelser, da det udkom. En begrundelse for dette viser sig nu at være, at op mod 40% af de ansatte hos Silicon Knights arbejdede på en demo af Eternal Darkness 2, mens arbejdet med X-Men pågik. Formålet var at skabe en funktionsdygtig demo, der kunne tiltrække nok udgiveropmærksomhed til at få finansieret udviklingen af en fortsættelse.

Read more…
TimeSplitters 2 HD var på vej, før det blev droppet

Tue, 02 Oct 2012 19:19:00 +0200

(image)

TimeSplitters 2 var faktisk på vej i en opdateret HD-udgave, før udviklerne bag spillet blev indlemmet i et andet hold og stoppede al udvikling. Det er kommet frem i et interview mellem tidligere medlemmer af Free Radical og Notenoughshaders.

- Vi havde en HD-udgave af TimeSplitters 2 under udvikling hos Free Radical i 2008. Vi ved ikke, hvor det er blevet af, men vi håber at se det udgivet på et tidspunkt. Måske kan det være produktet, der igen vækker interessen for et TimeSplitters 4.

TimeSplitters var et populære FPS fra mange af folkene bag Goldeneye, da det udkom i 2002 til forrige konsolgeneration på både GameCube, PS2 og Xbox. Free Radical Design stod også bag efterfølgeren TimeSplitters: Future Perfect og havde TimeSplitters 4 i støbeskeen, før de blev opkøbt af Crytek. Fremtiden for TimeSpitters 4 er i øjeblikket uvis, da udviklingen blev sat på pause sidst i april måned.

Read more…
Ny Wii-model er ikke bagud-kompatibel

Wed, 17 Aug 2011 15:07:00 +0200

Det ser ud som om, at ejere af den nye redesignede Wii-model må nøjes med at bruge deres gamle GameCube-spil som bordskånere. I hvert fald kommer den nye Wii-model ikke til at kunne køre GameCube-spil, som den hidtidige Wii ellers har kunnet.

Nintendo har nu endelig bekræftet, at den nye model hverken vil understøtte GameCube spil eller de gamle GameCube controllere. Dermed kan man heller ikke bruge de gamle controllere til eksempelvis at spille Mario Kart eller Smash Bros. Brawl på sin Wii, men er nødt til at gå ud og investere i en Classic Controller til Wii.

Dermed afslører Nintendo også, hvordan de har formået at gøre den i forvejen ret petite konsol endnu mindre i den nye version. De gamle Gamecube-tilslutninger optog nemlig en del plads, bag frontpanelet, i den oprindelige Wii-model.

Read more…
Zelda 25th Anniversary - Trailer [E3 2011]

Thu, 09 Jun 2011 07:51:49 +0200
The history of Donkey Kong

Thu, 02 Dec 2010 11:42:59 +0100
Historien om Super Mario

Thu, 10 Jun 2010 12:29:00 +0200

(image)

I mere end 25 år har Nintendos karismatiske blikkenslager med de røde overalls og det sorte moustache fornøjet os computerspillere. Han har optrådt i over 200 forskellige titler, der globalt set er blevet solgt i mere end 210 mio. eksemplarer. En bemærkelsesværdig bedrift som de færreste spil-ikoner, hvis overhovedet nogen, kan tilslutte sig. Mario er i en liga for sig, og derfor synes det ikke underligt, at han med årene har fået det bombastiske tilnavn ”Super”. Der er skrevet vidt og bredt om Kyoto-gigantens supermaskot, men i anledning af at Mario nok engang er sceneaktuel, stiller vi skarpt på de historiske vendepunkter, der har været med til at give Super Mario sin helt unikke særstatus som platformspillenes ubestridte konge.

Den spring-stærke blikkenslager

De fleste kender efterhånden historien om Marios tilblivelse i starten af 1980erne. Det var i arkadespillet Donkey Kong fra 1981, under dæknavnet Jumpman, at Mario fik sin internationale debut. Her blev han fremstillet som en tømrer med et særligt talent for at hoppe, og netop dette talent skulle bruges til at overkomme de forhindringer, der stod imellem ham og den kidnappede prinsesse. Donkey Kong blev som bekendt en kæmpe succes i arkadehallerne verden over, hvorfor det kun var et spørgsmål om tid, før Jumpman igen ville springe over skærmen.

Read more…